СПЕКОТНІ ВИХІДНІ НА SFCK: Освідчення, бійка та суперкамбек у Суперлізі, Огляд 5-го туру, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

14.07.2020

СПЕКОТНІ ВИХІДНІ НА SFCK: Освідчення, бійка та суперкамбек у Суперлізі

14.07.2020

СПЕКОТНІ ВИХІДНІ НА SFCK: Освідчення, бійка та суперкамбек у Суперлізі

СУПЕРЛІГА PARIMATCH SFCK 2020

ДОНБАСЕНЕРГО 4:0 THIS IS ПИВБАР

SC ADVOCATES 7:3 SKYUP

FC "PHENIX" 1:6 AURORA TEAM

БІЗНЕС ОІЛ ГРУПП 3:4 PRIME

Суперліга виявилася набагато більш непередбачуваною, ніж ми того очікували. По-перше, SKYUP зазнав другої поразки в сезоні: Тмєнов робив все, що міг, оформивши дубль, але «адвокати» виглядали ну дуже потужно, що, власне кажучи, ви бачити у підсумковому рахунку матчу. Більше того, у складі SC ADVOCATES всі сім голів забили різні гравців. Хіба це не підтверджує клас цього колективу? Невже саме «адвокати» будуть головною конкурентною силою Донбасенерго?

«Енергетики», власне кажучи, здобули четверту перемогу поспіль і першу, в якій не пропустили жодного голу. При цьому THIS IS ПИВБАР зовсім не виглядав хлопчаками для биття, а наприкінці першого тайму Скрид міг забивати гол, проте з вигідною позиції пробив прямо у голкіпера. Зазначимо також відмінну гру кіпера команди Славінського, який неодноразово рятував свою команду у першому таймі. Але навіть він не зміг нічого протиставити індивідуальній майстерності Степаненка, який прибрав захисника біля чужого штрафного майданчику і більярдним ударом поклав м’яч у кут воріт. Власне кажучи, так само за рахунок потужного удару подвоїв перевагу «енергетиків» у другому таймі Яблонько. Далі, що називається, на куражі, підопічні Мельника довели справу до перемоги, а гол Аксьонова рабоною це, як в рекламі, справжня насолода!

FC "PHENIX", нажаль, зазнав п’ятої поразки поспіль. Команда Юрія Уска ніяк не може перервати свою невдалу серію, але і Аврора була на висоті. Тріо Погосов – Степаненко – Грушко забили по два м’ячі, причому на початку другого тайму рахунок вже був 5:0 на користь підопічних Євгена Задорожнього. Оце ми розуміємо прогрес команди!

Найголовнішою сенсацією звітного туру, безумовно, була друга поспіль поразка БІЗНЕС ОІЛ ГРУПП. Команда, яку ми вважали головним претендентом у боротьбі за чемпіонство, останні два тури виглядає ну дуже кволо. Чому і з чим це пов’язано, сказати важко. З іншого боку, з суто футбольної сторони, гра проти PRIME вийшла максимально цікавою і смачною для глядачів: 7 голів, 5 жовтих карток, автогол і суперкамбек від PRIME.

«Нафтовики» почали дуже потужно, а після передачі Лебідя Горюк відкрив рахунок вже на другій хвилині матчу. Ще більш болючий удар підопічні Каплунова отримали наприкінці першого тайму, коли Клевець у боротьбі з Коваленко зрізав м’яч у власні ворота – 2:0. Більше того, в дебюті другого тайму Торкін зробив рахунок 3:0 і всі подумали: досить, можна закінчувати. Але тільки не гравці Prime, які стали справжніми героями для себе, вболівальників і організаторів турніру…

Спочатку Проценко забиває перший м’яч для PRIME. Потім двічі за півтори хвилини Дмитро Соколюк відзначається ударами з двох різних флангів і робить рахунок 3:3. «Нафтовики» йдуть грати з п’ятим польовим, аби вирвати перемогу. Але помиляться в атаці, а Ігор Лагойда, ударом від власних воріт, забиває переможний м’яч для своєї команди – 4:3! Є перша перемога PRIME у Суперлізі!

GROUP A|ОТБОР GOLD-SILVER-BRONZE

BIG BOARD 4:0 BILINK

ТРИ МЕДВЕДЯ 4:3 НІКОФЛЕКС

ТРИ МЕДВЕДЯ гарантували собі місце в Золотому дивізіоні, навіть не зважаючи подальші результати їх головних конкурентів: Big Board та Chevrolet. Завдяки дублю Білика, а також голу та результативній передачі від Малюка команда здобула три залікових бали, а їх опоненти з Нікофлексу, нажаль, програли 4-ти гру поспіль, пропускаючи по 4 голи за матч. Цей колектив не зміг зробити приємний подарунок своєму голкіперу Івану Колеснику, який вчора святкував свій День Народження.

 BIG BOARD, в свою чергу, без проблем розібрався з BILINK, який до цього матчу був командою з найпотужнішою обороною в групі (7 пропущених), забивши більше половини голів від того, що команда пропустила у попередніх матчах – 4:0. Особливо посприяв цьому Дмитро Данильченко, який оформив дубль у першому таймі та продовжив свою забивну серію, відзначаюсь у кожному матчі чемпіонату (4 голи в сезоні).

GROUP B|ОТБОР GOLD-SILVER-BRONZE

CHILLOUT TEAM 0:4 ФУТБОЛ 1/2/3

CENTRAL YARD 4:1 UMG

LP-CRM 5:8 УКРГАЗВИДОБУВАННЯ

В цій групі одразу відзначимо першу перемогу екс-чемпіона Суперліги Укргазвидобування, який з третьої спроби нарешті здобув звитягу над своїм опонентом. Але без ексцесів не обійшлося: LP-CRM двічі виграв з різницею в два м’ячі – 2:0 і 4:2, але втримати переможний результат не вдалося. А все через те, що дует Калюжин – Лещенко забили на двох сім голів (3 та 4, відповідно).

UMG «гарантував» собі місце в Бронзовому дивізіоні… Можливо, враховуючи проблеми зі складом, підопічні Сергія Мельниченка і не хотіли йти вище, але нам, організаторам, дивно бачити постійного учасника Вищих дивізіонів в лізі Bronze. Причому починалося все дуже непогано, адже на 2-й хвилині Шпаковський рахунок відкрив… Але ще в першому таймі Кононенко і Яцишин вивели «барберів» вперед, а Цисар і авто гол Сидоренка поставили крапку у цьому матчі.   

Відверто здивував CHILLOUT TEAM, який без забитих голів програв телеканалу Футбол 1/2/3. Є суб’єктивне припущення, що хлопці не хотіли опинитися в Золотому дивізіоні, тому не прикладали над зусиль. Однак «журналісти», вкотре граючи без замін, забили чотири «сухих» голи (Фарафонов дубль у дебютному матчі), здобувши 12 залікових балів. Це, до речі, найкращий результат #прямо зараз серед усіх відбіркових груп.

GROUP C|ОТБОР GOLD-SILVER-BRONZE

TOPIAR 1:1 GOLAZO

POKUPON.UA 4:2 PROMETHEUS

112 УКРАЇНА 5:1 FBS

Усі, окрім «прометеїв». Мова йде про те, що теоретичні шанси на золотий дивізіон мають всі команди, окрім підопічних Олександра Титаренка, які зіграли усі матчі в групі.

Так, наприклад, приємно здивував колектив 112 Україна, який програв перші два матчі з загальним рахунком 3:7, але зараз просто декласував FBS. І це без свого лідера Кузнецова. Більше того, Султан Алім і Микола Сердюков, які мали в цьому сезоні 0 результативних дій на двох – відзначилися п’ятьма забитими голами! І це при всьому тому, що FBS відкрив рахунок уже на другій хвилині матчу але за наступні 30 хвилин отримав п’ять у відповідь.

PROMETHEUS поступився «любителям знижок», але приємно здивував Ярослав Орусь, який провів до цього три матчі, в яких не відзначився жоднною результативною дією. А тут, будь ласка, одразу дубль. Тим паче, у ворота POKUPON.UA. Молодчина!

GOLAZO ледь зібрав сім гравців на матч проти TOPIAR, тому одному з голкіперів цієї команди Олександру Ткачу навіть довелося спробувати себе у ролі страйкера. Сашко забити не зміг, але на 35-й хвилині матчу (!) це зробив Драговоз. Тоді здалося, що Смірнов і компанія вже не відіграється, але ми зовсім забули про характер TOPIAR, який він підтвердив на останніх секундах матчу, коли Солодилов замкнув передачу Либи з правого флангу. Сергію, до речі, респект. Добіг до кінця, і вже на морально-вольових виконав гольову передачу.

GROUP D|ОТБОР GOLD-SILVER-BRONZE

NEWSONE 4:6 АФК ХУНТА

DEVELOPEX 1:1 ТЕРРИКОН

АМФК VEGA 4:8 БМК

Драматично завершився відбір у звітному секстеті. Драматично, в першу чергу, для команди Террикон. Колектив Ігоря Киричка хотів відібратися у Золотий дивізіон, але через нічию з Developex та поразку в особистих зустрічах від БМК, продовжить виступи в Срібній лізі. Але! По-перше, Террикон став першою командою, яка зупинила шалених «айішників» (4 перемоги поспіль і 29 голів), та по-друге, пропустив всього лише один м’яч, що, враховуючи анонсовані нами 29 забитих голів суперника в 4 матчах, дуже сильно. У будь-якому випадку Террикон буде одним з фаворитів Срібного дивізіону. В цьому можна не сумніватися.

АМФК VEGA, в свою чергу, нажаль, знову програв. Програв БМК чи програв Роману Помазанову? Питання, на яке, звичайно, важко знайти відповідь. Універсал команди Максима Ріпи оформив у звітному матчі пента-трик, ставши справжнім кошмаром для захисників АМФК.  З позитиву для підопічних Ананко: дубль Маняна. Рома, здається, вперше забив два м’ячі за новий клуб, з чим ми його і вітаємо. БМК, успіхів в Золотому дивізіоні!

АФК ХУНТА, ну нарешті! Є перша перемога! Навіть пропустивши вже на сьомій хвилині матчу, Терлецький і компані швидко змогли, як справжні представники Хунти, прибрати все до своїх рук, забивши три у відповідь ще в першому таймі. Більше того, «журналісти» змогли рахунок зрівняти, але на нашу думку їм просто не вистачило кадрового резерву. Ну не може Бозажди (дубль) і Панасюк (два асисти) тягнути все на собі.  Ну і, звичайно фактор Мазура (гол+пас у вирішальні хвилини) ніхто не відміняв.

GROUP E|ОТБОР GOLD-SILVER-BRONZE

ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА 4:3 BINOTEL

КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ 5:4 MFC ALTERRA

АГРОСЕМ 3:4 ONECALL

Оце варто було нам постійно «хаяти» Митницю, говорити про проблеми цього колективу, аби хлопці, хоча б в третьому матчі, але здобули перемогу!  Звичайно, на користь підопічних Власенка зіграв той фактор що Чучку (супер непробивного голкіпера MFC ALTERRA) було вилучено вже на п’ятій хвилині матчу, за гру рукою за межами штрафного майданчику. Бєлозуб впевнено реалізував більшість і далі, так би мовити на куражі, Митниця помчала вперед. Команда двічі вигравала з різницею у три м’ячі (3:0 і 4:1), але віддамо належне MFC ALTERRA, кА билася до кінця, а Влад Іванко оформив дубль наприкінці матчу – 4:3.

ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА здолали BINOTEL, по суті, завдяки чумовій трьох хвилинці у другому таймі. Отримавши гол в роздягальну Від Самуся (Ярослав, до речі, оформив дубль), хлопці увімкнулися на 22-й хвилині і за три хвилини забили тричі. BINOTEL доклав усіх сил, аби відігратися, але максимум, що хлопцям вдалося зробити, скоротити розрив у рахунку до мінімуму.

АГРОСЕМ 3:4 ONECALL – найтоповіший матч, який ви тільки могли собі уявити. За Агросем дебютують Корбут і Шкафар, які колись в нашому турнірі були лідерами ТОП-команди Hilti. У  ONECALL на полі супер дует: Мельник – Науменко, які просто збивають усіх на своєму шляху. Далі – більше. Агросем залишається в меншості вже на 3-й хвилині матчу, маючи лише дві заміни. Але на цьому наш голлівудський сюжет не закінчується. Мельник швиденько відкриває рахунок, а Шкафар отримує пошкодження. Здається, що все зрозуміло, але наприкінці першого тайму ONECALL здобуває 6-й фол, а десятиметровий удар впевнено реалізує Шкафар. Більше того, Приходько одразу виводить Агросем вперед, але шалений удар Науменка зрівнює рахунок на останній хвилині першого тайму – 2:2. У другому таймі на авансцену виходить Мельник, який забиває двічі (хет-трик за матч), а на останніх секундах Шкафар робить відставання у рахунку мінімальним – 3:4. Все. Баста. Гру закінчено.

URBAN DIVISION

PLAYTIKA 3:2 FULL HOUSE UTD

ФК СОКІЛ 0:1 ЕВРОТЕХНОБУД

GETMAN KYIV 2:2 UTR

RwS BANK 2:5 ULICHNAYA EDA

По-перше. Одразу перепрошуємо у команд PLAYTIKA і FULL HOUSE UTD за те, що відверто пропустили їх матч в анонсі туру. Обіцяємо, виправимося і більше такого не повториться. PLAYTIKA здобула надважливу перемогу у дебютному матчі, здолавши команду, яка виграла усі три матчі відбору, забиваючи в середньому по 6 голів. Дубль Олександра Яценка зробив цього гравця героєм зустрічі!

ФК СОКІЛ виглядав максимально достойно проти ще одного колективу, який виграв усі матчі у відборі, в яких забив 18 голів. Цікаво, що у звітному протистоянні все вирішив один-єдиний гол Піддубного, для якого цей м’яч став дебютним на турнірі.

GETMAN KYIV не програє другий матч поспіль. Причому внічию підопічні Ігоря Криворучко зіграли проти колективу, який виграв усі матчі в своїй відбірковій групі. Гра, до речі, вийшла максимально гаряча. По-перше, ми побачили одразу дві червоні картки (по одній з боку кожного колективу в першому та другому таймах). По-друге, спочатку UTR вийшов вперед, завдяки голу Літвінця, але «гетьмани» всього за чотири хвилини зробили камбек. Однак Володимир Літвінець став справжнім героєм своєї команди, адже за дві хвилини до фінального свистка реалізував пенальті, який приніс його колективу нічию – 2:2.

ULICHNAYA EDA, як нам здалося, була налаштована взяти три залікових бали у матчі з «банкірами» будь-якою ціною. RWS Bank, який фактично не помітив команд у відбірковому раунді, грав за інерцією, а на 7-й хвилині матчу Ігор Поліщук забив свій вже 13-й гол в сезоні. Інше питання, що далі почалася якась вакханалія. Спочатку Скринник зрізав м’яч у власні ворота, потім дубль оформив Маляр, а один з його голів був просто неймовірним – п’ятою після передачі з флангу. У другому таймі за справу вже взявся Россильний, який також відзначився двома голами, тому 14-й гол в сезоні від Поліщука вже нічого не вирішував.

CHALLENGE DIVISION

YOUNG BOYS 6:3 FLEX

ЛЕГИОН 3:3 JOKER

UPTECH TEAM 3:2 BROOKLYN

НИКОС 0:7 FC КРОНАС KIEV

ТЕЛЕГА ФК 1:1 ROYAL CREDIT

В цьому дивізіоні буде спекотно. І це не просто наші здогадки, а реальна картина після першого туру. 30 голів в 5 матчах, освідчення, сенсації, бійка і багато чого іншого.

Наприклад, FC КРОНАС KIEV заявився в наш турнір вже після завершення групового раунду, але в першому ж турі, присоромив авторів текстових матеріалів, які вважали Нікос фаворитом звітної Ліги. Команда Дмитра Сисоєва отримала 7 голів у власні ворота і навіть не змогла організувати гол престижу. Бороздін і Віжунов на двох забили 5!

JOKER, хлопці, респектуємо Вам. По-перше, цей колектив взяв перші очки в нашому турнірі. По-друге, зміг взяти реванш після поразки 0:5 від цього ж самого Легіони тиждень до того. Але головною подією, яка відбулася у звітному матчі, безумовно, була пропозиція, яку зробив капітан «легіонерів» Влад Таран своїй нареченій Діані! Будьте щасливими!

UPTECH TEAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! Хлопці, ми могли б і більше поставити знаків оклику, адже дуууууже зачекалися на вашу перемогу. Нарешті це сталося і ми вас з цим вітаємо. Команди обмінялися голами вже у перші дві хвилини матчу, але надалі реалізація виявилася кращою саме у «айтішників». Особливо відзначимо Андрющенко, який у цьому матчі оформив дві результативні передачі. З іншого боку, є питання до BROOKLYN! Хлопці, що цей сезон для вас складається не дуже вдало. Маючи награний склад, хороших виконавців, потрібно вже переходити до серйозних здобутків.

ТЕЛЕГА ФК і ROYAL CREDIT грали у футбол лише в першому таймі, в якому встигли обмінятися забитими голами. А потім, вже у другому таймі, розпочався бокс. 3 вилучення і 3 жовтих картки. Цей момент буде окремо розібрано на КДК #streetfootballchallengekiev.

Пресс-служба SFCK