ЗАРУБИ ЛІДЕРІВ У SUPER, КРУТА ІНТРИГА В SILVER ТА ІНШЕ: АНОНС ТУРУ SFCK, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

22.07.2022

ЗАРУБИ ЛІДЕРІВ У SUPER, КРУТА ІНТРИГА В SILVER ТА ІНШЕ: АНОНС ТУРУ SFCK

22.07.2022

ЗАРУБИ ЛІДЕРІВ У SUPER, КРУТА ІНТРИГА В SILVER ТА ІНШЕ: АНОНС ТУРУ SFCK

SUPERLEAGUE

СУБОТА, 23 ЛИПНЯ
08:00, AURORA TEAM - АГРОМАТ 

А ось і перший топ-матч цього сезону у SUPERLEAGUE! При всій повазі до інших команд, до цього туру ми бачили матчі, в яких фаворит грав проти аутсайдера. І ось нарешті - AURORA TEAM - АГРОМАТ - гра двох команд, котрі виграли два перші матчі та поки що йдуть без втрат. Так хто ж фаворит цього протистояння? Звісно, це AURORA TEAM. З таким складом команда Задорожного буде битися тільки за золото та АГРОМАТ - перше серйозне випробування на цьому шляху. Буде дуже цікаво подивитися, як АГРОМАТ буде виглядати на тлі такого сильного суперника.

09:00, LP-CRM - КОЗАКИ UNITED

LP-CRM та КОЗАКИ UNITED цього сезону ще не вигравали. LP-CRM поступився двом очевидним фаворитам і зміг здивувати ВЕСЕЛЫХ РЕБЯТ (5:5), тоді як КОЗАКИ UNITED не змогли нічого зробити з БІЗНЕС ОІЛ ГРУП та АГРОМАТ. Тепер у майбутніх суперників приблизно однакові шанси на успіх, а ми з вами станемо свідками прекрасного конкурентного матчу. 

НЕДІЛЯ, 24 ЛИПНЯ
09:00, DONBASS - TEENFEST

DONBASS продовжує розважатися та календар знову підготував для хлопців суперника трохи нижчим класом. При всій повазі до TEENFEST, цій команді буде неймовірно важко не пропустити в цьому матчі багато. DONBASS на ходу та зупинити його буде дуже складно.

18:00, ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА - БІЗНЕС ОІЛ ГРУП

Ах який матч на десерт! ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА та БІЗНЕС ОІЛ ГРУП - два сильні колективи з найкращими футзалістами нашого міста у своїх складах. Здається, більше казати нічого і не треба. Буде дуже цікавий поєдинок із божевільним напруженням та неймовірною інтригою.

GOLD

НЕДІЛЯ, 24 ЛИПНЯ
11:00, 2SCHOOL - РІПА І КО

Одразу чотири команди в цьому дивізіоні мають по чотири бали і ділять між собою 2-5 сходинки. 2SCHOOL та РІПА І КО саме з цих команд. Що ж, переможець може гарантувати собі одноосібне друге місце в таблиці, а тому матч обіцяє бути спекотним.

Минулого тижня обидва колективи виграли свої матчі, тому до цього поєдинку мають підходити в гарному настрої.

11:50, ЄВРОТЕХНОБУД - ПАТРІОТ

До кожного матчу команди ЄВРОТЕХНОБУД буде прикута увага, адже наразі ці хлопці не мають жодної втрати очків і опереджають найближчого конкурента на п'ять балів!

Їхній суперник в лиці ПАТРІОТ після вдалого початку турніру програв два матчі поспіль. Чи є в них шанси в цьому матчі? Шанси завжди є. Чи великі вони? Скажімо прямо, не дуже.

12:50, НОВА ПОШТА - ECLIPSE

НОВА ПОШТА минулими вихідними вкотре втратила три очки, зігравши внічию з рахунком 5:5, через це втратила можливість одноосібно бути другою в таблиці. Та ці хлопці все ще не знають гіркоти поразок в цьому сезоні нашого турніру, тому будуть фаворитами в матчі з ECLIPSE.

Номінальні гості після нічиєї в першому турі (також з великим рахунком, 6:6) поступилися минулого тижня колективу 2SCHOOL. Тепер їх чекає ще один досить потужний суперник, а значить і мотивація має бути великою.

14:30, AFC WHITE CITY - ДИЗАЙН-ФАСАД

В цій парі явно видніється фаворит - це команда ДИЗАЙН-ФАСАД. Саме вони завдяки додатковим показникам перед цим туром займають друге місце в таблиці. Це означає, що хлопці з AFC WHITE CITY другий матч поспіль проведуть проти команди, яка посідає проміжне місце на п'єдесталі.

Минулого тижня вони без шансів програли ЄВРОТЕХНОБУД, але ж при цьому змогли відразу шість разів вразити їхні ворота.

17:10, УКРГАЗВИДОБУВАННЯ - ТИТАН

На даному етапі турніру обидві команди не виглядають такими, які будуть боротися за медалі. УКРГАЗВИДОБУВАННЯ має на своєму рахунку два очки, звівши два поєдинки до нічиєї, в обох випадках саме вони робили камбек, та уникали поразки.

А ось ТИТАН зіграв дві зустрічі і обидві були проти команд-лідерів дивізіону. Хто знає, можливо з більш рівними командами остання команда таблиці покаже себе в рази краще?

SILVER

СУБОТА, 23 ЛИПНЯ
10:00, OL1MP - ASSISTANT GROUP

Ще тиждень тому обидві команди мали нулі в колонці зароблених очок, але ASSISTANT GROUP змогли дуже здивувати і здолали на той момент лідера дивізіону - ХУНТУ.

А ось OL1MP всі свої три матчі програв, забивши всього три голи (по одному в кожному матчі). Якщо хлопці хочуть поборотися хоча б за місце в середині таблиці, саме зараз непоганий час набрати свої перші бали.

НЕДІЛЯ, 24 ЛИПНЯ
13:40, АТАМАН - СОКІЛ

Якщо поглянути на турнірну таблицю "срібної" ліги, то можна побачити, що АТАМАН вже зіграв з трьома її лідерами. В той же час СОКІЛ йде на четвертому місці. З трьох своїх минулих матчів "атамани" виграли лише раз, а минулого тижня зазнали просто нищівної поразки 1:10.

В свою чергу СОКІЛ в цьому сезоні вже програвав BROOKLYN - єдину команду, яку перемагали їхні суперники. Визначити фаворита в цьому матчі дуже важко, все зводитиметься до того, в якій формі та в якому настрої підійдуть до нього суперники.

16:20, TOPIAR - BROOKLYN

Центральний матч туру пройде в неділю ввечері. TOPIAR та BROOKLYN лідирують в турнірній таблиці. Номінальні господарі взагалі виграли всі п'ять матчів сезону, а в минулому турі просто познущалися з АТАМАН.

А ось BROOKLYN вже досить добре знає гіркоту поразок, навіть в рамках цього дивізіону. Та якщо "американці" планують боротися за золото першості, вони повинні це доводити саме в таких матчах.

BRONZE

СУБОТА, 23 ЛИПНЯ
10:50, CROWN KYIV - BUSINESS CLUB

Матчі за участі CROWN KYIV завжди багаті на забиті голи, тоді як у BUSINESS CLUB в "бронзовій" лізі найменше пропущених м'ячів. За два матчі вони лише чотири рази пропускали і одержали дві перемоги.

Номінальні господарі тим часом після виграного першого матчу в другому в досить рівному поєдинку поступилися KAPELOU-2. Тим не менше, шанси в них в цій зустрічі точно є.

НЕДІЛЯ, 24 ЛИПНЯ
10:00, KAPELOU-2 -  КМВ

Карпатські Мінеральні Води виглядали безумовним аутсайдером сезону, але в минулому матчі показали, що не збираються бути хлопчиками для биття. Вже після фінального свистка вони відібрали очки в лідерів чемпіонату з VEGA.

Тепер у них знову буде серйозний суперник, з яким буде досить складно впоратися. Та як воно буде, дізнаємося тільки на футбольному полі.

15:30, VEGA - МФК ПРЯМИЙ

Можливо те, що VEGA втратили очки минулого туру - наслідок недооцінки суперника. Що ж, тепер їм знову треба буде грати з командою, яка посідає останнє місце в таблиці і цього разу, навряд чи буде місце ці самій недооцінці.

Шансів на перемогу у МФК ПРЯМИЙ досить мало - вони поступилися в усіх матчах до цього, але варто відзначити, що в BRONZE вони жодного разу не програли розгромно!