Помилка від 112 Україна, сенсаційний дивізіон PRIME та стара хвороба ABM Cloud, Огляд 10-го туру SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

26.02.2020

Помилка від 112 Україна, сенсаційний дивізіон PRIME та стара хвороба ABM Cloud

26.02.2020

Помилка від 112 Україна, сенсаційний дивізіон PRIME та стара хвороба ABM Cloud

Challenge League

Якщо коротко говорити о головних подіях цього дивізіону, то «соколята» дали справжній бій лідеру, MFC Flex зробив міні-сенсацію, а КМА не зміг виграти у третьому матчі поспіль.

Chillout Team – ФК Сокіл – 4:3

«Соколята» у восьмому матчі поспіль не можуть перемогти. Звичайно, зараз вони грають виключно за для свого задоволення, але у грі проти головного претенденту на чемпіонство, ледь не створили сенсацію. Навіть не зважаючи на швидкий гол, пропущений вже на 5-й хвилині гри від Павлюкова, «соколята» прийшли до тями і навіть деякий час вигравали 3:1. Але тут за справу взявся Соколенко, який знову став героєм для своєї команди, забивши два голи. Переможну крапку поставив Олег Моторенко, для якого цей гол став першим в сезоні.

Тєлєга – Файнобуд – 1:3

Файнобуд здобув третю перемогу поспіль, а зараз вже займає четверту сходинку у турнірній таблиці. Від Quartesian, який займає третю сходинку, хлопців відділяють чотири бали і гра в запасі. Що стосується звітної гри проти Тєлєгі, то тут варто зазначити перевагу «будівельників», як за статистикою, так і за грою. Усі основні події матчу відбувалися у другому таймі. Спочатку Скопіч забив у другому матчі поспіль, потім голом відзначилася справжня легенда турніру, Денис Ковш, а крапку поставив Роман Кибальник. Тєлєга змогла відповісти лише голом від Максима Криворота за рахунку 0:3.

Galytasaray – КМА – 2:2

КМА не вистачає стабільності, про що ми вже неодноразово зазначали. Власне кажучи, так є не тільки на довгій дистанції, а й в окремо взятому матчі. Наприклад, у грі проти «турків» КМА двічі виходив вперед, але зусиллями Родіона Жизневського, який оформив гол+пас, Galytasaray зміг врятувати гру. Цікаво, що навіть з серією в три матчі без перемог, КМА залишається на 5-й позиції.

MFC Flex Zeppelin – 3:3

До MFC Flex останнім часом у нас виникла величезна симпатія, адже ця команда прогресує, працює над помилками і намагається ставати краще з кожним матчем. Інше питання, що після перших 24-х хвилин гри проти Zeppelin, коли Хорун і Покущенко забили по черговому своєму голу, а рахунок був 0:2, здавалося, що розгрому не уникнути. Тим не менш, характер MFC Flex проявив. Особливо це стосується Владислава Мирошниченко, який оформив дубль, довівши кількість голів у сезоні до 10. Додайте до цього ще гол Дмитришина і отримаєте рахунок 3:2 на користь MFC Flex за десть хвилин до кінця. Але буквально через хвилину Хорун реалізував пенальті, встановивши остаточний рахунок гри – 3:3.

Директ – Quartesian – 1:2

Нажаль, знову і знову констатуємо, що Директ залишається без набраних очок. Вже всьоме у звітному сезоні. Але найбільше розчарування полягає в тому, що хлопці грали, як мінімум, не гірше, аніж Quartesian, який продовжує боротьбу за другу сходинку, а може, навіть і краще. Принаймні по статистиці вони переграли своїх опонентів майже вдвічі (26-13 в загальному, 18 – 6 у площину), але от реалізація була головним козирем саме Quartesian. Артем Андрійченко відзначився двома асистами, що допомогло його команді виграти непросту гру.


PRIME | Urban Division

Друзі, це найсенсаційніша ліга минулого туру! Ми не шуткуємо, це чиста правда, тому сідайте зручніше, зараз все пояснимо.

UpTech Team – АФК Хунта – 5:2

Легіон – Topiar – 5:3

Ring Ukraine – Brooklyn – 2:5

Getman Kyiv – SoftServe – 1:2

DHL – IntensFit – 3:3

Svarog – РСК Флагман – 2:2

  • UpTech Team, який знаходився на 10-й позиції, мав лише дві перемоги в 7 матчах, переграв команду, яка зберігала інтригу в боротьбі за чемпіонство. Віктор Мазур, який завдяки дублю намагався врятувати команду (він, до речі, лідирує в гонці бомбардирів – 12 голів), але у «айтішників» забили 5 різних футболістів! Оце командна гра!
  • Легіон переграв майбутнього чемпіона!!! І навіть не з мінімальним рахунком, як полюбляють хлопці у цьому сезоні. А все тому, що Владислав Науменко видав феєричну гру, оформивши хет-трик (забиває в 3-му матчі поспіль). Либа і Полозок, по традиції, забили усі голи своєї команди, але цього разу перемогти не вдалося, а серія з 6 перемог поспіль зійшла нанівець.
  • Ring Ukraine, що з вами, хлопці!!! Ваші 4 перемоги поспіль вже змусили нас записати вашу команда до фаворитів у боротьбі за медалі. Але головною перепоною у здобутті позитивного результату в матчі з Brooklyn став капітан цієї команди, Штанько. Олексій забив 3 з 5 голів свого колективу, а також відзначився асистом. «Нью-йоркці», таким чином, перервали серію з 4 матчів без перемог.
  • SoftServe точно залишив «гетьманів» без бронзи, адже команді Ігоря Криворучко залишається зіграти всього один матч. Сергєєв, мабуть, відмінно відпочив в Карпатах, адже він оформив дубль, забивши обидва голи своєї команди.
  • IntensFit нарешті перервав серію з 6 матчів без набраних очок, а ось DHL навпаки не може виграти другу гру поспіль. Хлопці двічі виходили вперед у грі проти IntensFit, але Микити Апестін став справжнім героєм цього колективу, адже він не тільки оформив дубль, а й врятував свою команду від поразки, забивши на останніх секундах матчу.
  • Svarog підтвердив реноме найбільш непростої команди цього сезону для своїх опонентів. Не дивіться на те, що команда займає передостанню сходинку, але в кожному матчі б’ється на 110%! Так було і в грі проти Флагману, який, схоже, тепер відчує на собі справжнє пекло боротьби за срібні або бронзові нагороди турніру. Причому, будемо відверті, Флагмани могли і програти, адже суперник здійснив 34 удари за матч, що, як ви розумієте, просто колосальна цифра. Тим не менш, Щенявський зіграв просто блискуче.

 

Soccer Shop | Bronze Division

В цій лізі є два претенденти на чемпіонство, які здобули синхронні, але дуже важкі перемоги у звітному турі. Серед цікавого, зазначимо, що Покривець забив максимально неочікуваний гол, а голкіпер АМФК, Цвілій, відзначився у четвертому матчі поспіль!

Black Alfa – Fans Team Arsenal – 1:3

Denon – Karcher – 1:1

Bianconeri – FBS – 1:2

АМФК VEGA – LP-CRM – 9:2

News One – Eclipse – 5:3

  • Black Alfa, на наш погляд, видала найкращу гру у сезоні, але все одно програла «канонірам». Ця поразка стала для підопічних Анатолія Педько вже 6-ю поспіль, але за якістю гри виглядало все непогано. Єдине що забити так і не вдалося, адже Радислав Сиворакша забив у свої ворота, а потім оформив хет-трик вже у ворота Black Alfa.
  • FBS виглядав вдвічі гостріше, ніж Bianconeri, проте впевненої перемоги не відбулося. Хто знає, як взагалі йшли б справи у хлопців, якби не черговий крутий матч від Стрельченко. Дмитро оформив два асисти (в цьому сезоні у нього 8+8), ставши запоркуою перемоги своєї команди.
  • Denon продовжив серію без поразок, яка тепер налічує три матчі. Karcher, навпаки, вже два матчі не може виграти, опустившись на 8-му сходинку в турнірній таблиці. Взагалі, ми вже неодноразово говорили, що обидві команди виглядають досить непогано, але от цієї самої і такої необхідної стабільності, їм не вистачає. Зазначимо, що Denon виглядав трішки гостріше, а обидва голи були забить у другому таймі. Дубушевський рахунок відкрив, а Рибаков рівно через 10 хвилин його зрівняв.
  • News One і Eclipse видали один з найбільш веселих матчів сезону. 8 забитих голів, спроба камбеку і чудо-гол від Покривця (https://www.facebook.com/SFCKKiev/videos/506136750086540/). Вже на 15-й хвилины матчу рахунок був 4:0 на користь News One, а Олексій Поспєлов відзначився голом і двома асистами. Тим не менш, Eclipse досить швидко два голи відіграв, хоча на більше хлопців просто не вистачило. Зазначимо, що універсал цієї команди, Макарчук, який в останніх чотирьох матчах менше 3-х голів не забивав (17 голів в 4 матчах), відзначився лише раз.
  • Ну і, нарешті, констатуємо одну з найбільш впевнених перемог АМФК за часів виступів у нашому турнірі. LP-CRM продовжує крейсерським темпом падати у нижню частину турнірної таблиці (вже 10 сходинка і 4 поразки в останніх чотирьох матчах),  а голкіпер АМФК, Олександр Цвілій, вписав своє ім’я в історію нашого турніру, адже відзначився вже у 4-ма матчі поспіль, забивши за цей час 5 голів! АМФК навряд чи вже побореться за бронзу, але 4 місце, напевно, не відпустить.

 

LEGEA| Silver Division

Хочеться сваритися з ABM Cloud! Хлопці, камон, другий сезон поспіль, ви про…граєте фінішний раунд, який може вдруге залишити вас без чемпіонства! Для One Call в нас, навпаки, лише компліменти, а КММ ми просто аплодуємо стоячи!

Young Business Club – ABM Cloud – 3:1

FC Alterra – Binotel – 2:1

Playtika – One Call – 3:5

112 Україна – КММ – 0:3

  • Young Business Club, як нам доводилося чути, не дуже задоволений лігою, в якій хлопці опинилися перед стартом сезону. Але, даруйте, перемога над одним з головних претендентів на чемпіонство – чи це не показник вашої сили? Так, «айтішники» грали більш гостро, так у суперника не було Подшивалова і Ковальчука – головних лідерів команди, але Фролов і Задорожній продемонстрували справжній клас, зробивши гол+Пас на кожного.
  • FC Alterra демонструє неймовірний злет з передостаннього місця вже на 8-му позицію, завдяки третій перемозі поспіль. Binotel рахунок відкрив, зусиллями Волошенко, але спочатку Черкашин відновив рівновагу на табло, а за десять секунд до кінця гри, невтомний Сидорко, точно пробив з правого флангу після розіграшу кутового, забивши свій 10-й гол в сезоні!
  • One Call виграв п’ятий (!!!) матч поспіль. Лише оплески на адресу хлопців і їх наставника, які завдяки дублю Євгена Савенкова, який забив вперше за три матчі, а також двом асистам від Мельника, здобули впевнену перемогу. Дубль Олександра Гавриленко допоміг йому вийти на чисту другу позицію у списку бомбардирів «айтішників», але в цілому, як ви розумієте, це слабка утіха для цього колективу, який продовжує залишатися на останній позиції.
  • КММ, в свою чергу, створив, мабуть, найголовнішу сенсацію, перегравши 112 Україна, зробивши, таким чином, чудовий подарунок для команди Prometheus. Команда Костянтина Власенка змогла нейтралізувати лідерів суперника, а Тупальский зіграв, як Пірло, віддавши дві гольові передачі ще у першому таймі. Звичайно, не забуваємо і про дубль Белозуба, який має в своєму активі вже 11 голів в сезоні.

 

НІКОФЛЕКС | Gold Division

«Авіаліга» - «Футбол 1\2»,  4:1

«Авіатори» продемонстрували як вміють користатись з помилок суперника. Три голи було забито після того як гравці «Футбол 1\2» в нескладних ситуаціях втрачали м’яч. Особливо не щастило Сіленку. Олександр обрізався двічі і двічі цим скористався Шуляк. А крім того в матчі були два красиві голи від Шендрика та Місюри. Лідер «Авіаліги» вже на третій хвилині, метрів з 9-ти, потужно вистрілив під перекладину. А через шість хвилин Місюра, накрутивши 2-х опонентів, влучно пробив з-за меж штрафної. Завдяки перемозі команда Олександра Черниша вийшла на друге місце. Відставання від «Prime» 2 бали, але у команди Максима Каплунова матч в запасі.  

«Central Yard» - «БВС-ТОРГ»,  6:5

Команди приїхали на матч не в найоптимальніших складах, маючи тільки по 2-і зміни, але видали видовищну гольову перестрілку. Роман Помазанов на пару з Артемом Горголою ледь не  переграли «барберів». Помазанов зробив покер, а капітан «БВС» записав дві результативні передачі на свій рахунок. Тричі підопічні Максима Ріпи виходили вперед та кожного разу «Central Yard» відігравались. Знову «БВС-ТОРГ» провалили другий тайм і останні десять хвилин матчу стали вирішальними. На 30-хвилині Михайленко вирівняв рахунок, а ще через 5 хвилин Ільящук і все той же Михайленко забезпечили «барберам» комфортний гандикап. Гра 5-го польового від «БВС-ТОРГ» дозволила лише скоротити перевагу до мінімуму, та на більше команди не вистачило.

«Justlictors» - «Pokupon.ua»,  4:4

Максиму Каплунову і його партнерам ще зарано відкривати шампанське та результат цього матчу не міг не порадувати гравців «Prime». Основний конкурент за золоті медалі знову втратив бали. Тотальне невезіння переслідувало «любителів знижок» в цьому матчі. 20 ударів в ствір воріт – здається Бучко відбивав м’ячі всіма частинами тіла, та ще двічі штанга рятувала «юристів». «Pokupon.ua» зрівняли рахунок на 36-й хвилині, розігруючи 5-го польового. Буквально за хвилину Демчук двічі врятував команду від 5-го пропущеного, а потім були дві супер нагоди вирвати перемогу. Спочатку Торкін якимось дивом, метрів з двох, не влучив в ворота, а ще через хвилину чудову нагоду не використав Донцул. Найгучніша сенсація туру, безперечно. А «Justlictors» вкотре довели, що це найнепередбачуваніша команда ліги Нікофлекс.   

«Friends Team» - «Evoplay»,  2:5

«Evoplay» з Сендзюком, Сторожуком і без них – це абсолютно два різних колективи. Здавалось би два гравці, але який величезний вплив вони мають на гру колективу. Обидва повернулись до складу в грі з «френдами» і відразу ж впевнена перемога. «Evoplay» домінували по створеним нагодам і володінню м’ячем. Ще в першому таймі «Evoplay» забезпечили собі перевагу в три голи. Сендзюк відзначився результативною передачею і забитим м’ячем. Сторожук забив гол, а Полторацький записав на свій рахунок дубль. Другий тайм проходив під диктовку «Evoplay» та забитих голів було менше. Лише під кінець матчу відзначився Ільченко, а в складі «Friends Team» Майстренко, для якого забитий в другому таймі м’яч став другим в зустрічі.

«Дизайн Фасад» - «Build Life»,  1:3

6 матчів – саме стільки продовжувалась безпрограшна серія «Дизайн Фасад». З «Build Life» команда могла розраховувати і на кращий результат. Та в такому матчі на перший план виходить реалізація, а з цим у «фасадівців» були проблеми. Всі 40 хвилин гра була в’язкою, з великою кількість боротьби. В першому таймі команди створили, від сили, 3 по-справжньому небезпечні моменти на двох. Підопічні Євгена Задорожного більше контролювали м’яч, але зламати оборону суперника не вдавалось. Кулик і Солоніна кілька разів щільно пробили з середньої дистанції та Черепахін впорався з цими ударами. В другому таймі «Дизайн Фасад» міг забити першим. Спочатку Матвєєв змарнував супер шанс, а потім Драговоз з вбивчої позиції запустив м’яч високо над воротами. А от «Build Life» своїми нагодами скористався. На 26-й хвилині Кіров розіграв стіночку з Куликом і без проблем переграв Черепахіна. Ще через три хвилини Солоніна влучно пробив з дальньої дистанції. Удар був не надто сильний та, схоже, момент удару Черепахіну перекрив власний захисник. Драговоз один гол відіграв, але більше нагод, щоб забити команда і не мала. А під кінець зустрічі Солоніна поставив крапку, оформивши дубль.   

 

Суперліга |PARIMATCH

Genius Marketing – Терикон – 3:1

Ajax – Pokupon – Ardi – Logistic – Stars – 2:2

Бізнесоілгруп – Golazo – 1:1

VPK Group – Aurora Team – 9:1

Декілька історичних подій сталося у Суперлізі за підсумками попереднього туру. По-перше, Genius Marketing здобув свою першу (Сподіваємося, не останню) перемогу у звітному сезоні. Просто космічну гру видав Ілля Усок, який забив у ворота Терикону двічі, а також відзначився асистом. Причому забив Ілля у другій грі поспіль (в попередній було 1+1). Тим не менш, у Ткриноу є привід для гордості – гол Заїки – Киричка. Дмитро віддав просто шедевральний пас, а капітан відмінно втілив його задум у дії.

Бізнесоілгруп неочікуванно зіграв внічию з «голеодорами». Тим не менш, неочікуванно – це питання досить суб’єктивне. Команда Олександра Русіна виграла останні три матчі, а тепер, суто теоретично, може приєднатися до боротьби за бронзові медалі. Навіть не дивлячись на той факт, що Торкін забив вже на 2-й хвилині, «голеодори» швидко прийшли до тями, створивши у цьому матчі більше моментів, ніж їх опоненти.

VPK Group буквально познущався над Aurora Team, яка отримала так багато у свої ворота, що ми навіть боїмося уявити, що відбувалося у роздягальні цієї команди. Вгадайте, скільки забив Кошевий? Цього разу «всього лише» чотири голи, а також відзначився 1 асистом. Це допомогло йому вийти на першу сходинку у гонці бомбардирів, забивши у ворота суперника вже 15 голів.

Ajax – Pokupon – Ardi – Logistic – Stars – головне протистояння попереднього туру, адже в ньому вирішувалася доля чемпіонства в Суперлізі. Ну, принаймні, відсотків на 90. «Зіркові логісти» вигравали 2:0 вже на 7-й хвилині матчу, але потрібно віддати належне підопічним Володимира Негеля, які на характері здобули нічию. Гол Джафарова, в один дотик, за 20 секунд до кінця матчу, після подачі з кутового – це просто ШЕДЕВР!

Пресслужба SFCK