Непередбачуваний дивізіон Prime, битва "Прометеїв" і "Бізнесменів", а також молитви за Golazo!, Анонс 11-го туру SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

28.02.2020

Непередбачуваний дивізіон Prime, битва "Прометеїв" і "Бізнесменів", а також молитви за Golazo!

28.02.2020

Непередбачуваний дивізіон Prime, битва "Прометеїв" і "Бізнесменів", а також молитви за Golazo!

Challenge League

Quartesian – KMA

Chillout Team – Файнобуд

ФК Тєлєга – Galyatasaray

MFC Flex – Директ

FC Saints – Avatar

Головні інтриги цього дивізіону полягають в наступному:

  • Chillout Team може поховати надії Файнобуд на бронзові нагороди та зробити ще один крок до чемпіонства. Нагадаємо, що цей колектив виграв 8 матчів з 8-ми.
  • Quartesian повинен скористатися невдалою серію КМА, який програв два з трьох останніх матчів, а останній зіграв внічию.
  • Galyatasaray, майже впевнені, повинен обіграти Тєлєгу через декілька причин: в останніх трьох матчах ця команда забила 13 голів, а також дуже достойно зіграла проти команд з верхньої частини турнірної таблиці.
  • MFC Flex виграв три з останніх чотирьох матчів, зігравши в минулому турі внічию з одним з головних претендентів на перші місця, Zeppelin – 3:3. Директ, в свою чергу, в останнє вигравав ще в першому турі, після чого команда потрапила до жахливої серію з семи поразок поспіль. Фаворит гри, мабуть, очевидний.
  • FC Saints – Avatar – мабуть, найрівніша пара команд в турі. «Аватари» випереджають суперника на два очки, забивши в останньому матчі аж 8 голів у ворота КМА. Здається, для команди Свята Мороза. «Святі» невпевнено переграли Директ (2:1), але є відчуття, що лідер цієї команди, Юрій Бритвін (5+5), зможе добряче попсувати нерви обороні Аватарів.
  • АФК Хунта спробує реабілітуватися за поразку від Uptech Team (2:5), і лише перемога над IntensFit збереже суто теоретичні шанси для цієї команди на чемпіонство. IntensFit зараз перебуває на останній сходинці, але ця команда дуже достойно зіграла в останньому матчі з DHL, 3:3.
  • Uptech Team і Brooklyn, мабуть, найнепередбачуваніша пара в цьому турі. Brooklyn впевнено переміг Ring Ukraine (5:2), але до цього чотири матчі не вигравав. Uptech Team взагалі зараз у фантастичній формі. Перемога над Ring Ukraine (6:3) і Хунтою (5:2) наштовхують нас на думку, що ця команда буде фаворитом гри.
  • -Ring Ukraine програв два матчі поспіль, остаточно припинивши боротьбу за медалі. Svarog, в свою чергу, ледь не переграв Флагман, зробивши вдвічі більше ударів по воротам своїх опонентів.

 

Prime | Urban Division

Ring Ukraine – Svarog

Getman Kyiv – РСК Флагман

IntensFit – АФК Хунта

Uptech Team Brooklyn

Легіон – SoftServe

Знову, як і в минулому турі, календар дивізіону Урбан подарує нам крутезні матчі. Дивіться чому:

  • Легіон, який хлопнув Topiar в минулому турі з рахунком 5:3, а Науменко забив тричі, зіграє проти SoftServe, який наразі третій, як і три інші команди, які мають по 14 очок. Тим не менш, «айтішники» повинні скористатися очною грою Getman Kyiv – РСК Флагман, в якій хтось втратить бали.
  • Власне кажучи, обидві команди, про які ми написали вище, розчарували у попередньому турі. «Гетьмани» поступилися SoftServe, а Флагман зіграв внічию зі Svarog, хоча міг і програти. Для «гетьманів», до речі, це останній матч в сезоні.

 

Soccer Shop | Bronze Division

Denon – Fans Team Arsenal

FBS – Karcher

Assistant Group – Eclipse

Black Alfa – Eurobis

АМФК Vega – Eclipse

Bianconeri – LP-CRM

А що ж відбувається у Бронзовому дивізіоні?

  • Fans Team Arsenal майже стовідсотково залишиться найрезультативнішою командою дивізіону (36), але проти Denon буде непросто, адже цей колектив не програє три матчі поспіль, а також, як нам здається, хлопці відчули буквально сталевий характер свого тренера, Ільдара Макаєва, і тепер грають на максимумі можливостей.
  • FBS зіграє проти Karcher, який не може виграти два матчі поспіль (поразка і нічия), забивши у цих матчах всього один гол. Враховуючи той факт, що FBS – головний конкурент «канонірів» в битві за чемпіонство, їм втрачати очок не можна.
  • Сподіваємося, що Assistant Group трішки підлатав діри в обороні, адже у двох останніх матчах хлопці пропустили 11 голів. У Eclipse, що цікаво, майже ідентична ситуація – 10 пропущених у двох матчах. То ж ми чекаємо на багато голів. І, звичайно, гол Макарчука.
  • Black Alfa в попередньому турі, хоча і програла, але зіграла найкращий матч в сезоні (1:3 проти «канонірів»), тому ми сподіваємося на «продовження бенкету». Eurobis, в свою чергу, відстає від перших двох місць на три очки, але має гру в запасі. Тобто фактично Кіріченко і компанія – треті претенденти на чемпіонство. Кожна гра, таким чином, на вагу золота.
  • Чи заб’є знову Цвілій? У голкіпера АМФК 5 голів в 4 матчах, тому головним питання матчу проти Eclipse буде кількість голів у протистоянні Цвілій – Макарчук J
  • Bianconeri, як мінімум, за якістю гри, почали набирати оберти. Єдина проблема в тому, що чемпіонат майже завершився, але у грі проти LP-CRM, який пропустив в останніх 4 матчах 30 голів, але перебуває вище ніж «італійці», ми вважаємо фаворитом саме Bianconeri.

 

Legea | Silver Division

Playtika – Secur

Prometheus – Young Business Club

FC Alterra – ABM Cloud

112 Україна – RWS Bank

Нікофлекс – One Call

RWS Bank – Binotel

А тепер слухайте: в перших трьох матчах One Call виграв всього один раз, але зараз ця команда – претендент на чемпіонство, займаючи другу позицію!

  • Власне кажучи, One Call очікує величезне випробування Нікофлексом, який, вже важко сказати скільки сезонів поспіль, через свою нестабільність не може боротися за чемпіонство. Хоча потенціал є. В останньому матчі хлопці зазнали фіаско від 112 Україна – 1:5.
  • Playtika – Secur  - дві останні команди звітного дивізіону (Secur має на один бал більше – 3 проти 2), які на двох пропустили 85 голів (36 – 49, відповідно). Очікуємо вельми результативний матч.
  • Prometheus – Young Business Club – чекаємо на цей матч більше, ніж на церемонію нагородження! По-перше, «бізнесмени» вкотре можуть довести саме собі, що вони за складом, досвідом і тренером (Євген Задорожній) є однією з найсильніших команд в лізі? Наразі хлопці відстають від Prometheus на 4 бали, але ви ж розумієте, що перемога у звітному матчі може змінити все. Головне слідкувати за Заславським.
  • ABM Cloud, який давно заслужив боротися за чемпіонство, любить створювати проблеми на свою голову, тому вирішив не вигравати у двох останніх матчах. Тепер від першого місця – 5 очок (але є гра в запасі). Тим не менш, наразі у підопічних Романа Ковальчука дуель з «крейзі Alterra» (в хорошому сенсі слова), яка виграла три матчі поспіль, в яких Махайло Сидорко набрав 5+5 по системі гол+пас! Буде вкрай важко!
  • Бідолагам з RWS Bank знову доведеться зіграти два матчі в турі. Минулого разу це закінчилося поразками 0:5 і 1:5. Зараз, є припущення, історія може повторитися. По-перше у хлопців гра проти злющого 112 Україна, який поступився у попередньому турі і тепер буде битися лише за перемогу, яка залишить шанси у боротьбі за чемпіонство. Але без Архангельського – він дискваліфікований
  • У другому матчі «банкіри» зіграють проти Binotel, який за грою зараз зовсім не заслуговує на 9-ту сходинку в турнірній таблиці. Прекрасна перемога над «бізнесменами» - 5:3, феєрична нічия з ABM Cloud – 4:4 і поразка від FC Alterra, за десять секунд до кінця матчу – 1:2. «Банкіри», в свою чергу, зараз видали серію з 4 поразок поспіль, пропустивши в них 25 голів!

 

НІКОФЛЕКС | Gold Division

«Футбол 1\2» - «Prime»

«Футболи» вміють дивувати в іграх з лідерами. При гарному зборі команда точно може попсувати нерви супернику. Та все ж відібрати бали у «Prime» зараз видається майже нездійсненною місією. Колектив Максима Каплунова набрав чемпіонську ходу – 4 перемоги поспіль, при різниці забитих-пропущених 19:5. Команда зараз демонструє найбільш збалансований і стабільний футбол в лізі. З концентрацією і бажанням у хлопців все гаразд, так що недооцінки суперника бути не повинно. У «Prime» найкращі шанси на чемпіонство. Перемога над «футболами» максимально наблизить команду до золотих нагород.

«Friends Team» - «Авіаліга»

«Френди» пропустили 11 голів в двох останніх матчах. Гра команди в захисті, м’яко кажучи, бажає кращого. А «авіатори» якраз з тих, хто вміє скористатися з помилок суперника. Колектив Олександра Черниша це чудово продемонстрував в грі з «Футбол 1\2». «Авіаліга», безумовно, виглядає фаворитом в цьому протистоянні – і по результатам, і по виконавцям, і по грі. «Авіатори» полюбляють грати 2-им номером. Підопічні Олександра Андрєєва змушені були грати 2-им номером чи не в кожному матчі, з огляду на наявність гравців і довжину лавки запасних. Цікаво чи віддасть «Авіаліга» ініціативу опоненту чи все ж зіграє з позиції сили.  

«Justlictors» - «Build Life»

«Юристи» відібрали бали в «Pokupon.ua», в останньому матчі. Та зовсім не дивно буде, якщо зараз команда приїде на матч в 5-ох і пропустить 5 чи 6. «Justlictors» в цьому сезоні колектив зовсім непередбачуваний. «Build Life» уже не бореться за медалі та команда не збирається збавляти оберти – 4 перемоги в останніх 5-ти матчах. Підопічні Євгена Задорожного знаходяться в гарній формі, особливо це стосується Максима Солоніни. 6 голів в останніх чотирьох іграх забив Максим. Команда вже не виграє медалі та може допомогти Максиму поборотись за звання кращого бомбардира ліги. 

«Central Yard» - «Evoplay»

«Барбери», нарешті, перервали свою програшну серію і в останньому матчі переграли «БВС-ТОРГ». Як мінімум, у колективу буде кращий настрій перед грою. Якщо для «Central Yard» попадання в трійку уже недосяжне, то «Evoplay» все ще може завоювати, навіть, срібні нагороди. Команда Олександра Зайчука, також, перервала невдалу серію з 3 матчів без перемог. В останньому турі колектив переграв «Friends Team», а одним з кращих був Владислав Полторацький, відзначившись дублем і результативною передачею. Це був лише другий матч Владислава в турнірі, але він вже справляє гарне враження. Підсилення дуже доречне на останні тури. Подивимось чи допоможе Полторацький завоювати медалі «Evoplay».    

«Дизайн Фасад» - «Pokupon.ua»

Центральний матч туру по кільком причинам. Поразка «Дизайн Фасад» зведе на нівець шанси команди на медалі. Колектив Олександра Поліщука провів, як на мене, гарний сезон. Навіть бронза була б для команди прекрасним результатом, враховуючи суперників по лізі. Перемога – єдиний шанс. Хлопцям потрібно зібрати всі сили, бажання і спробувати стрибнути вище голови проти такого суперника. «Pokupon.ua» за останні два матчі майже втратили шанси на чемпіонство. Дві нічиї і тепер відставання від «Prime» вже чотири бали. Якщо колектив Максима Каплунова виграє два матчі до зустрічі з «Pokupon.ua», то навіть перемога в очному протистоянні не допоможе підопічним Саківського. І все ж теоретичні шанси на чемпіонство є, та спершу потрібно перемогти «фасадівців». Обом колективам є, що втрачати, так що нас чекає дуже напружене протистояння.   

 

Суперліга | Parimatch

Genius Marketing – Aurora Team

VPK Group – UMG

Терикон – Ajax

Developex – Бізнес Оіл Груп

Golazo Pokupon - Ardi Logistics Stars

Звичайно, ми залюбки розкажемо, що очікує на команди Суперліги:

  • На «голеодорів» Олександра Русіна точно будуть молитися гравці Аякса, які будуть очікувати втрату очок від «зіркових логістів», з якими зіграли в очній зустрічі 2:2. Golazo, на наш погляд, це під силу. Команда виграла 3 з 4 останніх матчів (в минулому турі була нічия), тому підопічним Артема Бєсєди не варто очікувати легкої прогулянки.
  • VPK Group і нестримний (в тому сенсі, що зупинити його вкрай важко, адже на рахунку Максима 15 голів) спробують трішки зіпсувати настрій для UMG, який в попередньому турі нарешті здобув перемогу. Вперше в сезоні. Але, враховуючи чотири перемоги поспіль від VPK Group, ми ставимо саме на перемогу цієї команди.
  • Бізнес Оіл Груп відносно неочікуванно втратив бали у грі з «голеодорами» (1:1), а зараз буде протистояти Developex, який в останніх чотирьох матчах програв чотири рази. Так, цей колектив поки важкувато сприймає реалії Суперліги, але досвід хлопці отримали колосальний. Тактично вони вже готові непогано, та чи витримають вони неймовірні швидкості «нафтовиків», які, за великим рахунком, є однієї з найбільш зіграних команд нашого турніру загалом.
  • Aurora Team спробує хоч трохи реабілітуватися за 1:9 в минулому турі від VPK Group, але зробити це проти «маркетологів», які під кінець сезону вирішили продемонструвати… характер, буде важко. Завдяки відмінній грі Іллі Уска (3+2 в двох матчах) хлопці в останніх двох матчах виглядали непогано, і навіть переграли Терикон – 3:1! Тим не менш, передбачити переможця цієї гри нам важкувато.
  • Терикон в цьому сезоні, як зебра – полоса біла/полоса чорна. Команді Ігоря Киричка  не вистачає ігрової стабільності, а також стабільності складу, адже у звітному сезоні у складі цієї команди зіграли вже близько 2 десятків гравців. Ajax, в свою чергу, зробив камбек у грі проти «зіркових логістів», то ж зараз перебуває у непоганому настрої. Більше того, аби продовжити боротьбу за чемпіонство, їм просто необхідно вигравати.

 

Пресслужба SFCK