НОВІ ЧЕМПІОНИ! ПІДСУМКИ ТУРУ ТА ВСЬОГО СЕЗОНУ SFCK, Вашій увазі анонс туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

06.12.2022

НОВІ ЧЕМПІОНИ! ПІДСУМКИ ТУРУ ТА ВСЬОГО СЕЗОНУ SFCK

06.12.2022

НОВІ ЧЕМПІОНИ! ПІДСУМКИ ТУРУ ТА ВСЬОГО СЕЗОНУ SFCK

SILVER

СУБОТА, 3 ГРУДНЯ

АТАМАН – ВИШГОРОД 2:4

У цьому матчі команді ВИШГОРОД потрібна була перемога, щоб стати срібним призером чемпіонату і завершити його на мажорній ноті після того, як на старті сезону було втрачено дуже багато очок.

В першому таймі в рівній грі сильнішого виявлено не було – команди обмінялися голами і на тому розійшлися. Але в другій половині вишгородці все ж дотиснули суперника і здобули перемогу. Дублем відзначився лідер команди Вадим Гребенюк, який забив в цьому сезоні вдвічі більше голів, ніж зіграв матчів.

НЕДІЛЯ, 4 ГРУДНЯ

SHAKHTAR STAFF – TOPIAR 2:4 та KAPELOU 2 – SHAKHTAR STAFF 5:4

Ще декілька днів тому "гірникам" треба було виграти останні три матчі і вони б стали чемпіонами "срібного" дивізіону. Але хлопці провалили цей відрізок і замість трьох перемог отримали три поразки.

Перший матч вихідних проти TOPIAR був досить рівним і обидві команди до кінця мали можливість врешті решт вирвати перемогу, але кращими опинилися суперники SHAKHTAR STAFF, які двічі вразили ворота суперника на останніх хвилинах. Вітаємо з бронзою!

KAPELOU 2 вже в статусі чемпіонів також зуміли переграти "помаранчево-чорних", хоча і в цьому матчі все могло завершитися з іншим результатом. Таким чином SHAKHTAR STAFF замість першого місця завершив сезон аж на п'ятому…

ОЛІМПІК БУЧА – 3-й ТАЙМ 7:4

Після перерви від матчів в нашому турнірі ОЛІМПІК БУЧА повернувся і зміг здолати 3-Й ТАЙМ завдяки перформансу Юрія Бабійчука. Саме цей футболіст розпочав камбек після того, як його команда пропустила два швидкі голи.

В підсумку Бабійчук взагалі забив чотири рази, а його партнери додали ще три, що дозволило з комфортною перевагою здобути перемогу.

СОКІЛ – ASSISTANT GROUP 3:2

В анонсі ми писали, що СОКІЛ має дуже непогані шанси хоча б трішки врятувати сезон і завершити його не на передостанньому місці. Саме це вони і зробили.

Перемога в досить важкому матчі проти колективу ASSISTANT GROUP допомогла "соколам" обійти не тільки "асистентів", а ще й 3-Й ТАЙМ. Завершити сезон двома перемогами дуже приємно.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN `22 | SILVER DIVISON" #1042872]

Таблиця

BRONZE

PM UNITED – SAINTS 1:0

І все ж таки вони це зробили.

Матч проти SAINTS, як і повинно бути, не став легкою прогулянкою. "Букмекерам" дуже потрібна була перемога в цьому протистоянні, але довго вони не могли пробити воротаря "святих". В перерві хлопці, схоже, знайшли правильні слова і відразу на старті другого тайму таки відкрили рахунок. Як виявилося, цей м'яч був першим і єдиним у цій зустрічі.

PM UNITED – чемпіони дивізіону BRONZE. Ця команда ЄДИНОЮ з усієї ліги стартувала в ній з поразки, але в підсумку здобула золоті нагороди.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN `22 | BRONZE DIVISION" #1042873]

Таблиця

URBAN

ADALET – CHEVROLET 11:6 та CHEVROLET – ДК ЛОБ 3:5

Подивившись на останні матчі CHEVROLET не розумієш, як ця команда ще місяць тому претендувала на золоті медалі. Два свої останні матчі сезону, як і три попередні, CHEVROLET програли.

В матчі з ADALET ця досвідчена команда пропустила взагалі 11 голів. Антон Момот і Владислав Барановський забили 4 та 3 голи. У складі CHEVROLET за всю команду старався Андрій Усенко, який записав на свій рахунок хет-трик і дві результативні передачі.

Ну добре, ADALET досить потужний колектив, але поразка в поєдинку проти ДК ЛОБ – це вже щось не зрозуміле. Більше того, номінальні гості до 33-ї хвилини жодного разу не засмутили "автомобілістів". Але п'ять голів за останні 7 голів поставили CHEVROLET на коліна і залишили без медалей.

FC VINCIT – SECUR 7:4

А ось хто не підвів своїх фанатів, так це команда FC VINCIT. На перерву, після дуже цікавого старту матчу, коли в першому таймі команди обмінювалися голами, претенденти на чемпіонство йшли в статусі наздоганяючих.

Але після поновлення гри FC VINCIT продовжили знаходити ключі до воріт SECUR, а ось свої міцно зачинили і дозволили "увійти" лише одного разу. 

FC VINCIT – здобули перемогу, а разом з нею і чемпіонський титул URBAN.

БІЛГОРОД – ADALET 3:11

Цими вихідними команда ADALET – це щось неймовірне. Спочатку вони відгрузили 11 голів CHEVROLET, а потім стільки ж забили ще одній досить непоганій команді – БІЛГОРОД.

Влад Барановський до хет-трику в тому матчі додав ще чотири голи в цьому протистоянні, стільки ж голів забив і Мурат Шейхаметов, а Денис Ленець також відмітився цікавим досягненням – на його рахунку чотири асисти. 

[WidgetTable="SFCK AUTUMN `22 | URBAN" #1042874]

Таблиця