БОЖЕВІЛЬНИЙ УКРГАЗВИДОБУВАННЯ, CHEVROLET ГАЛЬМУЄ ТА БАГАТО ІНШОГО : ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

16.11.2022

БОЖЕВІЛЬНИЙ УКРГАЗВИДОБУВАННЯ, CHEVROLET ГАЛЬМУЄ ТА БАГАТО ІНШОГО : ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

16.11.2022

БОЖЕВІЛЬНИЙ УКРГАЗВИДОБУВАННЯ, CHEVROLET ГАЛЬМУЄ ТА БАГАТО ІНШОГО : ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

GOLD

УКРГАЗВИДОБУВАННЯ - КОЗАКИ UNITED 6:4

КОЗАКИ UNITED у минулих турах втратили перевагу над конкурентами у боротьбі за бронзу і цих вихідних хлопців чекав лобовий поєдинок з головним конкурентом за третє місце - УКРГАЗВИДОБУВАННЯ. І саме КОЗАКИ UNITED на папері були фаворитами матчу. Це було доведено в першому таймі - КОЗАКИ UNITED розпочали матч дуже агресивно і здобули переваги у три голи. На секунду здалося, що інтрига померла, але тут Костянтин Лещенко забив м'яч у роздягальню - 3:1.

А після перерви сталося неймовірне. Коротка пауза пішла на користь гравцям УКРГАЗВИДОБУВАННЯ і тепер на полі вже була зовсім інша команда. Ми побачили п'ять голів поспіль і рахунок уже був 6:3 на користь УКРГАЗВИДОБУВАННЯ! Звісно ж, не обійшлося без голів лідера – на рахунку Дмитра Лещенка хет-трик. Четвертий гол КОЗАКИ UNITED вже нічого не вирішив. Просто блискучий камбек та чудова перемога УКРГАЗВИДОБУВАННЯ! Ще й у такому важливому матчі.

AURORA TEAM 2 - DUZAIN FASAD 13:0

AURORA TEAM 2 не залишає шансів суперникам. Цього разу команда Євгена Задорожного рознесла DUZAIN FASAD. 13:0 – божевільний результат. AURORA TEAM 2 – команда з іншої вагової категорії. У хлопців виходило практично все, що й вилилося у розгромну перемогу. Тепер прямо по курсу матч за чемпіонство проти...

НОВА ПОШТА - MARKET MASTER 10:1

...НОВОЇ ПОШТИ, яка не сильно відстала від свого головного конкурента і в черговому турі здобула схожу нищівну перемогу - 10:1. Саме з таким рахунком був обіграний MARKET MASTER. Ситуація аналогічна - НОВА ПОШТА на голову сильніша за суперника. Отже, до вирішального матчу сезону НОВА ПОШТА та AURORA TEAM 2 підходять з однаковою кількістю очок, але нічия у майбутньому фіналі не влаштує якраз НОВУ ПОШТУ.

ТЕРИКОН – УКРПРОММАШ 7:5

УКРПРОММАШ перед цим матчем мав шанси на бронзу, тоді як ТЕРИКОН вже втратив усілякі надії на медалі. Тим дивніше було бачити, що донеччани приїхали на гру в бойовому складі, а суперник розпочинав матч без жодної заміни. Щоправда, пізніше лідери команди таки доїхали на гру, але на той момент ТЕРИКОН вже забив.

УКРПРОММАШ, незважаючи на всі труднощі, здаватися не збирався і навіть зміг вийти вперед, однак кінцівка тайму була повністю провалена і ТЕРИКОН вів уже 4:2. Другий тайм загалом проходив під контролем ТЕРИКОНУ, а рахунок другої половини у підсумку 3:3. 

7:5 – впевнена перемога донеччан, яка поставила хрест на бронзових амбіціях УКРПРОММАШ.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN `22 | GOLD DIVISION" #1042871]

Таблиця

SILVER

BROOKLYN – ОЛІМПІК БУЧА 5:6

Для команди ОЛІМПІК БУЧА цей матч мав би стати такою собі легкою прогулянкою, зважаючи на останні результати BROOKLYN, але насправді це було дуже не просто.

"Американці" в першому таймі змогли тричі вразити ворота суперника, на що у відповідь отримали лише один гол. Відразу після перерви запахло смаженим для "олімпійців" – вони пропустили вчетверте. Але одразу ж змогли відіграти один м'яч.

В середині другого тайму Юрій Бабійчук зробив дубль і зрівняв рахунок. Лідер BROOKLYN Кирило Дегтярьов швидко повернув лідерство своїй команді, але так само швидко Бабійчук забив свій третій гол.

Вирішальним став м'яч Олексія Рубана – 24-річний гравець точним ударом вперше в матчі вивів свою команду вперед і, як виявилося, став автором переможного голу. Дуже непроста перемога ОЛІМПІК БУЧА, яка дозволила їм закріпитися на п'ятій сходинці.

СОКІЛ – ВИШГОРОД 0:6

Після двох матчів, в яких ВИШГОРОД не зміг перемогти на футбольному полі, вони зустрілися з командою СОКІЛ, яку з легкістю обіграли з розгромним рахунком.

Уже на першій хвилині матчі лідер вишгородців Вадим Гребенюк вразив ворота "соколів". В самій кінцівці Вадим також поставить крапку в матчі, забивши шостий гол.

Два тайми по 3:0 і легка перемога ВИШГОРОДА, який продовжує погоню по медалі.

3-Й ТАЙМ – АТАМАН 3:2

Надзвичайно цікавий матч в плані того, як розгорталися події. Олег Романчук вивів 3-Й ТАЙМ вперед ще в середині тайму, але потім більше 20 хвилин ігрового часу голів ми не бачили.

Аж ось почалося найцікавіше. Валентин Прокопчук спочатку відзначився автоголом, який зрівняв рахунок на табло. Через декілька хвилин Сологуб вивів АТАМАН вперед, а вже наступної миті той таки Прокопчук забив вже в чужі і знову цифри на табло стали рівними.

За дві хвилини до кінця Прокопчук взагалі повністю спокутував свою вину і відмітився результативним пасом на Андрія Кондратьєва, який забив переможний гол для команди 3-Й ТАЙМ.

SHAKHTAR STAFF – ASSISTANT GROUP 7:4

Який же крутий фініш в срібному дивізіоні очікує на нас. SHAKHTAR STAFF здобули перемогу над непростим суперником в особі ASSISTANT GROUP.

"Гірники" хоч і пропустили дуже багато, але й забити змогли набагато більше.

Наразі у SHAKHTAR STAFF та TOPIAR на 6 очок і на 1 матч менше ніж у KAPELOU 2. До того ж, всі три команди мають зіграти одна проти одної. Яка ж запекла нас очікує боротьба!

[WidgetTable="SFCK AUTUMN `22 | SILVER DIVISON" #1042872]

Таблиця

BRONZE

КМВ – TEENFEST 3:5

Досить непростий матч для TEENFEST ми побачили, хоча на початку здавалося, що все буде простіше. Номінальні гості вийшли вперед на 8-й хвилині, а ще за 10 вигравали уже з рахунком 3:0. Та перед самою перервою Денис Іродовський відквитав одного м'яча з пенальті.

Перерва дуже допомогла КМВ і вони забили ще двічі в другій половині зустрічі. Та втримати нічийний результат "карпатівці" не змогли. Навіть без вилученого Ігнатенка TEENFEST зміг забити ще двічі і внести в свою скарбничку ще три очки та продовжити боротьбу за золото.

SAINTS – МФК ПРЯМИЙ 2:3

Справжньої битви, яку ми очікували побачити в цьому матчі, так і не сталося. SAINTS провели поганий поєдинок.

МФК Прямий в середині першого тайму забили два голи один за одним і поставили себе в дуже вигідне положення, яке стало ще кращим після м'яча Олександра Калініна на початку другої половини. "Святі" спромоглися забити двічі в кінці матчу зусиллями Дениса Расюка, але це не врятувало їх від поразки.

PM UNITED – ROYAL CREDIT 1:0

Дві потужні команди зійшлися в цьому поєдинку. PM UNITED потрібна була перемога, щоб продовжити боротися за чемпіонство з позиції сили, ROYAL CREDIT мали перемагати, щоб зберегти хоча б теоретичні шанси на золоті медалі.

Оборона в обох колективів працювала краще, ніж атака. Єдиний гол який побачили всі, хто спостерігав за матчем, був забитий на початку другого тайму гравцем PM UNITED Тарасом Собченком.

Ця мінімальна перемога дозволила "букмекерам" залишитися на першій сходинці і з великою долею імовірністю в матчі за чемпіонство проти TEENFEST їм вистачить навіть нічиєї. ROYAL CREDIT в свою чергу втратили шанси на золоті чи навіть срібні медалі, а також погіршили шанси на бронзу.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN `22 | BRONZE DIVISION" #1042873]

Таблиця

URBAN

EQWI – UFS OLD BOYS 5:6

Нарешті, це сталося! UFS OLD BOYS змогли набрати свої перші очки, і не просто очки, а перемогу!

Поєдинок проти EQWI проходив в стилі гойдалок. Відкрили рахунок "старі хлопці", потім пропустили двічі, зрівняли, знову пропустили, знову зрівняли, в кінці першого тайму ще раз вийшли вперед, а на старті другої половини пропустили ще один м'яч.

І лише в середині другого тайму UFS OLD BOYS спромоглися вийти вперед з різницею в два голи. Всі спроби EQWI врятуватися від поразки вилилися лише в один забитий гол, чого не вистачило навіть для нічиєї.

CHEVROLET – FC VINCIT 3:5

Жахливий день для команди CHEVROLET, яка так добре йшла в чемпіонаті, виграла чотири матчі поспіль, але потім програла спочатку неочікувано, а ось і в зустрічі з головним суперником.

FC VINCIT провели просто прекрасні завершення першого і початок другого таймів. Саме тоді вони забили три голи в ворота суперника. Зусиль гравця CHEVROLET Андрія Усенка, який відмітився хет-триком, було не достатньо.

Крапка в матчі фактично була поставлена Євгеном Ляшкевичем за п'ять хвилини до його кінця. Тепер у CHEVROLET лише теоретичні шанси виграти чемпіонат, адже для того, щоб це сталося, треба щоб ті таки FC VINCIT не змогли перемогти в двох матчах з командами з нижньої половини таблиці.

Та й це не гарантує позитивного результату. А ось самі FC VINCIT тепер гратимуть з позиції сили і є головними фаворитами на золоті медалі дивізіону.

ГАЛАКТІКОС – ADALET 0:5

Протистояння цих двох команд перші півгодини не виглядало таким, що завершиться справжнісіньким погромом.

ADALET вийшов перед на 9-й хвилині, але надалі обидві команди не балували реалізацією своїх моментів. Аж раптом, в середині другої половини ADALET скористалися огріхами в обороні суперника і почали забивати голи один за одним. Зупинилися на рахунку 0:5.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN `22 | URBAN" #1042874]

Таблиця