Закручена ситуація в лізі Challenge, вогняна заруба в Urban-дивізіоні, і розв'язка в Silver, SFCK повертається!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

29.05.2020

Закручена ситуація в лізі Challenge, вогняна заруба в Urban-дивізіоні, і розв'язка в Silver

29.05.2020

Закручена ситуація в лізі Challenge, вогняна заруба в Urban-дивізіоні, і розв'язка в Silver

Друзі, карантин перервав наш турнір на етапі, коли майже в усіх лігах залишилося зіграти декілька матчем, аби виявити переможців і призерів. Сьогодні ми спробуємо уявити, як можуть відбуватися матчі-догравання після такої величезної паузи.

Звичайно, головною нашою «зброєю» буде статистика і аналіз попередніх матчів команд.

Challenge League

MFC Flex – Quartesian

Chillout Team – Galyatasaray

Файнобуд – FC Saints

ФК Телега – Zeppelin

По-перше, Chillout Team вже де-факто чемпіон, але де-юре може стати їм після перемоги над Galyatasaray. Від найближчого переслідувача, Quartesian – 5 очок, які суперник, у якого залишилася одна гра, відіграти не зможе. Тим не менш, Zeppelin, який так само відстає на 5 пунктів, має 2 гри в активі, одна з яких проти ФК Тєлєга, яка перед карантином виграла два матчі поспіль, але все одно перебуває в нижній частині турнірній таблиці.   Переграти Galyatasaray для Chillout Team цілком реально, адже в звітному матчі зустрінуться найкраща атака і найгірший захист! Quartesian, в свою чергу, має відстояти другу позицію і розраховувати на втрату очок від Zeppelin, який в останніх 5 матчах здобув 4 перемоги і одну нічию. Суперник у Quartesian непростий - MFC Flex так само не програвав в останніх п’яти матчах, має майже ідентичні статистичні показники і ще претендує на місце в першій трійці. Мабуть, центральний матч ліги. Суто теоретично на місце «в медалях» може претендувати Файнобуд, який не програє чотири матчі поспіль, але їх суперник FC Saints точно дасть бій, та й питання нестабільності цього колективу («будівельників») може завадити успіху команди Романа Маняна.

Urban League

Brooklyn – Topiar

 Topiar – Intensfit

РСК Флагман  - АФК Хунта

IntensFit – Up Tech Team

Найголовнішим протистоянням туру у звітному дивізіоні буде батл Хунти і РСК Флагман. Ця гра принципова для обох колективів, а розмов про цю гру ще до карантину було стільки, що в групі капітанів в Viber довелося вимкнути звук. Більше того, на кону цього матчу срібні нагороди сезону. Буде вогонь! Topiar зіграє одразу два матчі, в яких, скоріш за все, де-юре оформить чемпіонство. Якщо Brooklyn ще може поборотися за трійку і точно дасть бій, то Intensfit займає останню сходинку, вигравши лише один матч. Причому цей колектив пропускає всього три голи за гру в середньому, що нехарактерно для команди з останнього місця. До речі, IntensFit також зіграє два матчі: другий проти Up Tech Team, мабуть, найбільш безкомпромісної команди сезону (30 забитих/31 пропущений), яка через власну нестабільність знову не змогла зачепитись за медалі.

Silver League

RWS Bank – Нікофлекс

112 Україна – FC Alterra

One Call – Prometheus

Secur – ABM Cloud

В Legea Silver League ми вже анонсували матч за чемпіонство - One Call – Prometheus! «Прометеї» максимально погіршили свої шанси на перше місце програвши матч FC Alterra з рахунком 3:4 на минулих вихідних. One Call, в свою чергу, перенесений матч виграв, тому зараз має 24 очки, а їх головний переслідувач – 22. Шанси One Call, як ви розумієте, трішки вищі. Що цікаво, в цьому ж дивізіоні нас чекає битва за бронзу між 112 Україна і FC Alterra. «Журналісти» випереджають своїх опонентів на один бал, але Alterra виграла п’ять останніх матчів поспіль! Буде дуже цікаво! RWS Bank – Нікофлекс – фактично товариська гра з підвищеною відповідальністю. Нікофлекс точно буде продовжує звикати до вимог свого тренера, Олександра Уса, а «банкіри», відверто кажучи, провалили сезон через нестабільний збір на матчі. Secur, який перебуває на останньому місці, маючи в своєму активі всього лише три бали, може завершити сезон передостаннім, але для цього потрібно виграти хоча б один з двох матчів, що залишився. Перший проти ABM Cloud, який провалив другу частину сезону, хоча за складом і можливостями мав прекрасний шанс на боротьбу за чемпіонство.

Bronze League

Denon – News One

Assistant Group - FBS

Fan Team Arsenal – Eurobis

News One, хоча і перебуває на п’ятій сходинці, цілком може претендувати на 4-ту позицію, адже порівняно з АМФК VEGA зіграв на два матчі менше, відстаючи від підопічних Сергія Ананко на 4 пункти. Інше питання, що грати доведеться проти Denon – мабуть, однієї з найбільш непоступливих команд ліги. Підопічні Ільдара Макаєва (принаймні так було до карантину) забили 34 голи у ворота суперника і стальки ж пропустили у свої. News One пропустив на 12 голів менше, але з цим суперником потрібно грати дуже обережно. Assistant Group спробує зупинити чемпіонську ходу FBS, який йде на першому місці, випереджаючи Eurobis на три очки. Однак команда Сергія Фролова зіграла на один матч більше, тому перемогти «асистентів», які наразі займають 10 місце з 12-ти, вкрай важливо. Eurobis, який, здається, проводить свій найкращий сезон у родині SFCK, зіграє ключовий матч в сезоні. Якщо Кириченко і компанія переграють «канонірів», то де-юре гарантують собі 2-ге місце. Якщо втратять очки, то шансів на чемпіонство не залишиться зовсім. Враховуючи той факт, що FBS в останньому турі зіграє проти останньої команди чемпіонату – Black Alfa, а в очній зустрічі переграла Eurobis з рахунком 3:2.

Superleague

Pokupon-Ardi Logistic Stars – Бізнесоілгруп

Все вирішиться у звітному матчі. Якщо «зіркові логісти» перемагають «нафтовиків», або навіть грають з ними внічию, то стають чемпіонами. Бізнесоілгруп, в разі, як мінімум, нічийного результату, гарантує собі другу позицію. Дуже цікаво подивитись на те, як одні з найзірковіших команд турніру підійдуть то очної зустрічі після карантину!

Gold League

Justlictors – Prime

EVOPLAY – Pokupon.ua

Prime чемпіон? Фактично, так, але є нюанси. Команді Максима Каплунова достатньо виграти один з двох матчів, що залишився, аби потім приміряти на себе золоті нагороди. Justlictors Руслана Озадовського – далеко не найпростіший суперник. І навіть не дивлячись на той факт, що хлопці виграли лише раз, вони можуть зробити будь-кому дуже неприємний сюрприз. Pokupon.ua, в свою чергу, теоретично може стати чемпіоном. Для цього потрібно, аби Prime не виграв у Justlictors, а потім, в очній зустрічі, переграти саме команду Максима Каплунова. Але для початку гра з EVOPLAY. За складом – команда з ТОП-3 ліги, за результатами – наразі сьома позиція.

Євген Кучін, спеціально для SFCK