БИТВА НЕПЕРЕМОЖНИХ В SILVER, ВИПРОБУВАННЯ ДЛЯ ТЕРИКОНУ: АНОНС ТУРУ, Вашій увазі анонс туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

04.11.2022

БИТВА НЕПЕРЕМОЖНИХ В SILVER, ВИПРОБУВАННЯ ДЛЯ ТЕРИКОНУ: АНОНС ТУРУ

04.11.2022

БИТВА НЕПЕРЕМОЖНИХ В SILVER, ВИПРОБУВАННЯ ДЛЯ ТЕРИКОНУ: АНОНС ТУРУ

GOLD

СУБОТА, 5 ЛИСТОПАДА

11:45, ПАТРІОТ - MARKET MASTER

ПАТРІОТ ніяк не може знайти свою гру - хлопці програли усі п'ять матчів із п'яти. MARKET MASTER провів поки що всього три поєдинки, але один раз команда вже виграла – три очки були отримані у грі з DUZAIN FASAD. Виходячи з турнірного становища неважко дійти висновку, що фаворит саме MARKET MASTER. Проте очевидно, що легкої прогулянки для них не буде.

НЕДІЛЯ, 6 ЛИСТОПАДА

11:15, КОЗАКИ UNITED - УКРПРОММАШ

Козаки UNITED пропускали минулі вихідні і тепер хлопці готові повернутися у велику гру. Суперник – УКРПРОММАШ, який минулого туру нарешті перервав триматчеву серію без набраних очок. Тоді УКРПРОММАШ у шаленому матчі з рахунком 7:6 здолав DUZAIN FASAD. Козаки UNITED - більш зіграна команда, УКРПРОММАШ доведеться дуже серйозно постаратися, щоб взяти хоча б одне очко.

13:05, DUZAIN FASAD - УКРГАЗВИДОБУВАННЯ

DUZAIN FASAD – друга команда цього сезону, яка не набрала за перші п'ять турів жодного балу. Минулого туру хлопці були вкрай близькі до нічиєї, проте трапилося фіаско – 6:7. УКРГАЗВИДОБУВАННЯ, у свою чергу, зміг у класному матчі здолати міцний ТЕРИКОН. Саме брати Лещенки та компанія фаворити майбутнього поєдинку.

14:00, НОВА ПОШТА - ТЕРИКОН

Мабуть, центральний матч туру, адже зустрічаються дві команди з верхньої частини турнірної таблиці. НОВА ПОШТА продовжує гонитву за AURORA TEAM 2 і в цьому контексті будь-яка втрата очок може стати фатальною. ТЕРИКОН практично не має шансів зачепитися за медалі, але це точно не означає, що хлопці віддадуть перемогу супернику без бою. Донеччани намагатимуться зіграти від оборони і зроблять усе, щоб стримати Мар'євіча, Ніфталієва, Щерицю та інших.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN `22 | GOLD DIVISION" #1042871]

Таблиця

SILVER

СУБОТА, 5 листопада

9:55, TOPIAR - ASSISTANT GROUP

TOPIAR дуже сильно відстав від KAPELOU 2 після прикрих втрат очок в минулих матчах, але в останньому своєму поєдинку ці хлопці просто знищили BROOKLYN і тепер спробують розвинути свій успіх.

ASSISTANT GROUP точно не є "хлопчиками" для биття, але їхня форма в останніх матчах бажає кращого. Вони вже три матчі не знають перемог, що може надати їм значної мотивації не цей матч.

НЕДІЛЯ, 6 листопада

10:20, KAPELOU 2 – ВИШГОРОД

Центральний матч туру, адже зустрінуться дві команди, які досі не програвали в нашій першості.

ВИШГОРОД – унікальний колектив, адже вони з п'яти матчів три звели до нічиєї, що й не дозволяє поки бути поруч з KAPELOU 2 в турнірній таблиці. Але перемога в очному поєдинку дуже приблизить цих хлопців до першого місця.

11:15, СОКІЛ – BROOKLYN

Абсолютно точно головні розчарування першої половину сезону. Та якщо в СОКОЛА є хоча б одна перемога в чемпіонаті, то ось BROOKLYN досі лише програвав, або ж грав внічию.

Ця зустріч може стати такою, яка або надасть "буст" команді переможцю, або остаточно "вб'є" переможеного.

12:10, SHAKHTAR STAFF – ОЛІМПІК БУЧА

Максимально круто в плані гри проводить цей сезон SHAKHTAR STAFF, але в минулому турі вони отримали технічну поразку в матчі, який на ділі виграли.

Наразі "гірники" могли б вже бути другими в таблиці, але в реальності їм тільки доведеться це місце заслужити. Перемогти ОЛІМПІК з Бучі – не найпростіше завдання, але саме SHAKHTAR STAFF буде фаворитом цього протистояння.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN `22 | SILVER DIVISON" #1042872]

Таблиця

BRONZE

СУБОТА, 5 листопада

13:30, KMB – МФК ПРЯМИЙ

КМВ після перемоги в першому турі ніяк не збереться з силами і не може виграти свій другий матч, програвши вже чотири зустрічі поспіль.

А ось МФК ПРЯМИЙ подібні проблеми подолав – вони вже здобули дві перемоги поспіль і повернулися в верхню половину таблиці. А ось перемога в цьому протистоянні може взагалі вивести "телевізійників" на призові місця.

НЕДІЛЯ, 6 листопада

8:30, OL1MP – PM UNITED

Це буде центральний матч дивізіону, адже ми або побачимо як у нас змінюється лідер, або ж станемо свідками того, як збільшується відрив від одного з переслідувачів.

Обидві команди стартували в сезоні не так як хотіли б, але наразі мають вражаючі переможні серії, та комусь свою доведеться перервати.

16:45, VEGA – TEENFEST

Якщо в попередньому матчі у нас зустрічатимуться дві команди з числа лідерів і переможця там передбачити важко, то тут ми побачимо бійку Давида проти Голіафа.

TEENFEST вже оступився одного разу в минулих турах і не може дозоляти собі подібного, якщо все ж претендує на чемпіонство. Тим більше в поєдинках проти останньої команди таблиці.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN `22 | BRONZE DIVISION" #1042873]

Таблиця

URBAN

СУБОТА, 5 листопада

9:00, ГАЛАКТІКОС – UFS OLD BOYS

В шести своїх матчах ГАЛАКТІКОС лише раз відчули смак перемоги, але мають непоганий шанс повторити свій успіх.

Адже цими вихідними вони гратимуть проти найслабшої команди чемпіонату. UFS OLD BOYS досі не просто не перемагали, а навіть в нічию не грали. Цей матч, можливо, є найкращим шансом змінити нинішнє становище.

10:50, SECUR – ADALET

ADALET в минулому турі просто шокував всіх глядачів, адже несподівано зміг взяти верх над лідерами першості з FC VINCIT. Тоді ця команда займала передостаннє місце і за 4 матчі забила 12 голів, аж раптом змогла знищити один з кращих захистів і пробити його цілих сім разів.

Тепер їм доведеться грати проти SECUR, які взагалі за свої п’ять матчів пропустили сумарно всього сім голів, але й забивають вони не так часто (8). То який матч на нас чекає? З великою кількістю голів чи з домінацією оборони?

12:40, БІЛГОРОД – CHEVROLET

Після впевненого старту БІЛГОРОДУ здавалося, що хлопці боротимуться за чемпіонство, але потім настав спад і чотири поспіль матчі без перемог.

І зараз напевне не найкращий час для команди, щоб проходити випробування під назвою CHEVROLET. Чотири перемоги в чотирьох матчах – ця досвідчена команда не знає жалю до суперника і зробить все, щоб як мінімум не відпускати опонентів у відрив.

НЕДІЛЯ, 6 листопада

9:25, EQWI – LONTANO

У EQWI ситуація схожа на ту, яку ми описували вище про БІЛГОРОД. Вони також стартували з двох перемог, але потім посипалися.

Два останні матчі команда зела до нічиїх, але щоб здобути прийнятний результат проти LONTANO – потрібно щось більше. Ці хлопці надто потужні, і проти них, щоб перемогти, треба зіграти в найкращий футбол свого життя.

15:50, ДК ЛОБ – FC VINCIT

FC VINCIT здивував всіх своєю грою в минулому турі, яку вони програли далеко не найсильнішому опоненту. Тепер права на помилку в цієї команди може й не бути, а тому їм обов'язково треба перемагати.

ДК ЛОБ в свою чергу в минулому турі нічого не зміг зробити з LONTANO, але може досвід гри проти такого суперника допоможе в цьому матчі?

[WidgetTable="SFCK AUTUMN `22 | URBAN" #1042874]

Таблиця