Авіаліга вшанує пам'ять свого голкіпера в наступному матчі SFCK!, Хлопці вийдуть на гру у футболках з зображенням Михайла Бобра., STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

10.01.2020

Авіаліга вшанує пам'ять свого голкіпера в наступному матчі SFCK!

10.01.2020

Авіаліга вшанує пам'ять свого голкіпера в наступному матчі SFCK!

Гравець команди Авіаліга, голкіпер і просто хороша людина, Михайло Бобер, пішов з життя 22 грудня 2019 року. В наступному матчі турніру команда вшанує пам'ять свого товариша, зігравши у футболках з його зображенням.

Далі - пряма мова: 

Організатор ФК «Аівіаліга» Олександр Шуляк: «Шановна футбольна спільнота! Нещодавно, 22 грудня 2019 року не стало нашого товариша, друга, нашого першого воротаря команди Бобра Михайла Вікторовича. Він був першим номером нашої команди з моменту створення ФК «Авіаліга». Неочікувана смерть Михайла всіх нас дуже вразила та засмутила. Цим повідомленням ми хочемо, та просимо вас всіх, висловити останню шану чудовому та життєрадісному хлопцю Михайлу, висловити слова підтримки його рідним. Цінуйте своє життя, цінуйте своїх рідних та близьких. Бережіть себе!»

Гравці ФК «Авіаліга» віддали шану пам’яті своєму другові: «Сказати, що ця людина любить футбол, це не сказати нічого. Він, напевно, знав усе... Команди, склади, статистика, чемпіонства, трансфери, тактика.... З ним можна було поговорити на будь-яку тему, а його погляд, думка, розуміння футболу – вони були неосяжні. Для «Авіаліги» Міша був не просто гравцем, а серцем, душею, важливою частиною футбольної сім'ї. Він радів перемогам, засмучувався при невдачах, вірив у розвиток команди... Прекрасні люди завжди йдуть рано. Вони не затримуються тут. Нам пощастило познайомитися зі спортивним творчістю Михайла, він був особистістю, яку можна сміливо назвати другом. Він був чудовою людиною з великої літери. Брила, інтелектуально розвинений, великодушний, ми його називали «наша енциклопедія». Він знав стільки, що більше знав тільки Гугл. Брате, нам тебе буде не вистачати тут, на землі. Ти пішов тихо, як йдуть ангели на небеса. Спочивай з миром, друже».