ТРІУМФ KAPELOU ТА УКРПРОММАШ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

20.09.2022

ТРІУМФ KAPELOU ТА УКРПРОММАШ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

20.09.2022

ТРІУМФ KAPELOU ТА УКРПРОММАШ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

КУБОК (ПРЕСТИЖ)       

ADALET – УКРПРОММАШ 0:5

УКРПРОММАШ продовжив традицію – у всіх чвертьфіналах Кубку престижу перемогу здобули несіяні команди, які закінчили відбірковий етап на останньому місці.

Ось і в цих хлопців не виникло проблем з ADALET. Вже на другій хвилині Василь Гайдай відкрив рахунок, а в середині першого тайму Дмитро Соколюк збільшив перевагу. Він же відразу по перерві оформив дубль, а в кінцівці УКРПРОММАШ забив ще двічі – розгромна перемога і вихід в півфінал.

OL1MP – EQWI 3:1

Незважаючи на погані результати в чемпіонаті і кубковому відборі, в плей-оф хлопці з OL1MP показали круту гру і в матчі проти EQWI здобули другу поспіль перемогу, а з нею й путівку в фінал!

Роман Ступак розпочав матч блискавично – дубль вже на 4-й хвилині. Далі команди довго не забивали, аж до середини другого тайму, коли "олімпійці" довели вже до непристойного рахунку. EQWI спромоглись лише відіграти один м’яч.

BROOKLYN – УКРПРОММАШ 3:3 (по пенальті 1:3)

Хлопці з УКРПРОММАШ відпочили трішки і знову на поле – грати проти BROOKLYN в півфіналі. Не зрозуміло, чи це втома, чи що вплинуло на номінальних гостей, але в першому таймі "американці" їх обіграли досить впевнено. Дегтярьов зробив дубль, а ще один м'яч забив Штомпель.

Та в перерві щось змінилось, хоча УКРПРОММАШ все ще не цілих 10 хвилин шукав ключ від воріт суперника, але знайшов його – до кінця основного часу вони встигли відігратися і все вирішувалось в серії пенальті. Роянов, Матющенков та Лук'янчук були точними, тоді як в BROOKLYN забив тільки Дегтярьов – УКРПРОММАШ вийшли в фінал.

BROOKLYN – EQWI 3:5

Після такого важкого програного двобою, який був в BROOKLYN, дуже важко майже одразу виходити на матч за третє місце. Обидві команди вже на старті матчу змогли пробити ворота суперників і завершили перший тайм з рахунком 3:2 на користь EQWI.

Та Нікола Мунно з EQWI вже на початку другої половини забив красивий гол і змусив "чорно-білих" відігравати вже два м'ячі – але ті змогли забити лише раз, а потім ще раз пропустити. Бронзові медалі Кубку Престижу дісталися команді EQWI.

Фінал: OL1MP – УКРПРОММАШ 2:3

УКРПРОММАШ вийшов на третій матч за день і розпочав його набагато краще, ніж півфінал – вже на першій хвилині Владислав Шахов відкрив рахунок. Та лідер "олімпійців" Роман Ступак швидко відігрався.

Після цього команди трішки загальмували з голами, а перед самою перервою важливий з психологічної точки зору м'яч забив Василь Гайдай, який вивів УКРПРОММАШ вперед.

Всі спроби OL1MP відігратися в другому таймі були марними і забити вони змогли лише на передостанній хвилині, вже після того, як пропустили третій гол.

Що ж, УКРПРОММАШ виграв три матчі поспіль та став володарем Кубку Престижу.

КУБОК (ЕЛІТА)

ДИРЕКТ – KAPELOU 1:6

Від цього поєдинку очікувалося море інтриги та цікаве протистояння, а на ділі KAPELOU виявилися не по зубам своєму супернику.

Перший гол був забитий вже на третій хвилині і далі вони полетіли один за одним. Вже в першому таймі справу було зроблено – 5:0. Друга половина була формальністю, особливо після того, як вже на першій її хвилині KAPELOU забили шостий м'яч.

МИКІЛЬСЬКА СЛОБІДКА – МФК РЕАБІЛІТОЛОГ 3:0

Після минулого матчу цих команд складно було повірити, що РЕАБІЛІТОЛОГ зможе обіграти суперника, але все ж цього разу їм вдалося показати себе набагато краще.

Вони досить довго трималися, адже МИКІЛЬСЬКА СЛОБІДКА змогла забити тільки наприкінці першого тайму - дубль на рахунку Віталія Грушка. Такий удар "реабілітологи" не витримали і зрештою не змогли відігратися. 

МФК РЕАБІЛІТОЛОГ – ДИРЕКТ 1:1 (по пенальті 3:2)

Матч за третє місце в плані інтриги виявився набагато цікавішим за півфінали, хоча й голів тут було значно менше.

ДИРЕКТ краще розпочали матч, вони були свіжішими і, можливо, це відіграло свою роль. Вже на третій хвилині вони відзначилися, але, як виявилося, це був їхній останній гол з гри в цьому матчі. РЕАБІЛІТОЛОГ відігрався теж на третій хвилині, але вже другої половини. Так матч і закінчився з "одиничками" на табло.

В серії пенальті помилки припустився гравець ДИРЕКТ, тоді як три "реабілітологи" були влучними і принесли своїй команді бронзу.

ФІНАЛ: МИКІЛЬСЬКА СЛОБІДКА – KAPELOU 2:6

Головний матч КУБКУ ЗСУ стартував досить спокійно і атаки обох команд довго не увінчувалися голами. Аж раптом наприкінці половини м'ячі посипалися один за одним. Слідкуйте:

- на 14-й хвилині відкрив рахунок Сидорко (KAPELOU);
- на 15-й Воронченко з МИКІЛЬСЬКА СЛОБІДКА зрівнює;
- на 16-й Власов знову виводить KAPELOU вперед;
- на 17-й Сидорко оформлює дубль.

На перерву команди пішли з перевагою KAPELOU в два м'ячі. Але вже на 26-й хвилині Дмитро Савченко скоротив відставання і повернув інтригу в матч. Та намагання відігратися зіграли злий жарт з обороною і номінальні господарі спочатку повернули перевагу в два голи, а під кінець зустрічі добили суперника, здобувши перемогу з різницею в чотири голи.

KAPELOU – володар трофею елітного КУБКУ ЗСУ!