Збірні четвертого туру SFCK. , Повернення легенди Суперліги, Султан у двох дивізіонах та інші кращі гравці вікенду!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

16.01.2020

Збірні четвертого туру SFCK.

16.01.2020

Збірні четвертого туру SFCK.

Challenge League

Голкіпер: Артур Каплаушенко, MFC Flex

Перша перемога MFC Flex у сезоні дозволила цій команді побачити одразу двох представників цього колективу у збірній кращих гравців туру. Каплаушенко, як голкіпер, пропустив лише один м’яч, що є кращим показником в дивізіоні, а також, що головне, неодноразово рятував своїх партнерів від пропущених голів.

Віталій Хорун, Zeppelin

Перемога команди Zeppelin була б неможливою, якби не феєрична гра від Віталій. Хорун не тільки постійно загострював ситуацію біля воріт суперника, а й віддав одразу три гольових передачі, а також не забив записати результативний удар на свій рахунок. У підсумку – 4 результативних дії з 6 командних.

Олексій Куценко, MFC Flex

MFC Flex здобув першу перемогу у сезоні і, треба зазначити, що в цьому просто-таки величезний здобуток саме Куценко. Олексій у протистоянні з Файнобуд зробив свої ключові дії у кінці гри. Спочатку він відзначився забитим голом, а потім і результативною передачею, що дозволило перемогти з рахунком 3:1.

Віталій Трухан, FC Saints

До гри попереднього туру «святі» програли у двох матчах поспіль, але Сокіл вдалося здолати. Багато в чому, в здобутті позитивного результату допоміг Трухан. Віталій зробив свої найголовніші дії у грі всього лише за декілька хвилин. На початку заключної десятихвилинки він відзначився голом і асистом, що у підсумку дозволило перемогти з рахунком 3:2.

Алім Султан, Galyatasaray

Безумовно, один з кращих і найрезультативніших гравців у турі. «Турки» перемогли вперше в чемпіонаті лише за рахунок височенної індивідуальної майстерності Аліма. Він записав на свій рахунок два голи і асист, прийнявши участь у трьох з п’яти забитих голів своє команди.

PRIME | Urban Division

Голкіпер: Денис Ніколаєв, Brooklyn

Єдиний голкіпер у звітному дивізіоні, який відстояв «на нуль», зберіг свої ворота в недоторканості, зробивши з десяток необхідних команді сейвів. «Гетьмани» атакували набагато більше, але пробити Ніколаєва так і не вдалося.

Андрій Квасов, РСК Флагман

Андрій вкотре підтвердив статус лідера команди, довівши кількість результативних дій до семи в цьому сезоні. У грі проти міцного, моментами граючого на куражі, UpTech Team, він зробив найголовніше, зіграв результативно. На його рахунку два голи, два асисти і у підсумку 6:5 на користь Флагману.

Сергій Паншин, UpTech Team,

Так співпало, що Паншин і його команда синхронно видали найкращий матч у сезоні. «Айтішники» дали бій одному з претендентів на чемпіонство, Флагману, а Паншин відіграв роль першого хлопця у складі цієї команди. Сергій не тільки встиг відзначитися асистом, а й записав на свій рахунок два результативних удари. Хоча його команда у підсумку і програла 5:6.

Ігор Солдат, Topiar

Topiar рветься до гори турнірної таблиці, а Солдат до рангу найкращих гравців цього колективу. Саме це він підтвердив своєю грою у матчі проти Svarog. Ігор забив менше, ніж Лізунов, віддав гольових передач менше, ніж Смірнов, але його гра у комплексі – дійсно може вважатися найкращою серед усіх гравців звітного матчу, тим паче гол+пас цілком непоганий результат.

Віталій Мазур, АФК Хунта

Герой своєї команди, яка продовжує йти зі стовідсотковим результатом у звітному дивізіоні. Мазур у грі проти Легіону оформив дубль, зробив асист, прийнявши таким чином учать одразу у трьох з чотирьох голів своєї команди.

Soccer Shop | Bonze Division

Голкіпер: Роман Мороз, Eurobis

Усі голкіпери команд цього дивізіону пропустили у вихідні не менше трьох голів, тому ми обирали найкращого не за кількістю пропущених голів, а за його впливом на результат команди. Мороз відбивав багато, грав самовіддано, тому саме він став кращим голкіпером туру.

Олександр Саржевський, Denon

Мабуть, головний герой команди Denon у минулі вихідні. Ця команда здобула другу перемогу поспіль, а Саржевський прийняв участь у перших трьох голах цієї команди. Він записав на свій рахунок дубль і результативну передачу, а в цьому сезоні у Сашка тепер вже п’ять результативних дій.

Василь Марченко, Karcher

Василь може не часто (точніше нестабільно), але демонструє свій височенний клас та необхідність для колективу  Karcher. От і цього разу він прийняв участь у всіх трьох голах своєї команди, оформивши дубль і відзначившись асистом. Тим не менш, Karcher поступився 3:4.

Ігор Порох, LP-CRM

М вже неодноразово зазначали, що значення Ігоря для цієї команди збільшується з кожним наступним матчем, тому для тих, хто слідкує за виступами LP-CRM не стане дивиною, що він потрапив до збірної найкращих гравців туру. Порох спочатку віддав асист, після якого Мурадян зрівняв рахунок у грі з Karcher, а за три хвилини до завершення матчу він забив переможний гол.

Юрій Скопич, АМФК Vega

Юрій в цьому сезоні продовжує розривати усі можливі шаблони, демонструючи, мабуть, найкращу і най результативну гру за АМФК. У грі проти Eurobis він знову прийняв участь у всіх голах своєї команди. Він оформив дубль, відзначився асистом, але, на жаль, його колектив поступився 3:5.

LEGEA | Silver Division

Голкіпер: Василь Тумасов, RWS Bank

Ми вважаємо, що на долю Тумасова випало немало роботи у грі минулого тура. Він неодноразово (а точніше більше десяти разів) рятував свою команду від пропущених голів і, можливо, саме один з таких сейвів дозволив його команді здобути перемогу з різницею в один м’яч – 3:4.

Євген Дацко, Secur

Граючий тренер колективу Secur, Євген Дацко, вкотре провів неймовірний матч. Звичайно, ті, хто слідкують за матчами нашого турніру, прекрасно знають, як Дацко може забивати, як він може грати і взагалі, що він футзаліст ТОП-рівня. У грі проти «банкірів» він все це продемонстрував. Два голи і асист – найкраще тому підтвердження.

Султан Алім, 112 Україна

Для тих, хто уважно читав наш матеріал, персона цього гравця може здатися знайомою. Дійсно Султан грає одразу за дві команди, але це не заборонено регламентом. У матчі за телеканал 112 Україна він зробив гру своєї команди. А як можна сказати інакше, коли з шести голів команди він забив два, а ще двічі зробив вирішальні гольові передачі на партнерів.

Дмитро Комісарук, Playtika

Один з лідерів «айтішників» провів сильний матч проти Binotel. Він грав натхненно, креативно і, що головне, результативно. У звітному матчі він оформив два результативні удари, що дозволило його команді здобути нічию і перший заліковий бал у сезоні.

Ілля Заславський, Prometheus

Один з гравців у збірних туру, до місця якого не було жодних сумнівів. Його «Прометей» приймав участь у центральному матчі туру проти Нікофлексу, а Ілля у цьому матчі відзначився забитим голом і результативною передачею, прийнявши участь у двох голах своєї команди.

НІКОФЛЕКС / Gold Division

Голкіпер: Роман Башаєв, «Авіаліга».

 Башаєв провів в воротах «авіаторів» лише другий тайм, та цього вистачило, щоб стати одним із герої матчу проти «Pokupon.ua». Практично, половину тайму гравці «Авіаліги» захищалися, а в останні 5 хвилин матчу тиск на ворота Башаєва був просто шалений. Роман же діяв супер впевнено, а кілька неймовірних сейвів допомогли виборити перемогу.

 Євген Дідковський, «Justlictors».

«Юристи» були в хвилині від другої поразки, коли Дідковський потужно пробив метрів з 12-ти і зрівняв рахунок в матчі. Євген, можливо, був не надто помітний при побудові атак, але саме його два голи допомогли колективу Романа Озадовського набрати перші залікові бали в сезоні.

Дмитро Лавриненко, «Авіаліга».

 Ще одна ключова фігура в протистоянні з «Pokupon.ua». Дмитро активно підтримував атаки своєї команди, надійно діяв в захисті, а головне – забив двічі. Перший гол, після передачі (!) голкіпера – Дмитро в дотик замкнув вкидання Богдана Біндюженка. А другий гол став результатом колективного пресингу. «Авіатори» відібрали м’яч біля воріт суперника, Шендрик викотив на Лавриненка, а Дмитро не схибив і оформив дубль.

Дмитро Сторожук, «Evoplay».

Хоч матч проти «Футбол 1\2» і не можна назвати надтяжким для «Evoplay», Сторожук продемонстрував гру дуже високого рівня. 2 забиті голи і 3 результативні передачі, майже весь ігровий час провів без замін. Ледь не кожна атака команди проходила через Сторожука. Він в цьому матч був і мозком, і мотором команди, повністю компенсувавши відсутність Сендзюка.

Ігор Лагойда, «Prime».

Шикарний старт сезону для Лагойди. Два матчі зіграв колектив і в кожному з них Лагойда виглядає більш ніж переконливо. В грі з «Friends Team» Ігор записав на свій рахунок дубль і результативну передачу. Крім результативних дій, гравець підкупає своїм бажанням і здоровою агресією в грі. Як на мене, Лагойда якраз є уособленням командного духу колективу – віддається грі на 100 відсотків, непоступливий, готовий боротись до кінця в будь-якій ситуації. Бажаємо Ігору продовжувати сезон в такому ж ключі.

Parimatch | Superleague

Голкіпер: Віталій Сидоренко, Genius Marketing

Дуже раді бачити серед когорти найкращих гравців, легенду столичного футболу (як міні-футболу, так і футзалу з пляжним футболом), Віталія Сидоренко. «Сідор», як називають його партнери, знову зіграв на 5+, відбивши величезну кількість ударів суперника. Нічия «маркетологів» - його заслуга.

Роман Бакум, Pokupon – Ardi Logistics Star

До геройств Бакума ми вже звикли давно, але кожного разу про них хочеться говорити знову і знову. У матчі проти Терикону Роман не забив жодного голу у ворота своїх опонентів, але зробив одразу… п’ять асистів! Просто фантастика!

 Сергій Стукальський, Genius Marketing

Здається, Сергій вперше потрапляє до збірної кращих гравців на нашому турнірі. І одразу у Суперлізі. Треба зазначити, що це місце Сергій заслужив на 100%, адже він оформив асист, забив гол і допоміг своїй команді, яка грала без замін, зіграти внічию!

Єгор Степаненко, Aurora Team

Перша перемога Aurora в рамках Суперліги – співпала з супер результативною грою Єгора. Він не тільки забив два голи у ворота «голеодорів» (даруйте за цю тавтологію), а й відзначився асистом, коли свій шедевральний м’яч забивав Жихарев!

Євген Саківський, Pokupon – Ardi Logistics Star

Женя, може і не грає роль першої скрипки у складі об’єднаної команди, але його важливість не можна не відзначити. Він справжній роботяга, гравець, який вміє опинятися у потрібному місці і у потрібний час. А в звітному матчі він записав собі в актив два голи і асист.

Пресслужба SFCK