Веселые Ребята, Три Медведя та Матадори Русановки – вже завтра стартує новий сезон SFCK, Нарешті, друзі, дочекалися! Вже завтра почнеться новий літньо-осінній сезон нашого улюбленого турніру SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

12.06.2020

Веселые Ребята, Три Медведя та Матадори Русановки – вже завтра стартує новий сезон SFCK

12.06.2020

Веселые Ребята, Три Медведя та Матадори Русановки – вже завтра стартує новий сезон SFCK

Нарешті, друзі, дочекалися! Вже завтра почнеться новий літньо-осінній сезон нашого улюбленого турніру SFCK. Окрім нововведень, які підготували організатори, до нас приєдналося декілька нових, як ви зрозуміли з назви матеріалу, колективів. Про все це і не тільки в експрес-анонсі першого туру.

Розпочнемо з нового формату Суперліги. Ми давно до цього йшли і нарешті готові офіційно заявити про зміну формату найсильнішого дивізіону. Тепер вісім команд Суперліги будуть грати за форматом 2 тайми по 14 хвилин чистого ігрового часу. Залишаємося аматорами, але з ще більш професійним підходом.

Окрім того,у нас буде два відбіркових раунди до ліг Gold|Silver|Bronze та Urban|Challenge. В Gold|Silver|Bronze буде 5 дивізіонів по 6 команд, які після відбіркового етапу визначать 3 ліги по 10 команд.

В Urban|Challenge наразі 6 відбіркових груп по 4 команди, які потім утворять два дивізіони по 12 колективів.

Це, якщо говорити, про організаційні моменти. Далі – про команди. 

Розпочнемо з суботи:

Зранку одразу дві гри Суперліги:

Sky Up – Aurora Team

Бізнес Оіл Груп – Phenix

За чутками, які ходять серед організаторів, Sky Up заявляє на турнір настільки сильну «банду», що цілком ймовірно може боротися за чемпіонство в Суперлізі. Знову ж таки, за чутками, говорять про наявність в заявці команди одразу декількох бразильців. Aurora Team, в свою чергу, колектив молодий і прогресуючий, тому команді необхідно набратися необхідного досвіду. Цікаво буде поспостерігати за тренерською битвою між Олегом Лук’яненко і Євгеном Задорожнім!

Бізнес Оіл Груп – Phenix – як нам здається, досить рівні команди. Інше питання, що Бізнес Оіл Груп є однією з найшвидших команд в нашому турнірі. «Фенікси», навпаки, більш вікова команда. Принаймні, так було, коли цей колектив виступав у нашому турнірі в минулому сезоні.

Рухаємося далі. Вітаємо з дебютом у нашому турнірі цілу групу нових команд – Нікос (хоча колектив відомого столичного інтерв’юера. Дмитра Сисоєва, вже грала колись в нашому кубку), Bilink (команду, яку автор цього матеріалу пам’ятає по виступам в Айті турнірах), UTR, Веселые Ребята, Full Hose UTD, Матадор Русановка, Три Медведя.

Говорити про те, як ці команди зіграють проти своїх опонентів у першому турі важко, адже ми ще не бачили їх в справі.

Відзначаємо повернення Хурми, яка влітку, як відомо, виглядає найбільш соковито.

Окремо відзначимо битву між FBS і Prometheus. FBS – чемпіон ліги Bronze. Prometheus – срібний призер ліги Silver. Команда Олександра Титаренка вже давно заслуговує на золоті медалі, але їй постійно не вистачає якоїсь крихти удачі.

 Тепер поговоримо коротко про неділю.

Розпочнемо з новачків: Royal Credit, Євротехнобуд, Joker (грали в коротенькому передсезонному кубку), Агросем та БМК. Бажаємо цим командам успіхів і з нетерпінням чекаємо на їх перші матчі, аби потім максимально розібрати їх гру в огляді туру.

Одразу зазначимо: гра між Prime та This Is Пивбар на цих вихідних не відбудеться.

Террикон vs Newsone – один з найцікавіших матчів неділі. Амбіційний Террикон, який нещодавно зайняв п’яту позицію в Суперлізі зіграє проти «журналістів», які так само зайняли п’яту позицію, але в лізі Bronze.

Ми спеціально не аналізуємо матчі за участю нових команд, адже це буде, як то кажуть, пальцем в небо.

АМФК VEGA – Developex

Молода і амбіційна команда Сергія Ананко і Миколи Мацюка – проти не менш амбіційної, але більш досвідченої команди Володимира Гобова. Ус, Зражевський ті інші, за рахунок індивідуальної майстерності виглядають більш приоритетно в цій парі, але характер, який є у АМФК та Цвілій, якого пробити у воротах майже неможливо, можуть нівелювати цей нюанс

UpTech Team – Quartesian

Quartesian не зміг потрапити у четвірку команд ліги Challenge, але в цілому виглядав дуже непогано,видавши у середині сезону серію з шести матчів без поразок. UpTech Team зайняв передостанню сходинку в дивізіоні Urban і, відверто кажучи, провалив минулий сезон.

Avatar – ФК Телега

Справжнє дербі неділі. Обидві команди зустрічалися між собою в рамках ліги Challenge, і тоді «Аватари» зробили камбек, програючи по ходу зустрічі з рахунком 1:3 (виграли 6:4). Більше того, Тєлєга набрала стільки ж очок, як «Аватари» (12), але за додатковими показниками була нижче в турнірній таблиці.

Getman Kyiv – RWS Bank

Гетьмани Ігоря Криворучко знову у справі. Хлопці, раді бачити вас в обоймі. Сподіваємося, цього сезону боротьба за медалі буде тривати до останнього туру. У «банкірів», в свою чергу, багато що залежить від зборів на гру, адже за складом ця команда ТОП-3 серед нижчих дивізіонів SFCK.

ФК Сокіл – Fans Team Arsenal

Фаворит тут очевидний. «Каноніри» були третіми в Бронзі, а «Соколята» останніми в лізі Challenge. Коли я спостерігав за останньою грою цієї команди, здалося, що хлопцям десь не вистачає самовіддачі. Саме цей компонент може стати в нагоді проти суперника, який значно вищим за класом.

Наголосимо, анонс першого туру може здаватися не повним, але надалі, коли ми зрозуміємо хто є хто, все стане на свої місця.

Євген Кучін, спеціально для SFCK