СЕНСАЦІЯ У GOLD, ПЕРШІ ПОРАЗКИ ВИШГОРОДА ТА CHEVROLET: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

07.11.2022

СЕНСАЦІЯ У GOLD, ПЕРШІ ПОРАЗКИ ВИШГОРОДА ТА CHEVROLET: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

07.11.2022

СЕНСАЦІЯ У GOLD, ПЕРШІ ПОРАЗКИ ВИШГОРОДА ТА CHEVROLET: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

GOLD

DUZAIN FASAD – УКРГАЗВИДОБУВАННЯ 3:5

Дуже класний та конкурентний матч видали DUZAIN FASAD та УКРГАЗВИДОБУВАННЯ. УКРГАЗВИДОБУВАННЯ почав дуже яскраво і забив три голи. Але як ми знаємо, навіть такого доробку буває замало - до перерви DUZAIN FASAD забив двічі і повернув інтригу в наш матч. Після паузи DUZAIN FASAD став ризикувати в надіях врятувати гру, але УКРГАЗВИДОБУВАННЯ блискуче впорався з атаками суперниками і ще забив два голи. Третій гол DUZAIN FASAD вже ніякого значення не мав.

ПАТРІОТ - MARKET MASTER 0:5

MARKET MASTER з перших хвилин заволодів ігровою перевагою у грі проти ПАТРІОТ і було видно, що гол – питання часу. У результаті MARKET MASTER за перший тайм забив двічі. Була надія, що перерва допоможе команді ПАТРІОТ та інтрига повернеться, але не склалося. Після паузи MARKET MASTER заграв ще краще і забив ще три голи. Чорна смуга ПАТРІОТУ продовжується.

КОЗАКИ UNITED – УКРПРОММАШ 2:3

Головна сенсація туру! Просто вау! КОЗАКИ UNITED були очевидним фаворитом поєдинку проти УКРПРОММАШу, але взяти хоча б очко не вийшло. УКРПРОММАШ почав дуже впевнено і вже на десяту хвилину вів у два голи. КОЗАКИ UNITED виявилися вкрай неготовими до такого повороту подій. 

Після перерви КОЗАКИ UNITED кинулися в атаку, але замість забитого гола пропустили третій. 3:0 – просто неймовірний розвиток подій. У середині тайму номінальні господарі прокинулися та забили два голи, проте вирвати нічию не вдалося. Блискуча перемога УКРПРОММАШ!

НОВА ПОШТА – ТЕРИКОН 8:2

На жаль, у центральному матчі туру боротьби не вийшло. НОВА ПОШТА підійшла до гри проти ТЕРИКОНА у повній бойовій готовності та вкотре зняла всі питання про переможця ще до перерви. Епізодами донеччани виглядали дуже непогано, але майстерність суперника та грубі помилки самих гравців ТЕРИКОНУ призвели до поразки. НОВА ПОШТА на ходу і все потроху йде до головного матчу сезону. Але про це згодом.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN `22 | GOLD DIVISION" #1042871]

Таблиця

SILVER

TOPIAR - ASSISTANT GROUP 3:0

Здається, TOPIAR повернулися. Після двох невдалих результатів ця команда виграла вже другий матч поспіль, при чому обіграла досить конкурентного суперника в обличчі ASSISTANT GROUP.

Зустріч видалася не з легких, адже прорвати оборону "асистентів" номінальним господарям вдалося тільки наприкінці першого тайму. Вже в другому вони "добили" опонента і вирвали перемогу.

KAPELOU 2 – ВИШГОРОД 5:1

Справжньої інтриги в цьому матчі не було. Вже в першому таймі Олександр Власов відзначився тричі! На що ВИШГОРОД відповів голом свого лідер Вадима Гребенюка.

Після цього було ще два голи і впевнена перемога, яка означає втрату ВИШГОРОДОМ навіть теоретичних шансів на чемпіонство. KAPELOU 2 – просто катком проходять по всьому дивізіону.

СОКІЛ – BROOKLYN 4:4

Дві команди, які змогли виграти на двох лише 1 з 11 матчів, не змогли обіграти і одна одну. Зате порадували результативною грою і великою кількістю голів.

Ближчими до перемоги були гравці команди СОКІЛ, вони жодного разу не поступалися в рахунку і відкрили його вже на 6-й хвилині, хоча одразу ж і пропустили у відповідь від Кирила Дегтярьова. За наступні 7 хвилин команди ще раз обмінялися голами, але крапку в першому таймі поставив "сокіл" Микола Генцар своїм голом.

Після перерви Ярослав Доценко збільшив перевагу своєї команди, але втримати її СОКІЛ не зміг. Гравці BROOKLYN зібралися з силами і забили два рятівні м'ячі, які принесли їм нічию.

SHAKHTAR STAFF – ОЛІМПІК БУЧА 5:5

Після неприємного моменту минулого тижня, коли SHAKHTAR STAFF отримали технічну поразку, вони були надзвичайно близькими, щоб програти вже по грі, але якимсь дивом врятувалися.

В першому таймі "гірники" перемагали з рахунком 2:1, але в другого спочатку пропустили двічі і відігралися, а потім ще два рази допустилися помилок. Остання хвилина матчу розпочиналась з рахунком 5:3 на користь ОЛІМПІК БУЧА, але... За 40 секунд SHAKHTAR STAFF забив двічі і вирвав нічию!

[WidgetTable="SFCK AUTUMN `22 | SILVER DIVISON" #1042872]

Таблиця

BRONZE

KMB – МФК ПРЯМИЙ 5:1

А ось нарешті прокинулися KMB, які після чотирьох поспіль поразок все ж змогли здобути перемогу, ще й над МФК ПРЯМИЙ, які досить непогано демонстрували себе в останніх матчах.

Зіркою матчу став Богдан Петрик. Коли в цього хлопця йде гра, тоді його команда й перемагає, адже в матчі першого туру він відмітився хет-триком, а ось тепер взагалі забив чотири м'ячі!

OL1MP – PM UNITED 1:6

Боротьби на рівних між командами з верхівки таблиці не вийшло. PM UNITED захопив ініціативу зі старту і завдяки дублю Дениса Євстігнєєва виграли перший тайм.

Після перерви довго рахунок залишався незмінним, і всі спроби OL1MP відігратися були марними. Після екватору другої половини PM UNITED почали забивати один за одним і зупинилися тільки на останній хвилині в підсумку забивши шість голів за гру. У відповідь отримали лише один.

VEGA – TEENFEST 0:7

Якщо в минулому матчі хоча б очікувалась інтрига, то в цьому ми її не ждали та й не діждались.

Голи в ворота VEGA влітали на будь який смак. Цікаво також і те, що авторами м'ячів стали шість різних гравців TEENFEST і ще один номінальні господарі забили собі самі.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN `22 | BRONZE DIVISION" #1042873]

Таблиця

URBAN

ГАЛАКТІКОС – UFS OLD BOYS 3:1

Ці команди не можуть похвалитися впевненими результатами в сезоні, програючи більшість свої матчів, а тому й не дивно, що перший тайм вони провели досить обережно і більше концентруючись на обороні.

Перший гол в матчі ми побачили тільки на старті другого тайму. Більше того, Мирошніченко та Орлов забили один за одним і поставили в скрутне положення UFS OLD BOYS. Коли на 30-й хвилині Дмитро Дуленко забив третій м'яч ГАЛАКТІКОС, стало зрозуміло, хто виграє цей матч. "Старі хлопці" змогли забити лише один гол престижу.

SECUR – ADALET 5:6

В анонсі ми говорили, що в матчах за участі SECUR забивається дуже мало голів, але ось в цій конкретній зустрічі було забито всього на 4 м'ячі менше, ніж за попередні п’ять поєдинків.

SECUR вийшли вперед вже на першій хвилині, але трішки згодом ADALET зрівняли. Кінцівка тайму видалась дуже запальною - спочатку Дацко вивів SECUR вперед, а потім Владислав Барановський забив двічі за хвилину і на перерву команди пішли за переваги вже ADALET.

Відпочинок не збив ритму Барановського і він одразу після перерви забив свій третій гол, хоча буквально одразу його партнер зрізав м'яча в свої ворота. Та коли все той же Барановський зроби рахунок 5:3, здавалося, що інтрига тут вже закінчилася. Але SECUR на 36 і 37 хвилинах змогли знайти свої моменти і забити два м'ячі. 5:5 – це була б крута нічия, та у ADALET є Барановський!!!

Владислав на останній хвилині забив п'ятий свій гол в цій грі і приніс команді перемогу.

БІЛГОРОД – CHEVROLET 6:4

І все ж БІЛГОРОД прокинулися і змогли зуміли перервати свою серію без перемог. А чи можна було уявити собі кращий сценарій для того, щоб зробити це?

В матчі проти над досвідченого і потужного суперника – CHEVROLET – БІЛГОРОД же на самому старті забили тричі! Потім пропустили і одразу ж відповіли ще двома голами! Гра була майже зроблена.

В другій половині треба було просто зіграти в свою гру і не пропустити якийсь дикий камбек. І хлопцям це вдалося, вони навіть в один момент зробили рахунок 6:2, а ще двічі пропустили вже в самому кінці.

Загалом такий результат мало на що впливає – він навряд чи дозолить БІЛГОРОДУ поборотися за медалі та й у CHEVROLET все залежатиме від них самих.

EQWI – LONTANO 2:4

На відміну від Білгорода, EQWI не змогли перервати свою серію без перемог. LONTANO прекрасно проводили перші половини обох таймі, забиваючи по два голи.

В других половинах EQWI вдавалося забивати самим, але вони реалізували тільки по одному своєму моменті.

ДК ЛОБ – FC VINCIT 0:4

І ще один поєдинок, в якому зустрівся явний фаворит і команда-аутсайдер. І тут FC VINCIT взагалі не мав проблем.

В першій половині Ярослав Панов та Степан Онищук вивели свою команду вперед, а одразу по перерві Степан забив ще раз і фактично "закрив" матч. Крапку поставив Євген Ляшкевич.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN `22 | URBAN" #1042874]

Таблиця