ПЕРША ПОРАЗКА VINCIT, КАЗУС В SILVER ТА БАГАТО ІНШОГО: ПІДСУМКИ ТУРУ, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

01.11.2022

ПЕРША ПОРАЗКА VINCIT, КАЗУС В SILVER ТА БАГАТО ІНШОГО: ПІДСУМКИ ТУРУ

01.11.2022

ПЕРША ПОРАЗКА VINCIT, КАЗУС В SILVER ТА БАГАТО ІНШОГО: ПІДСУМКИ ТУРУ

GOLD

AURORA TEAM 2 - MARKET MASTER 9:1

AURORA TEAM 2 продовжує змітати всіх та вся зі свого шляху. Цього разу постраждав колектив MARKET MASTER, який минулого туру показав пристойний рівень гри і на них реально покладалися надії. Здавалося, що ці хлопці здатні дати бій іменитому супернику, але не вийшло. 

Хоча в першому таймі номінальні гості виглядали дуже непогано і могли розраховувати на позитивний результат. Але грубі помилки в обороні призвели до двох пропущених голів. А в другому таймі MARKET MASTER взагалі посипався. Хлопці стали ризикувати, а AURORA TEAM 2 за це покарав. 9:1 – фіаско MARKET MASTER та черговий розгром від AURORA TEAM 2.

ПАТРІОТ - НОВА ПОШТА 2:6

Типовий матч НОВОЇ ПОШТИ. Хлопці відмінно почали і досягли результату ще в першому таймі, а ось після середини другої половини пішла розслабленість та пропущені голи. Не вистачає цих майстрів на весь матч. Але з іншого боку, напевно - це і на краще, адже тоді суперники взагалі не мали б шансів. 6:2 – чергова впевнена перемога НОВОЇ ПОШТИ.

УКРПРОММАШ - DUZAIN FASAD 7:6

Топовий трилер видали УКРПРОММАШ та DUZAIN FASAD. Початок повністю виявився за УКРПРОММАШ – хлопці забили три голи та впевнено почувалися по ходу поєдинку. Правда, до певного часу. DUZAIN FASAD зміг відіграти один гол і це вселило впевненість у команду, тоді як суперник навпаки почав метушитися. 

Це призвело до того, що рахунок ще до перерви став рівним! 3:3! Другий тайм розпочався як і перший – з голів УКРПРОММАШ. DUZAIN FASAD незабаром прийшов до тями, але тепер УКРПРОММАШ після пропущених голів відповідав і своїми. Повернутися в гру "дизайнерам" так і не вдалося, незважаючи на підсумкову мінімальну перевагу суперника. 7:6 – яскрава гра та божевільний результат.

УКРГАЗВИДОБУВАННЯ - ТЕРИКОН 3:2

Закривали програму всього туру дві класні команди – ТЕРИКОН та УКРГАЗВИДОБУВАННЯ. Приблизно рівні команди, але здавалося, що на папері фаворит саме ТЕРИКОН, адже хлопці перебували в хорошій формі. З перших хвилин донеччани намагалися підтвердити свій статус фаворита, але замість забитого гола пропустили. УКРГАЗВИДОБУВАННЯ класно розіграли аут і Дмитро Лещенко відправив м'яч у ворота буквально з метра. 

ТЕРИКОН повернувся в гру вже після перерви, коли голом відзначився чи то Михайло Лобанов, чи то там був автогол. 1:1 і в нас усе було попереду! Обидві команди хотіли перемогти та почалися гойдалки – хлопці ризикували та забували про оборону. Це й призвело до другого голу номінальних господарів. А коли ТЕРИКОН побіг уперед рятувати матч, рахунок став 3:1 - знову Лещенко! Гол Ельдара Шульги за 5 секунд до кінця вже нічого не вирішував. 3:2 – заслужена перемога УКРГАЗВИДОБУВАННЯ.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN `22 | GOLD DIVISION" #1042871]

Таблиця

SILVER

СОКІЛ – ОЛІМПІК БУЧА 1:6

Перемога в минулому турі не стала для команди СОКІЛ певним переломним моментом, після якого хлопці розпочнуть здобувати перемоги одна за одною.

Старт матчу проти ОЛІМПІК БУЧА був програний "соколами" в чисту – вони пропустили двічі на перших хвилинах. Але після цього номінальні гості більше не забивали до перерви, зате пропустили один м'яч.

І здавалося, що це може бути початком камбеку, але після відпочинку "олімпійці" знову забили два швидкі голи і більше не дали причин для сумнівів в своїй перемозі. Відмітимо Приймака, який забив тричі в цьому поєдинку.

SHAKHTAR STAFF – ВИШГОРОД 0:5

А тут трапився казус. SHAKHTAR STAFF та ВИШГОРОД видали божевільний матч, за підсумками якого з рахунком 4:3 "гірники" записали на свій рахунок чергову перемогу, але виявилося, що в цій грі за SHAKHTAR STAFF виступав незаявлений гравець, а це означає технічну поразку за буквою закону. Дякуємо за пильність хлопцям із TOPIAR.

KAPELOU 2 – BROOKLYN 3:1

Як і очікувалося, в цьому матчі сюрпризу не сталося - KAPELOU 2 здобули чергову свою перемогу, а BROOKLYN вчергове програв.

Хоча й поєдинок був не таким одностороннім, як очікувалося. Черговим м'ячем відмітився лідер "американців" Олексій Штанько. А ось KAPELOU 2 свій третій гол забили на останній хвилині і тримали всіх в напрузі до самого кінця. Та все ж, вони здобули п'яту перемогу поспіль і продовжують впевнено йти до чемпіонства.

3-Й ТАЙМ - ASSISTANT GROUP 3:3

Що це, якщо не божевілля? 3-Й ТАЙМ розпочав матч з швидкого голу, а в середині першої половини збільшив свою перевагу до двох м'ячів. Натомість ASSISTANT GROUP забити не могли довго і змогли зробити це тільки по перерві.

Рахунок 2:1 тримався до останньої хвилини тайму, аж поки номінальні господарі не допустили помилку і не сфолили вшосте за половину. Прямим ударом з 10 метрів забити не вдалося, але на добиванні також був гравець ASSISTANT GROUP - 2:2.

До кінця залишалося менше хвилини і 3-Й ТАЙМ побігли повертати переможний рахунок, а натомість пропустили контратаку, яка завершилась ще одним голом.

Неймовірний камбек? Ні, це ще не все. 3-Й ТАЙМ зробили ще одну спробу забити і цього разу, за декілька секунд до кінця матчу, вони все ж забили свій третій гол.

Більше того! За дев'ять секунд, що залишилися, ASSISTANT GROUP встигли заробити ще один 10-метровий, який не реалізували. Що це, якщо не божевілля?

[WidgetTable="SFCK AUTUMN `22 | SILVER DIVISON" #1042872]

Таблиця

BRONZE

CROWN KYIV – МФК ПРЯМИЙ 1:2

Матч команд приблизно однакового рівня розпочався з реалізованого моменту "телевізійниками" вже на третій хвилині. Та надалі в обох колективів не виходило знайти ключів до воріт одне одного.

МФК ПРЯМИЙ забили свій другий м'яч вже після 30-х хвилини і то зробили це ударом з пенальті. Сергій Бахтєєв з CROWN KYIV згодом відіграв один м'яч, але вирвати бал в цій зустрічі його команда все ж не змогла.

PM UNITED – KMB 5:0

Результат матчу досить очікуваний, адже в останні тижні команди знаходяться на різних рівнях.

PM UNITED ще в середині першого тайму практично "закрили" цей матч, коли на той момент забили вже три голи і не отримали на них жодної відповіді. Практично до самого кінця рахунок більше не змінювався, і лише за останні дві хвилини "букмекери" забили ще двічі.

SAINTS – OL1MP 1:9

І якщо в минулому матчі все було очікувано, то ось тут взагалі ні. SAINTS йшов без поразок, але в поєдинку проти OL1MP не просто програв, а був вщент розгромлений.

Владислав Паскаленко та Олександр Марчук відмітились в складі OL1MP хет-триками, а на всі голи команди суперник відповів тільки одним взяттям воріт від Дмитра Проскура.

Перемога дозволила "олімпійцям" піднятися в ТОП-3 бронзового дивізіону.

TEENFEST – ROYAL CREDIT 4:2

Дві команди із категорії тих, хто хоче боротися за медалі нашого чемпіонату. Все ж, на папері фаворитом зустрічі були TEENFEST, які цей статус змогли підтвердити.

В першій половині тайму саме TEENFEST забили єдиний гол, в усіх інших випадках обидві команди підводила реалізація. А ось відразу після перерви номінальні господарі забили другий м'яч, на який згодом ROYAL CREDIT відповіли своїм першим м'ячем.

Але розвинути свій виступ вони не змогли, а натомість пропустили ще двічі. Після того, як на табло стало 4:1, гра була зробленою. Все, що вийшло у ROYAL CREDIT, відіграти ще один гол.

[WidgetTable="SFCK AUTUMN `22 | BRONZE DIVISION" #1042873]

URBAN

EQWI – БІЛГОРОД 4:4

Обидві команди хотіли перервати свої безвиграшні серії і логічним було те, що обидві цього зробити не змогли.

Обидва колективи розпочали матч дуже сильно, EQWI відкрили рахунок, але отримали у відповідь два голи, забиті протягом хвилини. Але одразу номінальні господарі забили свої два м'ячі у відповідь. Та й на цьому не зупинилися – крапку в першому таймі постави Ілля Блейчик з БІЛГОРОДА – 3:3.

По перерві гравець EQWI Дмитро Авраменко забив свій другий гол. Здавалось, що голів знову буде багато, але не так сталось, як гадалось. В середині тайму Ігнатенко також оформив дубль і зрівняв рахунок. Як виявилося, цей м'яч став останнім в грі.

SECUR – UFS OLD BOYS 3:1

UFS OLD BOYS розпочали матч так, що здалося ніби команда може набрати як мінімум перші очки, як максимум – перемогти. Вони забили вже на п'ятій хвилині і тримали мінімальний рахунок до перерви.

Під час відпочинку SECUR, схоже, розібралися, як пробити голкіпера суперника, і все ж зрівняли рахунок. Другого м'яча довелося трішки почекати, його автором, як і автором першого м'яча, ста Микола Моргун. Крапку в матчі поставив Андрій Вовк, який забив третій гол за декілька секунд до кінця матчу.

ДК ЛОБ – LONTANO 1:6

Хлопцям з LONTANO треба було зіграти два матчі поспіль, а тому вони зовсім не хотіли відкладати вирішення всіх питань на потім і забили два голи за перші шість хвилин. Подібний темп в першому таймі вони зберегли і забили п'ять м'ячів ще до перерви.

Після нетривалого відпочинку LONTANO змогли ще раз пробити голкіпера суперника, а в свої ворота пропустили лише раз.

LONTANO – ГАЛАКТІКОС 3:1

В другому маті у LONTANO було трішки більше проблем. Вони хоч і забили максимально швидко – на першій же хвилині, але дуже скоро пропустили у відповідь. А більше до перерви обидві команди не забивали.

Та відзначатися на першій хвилині – це майстерність, і її знову продемонстрували гравці LONTANO. Андрій Красножан відмітився відразу після відпочинку. В середині тайму забив Валерій Директоренко, який своїм влучним пострілом встановив кінцевий результат.

ADALET – FC VINCIT 7:5

В той час, коли ми в анонсі пророкували FC VINCIT чергову перемогу і не вірили в ADALET, ці хлопці поставили нас на місце, розібравшись в цьому матчі з лідером сезону.

Хоч FC VINCIT і вийшли вперед на 5-й хвилині, суперник відповів швидко дублем Владислава Барановського. До кінця першого тайму команди ще раз обмінялися голами – 3:2.

А на старті другої половини ADALET приголомшив суперника двома швидкими голами і ще одним в середині тайму. Вже при 6:2 номінальні гості почали забивати, але було вже пізно. За останні 6 хвилин FC VINCIT забили тричі, але цього не вистачило б навіть для нічиєї, а тим більше, що вони крім того що забивали, ще й пропустили одного разу.

Несподіваний результат, через який FC VINCIT втрачають свою першу сходинку в турнірній таблиці.