ТРИ ХЕТ-ТРИКИ В ОДНОМУ МАТЧІ, ПЕРША ПОРАЗКА FC DUZAIN FASAD ТА БАГАТО ІНШОГО: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

29.11.2021

ТРИ ХЕТ-ТРИКИ В ОДНОМУ МАТЧІ, ПЕРША ПОРАЗКА FC DUZAIN FASAD ТА БАГАТО ІНШОГО: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

29.11.2021

ТРИ ХЕТ-ТРИКИ В ОДНОМУ МАТЧІ, ПЕРША ПОРАЗКА FC DUZAIN FASAD ТА БАГАТО ІНШОГО: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

GOLD DIVISION

ТЕРРИКОН - KAPELOU 3:6

Як ми і прогнозували, матч вийшов багатим на емоції та події. Обидві команди приїхали на гру у бойових складах та розраховували виключно на три очки. На початку матчу м'ячем більше володіли хлопці з ТЕРИКОНУ, але суперник чудово грав у обороні та проводив класні контратаки. Така гра призвела до того, що ще в першому таймі команда Романа Галицького здобула переваги у два голи. Початок другого тайму теж залишився за KAPELOU – чудова комбінація та гол Михайла Сидорка, який традиційно був активним та вів команду за собою.

ТЕРИКОН продовжував помилятися, а KAPELOU майстерно цими помилками користувався. Вже до середини тайму рахунок став 6:1, і гра була закрита. Два голи ТЕРИКОНА наприкінці зустрічі – не більше ніж голи престижу. KAPELOU був краще готовий до поєдинку та заслужено взяв три очки. Тепер команда продовжить боротьбу за чемпіонство – треба перемагати в останньому турі та сподіватися, що FC DONBASS-2T-AVATAS втратить очки в одному з двох матчів.

DEVELOPEX  - FC DONBASS-2T-AVATAS 2:10

Були надії, що після перемоги у минулому турі DEVELOPEX продовжить показувати класний футбол і потріпає нерви FC DONBASS-2T-AVATAS, але не вийшло. Команда Віталія Мельника не залишила жодних шансів Митнику та компанії. Обидва тайми закінчилися з однаково непристойним рахунком 5:1. У DONBASS-2T-AVATAS дуже багато виходило в атаці, тоді як DEVELOPEX показав слабку гру в обороні. Це був не день DEVELOPEX.

AURORA TEAM - COOKER 8:0

І ще один розгром. COOKER приїхав на гру всього з однією заміною і одразу за це поплатився. AURORA TEAM – міцна бойова команда, проти якої грати було б важко у будь-якому випадку. А з такою ротацією – тим більше. AURORA TEAM взяла м'яч під свій контроль із перших хвилин і футболісти методично розхитували оборону суперника. COOKER протримався до 7 хвилин, після чого посипалися голи. У підсумку AURORA TEAM забила по чотири голи у кожному з таймів і спокійно взяла три очки. COOKER мала кілька непоганих моментів, але забити хоча б гол престижу в цей день не вдалося.

SILVER DIVISION

УКРГАЗИДОБУВАННЯ - SFCK TEAM 2:1

Неймовірно важливий матч для обох команд, адже за його підсумками стало відомо, хто продовжить боротьбу за чемпіонств, а хто з неї вилетить. Команди почали досить обережно і довго придивлялися один до одного. УКРГАЗИДОБУВАННЯ видав чудову кінцівку тайму та зміг забити одразу два голи! Отакий холодний душ для команди організаторів. 

У другому таймі УКРГАЗИДОБУВАННЯ прогнозовано грав від оборони, а SFCK TEAM активно пішов наперед. Але це був день УКРГАЗИДОБУВАННЯ та голкіпера команди Валерія Наврати. Цей майстер не раз рятував свою команду, а пропустив лише за секунду до фінального свистка. І то з пенальті. Тепер УКРГАЗИДОБУВАННЯ у наступному турі побореться за золоті медалі з LP-CRM, тоді як SFCK TEAM чекає на матч за третє місце.

LP-CRM - ГРУПА ЗДОРОВ’Я 10:3

LP-CRM зробив найважливіший крок у контексті боротьби за чемпіонство. У грі проти ГРУПИ ЗДОРОВ'Я потрібно було лише перемагати і LP-CRM успішно впорався з цим. І навіть дуже переконливо! Вже на третій хвилині рахунок був 2:0 на користь LP-CRM і, дивлячись на гру, було зрозуміло - розгрому не уникнути. У результаті LP-CRM забив цілих 10 голів, а ГРУПА ЗДОРОВ'Я відповіла трьома голами престижу.

UMG-INTECH - AURORA TEAM 2 2:5

У цій грі AURORA TEAM потрібно обов'язково брати три очки, адже команда продовжує боротися за перше місце. Матч проти UMG-INTECH вийшов дуже непростим. Перший тайм вийшов рівним і команди найсильнішого не виявили - 2:2. А ось у другому таймі AURORA TEAM 2 взялася за справу серйозніше і змогла здобути перемогу - 5:2. UMG-INTECH банально не вистачило сил та везіння.

BRONZE DIVISION

DUZAIN-FASAD - 2SCHOOL 4:8

Центральний матч туру, в якому тим не менше ми очікували перемогу DUZAIN-FASAD. Вони знаходились в прекрасній формі, а їхня оборона була просто блискучою. Хто ж міг уявити, що цього разу вони пропустять за один поєдинок вдвічі більше, ніж за минулі чотири разом взяті? Це сталось через неймовірну реалізацію від Олександра Ноги та Вадима Гребенюка, які оформили по хет-трику. Більше того, в складі DUZAIN-FASAD таким самим досягненням відзначився Євген Дроговоз. Три хет-трики в одному матчі, бачили таке?

TOPIAR - ASSISTANT GROUP 3:3

Команди приблизно одного рівня грали між собою і не змогли виявити переможця. При цьому, ми побачили два різні тайми. В першому домінували TOPIAR, які забили двічі і йшли на перерву в при піднятому настрої. Та після відпочинку ASSISTANT GROUP взялися за справу і спочатку відіграли один м'яч, а потім Андрій Семенюк своїм дублем взагалі вивів їх вперед. Та все ж останнє слово було за TOPIAR.

АГРОСЕМ - FC FOOTBALL MALL 2:5

В анонсі ми попереджали, що АГРОСЕМУ треба стримати тріо брати Лещенки – Дмитро Зуй, якщо вони планують роздобути очки. Та їм це не вдалося. Ці хлопці стали авторами чотирьох з п'яти голів своєї команди і принесли їй другу перемогу поспіль. Тепер FC FOOTBALL MALL знаходиться поблизу ТОП-3 і точно спробує завоювати медалі.

КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ – EUROBIS 4:5

Ох, що за матч видали команди. EUROBIS в минулому турі відчув запах перемоги і хотів зробти це ще раз, але "митники" були проти цього. Вже в першому таймі вони забили тричі, щоправда й пропустили два голи. Але після м'яча на старті другого тайму, здавалось що ці хлопці все ж дотиснуть суперника. Та EUROBIS взяли себе в руки і швидко відквитали один гол, а наприкінці матчу Петро Фабрика спочатку зрівняв, а потім вивів свою команду вперед, оформивши хет-трик.

FC CROWN KYIV - ROYAL CREDIT 0:6

Були сподівання, що хоча б в такому матчі CROWN KYIV будуть спроможні скласти якусь конкуренцію своєму супернику, але не так сталося як гадалося. ROYAL CREDIT забив по три голи в кожному з таймів і добув другу перемогу в сезоні.

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | BRONZE" #1032683]

Таблиця

URBAN DIVISION

ZEPPELIN - DEFEND CAR 7:9

Найбожевільніший матч вихідних – це 100%. Команди показали гру, як то кажуть, без захисту. Ще в першому таймі DEFEND CAR показали, що не мають наміру втрачати очки і забили чотири рази. Отримавши в свої ворота лише один гол.

Коли за п'ять хвилин до кінця рахунок на табло був 7:3, всім все стало зрозуміло, а тому хлопці почали грати в своє задоволення. За останні дві хвилини було забито п'ять м’ячів, при чому ЧОТИРИ рази забили на останній, 40-й хвилині.

Головні дійові особи матчу: Олександр Мальона (4 голи), Ярослав Телятник (2+3), Вадим Цимбаленко (2+2) зі сторони DEFEND CAR, та Антон Вихляєв (хет-трик) і Руслан Синельник (два м'ячі на останній хвилиині) в стані ZEPPELIN.

FC VEGA – BROOKLYN 2:1

Гравці з VEGA вирішили стати кошмаром фаворитів. В минулому турі вони обіграли СОКІЛ, а тепер взялись за чемпіона дивізіону CHALLENGE літнього сезону. Велику роль в цій перемозі зіграв голкіпер Олександр Цвілій, який провів дуже достойний матч. BROOKLYN лише раз зміг його переграти, забивши на старті матчу. Та потім два пропущених м'ячі і як результат друга поразка поспіль.

KMA - САЛТІВСЬКИЙ МК 1:7

Результат цієї зустрічі читався до початку матчу. КМА продовжує показувати жахливі результати та програвати всі матчі, в яких бере участь. СМК зміг скористатися календарем та перервати свою серію з двох поразок. За два тури до кінця на їхньому рахунку 11 балів і буде дуже тяжко боротися за чемпіонство, але місце в ТОП-3 стало трішки ближчим.

АФК МИРОТВОРЕЦЬ - ATLETICO KYIV 0:5

Як же перевтілився ATLETICO KYIV в останніх матчах, порівняно зі своєю версією початку сезону. Після двох поразок на старті зараз ця команда може навіть засягнути на чемпіонство! В поєдинку проти потужного АФК МИРОТВОРЕЦЬ відмітився Олексій Черкай, який оформив хет-трик та й загалом, реалізація "атлетів" була на найвищому рівні.

UPTECH TEAM - ФК СОКІЛ 0:0

Маючи велике бажання продовжити боротьбу за чемпіонство СОКОЛУ необхідно було забивати UPTECH TEAM, але вони не змогли цього зробити. Більше того, команди провели досить рівний матч і перемогу могли здобути як одні, так і ніші. Та рахунок так і залишився нічийним. Дуже дивно бачити такі цифри на табло після зустрічі ZEPPELIN - DEFEND CAR.

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | URBAN" #1032684]

Таблиця

CHALLENGE

FAVBET TEAM - FULL HOUSE UTD 3:4

В першому таймі команди виглядали досить рівно, а FAVBET взагалі краще реалізовував свої моменти і виграв його з рахунком 2:1. На початку другої половини вони забили ще раз (перед цим щоправда пропустивши) і справа запахла сенсацією. Та не тут то було, FULL HOUSE зібрався і забив ще двічі, вирвавши таку важливу в плані боротьби за нагороди перемогу.

ECLIPSE - ФК SAINTS 0:5

В анонсі ми називали цей матч непередбачуваним, а якщо подивитись на протокол, то здається гра була в одні ворота. Так, "святі" дійсно виглядали краще, але ще за три хвилини до кінця рахунок був всього 2:0. Це вже потім спочатку Юрій Бритвін оформив хет-трик, а потім його партнери забили ще по одному м'ячу.

BLACK ALFA - ФК ТЕЛЕГА 3:7

Вже на старті матчу BLACK ALFA показала, що не має наміру бути хлопчиками для биття і відкрила рахунок. Всього хлопці забили три м'ячі до перерви, але пропустили ще більше. На другу половину їх вже не вистачило і м'ячів в виконанні цієї команди ми не побачили. В складі ТЕЛЕГА хет-триком відмітився Олександр Сторожук, а Андрій Соломійчук та Артур Чорний забили по два м'ячі.

FC PROLISOK – MATADOR 4:5

Поєдинок двох потужних колективів виправдав всі очікування! Команди провели рівний перший тайм, який навіть закінчився з однаковими цифрами на табло – 2:2. В другій половині FC PROLISOK двічі виходив вперед, та на їхні голи відповідав головний "матадор" цього матчу – Дмитро Саркіс. І цей майстер не тільки відповідав, а ще й забив переможний гол наприкінці зустрічі. ЧОТИРИ м'ячі в одному матчі. Партнери мають подякувати Дмитру за цю перемогу.

[WidgetTable="PM SFCK |AUTUMN `21 | CHALLENGE" #1032685]

Таблиця