ПЕРША ОСІЧКА AURORA TEAM, МЕДАЛІ В SILVER ТА СТАРТ КУБКУ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

23.08.2022

ПЕРША ОСІЧКА AURORA TEAM, МЕДАЛІ В SILVER ТА СТАРТ КУБКУ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

23.08.2022

ПЕРША ОСІЧКА AURORA TEAM, МЕДАЛІ В SILVER ТА СТАРТ КУБКУ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

SUPERLEAGUE

ТЕРИКОН - LP-CRM 2:3

Терикон та LP-CRM видали класний конкурентний матч, інтрига в якому зберігалася до останніх секунд. ТЕРИКОН двічі виходив уперед, але суперник обидва рази рахунок зрівнював. А коли у другому таймі на табло було  2:2, у ТЕРИКОНу банально не вистачило сил і LP-CRM блискуче скористався цим. 3:2 – красива перемога LP-CRM.

AURORA TEAM - БІЗНЕС ОЙЛ ГРУП 3:3

Один із центральних матчів всього нашого сезону вийшов рівно таким, яким ми й очікували - гарячим та з божевільною інтригою. БІЗНЕС ОЙЛ ГРУП зумів забити швидкий гол зусиллями Максима Кошового, що трохи збентежило AURORA TEAM. Команда Задорожного на перших хвилинах не могла наладити гру, але до середини тайму зібралася і почала створювати моменти. Активність AURORA TEAM призвела до того, що вже до перерви команда вигравала – Литвинов та Боргун наприкінці тайму забили по голу.

Такий розвиток подій змушував БІЗНЕС ОЙЛ ГРУП йти вперед, і це дало результат. Ігор Чернявський забив два блискучі голи і все знову перевернулося з ніг на голову - 3:2. AURORA TEAM пішла в атаку із п'ятим польовим, адже треба було рятувати матч. І це вийшло буквально на останніх секундах зустрічі – 3:3! Бойова нічия, яка таки на користь AURORA TEAM, адже це лише перша осічка команди, тоді як для БІЗНЕС ОЙЛ ГРУП це вже третя нічия.

DONBASS - АГРОМАТ 3:1

DONBASS підходив до гри проти АГРОМАТ у статусі фаворита, і команда почала доводити це вже з перших хвилин. Голи Чеберяка, Семенченка та Клочка ще в першому таймі практично вбили інтригу. АГРОМАТ виглядав дуже непогано, але клас окремих виконавців DONBASS дав про себе знати. Другий тайм перетворився на формальність, хоча АГРОМАТ не здавався і намагався повернутись у гру. Забити вдалося, але лише один гол. 3:1 – впевнена перемога DONBASS.

PRIME - КОЗАКИ UNITED 4:3

PRIME та КОЗАКИ UNITED видали справжню зарубу та порадували глядачів. Обидві команди не боялися атакувати, хоча часто забували про захист, що призвело до великої кількості голів. У першому таймі суперники засмутили один одного по два рази, що залишало питання про переможців відкритим.

У другому таймі гра продовжилася в тому ж руслі, і ми побачили черговий обмін голами - 3:3. Здавалося, що такий рахунок буде цілком логічним та справедливим, але за 26 секунд до кінця PRIME покарав суперника на контратаці та вирвав таку довгоочікувану перемогу! 4:3!

[WidgetTable="МИ З SFCK|ЛІТО 2022 | СУПЕРЛІГА" #1042099]

Таблиця

GOLD

ПАТРІОТ - AFC WHITE CITY 6:2

Команди трішки різні за класом, але в першому таймі це було не дуже помітно, адже WHITE CITY дали гідний бій своєму супернику. Зусиллями Олександра Зорі вони вийшли вперед вже на 6-й хвилині, але до перерви пропустили ще один. На самому старті другого тайму команди ще раз обмінялися голами (Зоря оформив дубль), але далі настав зоряний час іншого футболіста.

Денис Павленко забив перший гол своєї команди, а в другому таймі відзначився ще чотирма! На ці м'ячі "білі" не змогли відповісти жодним своїм.

НОВА ПОШТА - ЄВРОТЕХНОБУД 4:0

Такий довгоочікуваний матч, поєдинок в якому з великою долею імовірності визначався майбутній чемпіон. Але вийшов він не таким захоплюючим в плані інтриги.

ЄВРОТЕХНОБУД в середньому за перші п'ять турів забивав по 8 голів, а в останніх двох матчах забив всього двічі. В матчі проти НОВОЇ ПОШТИ Валентин Цвелих і компанія не знайшли шляху до воріт суперника.

В той же час "поштарі" провели прекрасний поєдинок і цілих чотири рази пробили голкіпера суперників. Хоча дуже довго не могли цього зробити і відкрили рахунок тільки на останній хвилині першого тайму, а "добили" опонента вже в кінцівці, коли ті намагалися відігратися.

УКРГАЗВИДОБУВАННЯ - 2SCHOOL 4:0

Як і очікувалось, 2SCHOOL не зміг протистояти на рівних хлопцям з УКРГАЗВИДОБУВАННЯ. Сценарій цієї гри був дещо схожим з попередньою. Також один гол в першому таймі і ще три по перерві. Черговий гол красень забив Дмитро Лещенко, а його брат Костянтин записав на свій рахунок гол+пас.

Ця перемога вивела номінальних господарів на проміжне друге місце. Але щоб зберегти його, вони повинні в останньому матчі обіграти ЄВРОТЕХНОБУД.

ECLIPSE - ТИТАН 1:4

Два аутсайдери зустрілися в цьому турі і один з них зміг здобути свою першу перемогу в сезоні. ТИТАН почав досить жваво і в середині першого тайму вже вів в рахунку 2:0. Та після перерви ECLIPSE повернули інтригу в матч, скоротивши рахунок.

ТИТАН більше атакував, але такий близький рахунок довго тримав напругу, аж поки Олександр Солодчук не оформив дубль на 35-й хвилині. Останній гол був забитий вже за декілька миттєвостей до фінального свистка.

[WidgetTable="МИ З SFCK|ЛІТО 2022 | GOLD DIVISION" #1042142]

Таблиця

 SILVER

ХУНТА - TOPIAR 4:5

Дивлячись на рахунок, можна подумати що битва за друге місце вийшла дуже гарячою, хоча це було не зовсім так. Вже в першому таймі Пилип Кузьменко оформив хет-трик, на який ХУНТА відповіла одним своїм м'ячем.

І як тільки після перерви Віктор Мазур скоротив відставання, Кузьменко тут же забив ще двічі, оформивши пента-трик! ХУНТА провели багато атак, щоб відігратися (а влаштовувала їх тільки перемога), та забити змогли лише на останніх хвилинах, при чому двічі це зробив Федотов, просто скоротивши рахунок до мінімального відставання.

TOPIAR - срібний призер "срібного" дивізіону, тоді як ХУНТА залишилась взагалі без медалей…

ASSISTANT GROUP - BROOKLYN 1:2

А не дісталися медалі ХУНТІ через те, що BROOKLYN в своєму останньому турі переграв ASSISTANT GROUP і став третім в турнірній таблиці.

"Асистенти" забили першими на 17-й хвилині, і довго були попереду, аж поки в середині другої половини Олексій Штанько не зрівняв рахунок. Та одиниці на табло горіли не дуже довго, Штанько на 35-й забив ще раз і вивів "американців" вперед! Всі намагання ASSISTANT GROUP зрівняти не дали плодів.

Номінальні господарі цього матчу закінчили сезон так само, як і розпочали його - двома поразками, що опустило їх аж на шосте місце.

SHAKHTAR STAFF - АТАМАН 0:0

"Гірники" мали теоретичні шанси взяти бронзу, але після того, як минулий матч завершився перемогою BROOKLYN, ці шанси пропали.

АТАМАН хоч і перервав свою серію поразок і в останніх двох матчах не програвав, все одно не зміг піднятися вище передостаннього місця, а SHAKHTAR STAFF закінчив чемпіонат на п’ятій сходинці.

BRONZE

КМВ - BUSINESS CLUB 0:7

Карпатські Мінеральні Води провели два непоганих матчі поспіль, одержавши в них дві перемоги, але як тільки їхнім суперником став потужний колектив з BUSINESS CLUB, то результат вийшов набагато плачевнішим.

Героєм матчу став Богдан Кириленко, який відкрив рахунок на 5-й хвилині, а в другому таймі забив ще двічі і оформив хет-трик. Ця перемога дозволила "бізнесклубівцям" піднятися на друге місце і завоювати срібні медалі.

[WidgetTable="МИ З SFCK|ЛІТО 2022 | BRONZE DIVISION" #1042144]

КУБОК  SFCK

Група А

МИКІЛЬСЬКА СЛОБІДКА - МФК РЕАБІЛІТОЛОГ 11:1

Дебютний матч Кубку для цих двох команд склався максимально по різному. Вже на першій хвилині рахунок відкрила МИКІЛЬСЬКА СЛОБІДКА, але їхній суперник досить швидко зрівняв.

Та боротьби в цьому матчі не вийшло. Ще до перерви перевага стала розгромною - 5:1. В другому таймі  РЕАБІЛІТОЛОГ продовжував пропускати і в підсумку матч завершився с рахунком 11:1. Чотири м'ячі забив Віталій Грушко, а хет-трик оформив Дмитро Тимченко.

ADALET - OL1MP 6:1

В іншому матчі групи також стався розгром. OL1MP дуже погано провів чемпіонат в рамках наших ліг і в Кубку в них справи не набагато кращі.

Уже на 4-й хвилині Ільдар Емірсалієв оформив дубль, трішки згодом подібне зробив і Владислав Уманець, а ще пізніше їхні партнери додали ще два м'ячі. Лише при 6:0 "олімпійці" спромоглися на гол престижу.

Група В

АТАМАН - LP-CRM 1:4

Кубок SFCK стартував матчем між командами АТАМАН і LP-CRM. Безумовним фаворитом тут були другі, що вони зрештою і довели, перегравши опонента з різницею в три м'ячі. "Отамани" відзначилися вже тоді, коли на табло був рахунок 3:0, а на їхній гол Олександр Майстренко відповів своїм, який став для нього другим в цьому матчі.

GETMAN KYIV - УКРПРОММАШ 4:4

В цьому протистоянні зійшлись два рівних колективи, які показали справжню зарубу і в підсумку не змогли визначити сильнішого.

УКРПРОММАШ вийшов вперед в середині першого тайму, але найцікавіше було в його кінцівці. Тоді команди почали забивати один гол за одним, суперник відповідав на гол суперника. В підсумку, відпочивати хлопці пішли за рахунку 3:3.

Одразу після перерви "гетьмани" вийшли вперед і на цей гол відповісти одразу УКРПРОММАШ не зміг. Та на 32-й хвилині Дмитро Соколюк до асисту в першому таймі додав гол і приніс своїй команді нічию.

[WidgetTable="КУБОК ЗСУ `22 | B" #1042810]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма

Група С

ДИРЕКТ - EQWI 5:1

Ще один матч, в якому, може здатися, не було інтриги. Але це не зовсім так. Після першого тайму рахунок на табло був всього 2:1. В другій половині обидві команди також дуже довго не могли забити і хто вийде переможцем з цієї зустрічі було не зрозуміло.

Аж поки не настала кінцівка матчу. EQWI так хотіли перемогти, що занадто багато сил віддали в атаку і за останні 4 хвилини пропустили три голи.

KAPELOU - ATLETICO KYIV 4:3

Ці команди є претендентами на вихід з групи, а між собою провели прекрасний поєдинок! KAPELOU краще розпочав і вже на 4-й хвилині вів в рахунку 2:0 завдяки дублю Олександра Власова, але вже на 5-й пропустили від Артема Шундрика.

Тим не менше, до кінця першого тайму номінальні господарі забили ще двічі і на перерву пішли в гарному настрої. В другій половині точилась рівна боротьба і на її екваторі "атлети" забили двічі та повернули інтригу! Тим не менше, будь які спроби забити ще один гол і зрівняти рахунок були марними, так само як і KAPELOU не змогли забити бодай раз в другому таймі.

[WidgetTable="КУБОК ЗСУ `22 | C" #1042811]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма

Група D

VEGA - BROOKLYN 6:3

Обидва колективи стали третіми в своїх дивізіонах чемпіонату SFCK і формально тут фаворитом можна було вважати BROOKLYN, але хлопці з VEGA продемонстрували, що вони хоч і грали в "слабшій" лізі, та все одно в футбол грати вміють.

"Американці" розпочали краще і забили спочатку на 5-й хвилині, а потім на 10-й. На це відповісти вдалося одним м'ячем від Аристарха Александровського. Після перерви BROOKLYN знову відзначився, але потім на них чекав цілий водоспад м'ячів у їхні ворота.

Розпочав його Олександр Цвілій, а потім Сергій Ананко спочатку рахунок зрівняв, потім вивів свою команду вперед, а на фініші матчу взагалі оформив хет-трик. Між його другим і третім м'ячами був ще один гол від партнера.

[WidgetTable="КУБОК ЗСУ `22 | D" #1042812]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма