НОВА ПОШТА КРОКУЄ ДО ЧЕМПІОНСТВА ТА ПРИСТРАСТІ У КУБКУ: АНОНС ТУРУ SFCK, Вашій увазі анонс туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

26.08.2022

НОВА ПОШТА КРОКУЄ ДО ЧЕМПІОНСТВА ТА ПРИСТРАСТІ У КУБКУ: АНОНС ТУРУ SFCK

26.08.2022

НОВА ПОШТА КРОКУЄ ДО ЧЕМПІОНСТВА ТА ПРИСТРАСТІ У КУБКУ: АНОНС ТУРУ SFCK

SUPERLEAGUE

Субота, 27 серпня

AURORA TEAM - КОЗАКИ UNITED

Немає сумнівів, що у голові у команди AURORA TEAM вже матч за чемпіонство проти DONBASS в останньому турі. Але насправді думати про нього ще рано, адже цими вихідними команда має важливу гру проти КОЗАКИ UNITED. КОЗАКИ UNITED цього сезону показували дуже пристойний футбол, але хлопцям часто банально не вистачало досвіду. AURORA TEAM - очевидний фаворит матчу і щоб засмутити їх "козакам" необхідно зробити подвиг.

Неділя, 28 серпня

ТЕРИКОН - ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА

ТЕРИКОН програв дві минулі лобові гри і тепер команда не має жодних шансів увірватися до когорти лідерів. Що стосується ВЕСЕЛЫХ РЕБЯТ, то після трьох втрат очок команда вже не претендує на медалі. Є невеликий шанс зачепитися за третє місце, але він надто примарний. Тож у цій парі хлопці гратимуть у своє задоволення. Але звичайно не можна не відзначити, що ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА - безумовний фаворит зустрічі і ТЕРИКОНУ буде вкрай складно стримати Бакума, Назарова та інших.

GOLD

Субота, 27 серпня

12:00, ПАТРІОТ – DUZAIN-FASAD

Поєдинки "золотої ліги" продовжаться матчем між командами ПАТРІОТ та DUZAIN-FASAD. В турнірній таблиці їх розділяє всього два очки, але якщо "дизайнери" все ще борються за чемпіонство, то "патріоти" схоже вже випали з цієї боротьби.

Тим не менше, обидві команди знаходяться в чудовій формі і мають всі шанси перемогти. Поєдинок обіцяє бути захоплюючим.

Неділя, 28 серпня

10:00, РІПА І КО – ECLIPSE

В двох останніх турах команда РІПА І КО показала себе не з найкращої сторони, і якщо поразка Новій Пошті це явище нормальне, то нічия з WHITE CITY здивувала. Тепер їх чекає поєдинок проти головного аутсайдера ліги, який також не проти засмутити свого суперника.

11:00, НОВА ПОШТА – ТИТАН

А ось і другий матч "поштарів" за вихідні. Вони пропустили досить багато матчів і тепер змушені наздоганяти. Пощастило, що суперники не з найсильніших. ТИТАН ще два тижні тому був останнім з нулем в графі очки, але зміг набрати 4 бали за два останні матчі.

Тим не менше, якщо НОВА ПОШТА не набере в цей уік-енд 6 балів, для них такий виступ можна буде розцінити як провал. 

BRONZE

Неділя, 28 серпня

16:00, FAKEAGENT – МФК ПРЯМИЙ

В рамках "бронзового" дивізіону у нас залишилося всього два матчі, перший з них - FAKEAGENT проти МФК ПРЯМИЙ. Наразі команди ділять між собою два останні місця, маючи по три очки.

Але якщо "телевізійники" завдяки перемозі можуть гарантувати собі просто передостанню сьому сходинку, то FAKEAGENT взагалі дасть сам собі шанс вийти аж на четверте місце! Щоправда, для цього треба буде перемогти на тільки ПРЯМИЙ, а ще й CROWN KYIV в останньому турі.

КУБОК SFCK

Субота, 27 серпня

09:00 (Група В), GETMAN KYIV – LP-CRM (Група В)

LP-CRM – один з фаворитів турніру і в другому турі вони теоретично вже можуть гарантувати собі першу сходинку в таблиці групи В. Звісно ж, для цього треба перемагати хлопців з GETMANKYIV. Минулого тижня "гетьмани" були близькі до перемоги над УКРПРОММАШ, але не втримали рахунок і зіграли в нічию.

10:00 (Група С), KAPELOU – EQWI

EQWI в першому турі практично нічого не змогли протиставити команді ДИРЕКТ, а тепер гратимуть проти ще одного фаворита цієї групи – KAPELOU, Ці хлопці вже мають три очки, а отже перемога скоріше за все означатиме для них місце в двійці кращих в групі.

11:00 (Група D), BROOKLYN – 2SCHOOL

В анонсі регулярних чемпіонатів ми згадували, що 2SCHOOL зіграє два матчі за один день, ось це й буде перший. Минулими вихідними вони не грали в Кубку, а отже це буде дебют. А ось BROOKLYN в першому турі поступився і більше немає можливості втрачати очки, тому викладатися хлопці будуть на повну.

13:00 (Група A), МИКІЛЬСЬКА СЛОБІДКА – OL1MP

OL1MP провів дуже поганий сезон в плані результатів в нашому чемпіонаті і стартував в Кубку також далеко не найкращим чином. А ось МИКІЛЬСЬКА СЛОБІДКА просто рознесла свого суперника в першому турі і, здається, цього разу нас очікує дещо подібне.

Неділя, 28 серпня

12:00 (Група C), ДИРЕКТ – ATLETICO KYIV

ATLETICO KYIV в першому турі групового етапу практично на рівних боровся з міцними KAPELOU, але все одно програв. Зараз у них буде ще одне дуже важке випробування адже ДИРЕКТ показали, що вони є дуже цікавим колективом.

15:00 (Група D), VEGA – SHAKHTAR

VEGA в нашому чемпіонаті боролася за чемпіонство в "бронзовому" дивізіоні, але посіла там тільки третє місце, тоді як SHAKHTAR грав в "срібному" і там став п'ятим. Команди близькі за рівнем гри і тому матч обіцяє бути досить цікавив.

18:00 (Група A), ADALET – МФК РЕАБІЛІТОЛОГ

В першому турі групового раунду ADALET досить легко розібрався з OL1MP, тоді як РЕАБІЛІТОЛОГ був просто знищений з рахунком 1:11. Чи зможуть хлопці відійти від такої болючої поразки і показати, що це - випадковість? Побачимо вже в неділю.