Анонс невеличкого туру SFCK. Спеціально для вас, жінки! , З 8 березня!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

06.03.2020

Анонс невеличкого туру SFCK. Спеціально для вас, жінки!

06.03.2020

Анонс невеличкого туру SFCK. Спеціально для вас, жінки!

ФК Сокіл – Тєлєга ФК

Galyatasaray – ФК Сокіл

Eclipse – LP-CRM

Aurora Team – Ajax

«Авіаліга» - «Дизайн Фасад»

Враховуючи той факт, що Aurora Team програла очну зустріч VPK Group з розгромним рахунком (1:9), навіть якщо хлопці зможуть наздогнати за кількістю очок, все одно у фінал чотирьох крокуватиме VPK Group. Aurora Team у середині сезону видала непоганий відрізок у три перемоги поспіль, але потім загальмувала і втратила шанси на ТОП-4. Проти Аяксу буде ще важче, адже «голландці» програли попередній матч Терикону, тож точно будуть налаштовуватися на гру максимально серйозно.

Eclipse – LP-CRM – дуже цікава пара. По-перше, LP-CRM перервав серію з чотирьох поразок поспіль, здобувши максимально вольову перемогу над Bianconeri (3:2, програючи 1:2). Це точно позитивно вплине на гру цього колективу. Eclipse зіграв два матчі на минулих вихідних, в одному з яких також здобув вольову перемогу – 4:3 над «асистентами». Звичайно, команди в цьому сезоні не мають стабільності, але от Макарчук з Eclipse забив в цьому сезоні вже 27 голів. Тобто в середньому по три голи за матч. Проти цього гравця, як ми неодноразово писали, потрібно грати максимально щільно.

«Соколята» з Ліги Challenge зіграють одразу два матчі за день з інтервалом в одну годину. Суперники, будемо відверті, підходять для того, щоб зіграти одразу дві гри за день. Що цікаво, саме Galyatasaray і ФК Тєлєга грали між собою в минулому турі, а Тєлєга перемогла з рахунком 3:1. Тоді, до речі, Артур Коваль оформив хет-трик, ставши головним героєм зустрічі.

Сокіл пропускає відчутно менше, ніж «турки» і Тєлєга (26 проти 37 і 35, відповідно). З іншого боку хлопці забили всього 17 голів, що є не тільки найгіршим результатом в лізі, а й одним з найбільш поганих показників серед усіх дивізіонів.

Будемо відверті, що головних проблем «соколятам» потрібно чекати від Коваля з Тєлєги (10 голів і 6 асистів), а також Юнуса Аскарова з Galyatasaray, який забив 7 голів і зробив два асисти. Найбільш стабільним гравцем Соколу, на наш погляд, в цьому сезоні є Роман Мельнишин, який зіграв 8 матчів, в яких забив 4 голи та зробив 3 асисти.

«Авіаліга» - «Дизайн Фасад». Останній матч сезону для обох колективів, а задачі зовсім різні. Перемога «авіаторів» збільшить шанси команди на срібні нагороди. Нічия ж 100% гарантує, як мінімум, бронзові медалі. Колектив Олександра Черниша зараз в чудовій формі – 3 перемоги поспіль, в яких хлопці забили 17 голів. Думаю, «авіатори» будуть націлені лише на перемогу в цьому матчі. А от «фасадівці» уже втратили всі шанси на попадання в 3-ку. Вирішальні матчі сезону програно. В двох останніх турах «Дизайн Фасад» забили лише один м’яч. Та все ж зимовий турнір можна вважати вдалим для колективу Олександра Поліщука. Було б приємно закінчити його перемогою.   

Пресслужба SFCK