ПІДГОТОВКА ДО МАТЧУ СЕЗОНУ ТА ПЕРШИЙ БІЙ ЗА ЧЕМПІОНСТВО В URBAN: АНОНС ТУРУ, Вашій увазі анонс туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

11.11.2022

ПІДГОТОВКА ДО МАТЧУ СЕЗОНУ ТА ПЕРШИЙ БІЙ ЗА ЧЕМПІОНСТВО В URBAN: АНОНС ТУРУ

11.11.2022

ПІДГОТОВКА ДО МАТЧУ СЕЗОНУ ТА ПЕРШИЙ БІЙ ЗА ЧЕМПІОНСТВО В URBAN: АНОНС ТУРУ

GOLD

НЕДІЛЯ, 13 ЛИСТОПАДА

9:00, УКРГАЗВИДОБУВАННЯ - КОЗАКИ UNITED

Мабуть, центральний матч туру, адже зустрічаються претенденти за бронзу! КОЗАКИ UNITED забуксували і після двох поразок опустилися вже на п'яте місце. Матч проти УКРГАЗВИДОБУВАННЯ – визначальний для цього колективу.

Якщо і в цьому турі КОЗАКИ UNITED втратять очки, то завоювати медалі буде дуже складно. УКРГАЗВИДОБУВАННЯ напевно у своїх найкращих традиціях зіграє від оборони, сподіваючись на швидкі атаки та голи свого лідера Дмитра Лещенка.

9:55, AURORA TEAM 2 - DUZAIN FASAD

Передостанній матч для AURORA TEAM 2 цього сезону. І тут у жодному разі не можна допустити розслабленості та втратити очки, адже через тиждень буде матч за чемпіонство і до нього потрібно підходити з максимальною кількістю балів.

DUZAIN FASAD програв усі шість матчів із шести і важко уявити, що цими вихідними команда нарешті візьме перші залікові пункти. AURORA TEAM 2 зупинити неймовірно складно.


16:15, НОВА ПОШТА - MARKET MASTER

Все те, про що говорили в контексті AURORA TEAM 2, стосується й НОВОЇ ПОШТИ. Червоним потрібно обов'язково брати три очки. Щоправда, наздогнати AURORA TEAM 2 за різницею голів буде украй складно (+38 у AURORA TEAM 2, +26 у НОВОЇ ПОШТИ), а це означає, що у майбутньому матчі за чемпіонство НОВУ ПОШТУ не влаштує нічия.

Але про це поговоримо за тиждень, а зараз – матч проти MARKET MASTER, який від туру до туру показує себе по-різному. Команда то з тріском програє, то у яскравому стилі здобуває перемогу. Цікаво буде подивитися, як покажуть себе хлопці у грі проти лідера чемпіонату.

 

13:30, ТЕРИКОН - УКРПРОММАШ

У ТЕРИКОНА немає шансів зачепитися за медалі, а жодних інших завдань команда не мала. Вже можна констатувати, що донеччани провалили сезон, хоча були всі передумови для успіху.

В останньому для себе турі ТЕРИКОН битиметься з УКРПРОММАШ, який у минулому турі несподівано обіграв КОЗАКИ UNITED і увірвався в боротьбу за третє місце. Тож УКРПРОММАШ буде мотивований і зробить усе, щоб взяти три очки. Що з цього приводу думає ТЕРИКОН?

[WidgetTable="SFCK AUTUMN `22 | GOLD DIVISION" #1042871]

Таблиця

SILVER

СУБОТА, 12 ЛИСТОПАДА

12:25, BROOKLYN – ОЛІМПІК БУЧА

ОЛІМПІК БУЧА хоч і виграли всього два матчі в цьому сезоні, будуть фаворитом поєдинку, адже в BROOKLYN справи набагато гірші. Хлопці мають в запасі тільки дві зустрічі, а перемог досі не було.

А от футболісти з Бучі в двох останніх матчах показали себе дуже добре і спробують вибратися в верхню половину таблиці.

НЕДІЛЯ, 13 ЛИСТОПАДА

12:40, СОКІЛ – ВИШГОРОД

В останніх двох зустрічах ВИШГОРОД протистояв дуже потужним колективам і хоч набрав три бали проти SHAKHTAR STAFF, це лише через дискваліфікацію "гірників", тоді як по грі ВИШГОРОД програв.

Що ж, проти сильніших команд результату досягти важче, але з СОКОЛОМ не має виникнути великих проблем. Чемпіони одного з дивізіонів минулого чемпіонату не показують таких крутих результатів восени.

15:20, 3-Й ТАЙМ – АТАМАН

Ми вже давно не бачили АТАМАН на наших полях, адже два минулі тури вони пропустили. Повертаються хлопці матчем проти команди 3-Й ТАЙМ, яка також в листопаді ще не грала  SFCK. Кому ж відпочинок більше піде на користь?

17:10, SHAKHTAR STAFF – ASSISTANT GROUP

В останніх поєдинках ASSISTANT GROUP зустрічається з найсильнішими командами дивізіону і не демонструє переможних результатів. Вже чотири матчі поспіль вони не  можуть виграти, а тут ще й черговий поєдинок проти потужного опонента.

SHAKHTAR STAFF в своїх двох попередніх зустрічах набрав всього одне очко, а це означає, що права на помилку вони більше не мають, якщо хочуть поборотися за чемпіонство з KAPELOU 2.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN `22 | SILVER DIVISON" #1042872]

Таблиця

BRONZE

СУБОТА, 12 ЛИСТОПАДА

16:00, КМВ – TEENFEST

TEENFEST продовжить свою боротьбу за золоті медалі сезону  матчі проти команди Карпатські Мінеральні Води.

Минулого тижня КМВ неочікуванно легко подолали МФК ПРЯМИЙ, саме ту команду, яка декілька тижнів тому стала єдиною, хто обіграв TEENFEST.

НЕДІЛЯ, 13 ЛИСТОПАДА

11:45, SAINTS – МФК ПРЯМИЙ

Два тижні тому SAINTS не просто поступилися, а були розбиті вщент командою OL1MP. Тоді ж МФК ПРЯМИЙ здобували свою другу перемогу поспіль. Але ось пройшло два тижні – "святі" відпочивали, а "телевізійники" неочікувано програли КМВ.

І тепер лишається тільки гадати, в якому стані на цей матч підійдуть обидві команди. Визначити фаворита тут дуже важко.

14:25, PM UNITED – ROYAL CREDIT

Центральний поєдинок цього туру в "бронзовому" дивізіоні. PM UNITED утримують першу сходинку таблиці за додатковими показниками і мають серію вже з п'яти перемог поспіль.

А ось ROYAL CREDIT два тижні тому поступилися іншому лідеру турніру – TEENFEST. Тепер цікаво, як вони покажуть себе в матчі зі ще одним фаворитом.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN `22 | BRONZE DIVISION" #1042873]

Таблиця

URBAN

СУБОТА, 12 ЛИСТОПАДА

11:45, EQWI – UFS OLD BOYS

Вже цілих п'ять зустрічей поспіль триває безвиграшна серія EQWI і ось зараз у них буде найкращий шанс виправити це становище.

UFS OLD BOYS програли всі свої сім поєдинків і з кожним матчем все менше і менше віриться, що вони зможуть набрати очки. Хоча, можливо цього разу вони здивують нас?

15:00, CHEVROLET – FC VINCIT

Напевне, один з двох найцікавіших матчів, що залишилися в дивізіоні URBAN. Обидві команди все ще мають можливість позмагатися з FC LONTANO за чемпіонство, але для цього їм необхідно перемагати свого суперника в цьому протистоянні.

І CHEVROLET, і FC VINCIT катком переїжджали своїх суперників, аж ось в останні тижні програли по одному протистоянню, і програли досить несподівано. Що ж, ця зустріч з тих, які точно варто подивитися.

НЕДІЛЯ, 13 ЛИСТОПАДА

10:50, ГАЛАКТІКОС – ADALET

На відміну від попередніх команд, у цих суперників вже навіть теоретично немає шансів стати чемпіонами. Але все одно в кожної з них є свої завдання.

ГАЛАКТІКОС виграли в матчі минулого туру найслабшу команду сезону, а ось ADALET після неочікуваної перемоги над FC VINCIT у важкому протистоянні переміг команду SECUR. Фаворитом протистояння будуть номінальні гості, але легко їм точно не буде.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN `22 | URBAN" #1042874]

Таблиця