Збірна 11-го туру SFCK, ГОЛОВНІ ГЕРОЇ 11-ГО ТУРУ!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

05.03.2020

Збірна 11-го туру SFCK

05.03.2020

Збірна 11-го туру SFCK

Challenge League

Голкіпер: Денис Соломеін, Файнобуд

Цікаво, що в цьому турі одразу 5 голкіперів закінчили матчі без пропущених голів, але ми вирішили, що саме Соломеін (прізвище в протоколі записано саме таким чином), що називається, награв на збірну більше за інших. Денис відбив більше 20 ударів від Chillout Team, а його команда стала першою, яка відібрала у майбутнього чемпіона очки в звітному сезоні.

Артур Коваль, Тєлєга

Коваль – далеко не Тєлєга, адже в грі проти Galyatasaray він був справжнім електровозом своєї команди, який тягнув хлопців до перемоги. Вже за сім перших хвилин він оформив дубль, а потім, на останніх хвилинах матчу оформив хет-трик, а Тєлєга перемогла з рахунком 3:1.

Максим Орлов, MFC Flex

Максим, якщо ми не помиляємося, вперше потрапив до збірної кращих гравців туру, але його місце тут абсолютно заслужено. Макс у грі проти Директ оформив гол+пас, що допомогло його команді перемогти з рахунком 4:0, а також піднятися на четверту позицію в турнірній таблиці!

Юрий Бритвін, FC Saints

«Святі»в цьому сезоні могли розраховувати на більше, ніж  місце у середині турнірної таблиці. Тим не менш, команді просто не вистачило стабільності. Того, що, безумовно, є у Юрія Бритвіна. Юрко увесь сезон демонстрував високий рівень гри, а в матчі з Аватарами підтвердив реноме лідера, оформивши дубль – 4:1.

Сергій Кара, Avatar

Не зважаючи на поразку від «святих» з рахунком 1:4, саме Кара був найкращим у складі своєї команди. Кара, до речі, відзначився забитим голом у звітному матчі, та й взагалі створив найбільше проблем суперникам серед усіх гравців своєї команди.

 


Prime | Urban Division

Голкіпер: Віктор Щенявський, РСК Флагман

Підказати, підстрахувати, відбити – коротке резюме гри Віктора у матчі проти «гетьманів». Впевнена перемога РСК Флагман (5:1) відбулася в тому числі і завдяки грі Щенявського, який зробив майже півтора десятки сейвів, зігравши один з кращих матчів в сезоні.

Владислав Радченко, Легіон

У грі проти дуже міцного та мотивованого SoftServe, Владислав Радченко відіграв настільки результативно, як у трьох своїх попередніх матчах в цілому. Радченко, немов Джеймі Варді у чемпіонському сезоні Лестера, буквально змучив оборону «айтішників», оформивши дубль і дві гольові передачі.

Тарас Тріска, АФК Хунта

Тріска – герой Хунти. Відмінний заголовок для газети. Насправді ми вас не обманюємо, адже Тріска став найрезультативнішим гравцем матчу IntensFit, перемога в якому (5:1) дозволила Хунті знову вийти на другу сходинку. Тарас, відзначимо, забив два голи і зробив гольову передачу

Андрій Квасов, РСК Флагман

Квасов-Сочівець – такий же вбивчий дует, як свого часу Шевченко-Ребров. Єдина відмінність в тому, що хлопці поки дають вогню в рамках лише нашого турніру, але виходить у них дуже непогано. Обидва в цьому матчі забили двічі і оформили по асисту, але саме Квасов прийняв участь у перших, так би мовити, основних голах своєї команди.

Мустафа Максуді, Ring Ukraine

Мустафа – такий гравець, який може вистрілити у потрібний час. Саме так вийшло у грі проти Svarog. Ring Ukraine програвав 0:1 за декілька хвилин до кінця матчу, але його вибухова швидкість на фланзі, філігранна техніка (прибрав суперника на своєму шляху) та більярдної точності удар, допомогли команді здобути нічию.

 


Soccer Shop | Bronze Division

Голкіпер: Василь Суховий, Denon

Враховуючи той факт, що саме Denon став автором, мабуть, найгучнішої сенсації звітного туру, місце їх голкіпера у збірній цілком виправдано. 21 удар всього і більше 10 у площину, саме стільки довелося попрацювати Суховому, який став справжнім героєм своєї команди, яка переграла «канонірів» з рахунком 3:2!

Олександр Луценко. LP-CRM

Два матчі поспіль мовчав капітан і натхненник команди LP-CRM, Олександр Луценко, але все це було за для того, аби вистрілити у необхідний момент. Його команда досить довгий час не могла перемогти, але у грі з Bianconeri зробила камбек, програючи по ходу матчу 1:2, а саме дубль Луценко виявився переможним!

Захар Кириченко, Eurobis

Ну нарешті! Ми вже думали, що ніколи не побачимо Захара в збірній кращих гравців туру. Один з ветеранів нашого чемпіонату провів суперпотужний матч проти Black Alfa, максимально увімкнувшись у гру за рахунку 1:1. Саме тоді він оформив два асисти поспіль, а потім відзначився забитим голом. У підсумку – перемога 7:4.

Виталий Макарчук, Eclipse

Eclipse міг програти черговий матч, але феномен Макарчука зіграв на оці цієї команди. Віталій, абсолютно точно, другий сезон поспіль стане кращим бомбардиром своєї ліги (цього разу очікуємо його на церемонії нагородження команд), адже після чотирьох забитих голів у звітному матчі, на його рахунку вже 27 м’ячів у сезоні!

Дмитро Стрельченко, FBS

Дмитро проводить просто феєричний сезон за «бізнесменів», мабуть, найвдаліший за часів його виступів у нашому чемпіонаті. Статистика говорить сама за себе. Після гри проти Karcher на його рахунку 10 голів і 10 асистів. Погодьтеся, результат феноменальний. До речі, у звітній грі він оформив 4 результативних дії – два голи і два асисти.

 


Legea| Silver Division

Голкіпер: Володимир Бельський, One Call

Ми думали, що гра проти Нікофлексу буде дуже і дуже непростою для One Call, але вийшло так, що команда здобула впевнену перемогу з рахунком 5:1, але Бельський зробив для цього немало. 19 ударів всього і 10 в площину воріт – саме стільки роботи було у Володимира у звітному матчі. Як наслідок, його команда продовжила боротьбу за чемпіонство.

Дмитро Космаков, Playtika

Дмитро став справжнім героєм дербі аутсайдерів Срібного дивізіону. Космаков взяв участь у трьох голах свого колективу, оформивши дубль та відзначившись результативною передачею у грі проти Secur, яка завершилася перемогою «айтішників» з рахунком 3:1.

Євген Коновалов, RWS Bank

«Банкіри» у минулий вікенд грали двічі, програвши спочатку 112 Україна – 1:6, а потім перегравши Binotel – 3:2. Коновалов заслужив на місце в збірній саме за переможну гру. Коли його команда поступалася з рахунком 1:2, Жені вистачило всього лише двох хвилин за для того, аби рахунок зрівняти, а потім і вирвати перемогу для своєї команди. Цікаво, що відбулося все це за шість хвилин до кінця матчу!

Ілля Заславський, Prometheus

Ми попереджали гравців Young Business Club про те, що Заславський – головна ударна зброя «Прометеїв». Але втримати його підопічним Євгена Задорожнього так і не вдалося. Ілля оформив хет-трик у звітному матчі, що дозволило Промете перемогти , а Залавський довів кількість голів у сезоні до 14.

Дмитро Хома, FC Alterra

FC Alterra виграла четвертий матч поспіль (цього разу 5:1), остаточно поховавши надії ABM Cloud, як на чемпіонство, так і на медалі (ну майже). Головним Рембо і Брюсом Уілісом цього матчу став Дмитро Хома, який оформив дубль, зробивши величезний внесок у перемогу своєї команди.

 


НІКОФЛЕКС | GOLD DIVISION

Голкіпери: Богдан Біндюженко/ Роман Башаєв,  «Авіаліга»

Біндюженко і Башаєв неодмінно грають по тайму, якщо обоє присутні на грі. «Авіатори» відіграли перший матч на 0 в сезоні і важко віддати заслугу лише одному з них. І йдеться не лише про конкретний матч, а й сезон в цілому. Башаєв з Біндюженком солідно проводять зимовий турнір. Кожен з кіперів може похвалитися чудовими сейвами і дуже малою кількістю помилок. Нарешті вони змогли додати сухий матч до своєї статистики.

Владислав Яковенко,  «Justlictors»

Завдяки своїй техніці Яковенко, навіть, дуже складні по виконанню голи, змушує виглядати просто. Здається, що для нього забивати круті голи так само буденно і легко, як почистити зранку зуби. «Юристи» програли «Build Life» та Владислав видав шикарний матч, взявши участь у кожному з голів своєї команді – покер і результативна передача на його рахунку.

Максим Солоніна,  «Build Life»

Ще один футбольний артист, за грою якого спостерігати одне задоволення. Солоніна частенько грає егоїстично і перетримує м’яч, але з його-то технікою і майстерністю це можна. Лідер «Build Life» не хотів відставати від Яковенка і намагався чи не самотужки обіграти «юристів». Багато проходів, багато ударів, але не завжди точних. Бажання і постійні спроби забити таки принесли результат. Солоніна тричі розписався в воротах опонента, продовжив свою гольову серію, яка налічує вже п’ять матчів поспіль та вийшов на друге місце в гонці бомбардирів.   

Сергій Курдас,  «Evoplay»

Сергій вперше в сезоні з’явився в складі «Evoplay» і відразу ж провів шикарний матч. Курдас ледь самотужки не обіграв «Central Yard» - покер на його рахунку. А які ж красиві м’яі він забив. Майже кожен завдяки індивідуальній майстерності. Два крутих постріли з гострого кута, з якими, навіть, такий майстер як Васильєв не впорався. Як же не вистачало колективу Олександра Зайчука Курдаса в попередніх іграх.

Роман Морозов,  «Central Yard»

Морозов був одним із кращих в складі «барберів» на протязі всього сезону. Роман виконує великий обсяг роботи в кожному матчі, особливо це стосується захисних дій. Що ж до гри в атаці, Морозов більше розганяє їх, ніж завершує. Та в грі з «Evoplay» якраз Роман частіше опинявся на вістрі. Як результат – перший хет-трик гравця «Central Yard» на нашому турнірі.

 


Суперліга | Parimatch

Голкіпер: Олександр Очеретяний, Golazo

Можливо, не дуже доречно номінувати на звання кращого голкіпера, футзаліста, який пропустив шість голів в одній зустрічі, якби не одне АЛЕ! Сашко дійсно провів максимально потужний матч проти «зіркових логістів», а враховуючи невелику кількість замін у «голеодорів» йому доводилося працювати багато. Причому перші 18 хвилин він зіграв на нуль, але потім у партнерів сили почали закінчуватися, а одному витягнути всю команду Сашку не вдалося.

Ігор Киричок, Терикон

Капітан є капітан! Ігор, як хороше вино, чим ближче було до закінчення турніру, тим більше він демонстрував свою техніку і майстерність. Апогей настав у матчі останнього для Терикону туру, в якому ця команда дуже гучно грюкнула дверима, вибивши Аякс з битви за чемпіонство. Киричок, в свою чергу, оформив в цьому матчі покер!

Максим Кошевий, VPK Group

Скоріш за все саме Максим стане найкращим бомбардиром Суперліги. Зараз Максим забив 18 голів у шести матчах, тобто по три голи за матч. Кошевий, що цікаво, оформив хет-трик у ворота UMG, тобто зі свого бомбардирського графіку не відходив

Микола Кібиш, Pokupon – Ardi Logistic Stars

Саме Микола зробив найбільший внесок, на наш суб’єктивний погляд, у перемогу «зіркових логістів» в матчі з «голеодорами». Саме він організував перші два голи у ворота своїх опонентів, а всього у звітному матчі він забив два голи та оформив асист.

Сергій Чеберяк, БізнесОілГруп

БізнесОілГруп – мабуть, головний претендент «зіркових логістів» у боротьбі за чемпіонство. І саме завдяки таким гравцям, як Чеберяк, шанси у «нафтовиків» на перше місце більш менш непогані. У грі проти Developex Сергій став найрезультативнішим гравцем своєї команди, оформивши дубль у звітному матчі.

Пресслужба SFCK