ТОП БИТВИ У SUPERLEAGUE ТА GOLD: АНОНС ТУРУ SFCK, Вашій увазі анонс туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

19.08.2022

ТОП БИТВИ У SUPERLEAGUE ТА GOLD: АНОНС ТУРУ SFCK

19.08.2022

ТОП БИТВИ У SUPERLEAGUE ТА GOLD: АНОНС ТУРУ SFCK

SUPERLEAGUE

Субота, 20 серпня 8:30, ТЕРИКОН - LP-CRM

ТЕРИКОН знову відкриває наш ігровий тур і цього разу донеччани боротимуться з LP-CRM. На папері це колективи приблизно одного рівня, але саме LP-CRM цей сезон проводить набагато сильніше і саме цей колектив буде фаворитом цього поєдинку. Чи зможе здивувати ТЕРИКОН? Побачимо вже завтра.

Неділя, 21 серпня
8:45, AURORA TEAM - БІЗНЕС ОЙЛ ГРУП

Безперечно, центральний матч туру. У БІЗНЕС ОЙЛ ГРУП залишилося два матчі і саме в них вирішиться, яке підсумкове місце матиме команда. Це будуть дві топ-битви і першим суперником стане AURORA TEAM – єдиний колектив, який цього сезону ще не втрачав очки. 

Для БІЗНЕС ОЙЛ ГРУП ситуація така, що втрата очок практично не залишить шансів на перше місце, адже до цього Журба та компанія вже двічі оступалися. Не можемо не відзначити, що в цьому матчі по різні сторони буде ціла низка однієї з найкращих команд України - київського ХІТа. Литвинов, Жук, Сухов, Ліфер, Боргун та Кібіш vs Журба, Педяш та Чернявський. Як вам така вивіска?

13:10, DONBASS - АГРОМАТ

Ще один дуже цікавий матч. У минулому турі АГРОМАТ показав, що ця команда може відбирати очки у будь-кого та на цей раз хлопці Шувалова спробують здивувати DONBASS. Обом командам у цьому турі потрібна виключно перемога, тож буде дуже цікава і безкомпромісна гра. DONBASS – фаворит, але легко їм точно не буде.

14:00, PRIME - КОЗАКИ UNITED

У PRIME та КОЗАКИ UNITED багато спільного. 6 матчів, 5 поразок, 1 перемога, 3 очки. При цьому обидві команди видали серії з п'яти поразок поспіль, але якщо КОЗАКИ UNITED подолали чорну смугу в минулому турі, то у PRIME вона все ще продовжується. Очікуємо багато голів та рівну боротьбу. Якщо говорити про фаворита, то невелика перевага на стороні команди КОЗАКИ UNITED.

17:30, ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА - TEENFEST

На жаль для TEENFEST, на них чекає черговий матч проти сильного та досвідченого суперника. Молодим хлопцям із TEENFEST буде дуже складно здивувати Назарова та компанію, тож тут інтригу знайти непросто. Сподіваємося, що обом командам вдасться отримати задоволення від матчу.

GOLD

Субота, 20 серпня
12:00, ПАТРІОТ - AFC WHITE CITY

Ще два тижні тому ПАТРІОТ був одним з аутсайдерів чемпіонату і хоча з того часу вони змогли піднятися лише на одну сходинку, але тепер вони можуть претендувати на місце в верхній половині таблиці, а можливо навіть і на ТОП-3.

Хлопці з WHITE CITY так само як і колеги "патріоти" програли три матчі, але якщо їхні суперники інші три матчі виграли, то самі AFC звели їх до нічиєї. У них буде велика мотивація добути першу перемогу в сезоні.

Неділя, 21 серпня
09:45, НОВА ПОШТА - ЄВРОТЕХНОБУД

Матч, на який багато хто чекав уже давно. До минулого тижня здавалося, що ЄВРОТЕХНОБУД неможливо обіграти чи просто відібрати очки, але вони поступилися команді DUSAIN FASAD. Тепер для них ще одне надзвичайне випробування, адже НОВА ПОШТА також жодного разу не програвала.

Наразі в "поштарів" на два матчі менше ніж у суперника, а в разі своєї перемоги вони наблизяться до нього на відстань двох очок і автоматично стануть головними претендентами на чемпіонський титул. Словом, інтрига в цьому протистоянні колосальна.

12:20, УКРГАЗВИДОБУВАННЯ - 2SCHOOL

2SCHOOL продовжує падіння по турнірній таблиці і матч проти УКРГАЗВИДОБУВАННЯ не обіцяє якісь зміни для цих хлопців.

Так, номінальні господарі уже навряд чи вклиняться в боротьбу за золото, але опинитися в ТОП-3 шанси в них є, тому налаштовані вони будуть дуже серйозно.

15:00, ECLIPSE - ТИТАН

Поєдинок між двома аутсайдерами, один з яких може здобути свою першу перемогу. Минулого тижня в команди ТИТАН сталась велика подія - вони набрали своє перше очко, при цьому навіть не забивши жодного голу суперникам.

А ось ECLIPSE уже дуже давно не йшов з поля в очковим здобутком, свій єдиний пункт вони набрали ще в першому турі, після чого програли шість матчів поспіль. Заруба в цьому матчі обіцяє бути цікавою.

 SILVER

Субота, 20 серпня
09:30, ХУНТА - TOPIAR

Чемпіонський титул в SILVER дивізіоні вже був розіграний і питання з "золотом" у нас закрите, а ось хто забере інші медалі? В матчі між ХУНТА та TOPIAR визначиться срібний призер.

TOPIAR у минулому турі зміг реабілітуватися за попередні невдачі та впевнено обіграв ASSISTANT GROUP - 6:2. В свою чергу ХУНТА минулими вихідними була близькою до перемоги над СОКОЛОМ, але все ж зіграла внічию. Буде дуже цікавий матч із інтригою до останніх секунд!

10:20, ASSISTANT GROUP - BROOKLYN

А ось тут буде потенційний поєдинок за бронзу! Якщо ХУНТА в першому матчі не зможе одержати перемогу, то саме переможець цього протистояння стане третім в турнірній таблиці.

Обидві команди в минулому турі програли свої матчі, але якщо ASSISTANT GROUP поступилися TOPIAR, то BROOKLYN не зміг протистояти команді SHAKHTAR STAFF.

12:50, SHAKHTAR STAFF - АТАМАН

В анонсі минулого матчу ми сказали, що бронзу може завоювати його переможець, але ж якщо там буде нічия? В такому разі у SHAKHTAR STAFF є шанси самим вскочити в останній вагон і завершити сезон з медалями.

Для цього "всього лише" треба щоб ХУНТА програла, ASSISTANT GROUP та BROOKLYN зіграли в нічию, а самі "гірники" обіграли АТАМАН. Чи реальний такий сценарій?

BRONZE

Неділя, 21 серпня
10:40, КМВ - BUSINESS CLUB

В "бронзовому дивізіоні" у нас цього тижня буде лише один матч. Після жахливого початку сезону в виконанні КМВ, вони виграли два останні матчі, але для медалей цього виявилося замало. Перемога над BUSINESS CLUB лише наблизить їх до четвертої сходинки, яку вони займають нині, але можуть ще втратити.

Щодо BUSINESS CLUB, то для них перемога означатиме одне - вони підіймуться з третього на друге місце.