Фініта ля комедія для ABM Cloud, Chillout втрачає перші очки, а Topiar ще зовсім не чемпіон!, Огляд 11-го туру SFCK., STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

03.03.2020

Фініта ля комедія для ABM Cloud, Chillout втрачає перші очки, а Topiar ще зовсім не чемпіон!

03.03.2020

Фініта ля комедія для ABM Cloud, Chillout втрачає перші очки, а Topiar ще зовсім не чемпіон!

СУПЕРЛІГА | parimatch

VPK Group – UMG – 5:2

Терикон – Ajax – 7:6

Developex – БізнесОілГруп – 2:5

Golazo – Pokupon – Ardi Logistic – Stars – 2:6

Враховуючи той факт, що в Суперлізі відбудеться фінал чотирьох, матчі, що залишилися вже фактично не мають жодного сенсу.

В звітному турі VPK Group остаточно закріпився в першій четвірці, ставши недосяжним для своїх опонентів. Аврора вже не зможе наздогнати цей колектив, адже в особистій зустрічі Кошевий і компанія переграли своїх опонентів з рахунком 9:1. Максим, до речі, закріпив свої бомбардирські показники, оформивши хет-трик (і асист) у ворота UMG.

Сергій Мельник з Аяксу, до речі, також продовжує перегони, оформивши дубль у ворота Терікону, тепер на рахунку Сергія вже 15 голів. У Кошевого 18. Але головним героєм матчу Терикон – Аякс абсолютно точно став Ігор Киричок, адже капітан Терикону оформив покер, підтвердивши нашу думку про те, що під кінець сезону він набрав відмінну форму.

БізнесОілГруп, який переграв Developex, наздогнав Pokupon – Ardi Logistic – Stars в турнірній таблиці, але «зіркові логісти» мають матч в запасі. Тим не менш, є припущення, що саме ці команди розіграють між собою чемпіонство. Перша генеральна репетиція може бути вже у наступному турі.

До речі, «зіркові логісти», хоча і переграли «голеодорів» з рахунком 6:2, але це було не дуже то й просто. Перша половина гри закінчилася з рахунком 1:0, але потім Саківський і Кібиш оформили дубль, а Сандецький відзначився трьома гольовими передачами! У складі «голеодорів» забили Стецик і Русін, а також, враховуючи наявність всього однієї заміни, ми хочемо поаплодувати команді Олександра Русіна!

 

НІКОФЛЕКС | GOLD DIVISION

«Футбол 1\2» - «Prime»,  2:9

39 забитих голів в 8 матчах – це майже 5 м’ячів в середньому за гру, в атаці «Prime» супер ефективний, надто в другій половині гри. 30 (!!!) із 39 було забито саме в других таймах матчів. Підопічні Струка виснажують своїх опонентів за рахунок динаміки, а потім безжально добивають за рахунок шаленої витривалості і підмоги лави для запасних. З «футболами» такий сценарій був розіграний ідеально. В першому таймі гравці «Футбол 1\2» відводили гру від своїх воріт, коли на поле виходила зміна для основи. Стартова ж четвірка (Лагойда, Соколюк, Струк, Підорін) домінувала у володінні м’ячем і постійно загострювала ситуацію біля воріт. «Телевізійники» змушені були виконувати колосальний об’єм роботи, намагаючись встигнути за постійними переміщеннями опонентів. Це виходило не ідеально, але провалів було не так і багато. В другій же половині «Prime» просто пошматував захист «футболів». З 21-ї по 27-у хвилини забили 4-и голи, а з 33-ї по 37-му ще 3. 7 із 9 м’ячів були забиті гравцями стартової четвірки.   

«Friends Team» - «Авіаліга»,  0:3

Перемога дозволила «авіаторам» зберегти відрив від «Build Life» і, практично, забезпечила медалі – срібні чи бронзові це ще визначиться в останніх турах. Підопічні Лебедя відіграли впевнено, десь навіть академічно. Гравці не ризикували зайвий раз, щоб не наразитись на небезпечну контратаку. Коли ж Костюченко підключався до атак «френдів», щоб розігрувати 5-го польового, «авіатори» щільно стискались в захисну стіну, яку було дуже складно пробити. Хоча кілька небезпечних прострілів від Костюченка і пройшли. Гра «Авіаліги» в атаці іноді була не досить динамічною , але гравці комбінували з впевненістю, що свій шанс точно знайдуть. І таки знайшли, аж тричі. Відзначились ті, хто на протязі всього сезону був кращим в складі - Шендрик, Черниш і Лавриненко.

«Justlictors» - «Build Life»,  5:7

Команди, які уже не претендують на призові місця видали чудове гольове шоу. «Юристи» знову приїхали на матч з однією заміною. Признатись чесно, подумалось, що все закінчиться для них дуже погано. Не так як в матчі з «Авіалігою», але, здавалось, розгрому не уникнути. Натомість «Justlictors» жваво стартували і до 10-ї хвилини забили двічі. До кінця тайму залишити ворота сухими не вдалося, але команди пішли на перерву все ще за переваги колективу Руслана Озадовського. Другий же тайм перетворився на протистояння Солоніни з Яковенком. Солоніна в останніх матчах «Build Life» і так все більше бере ініціативу на себе, а з «Justlictors», здавалось, що він закінчує чи не кожну атаку підопічних Задорожного. Максиму дуже не щастило, то рятував Бучко, то він пробивав повз ворота. Та все ж два м’ячі в другому таймі Солоніна забив. Ще один був забитий в першому таймі, так що на його рахунку хет-трик. У Яковенка ж навпаки вдавалось майже все. Він забив два неймовірно красиві голи. При цьому, здавалось, це чи не найлегші голи для нього. Настільки Владислав все робить технічно. Яковенко записав на свій рахунок покер. Протистояння з Солоніною він виграв, та командно «Build Life» виявився сильнішим.    

«Central Yard» - «Evoplay»,  5:4

Перемога «барберів», практично, перекреслила шанси «Evoplay» на медалі. Схоже, після того як колектив Олександра Зайчука втратив шанси на чемпіонство і боротьба за призові місця втратила сенс. Команда знову приїхала на матч без замін. Та навіть в такій скрутній ситуації був проблиск світла. Сергій Курдас – зіграв свій єдиний матч за «Evoplay» в цьому сезоні і ледь не виграв його для команди. До 10-ї хвилини матчу «барбери» забили двічі і контролювали гру. З 10-ї по 14-ту хвилини Курдас оформив хет-трик, повністю перевернувши хід гри. В дебюті другої половини Іван Цисар зрівняв рахунок та невдовзі Курдас забив знову. І які ж голи забивав Сергій! Двічі, з гострого кута, придумував такі постріли, що Васильєва і немає, в чому звинуватити. Майстер в ділі! І все ж не вистачило витривалості одній четвірці, щоб зберегти переможний рахунок. Двічі, з передач Бессонова, Морозов пробив Зайчука і вирвав перемогу для «Central Yard».   

«Дизайн Фасад» - «Pokupon.ua»,  0:2

Не змогли «фасадівці» стрибнути вище голови і переграти підопічних Саківського. «Pokupon.ua» перекреслив всі сподівання колективу Олександра Поліщука на медалі в цьому сезоні. Хоча по результату перевага «любителів знижок» не така й велика, по грі домінування «Pokupon.ua» було беззаперечним. «Дизайн Фасад» за всі 40 хвилин гри створив, з натяжкою, дві непогані нагоди. Ударів в ствір воріт Старовотова взагалі була лічена кількість. Якби не Черепахін, рахунок на табло був би іншим. Кирило в першому таймі, мінімум, двічі врятував команду. Завдяки вдалій грі кіпера команди пішли на перерву за нічийного рахунку. В другому таймі «фасадівцям» було складно, навіть, перейти половину поля, щоправда захищались вони непогано. «Любителі знижок» крутили свої каруселі поблизу штрафного майданчика суперника, та по-справжньому зламати щільну оборону не вдавалось до 28-ї хвилини, коли Капустін вивалився віч на віч з Черепахіним і відкрив рахунок. Через дві хвилини Мірошніков ще раз прошив Черепахіна з близької відстані і встановив фінальний рахунок.

Challenge League

Quartesian KMA – 0:0

Chillout Team – Файнобуд – 0:0

Тєлєга ФК – Galyatasaray – 3:1

MFC Flex – Директ – 4:0

FC Saints – Avatar – 4:1

Дууууже дивний тур. По-перше, одразу два матчі завершилися нульовою нічиєю. Для футзалу для взагалі нетипово, а тут вийшло, що одразу у двох матчах не було забито жодного голу. В матчі Quartesian – KMA було близько 30 ударів на дві команди, але голів ми так і не побачили. КМА, таким чином, не може виграти вже 4-й матч поспіль.

Chillout Team вперше втратив залікові бали! Вперше за 9 матчів, а головним ньюзмейкером став  Файнобуд, який продовжив свою безпрограшну серію до чотирьох матчів поспіль. Тут взагалі була дивна історія – 56 ударів на двох і жодного голу!

Ми знімаємо капелюха перед гравцями Тєлєгі, яких ми вважали аутсайдерами гри в матчі з Galyatasaray. Але особливо хочемо поаплодувати Артуру Ковалю, який у звітній грі став справжнім героєм своєї команди. Артур оформив дубль вже за 8 хвилин гри,  а потім, за 3 хвилини до завершення гри, встановив остаточний рахунок. Між цими голами відзначився Роман Вакуленко, який забив свій 5-й гол у сезоні.

Які ж красені хлопці з MFC Flex, які продовжили свою безпрограшну серію до 5 матчів (4 перемоги і нічия). Директ, в свою чергу, продовжує боротьбу з «соколятами», але за передостаннє місце в цьому сезоні. Нажаль, команда, у якій є амбіції і можливості, цей сезон остаточно провалила. Відзначимо, що Мирошниченко забив у четвертому матчі поспіль, і тепер на його рахунку 11 голів в сезоні. Взагалі гра вийшла непростою, адже арбітри показали 6 жовтих і одну червону карту для обох команд.

Avatar, як завжди, продовжує лихоманити. Тільки но у минулому турі команда забила 8 голів у ворота КМА, здобувши перемогу з рахунком 8:5, як зараз знову поразка. Юрий Бритвін забив 6-й і 7-й голи у сезоні, ставши, мабуть, головним героєм звітного матчу.

 

PRIME | Urban Division

Ring Ukraine – Svarog – 1:1

Intesfit – АФК Хунта – 1:5

UpTech Team – Brooklyn – 2:3

Getman Kyiv – РСК Флагман – 1:5

Легіон – SoftServe – 8:2

Ring Ukraine і Svarog забили всього два голи, але видали дуже яскраву та цікаву гру. Та й голи вийшли дуже непоганими. Спочатку Бородань відмінно скористався класною передачею від Маленчука, але вже через 5 хвилин нестримний Моксі Максуді обійшов суперника на правому фланзі, а потім, яки справжній більярдист, пробив у дальній кут – 1:1.

Хунтаааааа on fire! Хунта продовжує боротьбу за… можливо, навіть чемпіонство. У битві за другу позицію хлопці поки що фаворити, а в грі проти Intesfit головними героями зустрічі стали Віктор Мазур і Тарас Тріска, які записали на свій рахунок по два голи. До речі, у Мазура вже 14 голів у звітному сезоні!

UpTech Team тільки но набрав відмінну форму, перегравши Хунту і Ring Ukraine (забивши у цих матчах 11 голів), як знову відбулося фіаско. Причому виграючи з рахунком 2:0 після 19 хвилин першого тайму, хлопці опинилися у ситуації, в якій колись були переможцями. Нагадаємо, що в цьому сезоні «айтішники»  обіграли DHL, програючи після першого тайму 0:4. Тепер же вийшло навпаки. На останній секунді першого тайму забив Штанько, через 5 хвилин Олексій оформив дубль, а переможну крапку у грі поставив Лисечко! «Нью-Йоркці» продовжують боротьбу за медалі!

«Гетьмани» остаточно вибули з боротьби за медалі! Нажаль, вкотре вимушені це констатувати, проте підопічні Ігоря Криворучко були дуже близькі до завітної трійки. Флагман, в свою чергу, на чемпіонство вже фактично не претендує. А от Квасов і Сочівець все ще ведуть змагання за звання кращого бомбардиру, як мінімум, своєї команди. Обидва гравці у грі проти «гетьманів» забили по два голи і зробили по одному асисту (що цікаво, один на одного). Таким чином, на рахунку Квасова 8 голів у сезоні, а у Сочівця вже 12.

ЛЕГІОН ЗІЙШОВ З РОЗУМУ! РЯТУЙТЕ! Хлопці другий тур поспіль знищують команди з верхньою частини турнірної таблиці. SoftServe, який мав непогані шанси на медалі, отримав вісім (!) голів у власні ворота. Артем Міцуля оформив хет-трик, забивши вже 14 голів в сезоні. Але головне, що він забивав абсолютно у кожному матчі сезону, в яких брав участь. Звичайно, не забуваємо про 2+2 від Радченко, якого справедливо можна вважати головним героєм матчу!

 

Soccer Shop | Bronze Division

Denon – Fans Team Arsenal – 3:2

FBS – Karcher – 10:3

Assistant Group – Eclipse – 3:4

Black Alfa – Eurobis – 4:7

АМФК Vega – Eclipse – 5:2

Bianconeri – LP CRM – 2:3

В цьому турі звітного дивізіону сталося багато цікавих подій, а ми хочемо акцентувати увагу на головних моментах матчів.

  • LP CRM виграв вперше за чотири останні матчі. Хлопці перервали серію з чотирьох поразок поспіль, причому зробивши навіть камбек. «Італійці» вигравали 2:1 після першого тайму але Олександр Луценко нарешті продемонстрував (давненько цього не було) увесь свій потенціал, зробивши дубль, а його гол на останній хвилині матчу виявився переможним.
  • АМФК Vega, здається, вперше за час участі у нашому турнірі, виграв 5 матчів поспіль, перегравши Eclipse, який продовжує лихоманити. Цікаво, що навіть за такої статистики підопічні Сергія Ананко, скоріше за все, залишаться без медалей, адже перша трійка команд звітного дивізіону виглядає дуже потужно. Нажаль, не забив цього разу голкіпер АМФК, Цвілій, зате дубль і асист записав на свій рахунок граючий тренер команди, Сергій Ананко. У Eclipse, як завжди, два забив Макарчук, а Дмитро Косенко відзначився двома асистами.
  • Black Alfa провів найрезультативніший матч в сезоні, але все одно програв… Максим Сторожук, який раніше вважався беззаперечним лідером своєї команди по кількості забитих голів, в цьому сезоні грає не досить стабільно. Але у грі проти Black Alfa він став найрезультативнішим гравцем, забивши два голи у ворота своїх опонентів (переможні голи), а також записав на свій рахунок гольову передачу.
  • Karcher пропустив 10 голів у власні ворота. Чесно кажучи, ми вже і не згадаємо, коли таке було в останній раз. Та чи було взагалі… Тим не менш, цьому є логічне пояснення, адже основний голкіпер цієї команди, Віталій Шаламай, участі у грі не брав. Також, будемо відверті, FBS зараз перебуває у відмінній формі, продовжуючи боротьбу за чемпіонство. Дмитро Стрельченко у звітному матчі підтвердив реноме лідера команди, забивши два голи та оформивши два асисти.
  • Найцікавіше залишили під кінець! Denon! Переграв! Fans Team Arsenal! Сенсаційна сенсація! Без Ковальчука «каноніри» не змогли здолати підопічних Ільдара Макаєва. А все почалося з автоголу від Лазебника… Сиворакша у складі «канонірів» намагався врятувати ситуацію, оформивши гол+пас, але цього виявилося недостатньо.

 

LEGEA | Silver Division

Playtika – Secur – 3:1

Prometheus – Young Business Club – 4:2

FC Alterra – ABM Cloud – 5:1

112 Україна – RWS Bank – 6:1

Нікофлекс – One Call – 1:5

RWS Bank – Binotel – 3:2

  • Ми були не праві у відношенні до RWS Bank, гравцям якого ми передрікали поразки з великим рахунком. Так, 112 Україна виявився дійсно набагато сильнішим, а Скробач оформив дубль і асист. Тим не менш, у грі проти Binotel «банкіри» проявили себе з найкращого боку. Причому це дійсно був геройський камбек, адже Binotel вигравав 2:0, але гол Скринніка і дубль від Коновалова дозволив переломити хід матчу та здобути першу за останні матчі перемогу.
  • Young Business Club не знайшов протидії Іллі Заславському, який підтвердив статус одного з кращих бомбардирів сезону, оформивши хет-трик. На рахунку Іллі вже 14 голів, а від Скробача, який очолює рейтинг бомбардирів, він відстає на один гол.  Зазначимо, що якби участь у грі приймав граючий тренер «бізнесменів» , Євген Задорожній.
  • До побачення – телебачення. ЦЕ історія про ABM Cloud і мрії команди про чемпіонство. Хиля і Трофименко могли б підсилити свою команду, але на цьому матчі їх не було. FC Alterra, в свою чергу, виграла вже четвертий матч поспіль. Питання про переможця гри було знято ще у першому таймі, який закінчився з рахунком 4:0 на користь FC Alterra. Цікаво, що найрезультативнішим гравцем матчу став не Сидорко, який веде боротьбу за звання найкращого бомбардиру ліги, а Хома, на рахунку якого два забитих голи.
  • Playtika перемогла Secur у битві аутсайдерів сезону, хоча підопічні Дацко мають два матчі в запасі та можуть ще наздогнати і навіть перегнати своїх опонентів. Дмитро Космаков став справжнім героєм матчу, забивши два голи і оформивши результативну передачу.
  • One Call серйозно увірвався у боротьбу за чемпіонство! Шоста! Перемога! Поспіль! Хлопці, величезна повага Вам за те, що після не дуже вдалого старту, прийшли до тями і стали реальними претендентами на чемпіонство. Ми очікували, що Нікофлекс дасть бій, але вийшло інакше. Після цієї перемоги команда відстає від першого місця на один бал, але в останніх двох матчах їм доведеться грати проти ABM Cloud і Прометеїв.

 

Пресслужба SFCK