НОВА ПОШТА - ЧЕМПІОН GOLD, ФІАСКО SHAKHTAR: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

30.11.2022

НОВА ПОШТА - ЧЕМПІОН GOLD, ФІАСКО SHAKHTAR: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

30.11.2022

НОВА ПОШТА - ЧЕМПІОН GOLD, ФІАСКО SHAKHTAR: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

GOLD

КОЗАКИ UNITED - MARKET MASTER 9:2 та УКРГАЗВИДОБУВАННЯ - MARKET MASTER 4:3

MARKET MASTER мав шанси на бронзу - для цього потрібно було вигравати у двох матчах, що залишилися. В анонсі ми відзначали, що зробити це буде дуже складно – так і вийшло. КОЗАКИ UNITED виявилися на голову сильнішими та не залишили сопернику жодного шансу. 9:2 – і шанси на третє місце розтанули. 

Але в наступній грі MARKET MASTER хотів довести, що команда не слабша за УКРГАЗВИДОБУВАННЯ, який якраз фінішував третім. І тут у MARKET MASTER було набагато більше шансів. Хоча й зрозуміло, що для УКРГАЗВИДОБУВАННЯ ця гра вже нічого не означала – бронзові нагороди вже були у кишені. 

MARKET MASTER почав дуже здорово і до 10-ї хвилини вів з рахунком 2:0, проте УКРГАЗВИДОБУВАННЯ таки зібрався і забив спочатку двічі у першому таймі, а потім ще двічі – в другому. Від такого удару MARKET MASTER оговтався ближче до кінця, але спасти матч не вдалося – хлопці забили лише один гол. Черговий камбек від УКРГАЗВИДОБУВАННЯ.

AURORA TEAM – НОВА ПОШТА 3:4

Фінал, який перевершив усі очікування! AURORA TEAM та НОВА ПОШТА видали справжній трилер! НОВА ПОШТА, розуміючи, що потрібна лише перемога, з перших хвилин грала активніше і намагалася якнайшвидше доводити м'яч до воріт суперника. 

AURORA TEAM вичікувала і миттєво контратакувала. Але спрацював план якраз НОВОЇ ПОШТИ і вже до 10-ї хвилини номінальні гості повели у два м'ячі. Команда Задорожного здаватися не збиралася і змогла не лише повернутися в гру, а й повести у рахунку! 3:2 і НОВА ПОШТА опинилась у дуже скрутному становищі! 

Зрівняти вдалося, але цього мало. Для чемпіонства потрібна була лише перемога. Хлопці пішли з п'ятим польовим і ось за 10 секунд до кінця НОВА ПОШТА заробила шостий фол! Пробувати десятиметровий пішов Андрій Потапов. Удар на чемпіонство та ГОЛ! 4:3! НОВА ПОШТА вириває перемогу в божевільному матчі та стає чемпіоном! 

Фантастичний сезон та не менш фантастична розв'язка.


[WidgetTable="SFCK AUTUMN `22 | GOLD DIVISION" #1042871]

Таблиця

SILVER

3-Й ТАЙМ – ВИШГОРОД 2:5

Як ми й передбачали перед матчем, ВИШГОРОД не став давати слабину і підійшов до матчу серйозно та таки здолав опонента.

Хоча після двох швидких голів вони пропустили два один за одним, але це тільки згуртувало вишгородців, які в другій половині ще тричі вразили ворота 3-Й ТАЙМ і вийшли на другу сходинку таблиці.

СОКІЛ – SHAKHTAR STAFF 4:3

А ось і супер несподіванка. SHAKHTAR STAFF треба було вигравати три поєдинки, що залишилися і тоді вони б ставали чемпіонами. Але вони "спіткнулися" вже на першому, програвши далеко не найкращому в цьому сезоні СОКОЛУ.

Команди розмінялися швидкими голами на старті поєдинку, а на стику двох таймів СОКІЛ неочікувано вийшов вперед на два м'ячі. Намагання "гірників" відігратися дали свої плоди на 32-й та 36-й хвилинах. Але ж їм треба була тільки перемога, тому SHAKHTAR STAFF захопилися атакою і пропустили ще один м'яч, який їх і "прибив".

BROOKLYN – АТАМАН 4:5

Остання можливість команди BROOKLYN змінити свій "нуль" в графі перемоги не була використаною. Хоча Кирило Дегтярьов і забив вже на другій хвилині, а загалом весь матч був досить рівним, АТАМАН все ж зміг перемогти.

Перед перервою "отамани" при рахунку 2:2 вийшли вперед, а потім на 35-й встановили на табло комфортні 5:3, що "дозволило" їм ще пропустити один м'яч.

АТАМАН – ASSISTANT GROUP 2:0

ASSISTANT GROUP після крутого старту в цьому сезоні почали програвати матч за матчем і ось після цього протистояння з АТАМАН мають показник в шість матчів без перемог.

Долі цієї зустрічі вирішили два швидкі голи ще в першому таймі у виконані "отаманів" Сологуба та Срібного. Дві перемоги АТАМАН цими вихідними дозволили колективу піднятися в верхню половину таблиці.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN `22 | SILVER DIVISON" #1042872]

Таблиця

 BRONZE

CROWN KYIV – SAINTS 4:3

Матч стартував без розкачки і вже на першій хвилині один зі "святих" – Денис Расюк – відкрив рахунок. Ростислав Яремчук швидко відповів своїм м'ячем, але той таки Расюк на 8-й знову вивів SAINTS вперед.

Перед самою перервою команда зі Святошино забила ще раз і пішла відпочивати за рахунку 3:1 на свою користь. Але після перерви забивали вже тільки хлопці з CROWN KYIV (не зовсім так, адже один з м'ячів був авто голом). Неймовірний Дмитро Левченко перед фінальним свистком відзначився четвертим м'ячем своєї команди і приніс їй перемогу з рахунком 4:3.

SAINTS – TEENFEST 4:5

Вже наступного дня на SAINTS чекало ще більше випробування – зустріч з TEENFEST. І тут старт був вже не за "святими". До середини першої половини TEENFEST забив двічі, і хоча SAINTS змогли відігратися, перед перервою все ж номінальні гості забили третій м'яч.

Після перерви фаворит покращив різницю в рахунку, але майже одразу пропустив у відповідь. В кінцівці TEENFEST мали дві нагоди забити з "позначки" і реалізували одну з них, що було дуже доречно, адже перед фінальним свистком вони пропустили ще один гол.

Та все ж це перемога для TEENFEST, які тепер стануть чемпіонами лише в тому випадку, якщо ці ж таки SAINTS відберуть очки у PM UNITED.

МФК ПРЯМИЙ – VEGA 13:3

Перемога в цьому матчі гарантувала б МФК ПРЯМИЙ бронзові медалі і вони взялися за справу дуже серйозно. Уявіть собі, в першому таймі за "телевізійників" забили по одному голу п'ять різних виконавців.

На старті другого VEGA забили гол престижу, але одразу у відповідь отримали ще п'ять за чотири хвилини. Підсумковий рахунок 13:3, без шансів, ПРЯМИЙ – бронзові призери "бронзового" дивізіону.

VEGA – КМВ 1:5

Після такої нищівної поразки в минулому матчі VEGA в поєдинку з більш "простим" суперником все одно не знайшла що протиставити.

Хоча досить довго обидві команди "мовчали" і лише наприкінці першого тайму КМВ забили двічі. По такій грі це вже можна було вважати "кінцем". Та VEGA відіграли один м'яч на 28-й хвилині, але розвинути свій успіх не змогли – двічі Богдан Петрик та Павло Янко забили три голи за 4 хвилини і "закрили" цей матч.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN `22 | BRONZE DIVISION" #1042873]

Таблиця

URBAN

LONTANO – CHEVROLET 6:2

Після крутяцького старту у виконанні CHEVROLET, досвідчений колектив "посипався"  другій половині сезону, програвши вже третій матч поспіль.

Хоча й старт цього протистояння був досить хорошим, не зважаючи на пропущений швидкий гол. Дубль Євгена Матвієнка дозволив "автомобілістам" навіть трішки повести в рахунку, але ще до перерви LONTANO повернули лідерство, а в другій половині "добили" свого опонента. Для номінальних господарів продовжується боротьба за золото, коли в той же час CHEVROLET вже близькі до того, щоб втратити навіть бронзу.

11:20, UFS OLD BOYS – ФК БІЛГОРОД 5:1

Хоч БІЛГОРОД і був явним фаворитом цього протистояння на папері, вони з тріском провалилися в цьому матчі. Вже на першій хвилині UFS OLD BOYS вийшли вперед і хоча згодом пропустили, на перерву все одно пішли в статусі лідера поєдинку.

В середині другого тайму Катаранчук та Коцепуд забили по м'ячі за хвилину ігрового часу і вбили будь яку інтригу в цьому матчі. Після семи поразок поспіль "старі хлопчики" виграли два останні матчі і з трішки кращим настроєм завершили цей сезон.

VINCIT – EQWI 5:0 ТП

Лідер сезону цими вихідними так і не зіграв, отримавши "безкоштовні" три очки в свою скарбничку.

ДК ЛОБ – SECUR 2:4

Гравці ДК ЛОБ можливо й самі не зрозуміли, як змогли так "відпустити" цей матч. Адже вже на 8-й хвилині вони вели в рахунку 2:0, не пропускали перші 17 хвилин зустрічі, а в підсумку програли.

Гол Андрія Вовка, дубль Євгена Дацка та "добив очка" від Сергія Фарафонова – і ось вже  SECUR перемагає і підіймається на п'яту сходинку перед очними зустрічами з найсильнішими командами першості.

ДК ЛОБ – ГАЛАКТІКОС 1:6

Можливо гравці ДК ЛОБ не оговталися від минулої поразки, але в поєдинку проти ГАЛАКТІКОС вони виглядали ще гірше. Три пропущені м'ячі в першому турі майже поховали всі надії на позитивний результат для ДК ЛОБ.

І навіть м'яч Миколи Трача на старті другої половини не допоміг повернутися, адже суперник у відповідь забив свій гол, а потім ще один, і ще один. Впевнена перемога ГАЛАКТІКОС.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN `22 | URBAN" #1042874]

Таблиця