ФІНАЛ СУПЕРЛІГИ ТА ПЛЕЙ-ОФ КУБКУ: АНОНС ТУРУ SFCK, Вашій увазі анонс туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

09.09.2022

ФІНАЛ СУПЕРЛІГИ ТА ПЛЕЙ-ОФ КУБКУ: АНОНС ТУРУ SFCK

09.09.2022

ФІНАЛ СУПЕРЛІГИ ТА ПЛЕЙ-ОФ КУБКУ: АНОНС ТУРУ SFCK

SUPERLEAGUE

Неділя, 11 вересня

10:10, AURORA TEAM - DONBASS

Це саме те, чого ми так ждали! Матч цих команд за перше місце був у повітрі буквально з першого туру і так вийшло, що зустрінеться суперникам суджено було як раз в останньому турі! Отже, фінал СУПЕРЛІГИ DONBASS - AURORA TEAM. Говорити про силу команди та їх мотивацію на цей матч особливого змісту немає - всі все розуміють. У цій грі будуть летіти іскри, а гравці будуть боротися за кожен м'яч!

А що у нас із розкладами? DONBASS за голами наздогнав AURORA TEAM завдяки перемозі в минулому турі, але пропустив від ВЕСЕЛЫХ РЕБЯТ відразу п'ять. Це призводить до того, що в чемпіонському матчі нічия не влаштовує DONBASS. Це не має вирішального значення, але наверняка тренера та гравці AURORA TEAM будуть тримати це в голові. Нехай переможе найсильніший!

16:00, PRIME - ТЕРИКОН

Матч, у якому команди поборються за 7 місце. Загалом, враховуючи силу інших команд цього сезону, 7 місце – цілком собі прийнятний результат як для PRIME, так і для ТЕРРІКОНУ. Тож інтрига буде! Хто ж фаворит? Дивлячись на минулі ігри суперників, трохи більше шансів на перемогу все-таки у ТЕРИКОНА. Чекаємо багато голів та інтригу до останніх секунд!

GOLD

Неділя, 11 вересня

13:00, ПАТРІОТ - ТИТАН

В "золотому" дивізіоні питання чемпіонства було закрите в минулому турі - ним стала НОВА ПОШТА, в якої не залишилось суперників, що теоретично можуть їх випередити. У ПАТРІОТА і ТИТАНУ тим не менш є мінімальна мотивація.

ПАТРІОТ в разі перемоги може піднятися в таблиці і зайняти п'яте місце, випередивши УКРГАЗВИДОБУВАННЯ. В свою чергу ТИТАН піднятися вже не зможе, але затвердити свою сьому сходинку - цілком.

КУБОК (ВІДБІРКОВИЙ ЕТАП)

ГРУПА D

Субота, 10 вересня

10:50, SHAKHTAR - 2SCHOOL

Кубкові баталії продовжуються і цього тижня вже стартує плей-офф, але є одне але! "Гірники" і "школярі" повинні розібратися, хто з них посяде перше місце, а хто друге. Від цього залежить і їхній суперник в чвертьфіналі.

Відмітимо, що SHAKHTAR вистачить і нічиєї, адже в них краща різниця забитих голів, щоб стати першими в групі.

КУБОК (ЕЛІТА)

Субота, 10 вересня

9:50, KAPELOU - LP-CRM

Це можливо буде один з найцікавіших матчів чвертьфінальної стадії. KAPELOU дуже непогано пройшли по групі і лише з іншим фаворитом квартету не змогли перемогти, а звели матч до нічиєї. Тим не менше, через додаткові показники вони стали другими і отримали в суперники LP-CRM.

Ці хлопці з Суперліги не змогли тягатися за першість в найсильнішому дивізіоні, а тому великі надії покладають на Кубок.

11:50, МИКІЛЬСЬКА СЛОБІДКА - ТОЙ, ХТО ПРОГРАЄ В МАТЧІ ГРУПИ D

А ось тут також буде цікаво. В матчі між SHAKHTAR та 2SCHOOL буде визначено другого учасника цієї зустрічі. Саме та команда, яка програє "бій за перше місце", матиме вийти на поле проти команди МИКІЛЬСЬКА СЛОБІДКА - а це ну зовсім не подарунок!

На груповій стадії вони жодному супернику не дали навіть мінімального шансу на те, щоб хоча б програти не розгромно.

Неділя, 11 вересня

8:30, ДИРЕКТ - GETMAN KYIV

На папері фаворит очевидний - ДИРЕКТ - вони показали свої вміння в групі і зайняли перше місце в протистоянні з KAPELOU. В той же час "гетьмани" мали деякі проблеми і не так просто вийшли в плей-оф. Тим не менше, бій для ДИРЕКТУ вони можуть обіцяти.

15:00, ПЕРЕМОЖЕЦЬ МАТЧУ ГРУПИ D - МФК РЕАБІЛІТОЛОГ

Переможець суботнього матчу SHAKHTAR - 2SCHOOL в неділю вийде на наші поля, щоб зіграти проти другої команди групи А - МФК РЕАБІЛІТОЛОГ.

Досить важко оцінювати, хто буде тут фаворитом, адже РЕАБІЛІТОЛОГ досить в рівних матчах пройшов двох слабших суперників.

КУБОК (ПРЕСТИЖ)

Субота, 10 вересня

12:40, АТАМАН - OL1MP

Крім елітного Кубку буде розігруватися також і Кубок-Престиж. Першими в рамках цього плей-офф зіграють АТАМАН та OL1MP.  Ці команди нещодавно зустрічалися в рамках "срібного" дивізіону нашого чемпіонату.

І той матч "олімпійці" воліли б не згадувати. Місяць тому "атамани" не просто переграли, а знищили OL1MP з рахунком 7:0. Що ж, сподіваємося, що цього разу інтрига буде більшою.

Неділя, 11 вересня

9:20, ATLETICO KYIV - BROOKLYN

Ці команди не вперше зустрінуться в рамках наших турнірів, особливо запам'яталось їхнє протистояння влітку 2021 року, коли вони з однаковою кількістю очок зайняли перші два місця в таблиці, але через додаткові показники вище виявилася "американці".

Зараз у ATLETICO KYIV та BROOKLYN однакові показники перемог в очних матчах - по одній. Що ж, хтось має непоганий шанс вийти вперед.

12:00, VEGA - EQWI

В дуже сильному квартеті хлопці з EQWI не змогли здобути жодного очка, а в чвертьфіналі зустрінуться з VEGA, які провели дуже непоганий регулярний чемпіонат, але з 14 серпня змогли виграти тільки один матч з чотирьох, а тому зараз знаходяться в не найкращих кондиціях.