ФІНАЛ СЕЗОНУ В GOLD ТА ІНШІ ВИРІШАЛЬНІ МАТЧІ: АНОНС ТУРУ SFCK, Вашій увазі анонс туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

26.11.2022

ФІНАЛ СЕЗОНУ В GOLD ТА ІНШІ ВИРІШАЛЬНІ МАТЧІ: АНОНС ТУРУ SFCK

26.11.2022

ФІНАЛ СЕЗОНУ В GOLD ТА ІНШІ ВИРІШАЛЬНІ МАТЧІ: АНОНС ТУРУ SFCK

GOLD

СУБОТА, 26 ЛИСТОПАДА

12:15, КОЗАКИ UNITED - MARKET MASTER та 14:00, УКРГАЗВИДОБУВАННЯ - MARKET MASTER

Ось і добігає кінця захоплюючий сезон у найсильнішій лізі нашого турніру. Цими вихідними відбудеться три матчі, які підведуть межу під черговим сезоном. І як символічно, що саме в цих поєдинках розіграються всі комплекти медалей! 

MARKET MASTER незважаючи на низку невиразних матчів, має реальний шанс посісти третє місце. Для цього потрібно здійснити подвиг, а саме обіграти спершу КОЗАКИ UNITED, а потім і УКРГАЗВИДОБУВАННЯ.

Завдання неймовірно складне, але все реально, чи не так? Козаки UNITED вже не мають жодної турнірної мотивації, а от УКРГАЗВИДОБУВАННЯ якраз і є головним претендентом на бронзу.

Якщо MARKET MASTER зуміє виграти у першому матчі, то у другому у нас буде безпосередньо гра за бронзові медалі. Якщо ж команда не зможе взяти три очки, то друга гра буде формальністю, а третє місце залишиться за УКРГАЗВИДОБУВАННЯ.

НЕДІЛЯ, 27 ЛИСТОПАДА

11:16 AURORA TEAM – НОВА ПОШТА

ФІНАЛ! Як довго ми на нього чекали. Чесно кажучи, перед стартом сезону, дивлячись на заявки команд AURORA TEAM та НОВА ПОШТА, практично не було жодних сумнівів, що саме ці колективи поборються за перше місце. Так і сталося.

Більше того, команди за 7 турів не втратили жодного очка та до головного матчу сезону підійшли з однаковою кількістю балів. Але є одне "але" для НОВОЇ ПОШТИ. AURORA TEAM забезпечила собі кращу різницю забитих і пропущених голів, а це означає, що нічия влаштує якраз команду Євгена Задорожного.

Як би там не було, у таких іграх це буде у головах у всіх учасників фіналу. Що ж, на нас з вами чекає божевільний по напруженню матч, у якому хочеться побачити інтригу до останньої секунди! Нехай переможе сильніший!

[WidgetTable="SFCK AUTUMN `22 | GOLD DIVISION" #1042871]

Таблиця

SILVER

НЕДІЛЯ, 27 ЛИСТОПАДА

10:20, 3-Й ТАЙМ – ВИШГОРОД

В останніх своїх матчах 3-Й ТАЙМ виглядав дуже добре, маючи серію з трьох поєдинків без поразок. Минулими вихідними вони зіграли внічию з потужним TOPIAR, а тепер будуть протистояти не менш сильному опоненту – ВИШГОРОД.

Самі вишгородці хоч і втратили шанси на чемпіонство, але ще продовжують боротьбу за медалі, тому будуть налаштовані серйозно.

16:45, СОКІЛ – SHAKHTAR STAFF

Будемо відвертими, у СОКОЛА в цьому поєдинку шансів дуже мало. Восени вони показують не найкращий футбол, тоді як SHAKHTAR STAFF веде боротьбу за золото.

"Гірникам" дуже потрібною буде ця перемога, адже в іншому випадку чемпіонства їм не бачити, тому поблажок від них не варто очікувати.

17:40, АТАМАН – ASSISTANT GROUP

АТАМАН в неділю зіграє проти ASSISTANT GROUP. Хоча обидві команди на медалі вже особливо не претендують, але матимуть мотивацію завершити кампанію в верхній половині таблиці.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN `22 | SILVER DIVISON" #1042872]

Таблиця

BRONZE

СУБОТА, 26 ЛИСТОПАДА

10:25, CROWN KYIV – SAINTS

Для хлопців з SAINTS цей матч стане таким собі тренуванням перед останніми турами, адже в двох останніх зустрічах їм треба буде зіграти з лідерами першості.

Набрати очки проти PM UNITED і TEENFEST буде дуже важко, а тому це буде ледь не останній шанс заскочити в першу половину таблиці.

В свою чергу CROWN KYIV в останніх трьох зустрічах добув шість очок і спробує набрати ще три, що дозволить їм дотягтися до "святих".

НЕДІЛЯ, 27 ЛИСТОПАДА

12:10, SAINTS – TEENFEST

А ось і матч SAINTS проти одного з фаворитів. У TEENFEST ситуація не з найприємніших, їм потрібно перемагати в цьому матчі і перемагати бажано з різницею там близько в 10 голів.

Їхня різниця голів набагато гірша, ніж у PM United, тому вибороти чемпіонство буде дуже складно.

13:05, МФК ПРЯМИЙ – VEGA

"Телевізійники" надзвичайно близькі до того, щоб завоювати собі бронзові медалі. Для цього потрібно перемогти в матчі проти одного з аутсайдерів. Шанси на це у МФК ПРЯМИЙ будуть дуже високими.

14:55, VEGA - КМВ

VEGA наразі зіграла тільки 5 поєдинків і набрала в них одне очко. Три тижні вони відпочивали і тепер зіграють відразу два матчі, другий з яких проти КМВ.

Для самих "карпатівців" ця зустріч стане останньою в сезоні і вони точно хочуть завершити його на мажорній ноті. Хоча в верхню половину таблиці вони вже не зможуть вийти.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN `22 | BRONZE DIVISION" #1042873]

Таблиця


URBAN

СУБОТА, 26 ЛИСТОПАДА

9:30, LONTANO – CHEVROLET

CHEVROLET фактично вилетіли з боротьби за чемпіонство в дивізіоні URBAN після того, як програли в минулому турі VINCIT.

А тепер їм варто помірятися силами з іншим претендентом на золото – LONTANO. Перемога дозволить досвідченим CHEVROLET отримати непогані шанси здобути срібні нагороди.  В той же час LONTANO навіть якщо виграють, все одно мають сподіватися на осічку головного конкурента в паралельних матчах.

11:20, UFS OLD BOYS – ФК БІЛГОРОД

Перемога в минулому турі стала для UFS OLD BOYS першою в сезоні, але навіть якщо вони одразу після цього виграють вдруге, це не допоможе їм покинути останню сходинку.

Суперник буде не з легких. ФК БІЛГОРОД дуже неочікувано позаминулого тижня обіграв CHEVROLET, а тому тут буде очевидним фаворитом.

НЕДІЛЯ, 27 ЛИСТОПАДА

9:25, VINCIT – EQWI

З кожним своїм матчем VINCIT стає все ближчим до чемпіонства. У них завдання максимально просте в плані розуміння – виграєте два матчі і стаєте чемпіонами URBAN-дивізіону.

І якщо їхній суперник – EQWI – не зробить висновки і продовжить грати так, як в останніх матчах, для номінальних господарів здобути перемогу буде не так вже й важко.

14:00, ДК ЛОБ - SECUR

Майже місяць ці команди були відсутні на наших полях, а тому мажко зрозуміти, в якій формі вони підійдуть до цього матчу.

В турнірному плані обидва колективи максимум можуть розраховувати лише на те, щоб піднятися в ТОП-5. Шанси на це є, головне обігрувати суперника по цьому поєдинку.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN `22 | URBAN" #1042874]

Таблиця