НОВИЙ ЧЕМПІОН GOLD, ФЕЄРІЯ КРУТИХ МАТЧІВ І ПАРАД ГОЛІВ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

05.09.2022

НОВИЙ ЧЕМПІОН GOLD, ФЕЄРІЯ КРУТИХ МАТЧІВ І ПАРАД ГОЛІВ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

05.09.2022

НОВИЙ ЧЕМПІОН GOLD, ФЕЄРІЯ КРУТИХ МАТЧІВ І ПАРАД ГОЛІВ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

SUPERLEAGUE

DONBASS - ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА 6:5

Класний трилер вийшов у центральному матчі туру! Цього разу у складі ВЕСЕЛЫХ РЕБЯТ ми побачили Бакума, Сандецького, Охременка та інших, що забезпечило нам божевільну інтригу. Але DONBASS таки був більш мотивований і більше хотів перемогти. Голи сипалися у ворота обох команд, проте загалом DONBASS контролював ситуації. За рахунку 5:3 ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА пішли з п'ятим польовим і були близькими до нічиї, але в одному з моментів досвідчений Бакум втратив м'яч біля своїх воріт і дозволив супернику забити шостий гол. На цьому інтрига померла. Наступного тижня на нас чекає матч за чемпіонство!

БІЗНЕС ОІЛ ГРУП - LP-CRM 10:2

У цьому турі БІЗНЕС ОІЛ ГРУП залишився без допомоги Журби, Педяша та Чернявського, але навіть без них команда з легкістю впоралася з LP-CRM. Важко згадати коли LP-CRM пропускав 10 голів і чи взагалі пропускав, але факт залишається фактом. БІЗНЕС ОІЛ ГРУП не зазнав жодних проблем і з легкістю взяв три очки в останньому матчі сезону. Найбільше показали себе Мірошников і Бессалов - на рахунку цих майстрів по три голи.

КОЗАКИ UNITED - TEENFEST 10:2

І ще один матч із таким самим рахунком. Козаки UNITED забили швидкий гол і здавалося, що все закінчиться ще в першому таймі, але TEENFEST зібрався і до перерви рахунок не змінився. Але після перерви КОЗАКИ UNITED підняли темп і просто знищили суперника. 10:2 – чергова розгромна поразка TEENFEST.

PRIME - АГРОМАТ 5:9

PRIME та АГРОМАТ видали справжню футбольну феєрію та порадували вболівальників голами. PRIME зміг забити швидкий гол, але не встигли хлопці озирнутися як отримали два у відповідь. АГРОМАТ контролював хід гри та вирішив усі питання ще у першому таймі – 5:2. У другій половині команди продовжували забивати один одного у ворота, але врятувати матч PRIME не вдалося.

[WidgetTable="МИ З SFCK|ЛІТО 2022 | СУПЕРЛІГА" #1042099]

Таблиця

GOLD

НОВА ПОШТА – 2SCHOOL 9:1

Це просто супер колектив і неймовірна команда. Нова Пошта дуже хотіла добути перемогу в цьому матчі і на 6-й хвилині вийшла вперед завдяки голу Андрія Потапова, але на 10-й пропустила від Вадима Гребенюка.

Та як виявилося пізніше, це все на що спромоглися 2SCHOOL, в той час як "поштарі" почали забивати раз за разом. Той таки Потапов організував не тільки хет-трик, а ще й два асисти віддав! Дублі на рахунках Ніфталієва та Лісовенка. 9:1 – надзвичайно впевнена перемога.

УКРГАЗВИДОБУВАННЯ – ЄВРОТЕХНОБУД 3:4

Схожі за рівнем гри команди зійшлися в цьому протистоянні і досить довго було незрозуміло, хто все ж опиниться сильнішим і забере собі три очки. Номінальні господарі знаходили спосіб відігруватися: ЄВРОТЕХНОБУД забив на першій хвилині – Дмитро Лещенко відіграв через три; ветеран Валентин Цвелих забив другий гол – Костянтин Лещенко відіграв його перед перервою; Цвелих оформив дубль – "газовики" майже одразу відповіли своїм м'ячем.

І тільки на гол Івана Кузнецова на 34-й хвилині  УКРГАЗВИДОБУВАННЯ відповіді не знайшли. Як підсумок, 5-те місце для них і потенційні медалі для суперника.

ТИТАН – AFC WHITE CITY 5:0 (технічна перемога)

НОВА ПОШТА – AFC WHITE CITY 5:0  (технічна перемога)

Мало хто сумнівався, що НОВА ПОШТА переможе в цьому матчі, але на жаль, для цього їм навіть не довелось виходити на поле. Таким чином, вони на 5 очок випередили DUZAIN-FASAD.

DUZAIN-FASAD - РІПА І КО 1:2

І ось матч, який в підсумку виявився чемпіонським. "Дизайнери" повинні були перемагати РІПА І КО, щоб перед останнім, очним матчем проти НОВА ПОШТА,  мати шанси на чемпіонство. А що в підсумку?

В кінцівці першого тайму РІПА І КО вийшли вперед, але на 33-й хвилин DUZAIN-FASAD знайшли шлях до воріт суперника. Всі спроби вирвати перемогу були марними, а на останній хвилині після перегляду повтору судді ще й назначили пенальті в ворота "дизайнерів", який реалізував Юрченко.

Таким чином, НОВА ПОШТА стала недосяжною для всіх суперників і стала чемпіоном дивізіону GOLD!

[WidgetTable="МИ З SFCK|ЛІТО 2022 | GOLD DIVISION" #1042142]

Таблиця

КУБОК SFCK     

Група A

OL1MP – МФК РЕАБІЛІТОЛОГ 3:7

Незважаючи на різницю в класі команди провели рівний і цікавий перший тайм, а особливо – його кінцівку. В останні хвилини було забито три голи, а в підсумку рахунок першої половини був 2:2.

І навіть старт другого тайму для "олімпійців" видався дуже класно – з забитого голу. Але починаючи з 30-ї хвилини РЕАБІЛІТОЛОГ включив більш високу передачу і забив п'ять голів за 10 хвилин, розбивши суперника.

МИКІЛЬСЬКА СЛОБІДКА – ADALET 7:3

Таке буває не часто, але обидва матчі в групі завершилися з рахунком 7:3. Але в цьому випадку фаворит закрив всі питання ще в першому таймі.

Гравці команди МИКІЛЬСЬКА СЛОБІДКА забивали один гол за одним і після перерви вже могли дозволити собі розслабитися, за що й поплатилися пропущеними голами. Та великої ролі вони не зіграли. МС впевнено вийшли з групи з першого місця, тоді як другими стали "реабілітологи".

Група В

УКРПРОММАШ – АТАМАН 2:3

Команди не поспішаючи увійшли в гру і всі момент, які вони створювали, бажали кращої реалізації. Знайти ключик до воріт суперника вийшло лише наприкінці першого тайму, при чому це зробили обидві команди. Відкрили рахунок номінальні господарі на 18-й хвилині, а "атамани" зрівняли на останній.

Старт другого тайму був зовсім не таким, як першого – Василь Гайдай відразу після перерви знову вивів УКРПРОММАШ вперед, але досить скоро Олександр Орел знову зрівняв.

Далі команди знову почали "сушити", але на 36-й хвилині Роман Срібний влучним ударом приніс команді АТАМАН перемогу!

LP-CRM – УКРПРОММАШ 5:1

Після такої неприємної поразки прямому конкуренту, УКРПРОММАШ без шансів програв і лідеру квартету. Артем Вербенко цілих три рази зміг пробити голкіпера опонентів.

Відмітимо і ще один гол Гайдая, який знову забив відразу після перерви. Ця поразка відкинула УКРПРОММАШ на останнє місце, а LP-CRM гарантувала першу сходинку.

GETMAN KYIV – АТАМАН 7:3

А ось головний матч всієї групи В, який завершився з улюбленим рахунком Кубку цього тижня. АТАМАН краще почали і перший тайм завершили на свою користь – 3:1. Але далі команду ніби підмінили. Розпочали камбек Віталій та Олександр Шевченки.

Далі Андрій Таймаров оформив дубль, забивши 4-й гол, потім пішов 5-й і так далі. АТАМАН відповісти на такий наступ суперника не зміг.

В підсумку – "гетьмани" виявилися сильнішими за "отаманів" і зайняли другу позицію в таблиці.

Група С

EQWI – ATLETICO KYIV 3:5

Великої ролі матчі в цій групі не грали, лише визначали фінальне положення команд в таблиці, хоча вже було зрозуміло – хто буде в топ-2, а хто в нижній частині. Ось в матчі команд з низу таблиці інтриги було не дуже багато.

Перший тайм був виграний командою ATLETICO KYIV чисто – 3:0, але по перерві Нікола Мунно оформив дубль і повернув інтригу. Та "атлети" швидко повернулися і забили ще двічі, що не дозволило EQWI серйозно думати про перемогу.

KAPELOU – ДИРЕКТ  2:2

Інша сторона медалі – поєдинок лідерів групи. На 8-й хвилині лік голам в цьому матчі відкрив Євген Богдан. Його м'яч лишився останнім в першому таймі, а ось на старті другого краще виглядали ДИРЕКТ.

Олександр Власов оформив дубль і тепер його команда була попереду. Але наприкінці матчі Максим Шевченко забив і приніс команді нічию. Хоча ця нічия не дозволила їм обійти в таблиці суперника.

[WidgetTable="КУБОК ЗСУ `22 | C" #1042811]

Група D

SHAKHTAR STAFF – BROOKLYN  3:2

Іноді трапляються матчі, в яких майже все цікаве відбувається в другій половині. Ось і тут така ж історія. BROOKLYN, зусиллями Олексія Штанька, відкрив рахунок ще в першому таймі, але далі була відповідь.

В середині тайму забив Дмитро Лещенко, після чого за 4 хвилини в ворота суперника забили ще два голи. М'яч у відповідь від Кирила Дегтярьова вже ніяк не впливав на результат.

2SCHOOL – VEGA 5:1

Цей матч був дуже важливим для VEGA і мав бути переможним, але… Вони відкрили рахунок на 14-й хвилині, але потім, ще до перерви, за трішки більше ніж дві хвилини ігрового часу було забито цілих три м'ячі.

Матч міг так і закінчитися з рахунком 3:1, але VEGA дуже хотіли відігратися, за що поплатилися ще двома голами.

2SCHOOL та SHAKHTAR STAFF зайняли перші місця і тепер можуть визначити, хто буде вище.

[WidgetTable="КУБОК ЗСУ `22 | D" #1042812]