СХОДЖЕННЯ MARKET MASTER, ПРОБЛЕМИ TOPIAR: ПІДСУМКИ CКОРОЧЕНОГО ТУРУ SFCK, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

23.11.2022

СХОДЖЕННЯ MARKET MASTER, ПРОБЛЕМИ TOPIAR: ПІДСУМКИ CКОРОЧЕНОГО ТУРУ SFCK

23.11.2022

СХОДЖЕННЯ MARKET MASTER, ПРОБЛЕМИ TOPIAR: ПІДСУМКИ CКОРОЧЕНОГО ТУРУ SFCK

GOLD

ПАТРІОТ - ДИЗАЙН-ФАСАД 3:1

У першому матчі зустрічалися головні аутсайдери сезону – ПАТРІОТ та ДИЗАЙН-ФАСАД. Обидва колективи не мали очок, і вони хотіли перервати негативну серію. 

З перших секунд ПАТРІОТ заволодів ініціативою і зміг за тайм забити у ворота суперника два голи, на які не знайшлося відповіді. ДИЗАЙН-ФАСАД у другій половині забив, але на той момент рахунок був уже 3:0. Впевнена перемога ПАТРІОТУ.

ПАТРІОТ – УКРГАЗВИДОБУВАННЯ 1:4

УКРГАЗВИДОБУВАННЯ підтвердив свій нинішній статус сильного колективу та закріпився на третьому місці. Щоправда, у минулому матеріалі ми трохи поспішили, коли вручили цій команді бронзу. Адже є ще MARKET MASTER, який може наздогнати УКРГАЗВИДОБУВАННЯ. Але про це згодом. 

У поточному турі Лещенко та Ко змогли зробити класний камбек та взяли три очки у грі з ПАТРІОТОМ. Після першого тайму саме ПАТРІОТ вигравав з рахунком 1:0, але після паузи УКРГАЗВИДОБУВАННЯ зібралися та відвантажили супернику 4 голи. По дублю на рахунку братів Лещенків.

УКРПРОММАШ - MARKET MASTER 7:10

Найрезультативніший матч сезону! Слідкуйте за подіями. 0:2, 5:2, 5:6, 6:6, 6:8, 7:8, 7:10! 17 голів та божевільна інтрига протягом усього матчу. Ми стали свідками справжньої футбольної феєрії двох класних команд. 

Завдяки цій перемозі MARKET MASTER вийшов уже на п'яте місце і хлопці навіть мають всі шанси поборотися за бронзу! Для цього потрібно обігравати УКРГАЗВИДОБУВАННЯ та КОЗАКИ UNITED. Завдання неймовірно складне. Тим цікавіше!

SILVER

KAPELOU 2 – TOPIAR 1:0

Поєдинок, який можливо поставив крапку в боротьбі за золоті медалі цього сезону. Дві найкращі команди SILVER-ліги провели матч, в якому максимально сильно зіграли в обороні.

Уже на останній хвилині зустрічі, під час однієї з атак KAPELOU 2 забив Лисняк (за допомогою рикошету), чим вирвав для своєї команді дууууже важливі три очки. Для TOPIAR боротьба за чемпіонство закінчена.

KAPELOU 2 в одному невеличкому кроці від перемоги в турнірі. Вони втратять своє перше місце тільки в разі поразки в матчі проти SHAKHTAR STAFF, а до цього "гірники" мають виграти ще два поєдинки.

3-Й ТАЙМ – TOPIAR 4:4

Після болючої поразки в своєму другому матчі за день TOPIAR також втратив очки. Почали команди дуже швидко - обмін голами майже кожні дві хвилини і в першому таймі вже 2:2.

На старті другої половини 3-Й ТАЙМ вийшов вперед, але згодом Данило Ткаченко з TOPIAR забив двічі і оформив таким чином хет-трик. Перемога була близькою, але все ж 3-Й ТАЙМ наприкінці зустрічі забив ще і вирвав один бал.

BRONZE

PM UNITED – TEENFEST 1:1

Битва двох лідерів чемпіонату в бронзовій лізі розпочалася з дуже швидкого голу у виконанні Михайла Кирика з PM UNITED.

Та розвинути свій успіх номінальні господарі не змогли, а наприкінці першого тайму Артур Науменко з TEENFEST забив свій м'яч і зрівняв рахунок.

В другому таймі у нас було дуже багато боротьби, багато разів футболісти порушували правила, а ось забити хоча б ще один гол жодна з сторін не змогла. Що ж, тепер у команд лишилося по одному матчу проти SAINTS, а кількість очків у них рівна.

ROYAL CREDIT – OL1MP 7:2

У другому матчі дивізіону інтриги  не було. Ще до середини першого тайму ROYAL CREDIT змогли забити три м'ячі і захопити впевнене лідерство. До перерви вони все ж один пропустили, але більше OL1MP не зміг з себе вичавити.

В другому таймі ROYAL CREDIT забили ще більше – чотири м'ячі, з яких відразу три забив Віталій Лимар. Цей майстер записав на свій рахунок ще й парочку асистів.