ЯСКРАВИЙ КАМБЕК БІЗНЕС ОІЛ ГРУП, ФЕЄРІЯ НОВОЇ ПОШТИ ТА УКРГАЗВИДОБУВАННЯ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

25.07.2022

ЯСКРАВИЙ КАМБЕК БІЗНЕС ОІЛ ГРУП, ФЕЄРІЯ НОВОЇ ПОШТИ ТА УКРГАЗВИДОБУВАННЯ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

25.07.2022

ЯСКРАВИЙ КАМБЕК БІЗНЕС ОІЛ ГРУП, ФЕЄРІЯ НОВОЇ ПОШТИ ТА УКРГАЗВИДОБУВАННЯ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

SUPERLEAGUE

AURORA TEAM - АГРОМАТ 8:2

АГРОМАТ не зміг завдати AURORA TEAM серйозних проблем. Команда Євгена Задорожного змогла забити буквально в першій атаці і після цього повністю контролював хід зустрічі. 

До перерви AURORA TEAM змогла забити ще гол, а перерва АГРОМАТУ на користь не пішла - одразу після поновлення гри AURORA TEAM нокаутувала суперника, забивши ще три голи. Потім АГРОМАТ таки забив, але це були лише голи престижу. AURORA TEAM виглядала набагато краще та заслужено взяла три очки. У підсумку – 8:2.

LP-CRM - КОЗАКИ UNITED 4:2

Як ми й очікували, цей матч вийшов дуже цікавим та конкурентним. Голи посипалися з перших хвилин - Касянчук одразу вивів LP-CRM вперед, але відповідь КОЗАКИ UNITED була ще більшою - дубль Кузьмака і рахунок уже 2:1. Другий тайм розпочався так само, як і перший - LP-CRM знову забив на першій хвилині. 

Команди не наважувалися ризикувати і чудово розуміли, що будь-яка помилка може стати фатальною. І такої помилки припустилися "козаки". Герой першого тайму Кузьмак не реалізував вихід один на один і в атаці у відповідь LP-CRM забив свій гол. Козаки UNITED стали ризикувати, але в результаті пропустили і четвертий. Перша перемога LP-CRM.

DONBASS - TEENFEST 14:1

Сенсації не сталося. DONBASS легко розібрався з TEENFEST, відправивши у ворота суперника 14 голів. Особливо відзначимо Євгена Яблонька (3+5) та Максима Чеберяка (5+3). У DONBASSа виходило дуже багато, тоді як хлопці з TEENFEST просто не розуміли, як протистояти такому сильному опоненту.

ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА - БІЗНЕС ОІЛ ГРУП 3:6

Цей матч повністю виправдав усі очікування. Педяш, Журба, Чернявський, Бакум, Борсук, Ардашніков, Назаров... Хіба цей матч міг бути нецікавим? І знову ми побачили швидкий гол – Бакум розпочав контратаку і сам її завершив – 1:0. БІЗНЕС ОІЛ ГРУП трохи не очікував такого початку, але за кілька хвилин хлопці налагодили гру і почали серйозно загрожувати воротам Овдієнка. 

Це дало плоди на 10-й хвилині - відзначився Чернявський. А коли команди вже готувалися піти на перерву, ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА отримали право на пробиття пенальті. У цьому епізоді Чернявський вже "виявив" себе зі знаком мінус - Ігор збив Ардашнікова і сам постраждалий реалізував шестиметровий - 2:1. 

На початку другого тайму успіх ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА приніс інший стандарт - Бакум відзначився прямим ударом зі штрафного і збільшив перевагу своєї команди. Відповідь БІЗНЕС ОІЛ ГРУП була просто блискавичною – у першій же атаці свій дебютний гол за новий колектив забив гравець національної збірної України Олександр Педяш. 

БІЗНЕС ОІЛ ГРУП продовжував нарощувати тиск, і це дало свій результат. Щоправда, забивали вже інші "збірники" - Журба та Чернявський. Ось так до середини тайму БІЗНЕС ОІЛ ГРУП повністю переламав перебіг зустрічі та вийшов уперед. А коли ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА почали ризикувати, БІЗНЕС ОІЛ ГРУП забив ще двічі - тоді відзначався вже Рінат Мірошников. Ось так програючи з рахунком 1:3 БІЗНЕС ОІЛ ГРУП зміг зібратися та забити п'ять голів поспіль. Ось такий стальний характер.

[WidgetTable="МИ З SFCK|ЛІТО 2022 | СУПЕРЛІГА" #1042099]

Таблиця

GOLD

2SCHOOL - РІПА І КО 2:5

До очного протистояння команди підходили з однаковим доробком очок - по чотири. Перший тайм цього протистояння також був досить рівним. РІПА І КО забивала першою, а 2SCHOOL відповідали на їхні голи своїми. На перерву пішли з рахунком 2:2.

Та в другому таймі сильнішими були номінальні гості. Ярослав Шиндир та Максим Ріпа зробили рахунок 4:2, а крапку поставив Олександр Адамович, який таким чином оформив дубль в цьому матчі.

ЄВРОТЕХНОБУД - ПАТРІОТ 8:5

ЄВРОТЕХНОБУД та ПАТРІОТ подарували нам справжнє свято футболу. Команди з перших хвилин грали на атаку і не боялися ризикувати. Голи сипалися у ворота обох голкіперів і часом важко було згадати який же рахунок. 

Але ЄВРОТЕХНОБУД таки вкотре довів свій клас і здобув четверту перемогу в сезоні. Підсумковий рахунок – 8:5. ПАТРІОТ епізодами виглядав дуже солідно, але для перемоги чи бодай нічиєї цього було недостатньо.

НОВА ПОШТА - ECLIPSE 12:3

Після чергової нічиєї з рахунком 5:5 НОВА ПОШТА вирішила знищити свого наступного суперника. ECLIPSE не були готовими до боротьби з таким сильним опонентом. Сергій Лісовенко відкрив рахунок вже на першій хвилині, а Андрій Мар'євич забив свій перший з трьох голів на 4-й.

Ще до перерви в воротах ECLIPSE побувало сім голів, після відпочинку влетіли ще п'ять. На все це номінальні гості змогли відповісти тільки трьома м'ячами (дубль на рахунку Віталія Макарчука). Крім Мар'євича в складі Нової пошти хет-триком також відзначився Юрій Щериця.

AFC WHITE CITY - ДИЗАЙН-ФАСАД 1:6

ДИЗАЙН-ФАСАД безумовно були фаворитами цього протистояння і вони довели цей свій статус. Так, практично увесь перший тайм пройшов без голів, лише в останні три хвилини команди змогли забити, при чому зробили це тричі - Косяков та Жук відзначилися за ДИЗАЙН-ФАСАД, а Артур Маліна за AFC WHITE CITY.

Та цей гол Маліни виявився єдиним для його команди в цьому матчі. А ось в їхні ворота влетіли ще чотири м'ячі.

УКРГАЗВИДОБУВАННЯ - ТИТАН 12:4

Ще одне побиття в цьому дивізіоні. УКРГАЗВИДОБУВАННЯ не здобули жодної перемоги в трьох перших матчах, але проти ТИТАНа показали себе з найкращої сторони.

Просто божевільний поєдинок видав Дмитро Лещенко, який зміг забити 7 м'ячів в ворота суперника, а його брат Костянтин додав ще два.

[WidgetTable="МИ З SFCK|ЛІТО 2022 | GOLD DIVISION" #1042142]

Таблиця

SILVER

OL1MP - ASSISTAT GROUP 3:4

Всі свої попередні матчі "олімпійці" програли, але й грали вони проти дуже серйозних суперників. Але в матчі з ASSISTANT GROUP вони були дуже близькі до того, щоб взяти свої перші очки.

Вже на 5-й хвилині Роман Ступак вивів OL1MP вперед, а на останній хвилині (на той момент рахунок вже був 1:1) було забито ще два м'ячі! Та досить швидко "асистенти" вирівняли становище завдяки голам Остапьюка та Ружинського на 24 і 25 хвилинах. Кінцевий рахунок було встановлено за 5 хвилин до кінця матчу, коли Іван Ружинський оформив дубль і приніс своїй команді другу перемогу поспіль.

SHAKHTAR STAFF - АФК ХУНТА 3:4

Неочікувана поразка ХУНТИ в минулому турі надавала надії "гірникам", що зачепитися за очки в матчі з цим суперником не просто можна, а й потрібно. І з самого початку SHAKHTAR STAFF показав, що буде боротися - на третій хвилині Дмитро Лещенко забив після передачі Аристарха Александровського.

Та ХУНТА була проти такого перебігу подій і дуже швидко зрівняла, а перед перервою ще двічі вразила ворота "шахтарів". В середині другої половини Дмитро Тітовський зробив дубль і довів рахунок до розгромного, але брати Лещенки за одну хвилину забили по голу і повернули інтригу в матч на кінцівку. Та більше голів ми не побачили - фіксуємо чергову перемогу Хунти.

АТАМАН - СОКІЛ 3:4

Перевірка команди АТАМАН чотирма найкращими командами дивізіону офіційно завершена. Результати незадовільні - одна перемога і три поспіль поразки.

Старт мату проти СОКОЛА у АТАМАН точно не задався, вони першими пропустили і зробили це навіть двічі. Але зібралися і дуже швидко вирівняли становище. В середині другого тайму АТАМАН взагалі вийшов вперед, але втримати переможний і навіть нічийний результати вони не змогли. На 36-й хвилині забив Доценко, а на 39-й Беспалюк влучним ударом приніс своїй команді яскраву перемогу.

TOPIAR - BROOKLYN 4:2

Центральний матч всього туру в "срібному" дивізіоні. Ще одна перевірка для безумовного фаворита в лиці TOPIAR, яку вони з гідністю пройшли.

BROOKLYN навіть відкрив рахунок в середині першого тайму завдяки голу Сергія Сидоркіна. Номінальні господарі як не намагалися, забити свій м'яч не могли дуже довго. І лише після перерви Олег Іванов зміг пробити Леоніда Пархоменка. На екваторі другого тайму футболіст з Краматорська Владислав Шевченко вивів TOPIAR вперед, а ще згодом Антон Вацюк, який асистував Шевченку, забив і сам.

"Американці" за останні чотири хвилини матчу змогли ще раз вразити ворота суперника, але замість рятувального третього м'яча отримали гол у свої ворота за декілька секунд до кінця матчу.

Третя перемога TOPIAR - вони перші в таблиці, за додатковими показниками опереджають СОКІЛ та ХУНТУ, але ще й мають одну гру в запасі.

BRONZE

CROWN KYIV - BUSINESS CLUB 3:2

Захоплюючий матч між досить рівними колективами спостерігали глядачі цього поєдинку. Чудовий захист BUSINESS CLUB все ж не зміг впоратися з атакою CROWN KYIV і в першому таймі пропустив двічі, хоча й зміг відповісти своїм голом перед самою перервою.

В середині другої половини "бізнесклубівці" встановили паритет і мали бажання продовжити свою серію перемог до трьох, але зрештою саме вони пропустили на передостанній хвилині. Ось так, маючи дві перемоги в трьох матчах BUSINESS CLUB тепер знаходиться в нижній половині таблиці BRONZE.

KAPELOU-2 -  КМВ 5:0

Після просто неймовірного матчу минулого туру, цього разу КМВ не змогли здивувати і без шансів поступилися одному з лідерів чемпіонату.

Хоча перемога ця для KAPELOU-2 не була дуже легкою. Вони довго не могли пробити воротаря суперників, аж поки Олександр Русін та Олександр Власов не вистрілили своїми голами в кінці першого тайму. В другій половині, на самому її старті, Власов забив ще раз, а під кінець матчу в ворота КМВ залетіли ще два голи.

VEGA - МФК ПРЯМИЙ 6:3

Після шокуючої нічиєї в минулому турі команда VEGA виправилася і обіграла головного аутсайдера дивізіону. Два швидкі голи зробили свою справу і VEGA заграла максимально розкуто та невимушено. Прямий моментами огризався дуже непогано, але шансів взяти очки в цей день практично не було. 6:3 – впевнена перемога VEGA та черговий крутий матч від Аристарха Олександровського – 3+2.