ВИРІШАЛЬНІ МАТЧІ У ГРУПАХ КУБКА, ІНТРИГА У GOLD: АНОНС ТУРУ SFCK, Вашій увазі анонс туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

02.09.2022

ВИРІШАЛЬНІ МАТЧІ У ГРУПАХ КУБКА, ІНТРИГА У GOLD: АНОНС ТУРУ SFCK

02.09.2022

ВИРІШАЛЬНІ МАТЧІ У ГРУПАХ КУБКА, ІНТРИГА У GOLD: АНОНС ТУРУ SFCK

SUPERLEAGUE

Субота, 3 вересня

14:00 БІЗНЕС ОІЛ ГРУП - LP-CRM 

БІЗНЕС ОІЛ ГРУП претендує на медалі та для забезпечення як мінімум бронзи потрібно у цьому турі брати три очки. А там уже і про срібло можна помріяти, адже у FC DONBASS залишається два дуже складні матчі. Але це все одно не те, адже БІЗНЕС ОІЛ ГРУП розраховував на перемогу цього сезону! Щодо LP-CRM, то команда провела дуже солідний турнір і зараз не вистачає лише завершення на мажорній ноті. Обидві команди гратимуть розкуто і без особливого тиску, тому ми напевно побачимо багато моментів і голів.

DONBASS - ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА

Дуже важливий матч для DONBASS перед лобовим поєдинком за чемпіонство. Щоб підійти до гри проти AURORA TEAM у більш вигідному положенні, потрібно зараз брати три очки у грі з ВЕСЕЛЫМИ РЕБЯТАМИ. А у цього колективу турнірної мотивації взагалі не має. Тут все буде залежати від збору – якщо ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА зберуться, то буде дуже цікаво.

Неділя, 28 вересня

13:00 КОЗАКИ UNITED - TEENFEST

Матч команд із підвалу турнірної таблиці, але навіть у такому разі є очевидний фаворит. Це КОЗАКИ UNITED. Ця команда у багатьох матчах виглядала дуже непогано. Якщо говорити про TEENFEST, то для цих молодих хлопців сезон стане гарним уроком. Головне, щоб вони зробили висновки та повернулися сильнішими!

16:00 PRIME - АГРОМАТ

PRIME в останньому для себе матчі нарешті перервав серію з поразок і тепер хлопці зустрінуться з міцним АГРОМАТом. АГРОМАТ теоретично може зачепитися за бронзу, але для цього потрібно, щоб склалося занадто багато факторів. Тому хлопці напевно гратимуть без особливого тиску і на втіху.

GOLD

Субота, 3 вересня

08:30 НОВА ПОШТА – 2SCHOOL

Дуже важливий для НОВОЇ ПОШТИ матч в плані боротьби за чемпіонство. Якщо "поштарі" переможуть, то вийдуть на перше місце в таблиці вперше з початку сезону.

В 2SCHOOL завдання інші, вони вже не претендують на медалі, та й взагалі навряд чи зможуть піднятися в таблиці навіть на одну сходинку.

10:20 УКРГАЗВИДОБУВАННЯ – ЄВРОТЕХНОБУД

ЄВРОТЕХНОБУД божевільно стартував, одержав п'ять перемог поспіль, але в останніх двох матчах програв двом головним конкурентам і тепер має небагато шансів на те, щоб завоювати золоті медалі.

Їхній суперник також знаходиться в верхній половині таблиці і ніби й відстає від лідера лише на 2 очки, але для них це буде останній матч і навіть перемога не дозволить виграти чемпіонат.

Неділя, 4 вересня

09:00 ТИТАН – AFC WHITE CITY

Восьма та дев'ята команда турнірної таблиці вестимуть боротьбу за те, щоб опинитися хоча б на одне місце вище. ТИТАН виглядає фаворитом, адже в останніх матчам має кращі результати, та й гра їхня є досить непоганою.

11:00 НОВА ПОШТА – AFC WHITE CITY

Ще один матч за участю команди НОВА ПОШТА цими вихідними. Суперник знову з тих, чий рівень далекий від рівню самих "поштарів". Складнощів для AFC WHITE CITY додасть і той факт, що вони зіграють два матчі буквально за три години. Головне для фаворита цієї зустрічі, не поставитися зверхньо до свого суперника.

12:00 DUZAIN-FASAD - РІПА І КО

Велика імовірність того, що до цього матчу DUZAIN-FASAD буде вже не випереджати НОВУ ПОШТУ на один бал, а поступатися їм п'ятьма!!! В останньому турі вони зустрінуться один з одним, тому перемога в цій зустрічі конче необхідна для подальшої боротьби.

РІПА І КО – хлопці не прості, для них це останній матч і вони мають можливість піднятися зі своєї п'ятої позиції трішки вище. Правда, зробити це буде досить важко.

КУБОК SFCK     

Група A

Субота, 3 вересня

15:00 OL1MP – МФК РЕАБІЛІТОЛОГ

МФК РЕАБІЛІТОЛОГ просто зобов'язаний перемагати в цьому матчі і здобувати собі путівку в подальшу боротьбу за головний кубок. Хлопці з OL1MP продовжують шукати свою гру і набиратися досвіду таких протистоянь, але відверто кажучи, шанси у них в цьому протистоянні мізерні.

16:00 МИКІЛЬСЬКА СЛОБІДКА – ADALET

Номінальні господарі в перших двох матчах показали, що їхній рівень гри – це космос порівняно з іншими. Якщо цього разу вони будуть викладатися хоча б на половину так само, як і раніше, то проблем виникнути не повинно.

Група В

Субота, 3 вересня

09:30 УКРПРОММАШ – АТАМАН

Перенесений матч з минулого тижня. Переможець цього протистояння зробить не аби який вклад в підсумкове місце в топ-2 турнірної таблиці. АТАМАН в першій грі зустрівся з потужними LP-CRM і, чесно кажучи, не виглядав хлопчиками для биття, хоча й програв без шансів. А ось УКРПРОММАШ звели внічию свій матч першого туру і зараз мають одне очко.

11:10 LP-CRM – УКРПРОММАШ

Вже менш ніж за годину після попереднього матчу, УКРПРОММАШ знову вийде на поле, але цього разу суперник буде просто божевільний! Сподіватися на очки в цьому матчі можна тільки в тому разі, якщо LP-CRM, які вже гарантували собі місце в двійці кращих, ну дууууууже сильно розслабляться.

13:00 GETMAN KYIV – АТАМАН

Цей поєдинок може виявитися як битвою за вихід в плей-офф головного кубку, так і просто матчем, який взагалі нічого не вирішуватиме. Все залежатиме від результатів двох попередніх зустрічей. GETMAN KYIV після двох турів має одне очко, але все ще має шанси зайняти другу сходинку.

Група С

Субота, 3 вересня

12:00 EQWI – ATLETICO KYIV

Ці дві команди програли свої перші матчі і в очному протистоянні вирішать тільки те, хто з них посяде почесне третє місце в групі. Також сподіваємося, що команди покажуть непогану результативність, адже за 4 минулі матчі вони на двох забили 4 голи.

Неділя, 4 вересня

10:00 KAPELOU – ДИРЕКТ

А ось і кривдники двох попередніх колективів, які вже гарантували собі перші сходинки, але хто ж очолить квартет в підсумку. Спрогнозувати результат матчу дуже важко, а тому запрошуємо всіх до екранів, щоб в реальному часі дізнатися, хто ж виявиться сильнішим.

Група D

Неділя, 4 вересня

15:00 SHAKHTAR STAFF – BROOKLYN  

Якщо в минулому матчі все зрозуміло, то тут вся боротьба ще попереду. Хоча BROOKLYN  це стосується в меншій мірі, адже щоб вони зайняли друге місце, зорі повинні вишукуватися певним чином. Для "гірників" цей матч важливий, адже перемога в ньому може гарантувати цій команді як мінімум другу позицію.

17:00 2SCHOOL – VEGA

В перших двох матчах VEGA вже мають перемогу і поразку, а це означає, що програвати ще раз їм не можна. 2SCHOOL дуже нестабільна команда і після хорошої гри може показати дуже погану, а тому багато залежатиме від того, в якій формі ці команди підійдуть до поєдинку.