​AURORA TEAM - ЧЕМПІОН ​SUPERLEAGUE: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

13.09.2022

​AURORA TEAM - ЧЕМПІОН ​SUPERLEAGUE: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

13.09.2022

​AURORA TEAM - ЧЕМПІОН ​SUPERLEAGUE: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

SUPERLEAGUE

AURORA TEAM - DONBASS 1:1

Фінал Суперліги відбувся! AURORA TEAM та DONBASS приїхали на вирішальний матч із божевільними складами та видали вогняну битву. DONBASS більше володів м'ячем і був активнішим на початку гри, але рахунок у матчі відкрила AURORA TEAM - Євген Жук майстерно пробив у кут після пасу Макса Литвинова. Але не встигли хлопці озирнутися, як Євген Яблонько встромив м'яч під перекладину та зрівняв рахунок!

Після перерви обидві команди створювали моменти, але вийти вперед ні в кого не виходило. Гравці DONBASS розуміли, що їх нічия не влаштовує і за кілька хвилин до кінця хлопці пішли в атаку з п'ятим польовим. І буквально за секунду до свистка команда мала чудовий момент, але Сухов зробив сейв і приніс команді нічию! Нічию, завдяки якій AURORA TEAM стає чемпіоном цього сезону!

PRIME - ТЕРИКОН 3:6

Матч за сьоме місце вельми несподівано вийшов дуже емоційним та безкомпромісним. Команди завелися буквально з перших хвилин і емоції не вщухали до фінального свистка. 

Щодо футболу, то тут сильнішим виявився ТЕРИКОН. Хлопці повністю контролювали хід матчу і загалом здобули впевнену перемогу. Чекаємо на обидві команди в новому сезоні, вони здатні стрибнути вище, ніж 7 і 8 місця!

GOLD

Неділя, 11 вересня

ПАТРІОТ - ТИТАН 5:0

Інтриги в цьому протистоянні не знайшлося, "патріоти" з самого початку пішли в атаку і змогли реалізувати їх вже на 4-1 хвилині. Ще до перерви хлопці відзначилися ще двічі, а ось в ТИТАНА нічого не виходило.

В другій половині здавалось, що голів ми більше взагалі не побачимо, але наприкінці ПАТРІОТ ще двічі розписався в воротах суперника. Ця перемога дозволила їм зайняти підсумкову п'яту позицію в чемпіонаті.

 КУБОК (ВІДБІРКОВИЙ ЕТАП)

ГРУПА D

SHAKHTAR - 2SCHOOL 1:4

У матчі, в якому визначався переможець квартету 2SCHOOL практично без шансів обіграв SHAKHTAR STAFF. В середині першого тайму "школярі" вже вели з рахунком 2:0, а ось в "гірників" не виходило реалізувати хоча б один зі своїх моментів.

Наприкінці першої половини Станіслав Славінський забив третій гол своєї команди. В другому таймі в рівній боротьбі ми довго не бачили голів і коли інтрига вже помирала, той таки Славінський її поховав з кінцями - 4:0. ШАХТАР зміг відповісти голом престижу лише на останній хвилині.

КУБОК (ЕЛІТА)

МИКІЛЬСЬКА СЛОБІДКА - SHAKHTAR 10:2

Ця поразка змусила "помаранчево-чорних" грати другий матч поспіль, а в суперниках була надпотужна МИКІЛЬСЬКА СЛОБІДКА. Цим майстрам ШАХТАР зміг забити вже два голи, але при цьому пропустив цілих 10.   

Особливо відмітились Віталій Грушко та Дмитро Тимченко, які оформили хет-трики.

KAPELOU - LP-CRM 6:1

Від цього матчу очікувалось дуже багато. Команди приблизно одного високого рівня і в першому таймі вони це довели - єдиний гол забив представник LP-CRM Денис Валковий.

Але після перерви Назар Шмагель взяв гру в свої ноги і почав забити гол за голом. 24, 26, 34, 36 - хвилини на яких Назар забивав свої голи. Між ними відзначився ще один його партнер, а на 39-й Миксим Лисняк встановив кінцевий рахунок - 6:1. Крута перемога!

ДИРЕКТ - GETMAN KYIV 8:2

Очевидно, що фаворитом цього матчу були хлопці з ДИРЕКТ і вони не підвели своїх вболівальників. Парубки забивали голи на будь який смак, навіть у власні ворота!

Ще в першому таймі все було вирішено, адже "гетьмани" вже тоді пропустили відразу шість голів, на які відповіли тільки одним.

2SCHOOL - МФК РЕАБІЛІТОЛОГ 3:4

Після перемоги в суботньому матчі, 2SCHOOL зустрілися з МФК РЕАБІЛІТОЛОГ, але здобути перемогу їм не вдалось. Номінальні гості в середині першого тайму вийшли вперед і відразу збільшили свою перевагу.

Та на старті другої половини 2SCHOOL за 3 хвилини забили двічі і зрівняли шанси. Під кінець матчу команди обмінялися голами і в фінальну стадію входили з рівним рахунком. Удача в кінці посміхнулась "реабілітологам", які на останній хвилині завдяки голу Ігоря Стефутіна вирвали перемогу і вийшли в півфінал кубку.

КУБОК (ПРЕСТИЖ)

АТАМАН - OL1MP 4:5

Реванш вдався! Декілька тижнів тому АТАМАН просто знищив свого суперника, але тепер OL1MP відповів своєю перемогою. Поєдинок був дуже рівним і цікавим, команди в першому таймі розпочали обмінюватися голами і завершили його з рахунком 2:2.

В другій половині в один момент події розгортались дуже швидко - АТАМАН вийшов вперед, але тут же пропустив гол в свої ворота, а за ним ще один м'яч. Дуже швидко "атамани" знову зрівняли, зробивши рахунок 4:4. Та пройшло ще декілька хвилин, як "олімпійці" під проливним дощем знову вийшли вперед. І ось цей гол був вже переможним.

ATLETICO KYIV - BROOKLYN 4:9

Поєдинок, який виявився далеко не таким інтригуючим, як на це сподівалися. BROOKLYN швидко вийшов вперед, а в кінці першого тайму просто знищив суперника. Новиков забив на 18-й хвилині, а на 20-й "американці" забили взагалі тричі - спочатку Дегтярьов, а потім Штанько оформив дубль.

В другій половині "атлети" забили  на самому старті, але в її середині  стався ще один "гольовий приступ": за п'ять хвилин ATLETICO KYIV забили тричі, а BROOKLYN відповів їм трьома своїми м'ячами.

За рахунку 4:7 команди підходили до кінця матчу і на останній хвилині поєдинку BROOKLYN знову забив, тільки цього разу двічі - спочатку Дентярьов оформив четвертий свій м'яч, а потім Штанько - хет-трик.

VEGA - EQWI 2:3

Фаворитами матчу були хлопці з VEGA, які й відкрили рахунок в поєдинку на 9-й хвилині. Та перед перервою EQWI змогли зрівняти.

На старті другого тайму номінальні господарі знову опинилися попереду і практично весь другий тайм вели в рахунку. Але спочатку на 36-й хвилині Олексій Огороднік зрівняв, а на 39-й Володимир Романюк своїм влучним ударом приніс EQWI перемогу і путівку в півфінал.