Кращі гравці ліги Нікофлекс першої половини сезону, Нікофлекс дарує призи кращим гравцям ліги!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

07.02.2020

Кращі гравці ліги Нікофлекс першої половини сезону

07.02.2020

Кращі гравці ліги Нікофлекс першої половини сезону

  В лізі Нікофлекс буде найбільша інтрига в гонці за чемпіонство. Минула половина сезону і турнірна таблиця тільки доводить цей тезис. Нікофлекс єдина ліга SFCK, в якій немає одноособового лідера. «Pokupon.ua» і «Prime» мають по 12 балів. Щільність розташування команд, як в переході на Палац Спорту в час пік. «Авіалігу», яка займає 5 строчку, від лідерів відділяє 3 бали. Ми вже побачили божевільні матчі, неймовірні камбеки та видовищні голи. Сподіваємося далі буде не менш видовищно. А поки що, ми вирішили обрати символічну збірну першої половини сезону. Ці хлопці точно заряджені перемагати.  

  • Кирило Черепахін, «Дизайн Фасад»

  Він не стрибає так само ефектно як Шамдан і не заряджає емоціями своїх партнерів як Каплунов, але Черепахін виконує свою роботу на відмінно. «Дизайн Фасад» - головне відкриття першої половини сезону, займає третє місце в таблиці, маючи четвертий захист в лізі. Як на мене, Кирило чи не головний герой для команди Олександра Поліщука прямо зараз. Кіпер провів 5 матчів на високому рівні – в середньому робив 9 сейвів за матч. При цьому, не допустив серйозних ляпів. Драговоз то спалахував класними іграми, то був в тіні. Те ж саме і Заверюха. А от Черепахін демонстрував стабільний рівень від матча до матчу. Його вміння обирати позицію та реакція – космос.

  • Сергій Чеберяк, «Pokupon.ua»

«Чеба» відіграв лише три матчі в сезоні та їх вистачило, щоб потрапити в цю збірну. Як тільки Чеберяк повернувся до складу «любителів знижок» їх домінування в володінні м’ячем стало колосальним, а гра більш цілісною. Він додав такий необхідний баланс підопічним Саківського. Сергій чудово вміє пресингувати та сповільнювати атаки суперника, за рахунок вибору правильної позиції. Коли ж «Pokupon.ua» володіє м’ячем, Чеба з легкістю знаходить вільні зони, сам може обіграти кількох опонентів і супер ефективний в короткому обіграші з партнерами. В двох останніх матчах Чеберяк забив 4 голи і вийшов на друге місце в списку бомбардирів команди.

  • Володимир Муляр, «Evoplay»

Як на мене, найбільше відкриття ліги Нікофлекс. Якщо Сторожук та Сендзюк відповідають за доставку снарядів, то Муляр за їх попадання в ціль. 11 забитих м’ячів за 5 матчів, а по факту, навіть, за 4 – в останньому турі Муляр не відзначився. Не дивлячись на свою кремезну статуру, Володимир володіє гарною швидкість. Комбінація таких якостей дозволяє йому з легкістю продавлювати опонентів. Крім того, Муляр і в захисті завжди відпрацьовує. Міцний, швидкий, з добре поставленим ударом, універсал, яким і повинен бути футзальний гравець. 

  • Антон Струк, «Prime»

Головний архітектор футболу, який демонструє команда. В Струка лише один асист на рахунку, але його важливість полягає в іншому. Він майстер першого пасу, він розганяє атаки і задає темп грі. А ще Антон виглядає максимально спокійно і впевнено, щоб не відбувалось на полі. Після феєричного камбеку проти «БВС-ТОРГ» Струк сказав, що команда буде боротися за чемпіонство. Поки що, тренер дотримується свого слова – «Prime», маючи 12 балів, поділяє перше місце з «Pokupon.ua». Антон же наразі кращий бомбардир команди з 4-ма забитими голами.

  • Євген Шендрик, «Авіаліга» 

   Особисто мені дуже імпонує гра «авіаторів» в цьому сезоні. Команда намагається високо пресингувати, грати в динамічний короткий пас та швидко просуватися до воріт суперника. І все це вдавалося «Авіалізі» до останнього матчу. В грі з «Prime» Шендрик був відсутній і система, що захисту, що атаки перестала працювати. Не правильно буде сказати, що вся гра побудована на одному гравцю. Але Євген в цьому механізмі одна із ключових деталей. Шендрик дає необхідну динаміку як в атаці, так і в захисті. Він дуже емоційний, а епізодами і агресивний, але це грає на руку команді. Він заряджає партнерів, бореться в кожному епізоді і хоче тільки перемагати. 6 голів на його рахунку – кращий бомбардир «Авіаліги» і третій в лізі.   

Сергій Ананко, спеціально для  SFCK