Дубль голкіпера, два пента-трика і повернення шаленого Макса!, Збірні 5-го туру SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

15.07.2020

Дубль голкіпера, два пента-трика і повернення шаленого Макса!

15.07.2020

Дубль голкіпера, два пента-трика і повернення шаленого Макса!

Суперліга

Голкіпер: Єгор Степаненко, "Aurora team"

Те, що Степаненко оформив дубль у переможній грі з «феніксами» (6:1) не дуже то й дивує. Інше питання, що він зробив це у статусі голкіпера своєї команди. По-перше, взяв на себе відповідальність, зайнявши місце у воротах. По-друге, пропустив всього лише один гол. По-третє, оформив дубль. Браво!

Євген Яблонько, "Донбасенерго"

«Енергетики» настільки рівно провели гру проти THIS IS ПИВБАР, що обрати одного гравця вкрай важко. Тим не менш, нам здається, що саме Женя заслуговує на місце серед когорти найкращих, адже його другий м’яч у ворота суперника а)вийшов дивовижно красивим, б)зробив різницю у рахунку більш суттєвою, допомігши спокійно довести справу до перемоги.

Антон Антоненко, "SC Advocates"

Антоненка було не спинити у грі проти SkyUp. Його швидкі ноги постійно змушували суперника вмикати максимальні швидкості, постійно буди напоготові, адже за технічним оснащенням, якщо так можна сказати, Антон є одним з найкращих в Суперлізі. До того ж, він оформив гол + пас, взявши активну участь у перших двох голах в цьому матчі (7:3).

Дмитро Соколюк, "Prime"

Гравець епізоду! Футболіст, якому достатньо секунди, аби прийняти правильне рішення, в тому чи іншому епізоді. Саме це Дмитро продемонстрував у фантастичній грі проти «нафтовиків» (4:3), коли забив двічі за одну хвилину, в дотик, з різних флангів!

Ігор Лагойда, "Prime"

Було б злочином не включити до переліку гравців туру в Суперлізі цього виконавця. Ігор провів доволі непоганий матч проти «нафтовиків», але головний свій рух, свій дотик до м’яча, він зробив на останніх секундах матчу, коли точним ударом від власних воріт, приніс першу, історичну перемогу для "Prime" в рамках Суперліги – 4:3!


Group A

Голкіпер: Олег Чучка, "Big Board"

Які можуть бути питання до цієї кандидатура, адже Олег єдиний з усіх голкіперів звітного секстету відстояв «на нуль», відбивши більше десяти ударів опонентів у площину власних воріт. Молодчина!

Ігор Малюк, "3 ведмеді"

Ох, вже цей Малюк! Ігор вкотре увімкнув максимальні швидкості у вирішальний момент матчу. За рахунку 2:2 він спочатку відзначився гольовою передачею, а потім забив переможний м’яч, який допоміг здолати Нікофлекс з рахунком 4:3.

Олександр Ільченко, "Bilink"

Ільченко був, як один в полі воїн. Тобто "Bilink", відверто кажучи, провалив гру проти "Big Board", пропустивши чотири «сухих» голи. Однак Олександр зробив усе, принаймні на наш погляд, аби врятувати (чи спробувати це зробити) гру своєї команди. Саме від нього йшов увесь креатив та небезпека воротам суперника.

Дмитро Данильченко, "Big Board"

Данильченко в звітному турі не тільки продовжив свою забивну серію (3 матчі поспіль), а й приніс своїй команді перемогу над максимально непоступливим "Bilink", який до звітного матчу мав найкращу оборону в сезоні. Саме перші два голи Дмитра стали запорукою впевненої перемоги – 4:0.

Андрій Максюта, "Нікофлекс"

Найкращий боєць з максимального невдалого відбіркового раунду команди Нікофлекс. Навіть у матчі проти Трьох Ведмедів, який завершився перемогою суперника з рахунком 4:3, він встиг не тільки відзначитися забитим голом, а й неймовірною самовіддачею та бажанням нарешті здобути залікові бали для свого колективу!⠀

 


Group B

Голкіпер: Роман Башаєв, "Central yard"

Ромка знову on fire! Відбити майже з десяток ударів у площину власних воріт від гравців рівня UMG це на нашу думку, дорогого вартує. Більше того, Роман активно і правильно керував діями своїх партнерів на стандартах, абсолютно заслуживши місце найкращого голкіпера туру.

Тарас Яцишин, "Central yard"

Яцишин знову, як часто буває в матчах за участі "Central yard" творив справжні дива. Він забив лише один з чотирьох м’ячів у ворота UMG, однак саме від Тараса було найбільше небезпеки воротам суперника. Причому це відзначили не тільки організатори, а й гравці UMG.

Дмитро Лещенко, "Укргазвидобування"

Коли Лещенко ловить кураж, протистояти цьому досвідченому виконавцю вкрай важко. Власне кажучи, нам здається що гравці "LP-CRM" відчули це на собі, адже з восьми пропущених голів від «газовиків», п’ять – справа ніг Лещенка: чотири голи і одна результативна передача

Сергій Фарафонов, "Футбол 1/2/3"

Дебютний матч Сергія за команду телеканалів Футбол 1/2/3 вийшов просто ідеальним. По-перше, його команда здобула четверту перемогу поспіль (перегравши Chillout Team з рахунком 4:0). По-друге, саме на рахунку два забитих м’ячі у звітному протистоянні.

Олександр Луценко, "LP-CRM"

Ми звикли бачити саме Олександра у збірній кращих гравців туру від своєї команди, але цього разу жодних сумнівів щодо цієї кандидатури у нас навіть не було. Два голи і два асисти – хіба не так повинен грати справжній капітан футбольної команди?


Group C

Голкіпер: Андрій Павелко, 112 Україна

«Журналісти» настільки впевнено здобули дебютну перемогу в сезоні, що місце Павелко в збірній найкращих гравців туру навіть не обговорюється. Андрій, як лев, тягнув все, що летіло у його ворота. Тим цінніше це досягнення, враховуючи потужну атакуючу лінію FBS.

Алім Султан, "112 Україна"

«Возвращение блудного сына»! В першому матчі 112 Україна в цьому сезоні Султан не забив, потім в одному матчі участі не брав, і от зараз, в протистоянні з FBS, нарешті показав увесь свій потенціал, який ми звикли від нього бачити. Три голи і перша перемога для його команди в сезоні – що може бути краще?

Артем Шундрик, "Pokupon.UA"

Після матчу останнього туру в активі Шундрика вже 8 балів за системою гол+пас, залишаючись найрезультативнішим гравцем своєї команди. У грі проти «прометеїв», він записав на свій рахунок два голи і асист, а «любителі знижок» здобули перемогу з рахунком 4:0, яка стала для них третьою поспіль.

Євген Дроговоз, "Golazo"

Враховуючи кадрові проблеми «голеодорів», які, здається, були в кожному з останніх сезонів команди, саме Євген мусив бути одним і з тих, хто буде відповідати за результат команди. Власне кажучи, він майже на 100% з цим завданням впорався, адже моменти біля воріт суперника створював, гол забив, та й у відборі виглядав непогано. Однак за перемогу зачепитися у звітному турі не вдалося.

Сергій Либа, "Topiar"

Ми просто не могли пройти повз кандидатури Сергія, який провів відмінний матч проти «голеодорів» (1:1). Однак, як ми і писали в огляді туру, його неймовірне прискорення на останніх секундах матчу (а команди грали в жахливу спеку) і феноменальна гольова передача, яка врятувала "Topiar" від поразки, заслуговує окремих компліментів.

Group D

Голкіпер: Євген Гриценко, Террикон

Welcome, Home, маестро! Женя, після тривалої перерви, знову у збірній найкращих гравців туру. Надпотужний Developex, який забив 29 голів перед матчем з Терриконом, зміг пробити Гриценка лише раз. Євген діяв, як пантера, в ефектних стрибках постійно відводячи загрозу від власних воріт.

Євген Федотов, "Хунта"

Хунта нарешті здобула свою першу перемогу в сезоні (8:4 над News One), яка стала можливо завдяки феноменальній грі Федотова. Женя і сам забивав (причому двічі) і партнерам асистував (одна результативна передача). «Журналісти» дуже часто не встигали за постійною гостротою від Федотова!

Олександр Ус, Developex

Цього хлопця, мабуть, не можливо зупинити Ус перебуває просто у феноменальній формі, що він і підтвердив в головному матчі відбору проти Террикону. Граючий тренер «айтішників» вів свою команду за собою, а також встиг відзначитися черговим забитим голом, який став для нього вже ювілейним, десятим в сезоні.

Роман Помазанов, "БМК"

Відверто кажучи, ми співчуваємо гравцям АМФК, яким довелося протистояти Помазанову у звітному протистоянні. Рома, як Бетмен, буквально літав на футбольному полі, постійно ставлячи захисників суперника у незручне становище. До речі, ледь не забули: Помазанов забив п’ять голів!

Віталій Бозаджи, "NewsOne"

Віталій провів супер потужний перший тайм, а потім був активний і на початку другої половини гри. За цей час він встиг оформити дубль, створити декілька моментів для своєї команди, але клас суперника (Хунта) виявився вищим, та й фізичної витривалості Бозаджи і його команді не вистачило.

Group E

Голкіпер: Микола Міхасьов, "Київська митниця"

Атаки MFC Alterra виглядали гостро протягом усього матчу з Митницею. Власне кажучи, не дивно, що цьому колективу вдалося забити чотири голи у ворота своїх опонентів. Але є одне АЛЕ. Якби не феноменальна гра Міхасьова, Митникам навряд чи вдалося б здобути свою першу перемогу в сезоні! 14 сейвів за гру – просто браво!

Андрій Мельник, "OneCall"

"OneCall" просто забов’язаний боротися за чемпіонство в Золотому дивізіоні, адже коли в твоїй команді разом грають Мельник і Науменко інакше бути не може. Граючий тренер "OneCall" – справжня машина по здобуттю перемог. У грі проти непоступливого Агросему він оформив хет-трик, забивши два м’ячі потужними ударами з-за меж штрафного майданчику.

Максим Шкафар, "Агросем"

Оце так дебют. Ми не бачили Шкафара на турнірі Street Football Challenge Kyiv ще від тоді, як колектив Hilti припинив у нас свою участь. Але ми були дуже раді бачити Шкафара в футболці Агросем. Його перша гра у новій команді вийшла відмінною: два забитих м’ячі і можливість відібрати очки у  "OneCall".

Денис Гайден, "Київська митниця"

Легенда знову у справі. Перша перемога Митниці співпала відмінною грою Гайдена. Денис і моменти створював ля партнерів, і контратаки розганяв, і сам відзначився двічі у воротах своїх опонентів. Саме завдяки, в тому числі, активній грі Гайдена, підопічні Костянтина Власенка здобули першу перемогу у сезоні  - 5:4.

Андрій Співаков, "Веселые ребята"

Легенда столичної Автоліги дає вогню в турнірі Street football challenge Kyiv. Співаков відомий в аматорському футболі столиці, як справжній бомбардир. Власне кажучи, це звання від підтвердив у дебютному матчі в нашому турнірі, оформивши дубль у ворота Binotel, що дозволило його команді перемогти з рахунком 4:3.

Пресслужба SFCK