Джафаров, який врятував Ajax, Науменко, який поховав Topiar та Сиворакша, який може все!, ЗБІРНІ 10-го ТУРУ SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

28.02.2020

Джафаров, який врятував Ajax, Науменко, який поховав Topiar та Сиворакша, який може все!

28.02.2020

Джафаров, який врятував Ajax, Науменко, який поховав Topiar та Сиворакша, який може все!

Challenge League

Голкіпер: Олександр Шаповалов, Quartesian

Напишемо відверто: ми не очікували, що Директ, який знаходиться на передостанній сходинці в турнірній таблиці ліги, зробить стільки проблем для Quartesian, який продовжує боротьбу за медалі. Шаповалов – просто герой. 18 ударів було у площину його воріт, з яких 17 він відбив! Браво, маестро!

Владислав Мирошниченко, MFC Flex

Владислав далеко не в перший раз потрапляє до збірної кращих гравців туру, але його місце завжди повністю виправдане. У грі проти Zeppelin він забив двічі, коли його команда програвала 0:2, перевернувши все з ніг на голову. Тепер у нього 10 голів в сезоні.

Родіон Жизневський, Galyatasaray

Родіон відкрив лік своїм результативним діям у цьому сезоні лише у сьомому матчі. Але наскільки ж це було доречно та своєчасно. Жизневський записав на свій рахунок гол+пас в матчі з КМА, де «турки», відверто кажучи, були андердогами, а його команда здобула нічию – 2:2.

Роман Мельнишин, ФК Сокіл

Гравці Соколу вкрай рідко потрапляють до нашої збірної, через незадовільні результати команди в цьому сезоні. Але Мельнишин у грі проти головного претенденту на чемпіонство, Chillout Team, зіграв майже ідеально. Він створював моменти, асистував партнерам, а головне забив двічі. «Соколята» були близькі до позитивного результату, але… поразка 3:4.

Данило Соколенко, Chillout Team

А ось Соколенко зламав хід дуже непростого матчу проти Сокола, вирвавши перемогу для своєї команди. За рахунку 1:3, він відзначився двічі за дві хвилини, зрівняв рахунок, а потім його партнер по команді, Моторенко, вирвав перемогу для Chillout Team! У Соколенко зараз 18 голів і перше місце в гонці бомбардирів.

 


НІКОФЛЕКС | Gold Division

Голкіпер: Богдан Біндюженко,  «Авіаліга»

Для «авіаторів» звична ситуація, коли в кожному із таймів грає інший кіпер, що зовсім не дивно. В розпорядженні Миколи Лебедя два майстерних голкіпера. Біндюженко провів в воротах «Авіаліги» перший тайм проти «футболів». Тайм, в якому «Футбол 1\2» з перемінним успіхом, намагались грати на рівних з суперником. Колектив Максима Гіленка , окрім забитого голу, створив кілька чудових нагод, але Біндюженко  майстерно діяв на лінії воріт і не дав відзначитись опонентам більше одного разу.

Олександр Шуляк,  «Авіаліга»

Олександр не відзначався в чотирьох матчах поспіль, а за останні два тури забив чотири голи в ворота супреників. Саме його дубль став вирішальним в протистоянні з «футболами». Шуляк, в стилі Індзагі, був у потрібний час, в потрібному місці. Спочатку, Шуляк скористався помилкою при передачі Сіленка і без проблем переграв кіпера «футболів». А другий свій м’яч забивав уже в пусті ворота, після передачі Лавриненка. 

Роман Помазанов,  «БВС-ТОРГ»

Роман проводить не найкращий свій сезон та все одно займає першу строчку в гонці бомбардирів. З 13 голів забитих гравцем «БВС-ТОРГ», 10 припадають на два матчі. «Justlictors» отримали 6 від Помазанова, а в останньому турі Роман відзначився покером в воротах «Central Yard». Роман провів феєричний матч, та це все ж не допомогло підопічним Максима Ріпи здобути перемогу.

Владислав Яковенко,  «Justlictors»

«Юристи» нанесли всього лише 9 ударів в ствір воріт «Pokupon.ua». Небезпечних нагод було вкрай обмаль. Але завдяки реалізації «Justlictors» зуміли відібрати бали в одного з претендентів на медалі. І тут-то заслуга Яковенка. Владислав холоднокровно реалізував два свої моменти і ще й допоміг відзначитись Руслану Озадовському.

Максим Солоніна,  «Build Life»

Четвертий матч поспіль Солоніна не покидає поле без забитого м’яча. Вплив Максима на гру «Build Life» переоцінити неможливо. Проти «Дизайн Фасад» він відзначився двічі, забивши переможні голи. Спочатку завершив сольний прохід влучним ударом з  середньої дистанції, а в кінці зустрічі замкнув передачу Лисюка. На рахунку Солоніни 8 голів, а попереду ще 2 матча, щоб поборотись за звання кращого бомбардира ліги.

 


Суперліга | PARIMATCH

Голкіпер: Віталій Сидоренко, Genius Marketing

Думали-гадали, чи побачимо ми великого Сіда у збірній кращих гравців туру хоч раз в цьому сезоні. Враховуючи той факт, що він був не на кожному матчі «маркетологів», які, до того ж, демонстрували, жахливу гру, шансів було небагато. Тим не менш, в грі проти Терикону Сід здійснив 17 сейвів, а його команда виграла перший матч в сезоні – 3:1!

Ілля Усок, Genius Marketing

Людина, яка одразу вписалася у гру «маркетологів». Якщо в попередньому матчі він заробив 1+1 по системі гол+пас, то проти Терикону взагалі, ледь не самотужки, виграв гру. На рахунку Іллі дубль і результативна передача, які допомогли «маркетологам» здобути першу перемогу в сезоні.

Максим Кошевий, VPK Group

Людина-гол, людина-лідер та претендент на звання кращого бомбардиру Суперліги. В 5 матчах сезону, Максим відзначився 15 раз, а зокрема у звітному турі забив у ворота Aurora Team 4 голи, а також відзначився результативною передачею.

Дмитро Джафаров, Ajax

«Голландці» грали ключовий матч в битві за чемпіонство проти «зіркових логістів», а вже на екваторі першого тайму програвали з рахунком 0:2. В такій ситуації багато хто просто опустив би руки, але тільки не Джафаров. Спочатку Дмитро відзначився передачею на Яблонько, а потім, за десять секунд до кінця матчу, відмінним ударом з льоту, врятував команду від поразки.

Дмитро Каменєв, Golazo

Відверто кажучи, останнім часом «голеодори» грають настільки непогано, що виділити одного гравця вкрай важко. Тим не менш, ми вважаємо, що саме Камєнєв зробив неабиякий внесок у нічию своєю команди проти «нафтовиків» (1:1). Він грав вкрай цікаво та гостро, відмінно відбирав м’яч у опонентів, а також відзначився результативною передачею.

 


Legea | Silver Division

Голкіпер: Олександр Сарана, FC Alterra

За рахунок свого колосального досвіду, Сарана вкотре був досить корисним для свого колективу. Гра проти Binotel проходила на зустрічних курсах, а моментів було майже однако, як біля воріт однієї, так і іншої команди. Проте Сарана зіграв просто відмінно у ключових епізодах, зробивши 9 сейвів за гру. FC Alterra, нагадаємо, перемогла 2:1.

Сергій Тупальський, КММ

Сергій Тупальський, який є одним з головних організаторів КММ, провів однозначно кращий матч в сезоні, який випав на гру проти претендента на чемпіонство – 112 Україна. Саме завдяки двом асистам від Сергія, КММ перервав серію опонентів, яка налічувала шість матчів без поразок – 3:0.

Євген Задорожній, Young Business Club                                               

Задорожній разом з «бізнесменами» серйозно втрутилися у боротьбу за чемпіонство в звітному дивізіоні. Євген записав на свій рахунок гол+пас (причому гол переможний) у грі з ABM Cloud, який тепер, можливо, має набагато менше шансів у боротьбі з «прометеями» за чемпіонство – 3:1.

Михайло Сидорко, FC Alterra

Сидорко – унікальний гравець для FC Alterra. Ця команда забила 26 голів у звітному сезоні, серед яких 17, в яких Михайло прийняв безпосередню участь. У матчі звітного туру проти Binotel, він зіграв, як справжній король, забивши переможний гол, класним дальнім ударом на останніх секундах гри – 2:1!

Євген Савенков, One Call

Євген зіграв проти Playtika так само вдало, як і вся команда в цілому. Але саме до нього, на наш погляд, найменше претензій, якщо шукати в діях One Call якісь огріхи. Він забив двічі, причому його другий гол зняв усі питання, щодо переможця звітної гри!

 


Soccer Shop | Bronze Division

Голкіпер: Олександр Цвілій, АМФК VEGA

Ми дуже здивуємося, якщо Олександр в цьому сезоні не отримує звання кращого голкіпера свого дивізіону. Для цього, на нашу думку, йому потрібно пропускати безліч безглуздих голів у матчах, що залишилися. Навряд чи це відбудеться, то ж, слухайте: Цвілій забив 5 голів в останніх чотирьох матчах, граючи виключно у воротах своєї команди! У грі проти LP-CRM він оформив дубль. Зазначимо, що в останніх 4 матчах він пропустив всього 5 голів!

Павло Покривець, News One

Легенда минулого туру, гол якого у ворота Eclipse зібрав тисячі переглядів у наших соціальних мережах. Покривець забив у ворота суперника, ударом зльоту з власного штрафного майданчику, але окрім цього він відмінно грав у захисті, а також встиг відзначитися другим голом.

Дмитро Стрельченко, FBS

У грі проти Bianconeri, яка була важкою, напруженою і непередбачуваною, «бізнесмени» перемогли з рахунком 2:1, а Стрельченко, в свою чергу, вкотре довів, що він є ключовою фігурою своєї команди. На рахунку Дмитра два асисти і тепер, у звітному сезоні, він має 8 голів і 8 результативних передач на своїх партнерів по команді.

Радислав Сиворакша, Fans Team Arsenal

Справжня реактивна машина матчу Black Alfa – Fans Team Arsenal. Радислав грав настільки натхненно і результативно, що окрім трьох забитих голів у ворота своєї опонентів, він встиг відзначитися автоголом. Таке життя J

Олексій Поспєлов, News One

Другий гравець з News One опинився у збірній невипадково. Саме Олексій фактично забезпечив своїй команді перемогу у грі проти Eclipse, ставши найрезультативнішим гравцем звітного матчу. Вже на 15-й хвилині News One вигравав 4:0, а Поспєлов забив гол і оформив дві гольові передачі. Далі вже була справа техніки.

 


PRIME | Urban Division

Голкіпер: Віктор Щенявський, РСК Флагман

Як ми і зазначали в огляді звітного туру, не було очікувань, що Svarog настільки потужно зіграє проти Флагману. Наші слова яскраво підтверджують статистичні показники – 34 удари всього, з яких 18 у площину. Власне кажучи, 16 сейвів, на наш погляд, автоматично роблять Віктора найкращим гравцем звітного туру.

Олексій Штанько, Brooklyn

Капітан зіграв один з найкращих матчів у звітному сезоні. В останніх трьох матчах він забив всього один гол, а у грі проти RING Ukraine буквально декласував своїх опонентів. Три забитих голи і результативна передача, які дозволили йому досягти позначки десять голів за сезон, а його команді здобути важливу перемогу – 2:5.

Микола Сергєєв, SoftServe

У шести матчах, в яких Микола приймав участь, він забив всього лише два голи. Але зараз, коли в останніх турах вирішується доля медалей, він зіграв максимально корисно для «айтішників». У грі проти «гетьманів» він забив двічі вже за 9 хвилин, а його команда у підсумку перемогла 2:1.

Владислав Науменко, Легіон

Справжній монстр! Забити три голи у ворота майбутнього чемпіона, погодьтеся, дорого вартує! Для Науменко, як виявилося, це не проблема. В період з 14-ї по 35-ту хвилини він оформив хет-трик, який, як виявилося, перервав серію Topiar, яка налічувала шість перемог поспіль! Так тримати, але бажано зробити це було раніше!

Валентин Бондарук, UpTech Team

UpTech Team, на наш суб’єктивний погляд, максимально неочікуванно здолав Хунту з рахунком 5:2. Але особливо сильно до цієї вікторії долучився Валентин. Йому знадобилося всього лише дев’ять хвилин у першому таймі, аби рахунок відкрити, а потім записати на свою користь гольову передачу! Саме з цього і почалася, як потім виявиться, переможна хода «айтішників»!

Пресслужба SFCK