Анонс другого туру SFCK! , Початок справжньої боротьби вже завтра!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

13.12.2019

Анонс другого туру SFCK!

13.12.2019

Анонс другого туру SFCK!

Parimatch Superleague

Genius Marketing – Ajax

VPK Group – Бізнесоілгруп

UMG – Golazo

Терикон – Developex

Aurora Team – Pokupon Stars

От чесно, друзі, хочеться взяти й обійняти ту людину, яка саме таким чином обрала команди у Суперлігу. Подивіться на ці команди, подивіться на ці матчі – це ж пушка-ракета! Що не пара, то інтрига.

От, будь ласка, Genius Marketing зіграє з Ajax. Максим Пухта і його коронна ліва гармата повертається до SFCK, але ви бачили гру «голландців» у першому матчі сезону проти «нафтовиків» (4:3)? Там був справжній механізм, який, в тому числі, завдяки тріо Мельник-Оленковський-Ємельянов переграв чемпіона Срібного дивізіону минулого чемпіонату!

А якщо подивитися на пару VPK Group – Бізнесоілгруп? Це ж взагалі битва чемпіонів! Команда Віталія Колеснікова виграла лігу Errea, а Бізнесоілгруп, як ми і писали, став переможцем Срібного дивізіону. Віктор Цой готовий очолити свою команду у якості лідера, аби вести її вперед, до нових перемог? По складу обидві команди максимально потужні, але «нафтовики» все ж виглядають більш збалансовано.

UMG і Golazo – мабуть, на даний момент саме ці команди можна назвати тими колективами, які навряд чи будуть боротися за медалі. По-перше, UMG дуже невдало стартував, програвши Developex з рахунком 1:3, по-друге, досить коротка турнірна дистанція, а такі поразки потім дається взнаки наприкінці сезону. Що стосується «голеодорів», то у минулому сезоні вони моментами виглядали відмінно, але стабільності команді Олександра Русіна не вистачає. На даний момент – гра рівних за класом суперників.

Терикон – Developex – чекаємо на цю гру, як на новий рік. Developex, є така думка, зараз на моральному куражі після першої перемоги в рамках Суперліги. Терикон, в свою чергу, явно на такому ж самому підйомі, адже капітан цієї команди, Киричок, остаточно відновився від травми, оформивши хет-трик в першому турі. Це буде битва дуже амбітних і готових, якщо говорити по першому туру, команд, до великих звершень!

А що вже казати про гру Aurora Team – Pokupon Stars?! Коли ви побачите склад «зіркових», ви зрозумієте, що це головний претендент на чемпіонство! Aurora Team, в свою чергу, в першому турі продемонструвала той факт, що на два турніри хлопцям буде грати дуууже важко, то ж, можливо, варто розставляти пріоритети!

Нікофлекс | Gold

Команди ліги Нікофлекс Gold, нарешті, повноцінно починають чемпіонську гонку найближчими вихідними. Особисто, з нетерпінням чекав на старт другої по силі, але, потенційно, найцікавішої ліги турніру. Як мінімум, для цього є всі передумови. Коротка дистанція, колективи майже не мають права на помилку, відсутній явний фаворит і аутсайдер. Поки що, все виглядає саме так. Давайте розберемо, що на нас чекає в матчах найближчого туру.

«Evoplay» – «Авиалига»

Досвід проти молодості. Банально, але по-іншому тут і не скажеш. «Evoplay» повертається на турнір в знайомому складі. Сендзюк, Сторожук, Зайчук – бійці перевірені не одним сезоном. Міці і креативності додає підсилення Сергієм Курдасом. При гарному настрої колектив міг би дати бій і командам Суперліги, тому саме «Evoplay» я б назвав фаворитом в цьому матчі. Безперечно, «Авіатори», маючи в своєму складі Шундрика, Кривенка, Лавриненка можуть  розраховувати на перевагу в динаміці та швидкостях. Однак, наскільки вдало команда зможе побудувати захисну гру і протистояти винахідливості Сторожука і Сендзюка – питання відкрите.

«БВС-ТОРГ» - «Prime»

В минулому сезоні команді Максима Каплунова не вистачило заряду, щоб взяти призові місця. Знаючи характер капітана «Prime», немає сумнівів, що колектив хоче боротися за медалі в лігі Нікофлекс Gold. В цьому їм може допомогти Євген Ященко. Дуже цікаве підсилення для команди. Ященко був одним із лідерів в складі «Helen Marlen United». Впевнений, що його швидкість і вміння грати на вістрі атаки стануть в нагоді. Головне питання, наскільки швидко Ященко знайде взаєморозуміння з новими партнерами!?

 Минулого сезону, в рамках ліги Errea, команди зустрічалися двічі. Підопічним Ріпи жодного разу не вдалося здобути перемогу (3:3 і 2:8). Проти «Prime» грати не просто і додаткова мотивація –  взяти реванш, зовсім не завадить колективу «БВС-Торг».  

 

«Central Yard» - «Friends Team»

На мою думку, центральний матч ліги цього туру. Це якщо оптимальний склад буде у кожної зі сторін. Срібний призер свого дивізіону («Central Yard») та переможець в своїй лігі («Friends Team») минулого сезону – уже гарна вивіска матчу. Обидва колективи полюбляють динамічний футбол, але в різних стилях. Якщо «Friends» - це про контроль і швидке переміщення м’яча, то «барбери» - це про швидкі контратаки. 100% сумісність! В складах обох команд вистачає майстрів, що вміють і люблять  вирішувати долю епізоду самотужки. Навіть, не візьмусь визначати фаворита в матчі. Хочеться просто посмакувати видовищну гру, яку здатні влаштувати ці колективи.

«FC Duzain Fasad» - «Футбол 1\2»

«Футбол 1\2» команда настрою. Іноді краще, що є в їх грі – післяматчеві коментарі Миколи Середича, а інколи колектив видає ігри в стилі «скільки б ви не забили, ми заб’ємо більше». Ніколи не вгадаєш як саме виглядатимуть «телевізійники» в наступному матчі.

«FC Duzain Fasad»  уже встиг стартувати на турнірі, програвши перший матч. Наразі колективу Олександра Поліщука протистоятиме команда не така потужна як «БВС-Торг». Тож, як мінімум, більш змістовний футбол «FC Duzain Fasad» повинен продемонструвати. Чекаємо на перші забиті м’ячі «фасадівців» і результативну гру загалом.  

«Build Life» - «Pokupon.ua»

Склад «Build Life», майже повністю, формують гравці, що виступали за «AIM» - колектив, що встиг пограти в Суперлігі SFCK. На чолі команди Євген Задорожний. Кожна команда, яку тренує Задорожний, відзначається бійцівським характером і грамотною позиційною грою. Але і цього може бути замало в матчі з таким суперником. Підбір гравців  у «Pokupon.ua» шикарний. Індивідуальна майстерність Саківського, Чеберяка, Демчука, Торкіна не піддається сумніву. Додати до цього ще й злагоджені командні дії і ми отримаємо одного з головних претендентів, як мінімум, на медалі. На папері «любителі знижок» виглядають більш переконливо, але є один фактор, що може суттєво вплинути на результат – чи вийде на поле в складі «Build Life» сам Задорожний?   

 

LEGEA | Silver Division

112 Україна – ABM Cloud

FC Alterra – Нікофлекс

Київська Митниця – Secur

Playtika – Young Business Club

Prometheus – Binotel

А що, в цій лізі буде менше інтриги, ніж, наприклад, в Суперлізі? Це ж неправда! Нікофлекс, який залишається єдиною командою, що не пропускала голів у цьому сезоні, зустрінеться з грізною, непоступливою і дуже амбітною FC Alterra, яка переграла Young Business Club з рахунком 4:3. До речі, дуже сподобався Михайло Сидорко, який забив двічі та відзначився результативною передачею. До речі, Нікофлекс оновив форму. От і подивимось, на фарт, чи ні?!

ABM Cloud переміг в «айтішному» дербі колектив Playtika з рахунком 4:3, а їх майбутній опонент, 112 Україна, з таким рахунком програв Binotel. «Телевізійники», яких, через не досить вдалі результати команди в останні роки, прийнято вважати аутсайдерами, зараз непотрібно недооцінювати. Адже колектив, особливо під кінець попереднього чемпіонату, почав збирати скальпи лідерів і демонструвати класну гру. Власне кажучи, гра проти Binotel лише підтвердила ці слова. До ABM Cloud ми зараз відносимося з осторогою. Адже на початку минулого сезону команда Романа Ковальчука демонструвала чемпіонську гру, але потім… Було фіаско.

Playtika дала бій ABM Cloud, але у грі проти Young Business Club вони знову будуть андердогом. Їх граючий тренер, Сергій Цебенко, ставить команді зрозумілу гру, а один з лідерів цього колективу, Захаренко, у першому турі оформив гол+пас. Що стосується Young Business Club, то команда, відверто кажучи, розхлябано зіграла у першому турі, а рятувати ситуацію почала вже тоді, коли часу було обмаль (у підсумку програли 3:4). Головні дійові особи, як завжди, Штрек і Задорожний, але гравцям Playtika потрібно остерігатися кожного гравця опонентів.

Київська Митниця програла у першому турі, але вже у другому їй дістався один з дуже непоступливих опонентів – Secur. Але, у цього колективу будуть втрати, адже через влучення не зіграє граючий тренер цього колективу – Євген Дацко. КММ часто дуже кволо входить у сезон, але потім наздогнати цей колектив дуже важко.

Prometheus – Binotel – є чуйка, що це буде найбільш цікавий матч туру. Prometheus здолав Київськи Митницю, завдяки двом гольовим передачам Олексія Дикого. Відмінно проявив себе і голкіпер цього колективу – Олександр Пасічник. Binotel, в свою чергу, на характері переміг 112 Україна, а Володимир Мельник оформив гол+пас. На нього можна покласти найбільші надії у складі Binotel, але бажано налаштуватися на цей матч усім гравцям команди!

Soccer Shop |Bronze Division

Denon – Bianconeri

Karcher – Eurobis

FBS – Eclipse

LP-CRM – Fans Team Arsenal

В цій лізі є основний фаворит за складом - Fans Team Arsenal. «Каноніри» вимучили перемогу у першому турі в грі проти Eclipse, коли Андрій Ковальчук записав на свій рахунок покер і два асисти. Проти LP-CRM легше точно не буде. Порох розпочав сезон максимально вдало, оформивши дубль, а також не забувайте про Олександра Луценко, який встиг забити і оформити два асисти.

В якому зараз стані FBS нам невідомо, адже команда зіграє свій перший матч в сезоні. Але ми точно можемо сказати, що хлопцям потрібно ідентифікувати Віталія Макарчука і закрити його на всіх частинах ігрового поля. Макарчук, нагадаємо, в першому турі оформив пента-трик!

Karcher теж дебютує в звітному сезоні, але чи не занизько обрали собі дивізіон підопічні Романа Чернеця?! Можливо, є проблеми зі складом, але це ми зрозуміємо трішки згодом. Eurobis провалив минулий сезон, маючи в своєму розпорядженні багато гравців високого класу, то ж, можливо, у цій лізі вдасться проявити себе набагато краще?

Власне кажучи, Bianconeri теж могли б грати трішки вище. Якщо згадувати досить вдале друге коло у виконанні цього колективу, то вони цілком можуть в цій лізі боротися за медалі. Але чи вистачить стабільності? Denon, хоч і не хапає зірок з неба, подобається своєю наполегливістю і тим, що хлопці продовжують працювати над собою. Бій Bianconeri вони точно дадуть.

PRIME | Urban Division

DHL – АФК Хунта

Ring Ukraine – Hooligans

Легіон – Intens Fit

Up Tech Team – FC Getman Kyiv

Що тут? По-перше, ми дуже сподіваємося, що гравці DHL зробили правильні висновки після гри з РСК Флагман (програвши 3:13) і тепер зможуть дати бій Хунті. Хоча у цій команді зараз атакуючий потенціал дуже серйозний. Жеребцов і Мазур добряче повозили своїх опонентів  попередньому турі, то ж, можливо, краще зіграти від оборони.

Ring Ukraine просто забов’язаний реабілітуватися за поразку від Хунти з рахунком 3:4, але одна гра, звичайно, не показник. Тоді хлопці не змогли зібрати оптимальний склад, та й програли з різницею в один гол. Інше питання, що по складу у «хуліганів» повний порядок. Тетерук, Полозок, Добровольский, Лізунов – це гравці ТОП-рівня для звітної ліги, але от чи зможуть вони зігратися між собою – питання поки що риторичне.

Легіон здивував поразкою від «гетьманів» у першому турі з рахунком 1:3, але програв справедливо. Хлопці дуже рано відкрили рахунок у матчі і, мабуть, думали, що перемога вже в кишені. Intens Fit дебютує в цьому сезоні, а якщо згадувати попередній чемпіонат, то можна сказати, що хлопці були міцним середняком. Можливо, тепер, коли досвіду стало більш, ми побачимо більш креативну гру від цього колективу.

Up Tech Team в першому турі поступився в «айтішному» дербі SoftServe, з автоголом на останніх секундах матчу. Не без шансів. З моментами. З можливостями вирвати нічию. Але поступився. Можна сказати, що «гетьмани» суперник приблизно рівного класу, але не зовсім. Підопічні Ігоря Криворучко відмінно стартували в сезоні, чого з ними в нашому чемпіонаті не було вже давно, тому хтозна, можливо це наштовхне команду на великі звершення?!

Challenge League

Zeppelin – ФК Сокіл

FC Saints – Тєлєга ФК

Chillout Team – Директ

Galyatasaray – Avatar

КМА – MFC Flex

Quartesian – ФайноБуд

В цій лізі буде найзапекліша і, мабуть, найнезрозуміліша боротьба за чемпіонство. Пояснюємо. Всі команди реально одного рівня. Безумовно, хтось трішки сильніший, хтось трішки не дотягує до рівня своїх опонентів, але все одно буде «ВАУ».

Quartesian, програвши у першому турі 1:6, зустрінеться з командою ФайноБуд, яка у попередньому сезоні була відома вболівальникам нашого турніру, як ALEXX. Перший тур команда провела відносно вдало, перегравши Avatar, завдяки дублю Катаранчука з рахунком 3:2. Зараз потрібно підтвердити реноме одного з фаворитів ліги, але зробити це з вкрай мотивованим суперником, буде важко!

MFC Flex в попередньому турі несподівано для нас програв ФК Тєлєга з рахунком 3:5, то ж, хлопці, прийшов час виправляти ситуацію. Проблема хлопців, як це не дивно, в досвіді. Середній вік команди – 24 роки, та й тому, що його розбавляють декілька гравців «за 30». Без них цей показник був би ще нижчим. Ведемо до того, що бажання у хлопців вистачає, але досвіду бракує. Можливо, Олександру Жуку потрібно як слід підбадьорити команду, аби вже у другому турі продемонструвати усі свої здібності. КМА, в свою чергу, захоче продовжити свою переможну серію, тому матч буду дуже цікавим.

Chillout Team, відповідно до назви своєї команди, спокійно переграв Quartesian з рахунком 6:1, а головними героями матчу стали Ілючок і Швалюк (Який, до речі, спочатку виступав у складі БВС-ТОРГ в нашому турнірі), які оформили дубль. Директ, в свою чергу, програв КМА з рахунком 1:3, хоча за кількістю і якістю створених моментів навіть переважав своїх опонентів.

Galyatasaray – команда, яку повинно прорвати. Хтозна, можливо це відбудеться у грі проти Avatar, який трішки змінив склад і тепер підопічним Максима Ріпи необхідний час для налагодження зв’язків. В свою чергу, Вакуленко, Жизневський та інші гравці «турецької» команди вже н ераз демонстрували, що на куражі можуть робити справжні дива.

На старт сезону виходять «соколята», які дивом не зачепилися за медалі минулого сезону, а зараз можуть наздолужити втрачену можливість. Zeppelin, звичайно, непростий опонент, тим паче, судячи по першій грі, ці хлопці можуть компенсувати відсутність височенного рівня майстерності, своєю жагою до перемоги.

FC Saints, в свою чергу, проявив себе нічим не грішим від колективу Zeppelin (погодьтеся, поразка в один гол нічого не означає), але зараз буде грати проти Тєлєгі, яка, здається, у минулому турі встановила власний рекорд результативності, забивши 5 голів у ворота суперника. Рубан, до речі, відзначився хет-триком.

Пресслужба SFCK