МАТЧІ ЗА ЗОЛОТО В SILVER ТА BRONZE, ОСТАННІЙ ШАНС CHEVROLET: АНОНС ТУРУ SFCK, Вашій увазі анонс туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

18.11.2022

МАТЧІ ЗА ЗОЛОТО В SILVER ТА BRONZE, ОСТАННІЙ ШАНС CHEVROLET: АНОНС ТУРУ SFCK

18.11.2022

МАТЧІ ЗА ЗОЛОТО В SILVER ТА BRONZE, ОСТАННІЙ ШАНС CHEVROLET: АНОНС ТУРУ SFCK

GOLD

СУБОТА, 19 ЛИСТОПАДА

10:00, КОЗАКИ UNITED - MARKET MASTER

Останній матч для КОЗАКИ UNITED. Хлопці ще пару тижнів тому були головними фаворитами на третє місце, а тепер йдуть шостими. У разі перемоги КОЗАКИ UNITED точно піднімуться на п'яте місце, а у разі осічки УКРПРОММАШ – на четверте. Що стосується MARKET MASTER, то хлопці чергують перемоги з поразками та зірок з неба не хапають. КОЗАКИ UNITED - фаворит зустрічі.

10:55, ПАТРІОТ - УКРГАЗВИДОБУВАННЯ

УКРГАЗВИДОБУВАННЯ у фантастичному стилі забезпечив собі бронзові медалі минулого туру і тепер спокійно дограє турнір. Хлопці здивували багатьох і змогли залишити позаду такі міцні колективи, як ТЕРИКОН та КОЗАКИ UNITED! Чудовий сезон! Черговий суперник – один із головних аутсайдерів ПАТРІОТ. Хлопці програли всі матчі і зараз є мало передумов, що вдасться заробити перші очки.

НЕДІЛЯ, 20 ЛИСТОПАДА

9:55, ПАТРІОТ - ДИЗАЙН-ФАСАД

А от у другому для себе матчі цього вікенду у ПАТРІОТА вже будуть усі шанси розжитися очками, адже у суперниках ДИЗАЙН-ФАСАД - другий колектив, який не заробив жодного очка. Позитив є – щонайменше одна команда візьме перші бали і не залишиться з нулем.

11:45, УКРПРОММАШ - MARKET MASTER

MARKET MASTER після суботнього матчу проведе ще один у неділю. Цього разу у суперниках буде УКРПРОММАШ, який у минулому турі втратив шанси на третє місце та упустив навіть четверте. Щоб зберегти п'яту сходинку, потрібно зіграти не гірше за КОЗАКИ UNITED.

SILVER

СУБОТА, 19 ЛИСТОПАДА

13:10, BROOKLYN – АТАМАН

Що ж, в минулому турі хлопці з BROOKLYN були близькі до того, щоб не програти вдруге в цьому сезоні, але все ж поступилися. Матч проти команди АТАМАН буде для них останнім в сезоні. Чи зможуть вони грюкнути дверима?

Самі "отамани" програли два свої останні поєдинки і хотіли б виправити ситуацію, що склалась.

НЕДІЛЯ, 20 ЛИСТОПАДА

10:50, KAPELOU 2 – TOPIAR

Який матч очікує нас цього туру, це просто смакота. Команди, які лідирують в турнірній таблиці на даному етапі першості. При цьому, TOPIAR мають перемагати, якщо бажають продовжити боротьбу за золоті медалі, адже в разі іншого результату, вони втратять навіть теоретичні шанси.

KAPELOU 2 в свою чергу в разі перемоги оформлять максимальну заявку на тріумф в турнірі.

12:40, 3-Й ТАЙМ – TOPIAR

Але якщо TOPIAR переможуть в матчі-сезону, їм треба буде зіграти ще один поєдинок проти менш потужного суперника.  Теорії, TOPIAR муть за декілька годин знищити відстань в шість балів від KAPELOU 2 і вийти на перше місце в таблиці.

16:20, АТАМАН – ASSISTANT GROUP

Також дві зустрічі цими вихідними в нашій першості має провести АТАМАН, який в неділю зіграє проти ASSISTANT GROUP. Обидві команди на медалі вже особливо не претендують, але матимуть мотивацію завершити кампанію в верхній половині таблиці.

17:15, СОКІЛ – SHAKHTAR STAFF

Будемо відвертими, у СОКОЛА в цьому поєдинку шансів дуже мало. Восени вони показують не найкращий футбол, тоді як SHAKHTAR STAFF веде боротьбу за золото. "Гірникам" дуже потрібною буде ця перемога, тому поблажок від них не варто очікувати.

 

BRONZE

СУБОТА, 19 ЛИСТОПАДА

10:25, SAINTS – CROWN KYIV

Для хлопців з SAINTS цей матч стане таким собі тренуванням перед останніми турами, адже в двох останніх зустрічах їм треба буде зіграти з лідерами першості.

Набрати очки проти PM UNITED і TEENFEST буде дуже важко, а тому це буде ледь не останній шанс заскочити в першу половину таблиці.

НЕДІЛЯ, 20 ЛИСТОПАДА

13:35, PM UNITED – TEENFEST

А ось і та битва, яка може поставити крапки над "і" в чемпіонській гонці сезону. Сильніше перемога потрібна хлопцям з TEENFEST, адже їхні суперники мають кращу різницю голів і в разі нічийного результату тут, будуть фаворитами в боротьбі за золото.

Після очної зустрічі обом командам треба буде ще зіграти свої поєдинки проти SAINTS, в яких обидві з великою імовірністю одержать перемоги.

14:30, ROYAL CREDIT – OL1MP

Два тижні тому OL1MP зазнав болючої поразки від одного з лідерів і тепер повертається на наші поля. Вони зустрінуться з ROYAL CREDIT, які так само зазнали поразок проти PM UNITED та TEENFEST в останніх своїх матчах.

Ось тепер ці дві досить рівні команди зустрінуться один проти одного і спробують вступити в боротьбу за бронзу.

15:25, VEGA - КМВ

VEGA наразі зіграла тільки 5 поєдинків і набрала в них одне очко. Два тижні вони відпочивали і тепер зіграють проти КМВ, для яких ця зустріч стане останньою в сезоні.

URBAN

СУБОТА, 19 ЛИСТОПАДА

12:15, LONTANO – CHEVROLET

CHEVROLET фактично вилетіли з боротьби за чемпіонство в дивізіоні URBAN після того, як програли в минулому турі VINCIT.

А тепер їм варто помірятися силами з іншим претендентом на золото – LONTANO. Перемога дозволить досвідченим CHEVROLET отримати непогані шанси здобути срібні нагороди.  В той же час LONTANO навіть якщо виграють, все одно мають сподіватися на осічку головного конкурента в паралельних матчах.

UFS OLD BOYS – ФК БІЛГОРОД

Перемога в минулому турі стала для UFS OLD BOYS першою в сезоні, але навіть якщо вони одразу після цього виграють вдруге, це не допоможе їм покинути останню сходинку.

Суперник буде не з легких. ФК БІЛГОРОД дуже неочікувано минулого тижня обіграв CHEVROLET, а тому тут буде очевидним фаворитом.

НЕДІЛЯ, 20 ЛИСТОПАДА

9:00, ADALET – ФК БІЛГОРОД

ФК БІЛГОРОД завершить чемпіонат для себе цими вихідними. Після зустрічі з UFS OLD BOYS вони зіграють проти конкурента за місце в ТОП-4, команди ADALET.

Переможець цього поєдинку фактично може гарантувати собі право називатися найкращим після тріо-лідерів, а якщо дуже сильно пощастить, можливо навіть зачепиться за медалі.

ГАЛАКТІКОС – ДК ЛОБ

Футболісти з ГАЛАКТІКОС і ДК ЛОБ місцями в сезоні показували непогану гру і непогані результати. Та все одно наразі обидва колективи знаходяться на дні таблиці.

Перемога може допомогти одній з команд піднятися одразу на 5-6 місце.