ВИРІШАЛЬНІ СТАДІЇ КУБКІВ ТА НАГОРОДЖЕННЯ: АНОНС ТУРУ SFCK, Вашій увазі анонс туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

16.09.2022

ВИРІШАЛЬНІ СТАДІЇ КУБКІВ ТА НАГОРОДЖЕННЯ: АНОНС ТУРУ SFCK

16.09.2022

ВИРІШАЛЬНІ СТАДІЇ КУБКІВ ТА НАГОРОДЖЕННЯ: АНОНС ТУРУ SFCK

КУБОК (ПРЕСТИЖ)       

Неділя, 18 вересня

8:30, ADALET – УКРПРОММАШ

Це останній поєдинок в рамках чвертьфіналу, який не був зіграний минулого тижня. Номінальні господарі досить непогано провели відбірковий етап і на рівних боролися проти сильніших суперників, а одного з півфіналістів Кубку Престижу взагалі розгромили.

В свою чергу УКРПРОММАШ став останнім в своїй групі і ще не знає смаку перемог в Кубку.

9:30, OL1MP – EQWI

Обидві команди в відбіркових групах посіли останні місця, програвши всі три матчі просто без шансів, але в своїх чвертьфіналах здивували і змогли добитися перемог.

Тепер один з цих колективів буде в фіналі Кубку Престижу, але нам ще треба розібратися, хто саме це буде.

10:20, BROOKLYN – ADALET/ УКРПРОММАШ

У другому півфіналі команда BROOKLYN вже чекає свого суперника, а ним стане переможець першого матчу ігрового дня.

"Американці" в боротьбі програвали всі свої матчі відбіркової групи, а в чвертьфіналі плей-офф катком проїхались по своєму супернику. Опонент по півфіналу може бути трішки стомленим, що робить BROOKLYN фаворитом зустрічі.

11:30, Матч за третє місце

Команди, що програють в півфінальних битвах матимуть шанс поборотися за комплект бронзових медалей. Хоча, кожен з колективів мріє не потрапити сюди, а зіграти в наступному двобої.

12:30, ФІНАЛ

Прогнозувати, хто вийде в фінал – досить тяжко, але хто б це не був, вони просто зобов'язані в такому важливому матчі продемонструвати свою найкращу гру.

13:30, НАГОРОДЖЕННЯ КУБКУ ПРЕСТИЖУ

13:45, ЦЕРЕМОНІЯ НАГОРОДЖЕННЯ ЛІТНЬОГО СЕЗОНУ

КУБОК (ЕЛІТА)

Неділя, 18 вересня

14:30, ДИРЕКТ – KAPELOU

Матч-цукерочка. Команди грали в одній відбірковій групі і легко розібралися з рештою суперників, а ось в очному матчі тоді виявити переможця не вдалось.

Матч був дуже рівним і навіть коли в кінці KAPELOU вийшли вперед, суперник відразу ж відігрався. Цього разу нічиєї вже точно не буде, але чи буде в нас переможець в основний час – ось це питання цікаве.

15:30, МИКІЛЬСЬКА СЛОБІДКА - МФК РЕАБІЛІТОЛОГ 

В першому турі групового етапу ці команди зустрілися одна проти одної і тоді МИКІЛЬСЬКА СЛОБІДКА просто без шансів знищила суперника.

РЕАБІЛІТОЛОГ після того зібрався і добув вже три перемоги поспіль, але й номінальні господарі півфінального матчу не дуже збавляли оберти. То чи зможуть цього разу "реабілітологи" скласти достойну конкуренцію?

16:30, Матч за третє місце

Майже одразу по завершенню другого півфіналу в нас відбудеться і матч за третє місце, а тому для команд є зайва мотивація пройти в фінал – в такому разі вони матимуть більше відпочинку.

17:30, ФІНАЛ

Головний матч всього турніру, в якому визначиться той, хто буде гордо носити звання володаря Кубку ЗСУ від SFCK. Хто ж це буде?

18:30, НАГОРОДЖЕННЯ