ВИРІШАЛЬНІ БИТВИ ЗА МЕДАЛІ: АНОНС ТУРУ SFCK, Вашій увазі анонс туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

02.12.2022

ВИРІШАЛЬНІ БИТВИ ЗА МЕДАЛІ: АНОНС ТУРУ SFCK

02.12.2022

ВИРІШАЛЬНІ БИТВИ ЗА МЕДАЛІ: АНОНС ТУРУ SFCK

SILVER

СУБОТА, 3 ГРУДНЯ

11:20, АТАМАН – ВИШГОРОД

В цьому поєдинку приймуть участь команди, які продовжують боротьбу за медалі, але якщо у ВИШГОРОДУ ця боротьба реальна, то для команди АТАМАН здобути бронзу буде дуже важко.

Адже для цього потрібно не просто перемагати тут, а робити це з якоюсь шаленою різницею голів, а точніше – у вісім м'ячів. ВИШГОРОД в разі поразки також може опинитися без медалей, хоча перед цим матчем і займає другу сходинку.

13:10, ОЛІМПІК БУЧА – 3-й ТАЙМ

Хлопці з Бучі не грали на наших полях вже три тижні і ось повертаються матчем проти команди 3-Й ТАЙМ. Саме ОЛІМПІК на папері виглядає фаворитом зустрічі і в разі сприятливих результатів в інших матчах, може вийти навіть на четверте місце в таблиці.

3-Й ТАЙМ минулого тижня перервав серію з трьох матчів без поразок і програв, чим "вбив" свої шанси поборотися за місце в ТОП-5 в останньому турі.

НЕДІЛЯ, 4 ГРУДНЯ

12:15, SHAKHTAR STAFF – TOPIAR

Саме через те, що у цих команд є очний матч між собою, шанси АТАМАН на бронзу дуже маленькі. В будь якому разі одна з цих команд візьме очки в цьому матчі і точно випередить в таблиці "отаманів".

Але давайте про цей поєдинок. "Гірники" несподівано програли минулого тижня і втратили шанс поборотися за золото, тому залишається лише боротьба за срібні медалі. Для цього треба перемагати в поєдинку проти дуже серйозного опонента, якому перемога також принесе медаль (ґатунок буде залежати від результату минулого протистояння). Буде дуже класна гра!

13:10, SHAKHTAR STAFF – KAPELOU 2

Відразу після важкої гри з TOPIAR SHAKHTAR STAFF змагатиметься з чемпіоном KAPELOU 2. Який же важливий день для "гірників". Діти можуть взяти медалі, а можуть залишитися ні з чим. Буде дуже цікаво подивитись, що з цього вийде.

14:00, СОКІЛ – ASSISTANT GROUP

Неочікувана перемога СОКОЛА в минулому турі принесла чемпіонський титул KAPELOU 2, а самі "соколи" тепер мають шанс завершити шанс не на передостанньому щаблі таблиці, а на 7-му місці. Та для цього треба точно перемагати.

ASSISTANT GROUP – саме та команда, яка наразі і займає сьому сходинку. Піднятися вище в них є лише теоретичні шанси, а тому головною задачею буде не опуститися нижче.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN `22 | SILVER DIVISON" #1042872]

Таблиця

BRONZE

НЕДІЛЯ, 4 ГРУДНЯ

11:20, PM UNITED – SAINTS

Матч за золоті медалі для однієї команди та матч за збереження престижу для іншої. SAINTS дуже класно стартували в сезоні, але потім почали програвати і наразі мають чотири поразки в п'яти матчах, що зробили їх "найгіршими серед кращих".

Про PM UNITED говорити багато не треба – це головний претендент на чемпіонство. Якщо вони перемагають в цьому матчі – вони виграють "бронзову" лігу. Якщо не виграють, залишаються другими.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN `22 | BRONZE DIVISION" #1042873]

Таблиця

URBAN

СУБОТА, 3 ГРУДНЯ

9:30, ADALET – CHEVROLET

Максимально жахливими були останні тижні в нашому чемпіонаті для CHEVROLET, які від боротьби за золото опустилися до боротьби за бронзу. А головний суперник за цю медаль – саме ADALET.

У обох команд по 12 балів після семи матчів і переможець очного протистояння зробить вагомий крок до того, щоб стати третім. У ADALET три перемоги в останніх трьох матчах, тоді як їхні суперники програли три останні поєдинки. Як же закінчиться очна зустріч?

10:25, CHEVROLET – ДК ЛОБ

Якщо досвідчена команда з CHEVROLET виграє обидва матчі цього тижня – це гарантовані бронзові медалі. А ось нічия хоча б в одній зустрічі означатиме, що медалі ще можна буде втратити.

ДК ЛОБ в свою чергу після непоганих результатів в стартових турах почав програвати раз за разом і ось до матчу проти потужного колективу підходить на передостанньому місці. Мотивації покинути його буде вистачати, але чи вистачить сил?

НЕДІЛЯ, 4 ГРУДНЯ

9:30, FC VINCIT – SECUR

Чемпіонський матч для FC VINCIT, адже перемога в ньому вже точно гарантує їм перемогу в дивізіоні URBAN.

Але суперник у них не найсолодший, адже хлопці з SECUR в останніх чотирьох матчах виграли тричі і вклинилися в боротьбу за медалі. Але для того, щоб бути в призах, треба добувати результат в цьому матчі. Чи вистачить у них сил для цього, побачимо вже в неділю зранку.

10:25, БІЛГОРОД – ADALET

Якщо в суботу ADALET зможе переграти CHEVROLET, то теоретично до цієї зустрічі зможе підійти вже в статусі бронзового призеру. Але можлива і дзеркальна ситуація, коли їм ще треба буде вберегти своє місце в ТОП-4 саме від БІЛГОРОДА.

Ці хлопці в останніх матчах не показують найкращих результатів, але можуть в будь який момент зібратися і здобути перемогу.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN `22 | URBAN" #1042874]

Таблиця