НАБЛИЖАЄТЬСЯ РОЗВ'ЯЗКА У SUPERLEAGUE ТА GOLD, БАТАЛІЇ У КУБКУ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

30.08.2022

НАБЛИЖАЄТЬСЯ РОЗВ'ЯЗКА У SUPERLEAGUE ТА GOLD, БАТАЛІЇ У КУБКУ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

30.08.2022

НАБЛИЖАЄТЬСЯ РОЗВ'ЯЗКА У SUPERLEAGUE ТА GOLD, БАТАЛІЇ У КУБКУ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

SUPERLEAGUE

Субота, 27 серпня

AURORA TEAM - КОЗАКИ UNITED 8:4

AURORA TEAM зробила важливий крок до заповітної мети - у передостанньому турі було обіграно команду КОЗАКИ UNITED. Але це було непросто! Козаки UNITED відмінно почали гру і до середини тайму навіть вели в рахунку, але AURORA TEAM зуміла швидко зібратися і вже на перерву команда пішла за рахунку 4:2. 

Другий тайм пройшов за таким самим сценарієм - КОЗАКИ UNITED почали краще, але знову програли тайм з рахунком 2:4. У підсумку 8:4 – яскрава перемога AURORA TEAM. Окремо відзначимо божевільну результативність Дениса Хруля та Віталія Кузьмака, які забили по чотири голи.

Неділя, 28 серпня

ТЕРИКОН - ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА 7:5

Невелика сенсація туру! ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА  були очевидними фаворитами цього матчу, але взяти очки не вдалося - ТЕРИКОН у гарному стилі засмутив іменитих суперників і взяв три очки. Безумовно, далася взнаки відсутність у цей день Бакума, Cандецького та ще кількох топових виконавців. Але не можна і не відзначити ТЕРИКОН – хлопці зуміли скористатися проблемами суперника та здобули важливу перемогу. 

Буквально за першу хвилину Киричок та компанія забили два голи і потім намагалися грати по рахунку. ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА цілий другий тайм грали з п'ятим польовим, голи залітали у ворота обох команд, але врятувати цей матч не вдалося. 7:5 – перемога ТЕРИКОНу у день міста Донецьк. Символічно!

[WidgetTable="МИ З SFCK|ЛІТО 2022 | СУПЕРЛІГА" #1042099]

Таблиця

GOLD

ПАТРІОТ – DUZAIN-FASAD 4:7

Хлопцям з команди DUZAIN-FASAD дуже треба була перемога в цьому матчі і далася вона їм дуже тяжко, адже суперник був не з простих!

ПАТРІОТ хоч і пропустив першим, але на перерву команди йшли за переваги саме номінальних господарів (2:1). Другий тайм був надзвичайно насиченим на події. "Дизайнери" швидко зрівняли рахунок, але тут же пропустили у відповідь, а через чотири хвилини вже вели в рахунку.

Далі вирували пристрасті – "патріот" Олександр Нечай був вилучений, а згодом його партнери зрівняли рахунок, після чого червону картку побачив ще й представник DUZAIN-FASAD.

І все ж, в такій рівній боротьбі знайшовся сильніший – Олексій Шилов вивів "дизайнерів" вперед на 37-й хвилині, а згодом вони забили ще два м'ячі, довівши рахунок до 4:7.                    

НОВА ПОШТА – ТИТАН 6:4

Зважаючи на перемогу DUZAIN-FASAD, НОВА ПОШТА також зобов’язана була перемагати, якщо має намір стати чемпіоном. Суперник, на папері, був не з найсильніших, але бій все ж дав.

НОВА ПОШТА зусиллями Андрія Потапова відкрила рахунок вже на першій хвилині, але досить швидко ТИТАН не просто зрівняв, а взагалі вийшов вперед. До кінця першого тайму "гойдалки" продовжилися. "Поштарі" на ті два голи суперника відповіли своїм двома, далі "титани" зрівняли рахунок, а перед свистком на перерву НОВА ПОШТА знову опинилась попереду.

Але в другому таймі клас номінальних господарів дався в знаки і вони змогли збільшити свою перевагу і майже "без зайвих нервів" довести справу до перемоги.

[WidgetTable="МИ З SFCK|ЛІТО 2022 | GOLD DIVISION" #1042142]

Таблиця

BRONZE

FAKEAGENT – МФК ПРЯМИЙ 4:5

Дві досить рівні команди провели дуже рівний поєдинок між собою. Досить довго вони не могли знайти підходу до воріт суперника,  але в другі половині першого тайму роззабивалися. Рахунок відкрили "телевізійники" після чого FAKEAGENT забили двічі і майже одразу пропустили у відповідь – 2:2 після першого тайму.

Старт другої половини зустрічі був за "агентами", які вийшли вперед, але відповідь МФК ПРЯМИЙ була дуже потужною – відразу три голи за шість хвилин. Всі намагання FAKEAGENT вирвати хоча б нічию завершилися лише одним голом Дмитра Юречка, який тільки скоротив розрив до мінімуму.

[WidgetTable="МИ З SFCK|ЛІТО 2022 | BRONZE DIVISION" #1042144]

Таблиця

КУБОК SFCK

Група A

МИКІЛЬСЬКА СЛОБІДКА – OL1MP 8:0

Здається хлопцям з OL1MP в ніч після цього матчу снився Дмитро Тимченко. А як інакше, якщо людина виходить грати проти тебе в футбол і ще в першому таймі забиває п'ять голів?

Пощастило, що в другій половині Дмитро лише одного разу асистував партнеру, а загальний рахунок матчу зупинився "всього лише" на 8:0.

ADALET – МФК РЕАБІЛІТОЛОГ 1:2

Після дуже болючої поразки в першому турі РЕАБІЛІТОЛОГ реабілітувався і зміг перемогти в ключовому матчі за місце в двійці найкращих.

В першому таймі команди не порадували нас голами, але відразу по перерві забили по одному. Переможець вирішувався вже в самій кінцівці і лише одна з команд змогла реалізувати хоча б один свій момент – Дмитро Міщенко пробив голкіпера та приніс три очки своїй команді.

Група В

GETMAN KYIV – LP-CRM 0:12

Кращого підтвердження наших слів про те, що LP-CRM один з головних фаворитів на перемогу в турнірі не придумаєш.

Описувати подібний матч немає сенсу, але відмітимо його героїв. В першу чергу – це Артем Вербенко. Він відкрив рахунок на 4-й хвилині, а потім забив ще шість голів і віддав дві результативні передачі! Також відмітився Олександр Луценко, який в першому таймі оформив дубль, а в другому – асистентський хет-трик на Вербенка!

[WidgetTable="КУБОК ЗСУ `22 | B" #1042810]

Група С

KAPELOU – EQWI 6:0

Після досить непростої перемоги в першому матчі в другому турі KAPELOU без проблем впорався з командою EQWI. В обох таймах було забито по три голи, на які суперник не зміг відповісти жодного разу. Легка та справедлива перемогу KAPELOU.

ДИРЕКТ – ATLETICO KYIV 4:0

ATLETICO KYIV після непоганої гри в першому матчі проти KAPELOU, не зміг на рівних протистояти колективу ДИРЕКТ. Таким чином, в цьому квартеті перед останнім туром вже зрозуміло, хто займе перші два місця, а хто піде в "малий" Кубок.

[WidgetTable="КУБОК ЗСУ `22 | C" #1042811]

Група D

BROOKLYN – 2SCHOOL 2:4

В регулярному чемпіонаті 2SCHOOL не може показати себе з найкращої сторони, а ось в Кубку в матчі проти BROOKLYN одержали дуже важливу перемогу.

Для них це був перший матч в турнірі і вже на 8-й хвилині Вадим Гребенюк відкрив рахунок. Та зусиллями Дегтярьова (в першій половині) та Пшеничного (на старті другої) "американці" вийшли вперед. Але той таки Гребенюк не дав супернику здобути очки. Спочатку він зрівняв рахунок, а на останній хвилині оформив хет-трик, встановивши кінцевий результат. А ось між його голами, переможний м'яч з пенальті забив Віталій Лимар.

VEGA – SHAKHTAR STAFF 1:8

Дещо неочікувано "гірники" напрочуд легко розібралися з VEGA. Дуже велику роль відіграв відмінний збір SHAKHTAR STAFF та кілька новачків. З самого початку "помаранчево-чорні" так рвалися в бій, що після чергової зміни вибігли на поле вшістьох, за що один з новачків команди отримав справедливу жовту картку!

Вже в першому таймі SHAKHTAR STAFF забив в ворота суперника п'ять м'ячів і не отримав жодного у відповідь. Після перерви VEGA змогла відповісти одним взяттям воріт, але й пропустила ще тричі. Незважаючи на таку поразку, у стані VEGA хотілося б відзначити Сергія Ананка, який пачками накручував опонентів, але йому банально не щастило на завершальній стадії.

[WidgetTable="КУБОК ЗСУ `22 | D" #1042812]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма