ВІДРАЗУ ДВА ЧЕМПІОНИ ТА ВИХІД AURORA TEAM НА ПЕРШЕ МІСЦЕ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

15.08.2022

ВІДРАЗУ ДВА ЧЕМПІОНИ ТА ВИХІД AURORA TEAM НА ПЕРШЕ МІСЦЕ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

15.08.2022

ВІДРАЗУ ДВА ЧЕМПІОНИ ТА ВИХІД AURORA TEAM НА ПЕРШЕ МІСЦЕ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

SUPERLEAGUE

ТЕРИКОН - КОЗАКИ UNITED 3:7

ТЕРИКОН та КОЗАКИ UNITED задали чудовий тон SUPERLEAGUE. Трохи дивно, але донеччани провалили старт матчу і вже до десятої хвилини програвали у три м'ячі. КОЗАКИ UNITED блискуче вибігали в контратаки і ТЕРИКОН нічого не міг з цим зробити. Наприкінці тайму з'явилася надія – Ліщук відіграв один гол.

У другій половині ТЕРИКОН став ризикувати і практично одразу пропустив четвертий та п'ятий голи. У середині тайму Пузік та Киричок зробили рахунок 5:3 і знову з'явилася надія, але вона так само швидко і померла – у підсумку 7:3 – впевнена перемога КОЗАКИ UNITED.

АГРОМАТ - БІЗНЕС ОІЛ ГРУП 1:1

Центральний матч туру видався максимально конкурентним та інтрига не покидала нас аж до фінального свистка. Обом колективам було неймовірно важливо взяти три очки, проте ніхто ризикувати не поспішав – суперники розуміли, що будь-яка помилка може стати фатальною. Звідси лише два голи, що нетипово для нашого турніру.

Отже, БІЗНЕС ОІЛ ГРУП володів перевагою в першому таймі і таки зміг досягти свого - Лебідь прорвався флангом і вивів свою команду вперед. Старт другого тайму повернув матч у начальний стан – Олег Миронов скористався класною передачею голкіпера та реалізував свій шанс – 1:1. До кінця тайму моменти виникали біля воріт обох команд, але голів ми не побачили. Бойова нічия, після якої обом колективам тепер буде складніше досягти своїх цілей.

AURORA TEAM - TEENFEST 10:0

Тут сенсації не сталося. AURORA TEAM та TEENFEST - це як Реал та нинішній Шахтар, при всій повазі. У складі AURORA TEAM виступають найсильніші футзалісти Києва, тоді як TEENFEST – молода команда, яка тільки будується. AURORA TEAM забила по п'ять голів у кожному з таймів, дала пограти своїм воротарям у полі, перевірила найближчий резерв і нарешті вийшла на перше місце. Але вирішальні матчі ще попереду.

PRIME  - LP-CRM 4:7

Чорна смуга PRIME продовжується. У цьому турі ця команда нарешті зустрічалася з приблизно рівним суперником, але взяти очки знову не вийшло. У результаті – п'ята поразка поспіль. Цього разу у ролі кривдників виступив LP-CRM. PRIME забив першим, але це лише підбадьорило суперників і до кінця тайму результат матчу було вирішено – 1:4. У другій половині команди ще кілька разів засмучували одна одну, але інтрига в наш матч не повернулася - 7:4 - впевнена перемога LP-CRM.

[WidgetTable="МИ З SFCK|ЛІТО 2022 | СУПЕРЛІГА" #1042099]

Таблиця

GOLD

ПАТРІОТ - 2SCHOOL 3:1

Що ж, хлопці з 2SCHOOL так і не змогли вийти зі свого крутого піке і продовжують падіння по сходинках турнірної таблиці дивізіону GOLD.

Патріот в цьому матчі відкрив рахунок вже на 3-й хвилині зусиллями Ігора Беспалюка, а на 8-й Денис Павленко його збільшив. Надалі протистояння точилось без забитих голів, аж допоки лідер "школярів" Вадим Гребенюк не скоротив відстань за три хвилини до кінця. Та на це у ПАТРІОТ знайшлася відповідь, вони забили третій гол і закрили всі питання по цій зустрічі.

ECLIPSE - УКРГАЗВИДОБУВАННЯ 2:4

Хлопцям з ECLIPSE за дві години треба було зіграти два матчі проти більш майстровитих суперників, а тому мало хто сподівався побачити від них якісну гру. А коли Дмитро Лещенко забив вже на першій хвилині та додав другий гол на 6-й, здавалося, що все закінчиться розгромом.

Та все ж рахунок не настільки драматичний - так, Лещенко в підсумку оформив аж чотири м'ячі, але на них своїм дублем відповів гравець ECLIPSE Олександр Маєтний.

FC DUZAIN FASAD - ECLIPSE 7:0

А ось в наступному матчі ECLIPSE все ж були розгромлені… У FC DUZAIN FASAD з'явилась непогана можливість поборотися за чемпіонство, а тому втрачати очки та сили в таких матчах вони точно не мають права.

Вже в першому таймі вони чотири рази пробили голкіпера суперника, а в другому додали ще три голи. Ця перемога дозволила їм наблизитися до ЄВРОТЕХНОБУД на відстань всього одного балу. Фініш турніру буде захоплюючий.

WHITE CITY AFC - РІПА І КО 3:3

Коли дивишся подібні матчі, відразу в голові випливають спогади про фінал Ліги чемпіонів між Міланом та Ліверпулем.

РІПА І КО були фаворитом на папері в цьому матчі, але на перерву пішли з відставанням в три м'ячі - дублем відзначився Сергій Федірець, а ще один гол забив Артур Маліна.

Та вже за 10 секунд після перерви Габро відквитав один м'яч, а на 28-й рахунок вже був рівним. Велику роль в камбеку зіграв Роман Помазанов, який оформив два асисти і третій м'яч своєї команди.

[WidgetTable="МИ З SFCK|ЛІТО 2022 | GOLD DIVISION" #1042142]

Таблиця

SILVER

СОКІЛ - АФК ХУНТА 3:3

Як ми й передбачали, матч видався дуже крутим! СОКОЛУ треба було просто не програти, але це завдання виявилось дуже важким. На 13-й хвилині у лідера чемпіонату вже було 4 фоли, а тут ще й пенальті за гру рукою. Старцев переграв Сакуна з "точки", а через хвилину мав збільшувати перевагу, але не влучив в ворота.

В кінці першого тайму Олександр Голодников зрівняв рахунок, але тут же Євген Федотов знову вивів Хунту вперед. Запахло смаженим для "соколів" на 28-й хвилині, коли Вадим Кочаров після перехоплення вийшов на побачення з кіпером і пробив йому поміж ніг.

Та вже в наступній хвилині майстер Голодников після сольного проходу точно пробив повз воротаря суперника і знову скоротив відставання. Ще через декілька секунд Сашко злету пробив в перекладину! СОКІЛ не зупинявся і вже на 30-й хвилині забив третій гол - Сакун руками вкинув на Беспалюка, який побіг в швидку атаку і віддав передачу на Гордійчука, а Андрій не пошкодував і віддав назад партнеру, якому залишалось влучити в пусті ворота.

Як не старалися гравці Хунти забити ще раз і вирвати перемогу, більше голів в цьому матчі ми не побачили - нічия зі смаком перемоги для СОКОЛА, який стає чемпіоном "срібного" дивізіону!

SHAKHTAR STAFF - OL1MP 4:4

Дмитро Лещенко не забиває -  SHAKHTAR STAFF проблеми має! "Гірники" дуже потужно провели два останні тури і в матчі з головним аутсайдером від них очікували лише перемоги, але не так сталося як гадалося.

Команди провели бойовий перший тайм, на кожен гол SHAKHTAR STAFF гравці OL1MP відповідали своїм взяттям воріт і навпаки. На останній хвилині половини Богдан Білько зробив рахунок 3:3. А ось в другому таймі голів було менше.

Гравець OL1MP Дмитро Кравченко на 29-й хвилині вивів свою команду вперед, а "гірники" змогли відповісти тільки на 38-й зусиллями Катаранчука, який відзначився з передачі Дмитра Лещенка. Щодо останнього, то він сьогодні вперше в сезоні не зміг забити за "гірників", можливо саме це й стало причиною нічийного результату.

TOPIAR - ASSISTANT GROUP 6:2

Обидві команди виходили на матч з розумінням того, що чемпіонство вони вже втратили, а тому боротися треба за інші медалі!

Розпочався матч з обміну голами від Антона Вацюка та Романа Ковальчука. До перерви гравці обох команд встигли ще по два рази відправити м'яч в ворота, але є нюанс - один з цих м'ячів гравці ASSISTANT GROUP направили у власні володіння.

В другому таймі їм треба було відігравати два м'ячі, але не вдалося забити зовсім, а ось  TOPIAR забив ще два - героєм матчу став Вацюк, який оформив хет-трик.

 BRONZE

CROWN KYIV - FC VEGA 1:10

Як ми писали в анонсі, щоб поборотися за чемпіонство VEGA необхідно в будь якому разі перемагати цього суперника. Та за справу хлопці взялися не одразу, а на 4-й хвилині взагалі пропустили гол.

Тим не менше, ще до кінця першого тайму вони вже вели в рахунку 4:1, а в другій половині забили ще шість голів. Особливо відмітився Аристарх Александровський, на рахунку якого чотири забиті голи. Сергій Ананко та Андрій Сіренко записали в свої активи 2+1.

KAPELOU-2 - FC VEGA 3:0

І ось наступного дня VEGA вже зустрічалися з лідером в особі KAPELOU-2 в матчі за золоті нагороди. На 6-й хвилині матчу гравець номінальних господарів Олексій Омельченко забив гол і відкрив рахунок. Обопільна боротьба до кінця першої половини так і не принесла плодів, рахунок на табло не змінювався.

А ось перепочинок зіграв на руку лідеру - Олександр Власов, на рахунку якого вже був результативний пас, відмітився забитим голом і надав своїй команді можливість видихнути з полегшенням.

У VEGA був ще цілий тайм попереду, щоб відігратися, але м'яч не йшов в ворота, а на 35-й хвилині Артем Писарев з передачі все того ж Власова забив третій м'яч, який поставив фінальну крапку не тільки в цьому протистоянні, а й в чемпіонських перегонах.

KAPELOU-2 - чемпіони "бронзового" дивізіону!

BUSINESS CLUB - EUROBIS 3:1

На свій матч BUSINESS CLUB виходили вже з розумінням, що чемпіонами їм не стати, а ось за друге місце поборотися ще можна! Вже за перші 10 хвилин вони відправили в ворота суперника два голи, а перед перервою забили й третій.

Як тільки-но розпочався  другий тайм, EUROBIS зміг за допомогою рикошету рахунок трішки скоротити, але на більше вони не спромоглися. Команди дограли без голів.

[WidgetTable="МИ З SFCK|ЛІТО 2022 | BRONZE DIVISION" #1042144]