Боротьба за 4-те місце в Суперлізі, Topiar, який де-факто може стати чемпіоном та інші інтриги туру!, Анонс 10-го туру SFCK, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

21.02.2020

Боротьба за 4-те місце в Суперлізі, Topiar, який де-факто може стати чемпіоном та інші інтриги туру!

21.02.2020

Боротьба за 4-те місце в Суперлізі, Topiar, який де-факто може стати чемпіоном та інші інтриги туру!

Суперліга |Parimatch

  • Genius Marketing – Терикон
  • Ajax – Pokupon-Ardi Logistic – Stars
  • Бізнесоілгруп – Golazo
  • VPK Group – Aurora Team

В звітному турі Суперліги нас чекають декілька крутих протистоянь. Особливо це стосується головної битви за чемпіонство між Ajax і Pokupon-Ardi Logistic Stars! Обидві команди мають по 15 залікових балів, але у «зіркових логістів» є ще один матч в запасі. Безумовно, якщо Бакум і компанія здобудуть перемогу у звітному протистоянні, то битву за чемпіонство буде закінчено, а «зіркові логісти» вперше у своїй історії виграють Суперлігу в нашому турнірі. Але одразу зазначимо, що Сергій Мельник, який в цьому сезоні забив 13 голів і зробив 4 асисти, точно буде проти такого розвитку подій.

Що стосується інших матчів, то тут ми бачимо наступні інтриги:

  • Скільки голів пропустять «маркетологи» від Терикону, адже в останніх трьох матчах ця команда пропустила 25 голів. Терикон в цьому сезоні може розраховувати максимум на 4-ту позицію, але для цього обов’язково треба перемагати.
  • Лише перемога дає можливість «голеодорам» продовжити боротьбу за «бронзу», але навіть в цьому випадку шанси підопічних Олександра Русіна виглядають суто теоретичними. «Нафтовики» випереджають своїх опонентів на 5 очок, вигравши 5 матчів поспіль. Більше того, знову ж таки, суто теоретично «нафтовики» можуть боротися за чемпіонство, адже попереду в них гра проти «зіркових логістів».
  • VPK Group взагалі можливо зупинити? Команда Святокума – Колеснікова виграла три матчі поспіль, а якби набрала такий хід з самого початку, то могла б претендувати на медалі. Кошевий, який зіграв 4 з 6 матчів своєї команди, забив 11 голів і зробив 4 асисти. А якби він був ще на двох матчах…. Але це лише роздуми. Аврора, зрозумійте, не подарунок. Ми прекрасно знаємо максималізм президента цієї команди – Дмитра Влоха, який хоче вигравати усі дивізіони, в яких змагається його колектив. Обидві команди претендують на 4-ту сходинку, маючи по 9 очок в активі.

 

НІКОФЛЕКС | GOLD DIVISION

«Авіаліга» - «Футбол 1\2»

Завдяки легкому рандеву, що влаштували «юристи» «авіаторам» в минулому турі, команда Олександра Черниша вийшла на третю строчку. Мова про чемпіонство уже не йде, але на призові місця шанси є, при тому досить великі. Для цього потрібно, як мінімум, виграти три останні матчі. Похід за медалями починається матчем з «футболами». Команда Максима Гіленка зараз в чудовому настрої. Нічия з «Pokupon.ua» і перша перемога в сезоні, над «БВС-ТОРГ», додали мотивації колективу, щоб провести закінчення сезону на позитивній ноті. Сіленко зараз набрав прекрасну форму і в двох останніх матчах не йшов з поля без забитого голу-красеня. Якщо додати сюди ще й гарний збір як в минулому турі, то нас може чекати дуже яскрава гра.   

«Central Yard» - «БВС-ТОРГ»

Колективи, які мають ідентичні показники – по сім набраних балів, по дві перемоги, одній нічиї і чотири поразки. Для обох команд сезон починався досить непогано, але згодом все пішло шкереберть. «Барбери» почали занадто  багато помилятись і майже в кожному матчі «привозили» голи у власні ворота. Підопічні Максима Ріпи втратили потрібний тонус і провалювали майже кожен другий тайм своїх матчів. Команди вже не борються за призові місця, та все ще залишається власний престиж.

«Friends Team» - «Evoplay»

«Friends Team» ще один колектив, для якого сезон видався повним кошмаром. Травма Белецького та відсутність ключових гравців поставили команду Олександра Андрєєва у дуже скрутне становище. І все ж варто віддати належне хлопцям. Вони боролися у кожному матчі і стосовно бажання і віддачі на полі, думаю, питань до них немає. «Evoplay» також відчули як це грати без своїх основних виконавців. За відсутності Сторожука і Сендзюка, колектив потрапив під каток «Prime». Думаю, на золото уже можна і не зазіхати. А от за призові місця боротьба ще не завершена. «Evoplay» відстають на три бали від «Авіаліги» та на чотири від «Дизайн Фасад», маючи гру в запасі. Перемога над «френдами» поверне команду в боротьбу за бронзу. 

«Дизайн Фасад» - «Build Life»

«Дизайн Фасад» на другому місці в турнірній таблиці за кілька турів до кінця чемпіонату. Думаю, мало хто міг передбачити це до початку сезону. «Фасадівці» зазнали лише одну поразку, в першому турі, і залишаються єдиною команду, хто зміг відібрати очки у лідера – «Prime». Для колективу Олександра Поліщука починається самий тяжкий відрізок сезону. Зараз «Build Life», а на два останні тури залишаються «Авіаліга» і «Pokupon.ua». Кожен матч як фінал. Складнішої перевірки характеру, майстерності і бажання завоювати медалі не придумати. «Build Life» готовий стати першим бар’єром. Команда Євгена Задорожного провела солідний матч проти «Prime», допустивши лише кілька помилок. Але саме вони призвели до поразки. «Build Life», практично, не мають шансів на медалі, але є впевненість, що бажання перемагати в останніх матчах у них менше не стане.

«Justlictors» - «Pokupon.ua»

Два матчі переможні – в третьому поразка, два матчі переможні – в третьому нічия. Якщо вірити в конспірологію, то в цьому матчі повинна бути перемога. «Pokupon.ua» не має права на інший результат, якщо команда хоче боротися за чемпіонство. Підопічні Євгена Саківського знають, що трапляється при недооцінці суперника. Матч з «футболами» тому доказ. Зараз доля повністю в руках «любителів знижок». Перемога над «юристами» може вивести їх на друге місце. Далі матчі з прямими конкурентами на чемпіонство. Останні тури складні, та чи не на руку це команді? Так, є напруга і тиск результату, але розуміння, що все в твоїх руках додає впевненості. У колективу підбір виконавців, яким не звикати до високих очікувань і вимог. Думаю, в цьому матчі проблем у «Pokupon.ua» точно не повинно бути.

 

LEGEA | Silver Division

  • Young Business Club – ABM Cloud
  • FC Alterra – Binotel
  • Playtika – Onecall
  • 112 Україна – Київська Митниця

 

Враховуючи той факт, що ABM Cloud зараз є лідером за кількістю набраних очок (порівняно з іншими претендентами на медалі у команди Ковальчука зіграно всього 6 матчів), то їх гра проти «бізнесменів» стає ключовою у звітному турі. Найкращим гравцем цієї команди по системі гол+пас, що не дивно, є Євген Задорожний, який забив шість голів та зробив 3 гольові передачі. Головною зброєю «айтішників», безумовно, є Ваня Подшивалов, у якого 11 голів в 5 матчах звітного сезону.

Цікаво, чи продовжить свою гольову серію Михайло Сидорко з FC Alterra? Він забив 7 голів в останніх 4 матчах своєї команди, а також зробив 6 асистів. Binotel, в свою чергу, здобув максимально важливу, в першу чергу, з психологічної точки зору перемогу над «бізнесменами» у минулому турі, а враховуючи той факт, що цьому колективу залишається грати ще 4 матчі, шанси на бронзу у цього колективу ще залишаються. Власне кажучи, як і FC Alterra.

Тіньовий лідер цього сезону, Onecall, який виграв 4 останні матчі, зіграє проти головного, нажаль, аутсайдеру сезону, Playtika. «Айтішники» не виграли жодного матчу з 9, та пропустили 44 голи – антирекорд сезону (на даний момент).  Ця статистика – відмінний шанс для кращого бомбардиру Onecall, Власюка, поповнити свій актив, який забивав у всіх матчах цього сезону.

112 Україна продовжує боротьбу за чемпіонство і точно буде фаворитом у грі з КММ. Безумовно, команда Костянтина Власенко є міцним середняком у цьому сезоні, а лідери цього колективу, Белозуб і Гайден забили купу голів в сезоні. Але 24 голи від Султана і Скробача на двох – виглядають ще більш загрозливо.

 

Soccer Shop |Bronze Division

  • Black Alfa – Fans Team Arsenal
  • Denon – Karcher
  • Bianconeri – FBS
  • АМФК Vega – LP-CRM
  • News One – Eclipse

В кожному з цих матчів, є питання, на які нам хотілося б отримати відповіді:

  • Скільки заб’ють «каноніри» у ворота Black Alfa, яка цього сезону, нажаль, б’є усі можливі антирекорди за часи виступів у нашому турнірі. 0 перемог у 5 матчах і всього 6 забитих голів. «Каноніри» наразі перші, забивши найбільше у сезоні – 33 голи. Найбільше на рахунку Андрія Ковальчук, одинадцять, якого ми вітаємо з Днем Народження і бажаємо надалі демонструвати свою майстерність на футбольному полі. А також бажаємо спокійніше реагувати на рішення арбітрів J
  • Чи продовжиться забивна серія Віталія Макарчука з Eclipse, який в середньому забиває по 3,5 голи за гру!? Суперник – непростий, адже News One виграв 3 з 4 останніх матчах, а лідер цього колективу, Андрій Поспєлов, забивав у кожному матчі, окрім першого, набравши 12 балів по системі гол+пас.
  • Bianconeri зможуть продовжити набирати бали? В минулому турі хлопці здобули першу перемогу в сезоні (за 7 матчів), але зараз суперник набагато складніше. FBS наразі другий, виграв 6 з 7 матчів та продовжує боротьбу за чемпіонство! Більше того, у команди найкращий захист в сезоні – всього 13 пропущених голів.
  • АМФК Vega непомітно підібрався до лідируючої групи, вигравши три останніх матчі. Якщо у певний період сезону ми говорили, що команді Мацюка-Ананко не щастить з календарем, то зараз, навпаки. LP-CRM, нажаль, проводить найгірший сезон за увесь час гри в нашому турнірі. У команди найгірший захист в дивізіоні, 37 пропущених голів, хоча потенціал, безумовно, є. Враховуючи ігрову форму АМФК та бомбардирські здібності їх голкіпера, Цвілія )3 голи в трьох останніх матчах), фаворит для нас очевидний. Приємною новиною є той факт, що по нашій інформації, SFCK і LP-CRM стануть не лише турніром і командою, яка в ньому грає, а повноцінними партнерами!
  • Denon – Karcher – характер проти характеру. Саме така думка приходить, коли мова йде про ці команди. Камбек Denon в матчі з «асистентами» (перемога 4:3 після 0:3) став, мабуть, головною подією минулого туру. Karcher, в свою чергу, зіграв, на нашу думку, найгірший матч в сезоні, програвши АМФК 0:4. Зазначимо. Що якби команда Чернеця здобула перемогу, то цілком могла б нав’язати серйозну боротьбу за бронзу, але наразі ці шанси виглядають зовсім примарно.  Denon зараз реально найбільш видовищна команда в лізі, тому чекаємо від звітного матчу справжнього шоу.

 

PRIME | Urban Division

Uptech Team – АФК Хунта

Легіон – Topiar

Ring Ukraine – Brooklyn

Getman Kyiv – SoftServe

DHL - IntensFit

Svarog – РСК Флагман

На нашу думку, це буду один з найцікавіших турів у звітному дивізіоні за весь чемпіонат.

  • Svarog – найбільш бойова команда дивізіону (29 пропущених – 34 забитих) зіграє проти Флагману, який після крутезного старту сезону, опинився на 4-й позиції, фактично припинивши боротьбу за чемпіонство. Тут би за другу позицію зачепитися. Буде дуже цікава боротьба між Флагманом і Хунтою.
  • Хунта, до речі, зіграє проти команди-загадки, яка в останніх чотирьох матчах двічі програла і двічі перемогла - Uptech Team. Насправді, «айтішники» поступово набирають форму, підвищують майстерність, але відбувається це, на жаль, під кінець чемпіонату. Але протистояти вкрай мотивованій Хунті буде важко, тим паче, що за цей колектив грає один з кращих гравців по системі гол+пас, Віктор Мазур, на рахунку якого 15 балів.
  • DHL в останніх трьох матчах почав набирати хід. Хлопці виграли дві гри поспіль, а в минулому турі поступилися Topiar, однак порівняно з початком сезону, коли було 4 матчі без перемог, хлопці перестали виглядати, як прохідний суперник. Про IntensFit такого сказати, нажаль, не можемо. У цієї команди шість поразок поспіль і останнє місце в чемпіонаті.
  • Чи дасть Легіон бій Topiar? Найбільш молода і амбіційна команда нашого турніру останнім часом почала вигравати, але проблеми в обороні нікуди не подівалися. Пропускають «легіонери» багато (27 голів, це 4-й найгірший результат в лізі). Про Topiar багато говорити не доводиться, адже в минулому турі вони здобули шосту перемогу поспіль, а якщо переможуть Легіон де-факто стануть чемпіонами!
  • Getman Kyiv – SoftServe – стовідсотково центральний матч туру. «Гетьмани» випереджають «айтішників» на три очки, але SoftServe має гру у запасі. З іншого боку SoftServe не вигравав вже три матчі поспіль, а це точно не найкращим чином відображається на грі команди. «Гетьмани», до речі, також не можуть похизуватися стабільністю, але у нас є величезне відчуття, що саме в цьому сезоні підопічні Ігоря Криворучко повинні взяти свої перші медалі за часи виступів у SFCK.
  • Ring Ukraine, який після серії з 4 перемог поспіль, неочікуванно програв UpTech Team, зіграє проти, не хочеться цього говорити, але факт, кризового Brooklyn. Команда Олексія Штанько видала найкращий старт за увесь час участі у наших змаганнях, а зараз не може виграти вже у чотирьох матчах поспіль.  Причому команда, яку ми вихваляли за відмінний захист, пропустила в останніх чотирьох матчах вже 13 голів.

 

Challenge League

Chillout Team – ФК Сокіл

Тєлєга – Файнобуд

Galyatasaray KMA

MFC Flex Zeppelin

Директ – Quartesian

Питання «намбер ван», скільки голів заб’є Соколенко у ворота Соколу? Звучить цікаво, правда? Але це лише факти, адже на рахунку Данила 16 голів в дивізіоні і величезні шанси на звання найкращого бомбардиру. Сокіл продовжує програвати, займаючи останню сходинку з одним балом в активі.

Файнобуд в останніх двох матчах забивав не менше чотирьох голів, здобувши дві перемоги. Наразі їх очікує Тєлєга, яка після запаморочливого старту з двох перемог, програла 5 матчів поспіль. Прогнозуємо черговий гол Кравцова, який в двох матчах за нову команду (Файнобуд) забив три голи.

KMA програв два останніх матчі, що перетворило команду з претендента на медалі у середняка турнірної таблиці. Galyatasaray, звичайно, суперник не найсильніший, але Юнус Аскаров, який забив 7 голів та зробив 2 асисти у 5 матчах, може завдати багато проблем цьому колективу.

MFC Flex, сподіваємося, продовжить нас приємно дивувати. Три перемоги в останніх трьох матчах. У їх опонентів, Zeppelin, статистика ще більш вражаюча – 5 перемог в останніх 5 матчах. Для однієї з команд ці серії точно закінчаться. Або для двох. Цікаво, чи знову продемонструє свою результативність Олександр Покущенко з Zeppelin, який відзначався голом або асистом у кожному матчі турніру, окрім першого.

Quartesian, скоріш за все, гарантує собі третю позицію, якщо переграє Директ. Зробити це абсолютно можливо, адже Директ програв останні чотири своїх протистояння. В останніх чотирьох матчах Директ забив всього лише 8 голів, на два менше, ніж результативних дій у Богдана Рудницього, лідера Quartesian, який в цьому сезоні забив 7 голів і зробив 3 асисти.

 

Пресслужба SFCK