ЯСКРАВИЙ ДЕБЮТ ЗСУ, ФЕЄРІЯ АГРОМАТУ, ЗІРКА У СКЛАДІ БІЗНЕС ОІЛ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

20.06.2022

ЯСКРАВИЙ ДЕБЮТ ЗСУ, ФЕЄРІЯ АГРОМАТУ, ЗІРКА У СКЛАДІ БІЗНЕС ОІЛ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

20.06.2022

ЯСКРАВИЙ ДЕБЮТ ЗСУ, ФЕЄРІЯ АГРОМАТУ, ЗІРКА У СКЛАДІ БІЗНЕС ОІЛ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

Група А

АФК ХУНТА - FC CROWN KYIV 8:4

Після поразки в першому турі Хунта не залишила жодних шансів своєму новому супернику. Дмитро Тітовський не став відкладати все в довгий ящик і вже на 5-й хвилині відкрив рахунок, а протягом наступних семи обертів секундної стрілки відзначився ще трьома результативними передачами. Завершив перший тайм Тітовський ще одним своїм голом!


На старті другої половини ХУНТА довела рахунок взагалі до 7:0, після чого трішки дала слабину і пропустила чотири м'ячі. Тим не менше, крапку в матчі поставили саме номінальні господарі - Євген Ященко оформив хет-трик, забивши восьмий гол своєї команди.

[WidgetTable="МИ З SFCK|ЛІТО 2022 | A" #1041573]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма

Група В

GOLAZO - OL1MP 2:3

Після розгромних поразок в перших матчах сезону обидві команди хотіли реабілітуватися і набрати свої перші очки. В середині першого тайму вони обмінялися голами - на м'яч гравця OL1MP Осадчого відповів майстер з GOLAZO - Свідерський.

Але перший тайм закінчився перемогою номінальних гостей. Сергій Жигульський відзначився своїм взяттям воріт. В середині другої половини OL1MP збільшив свою перевагу, але суперник зміг повернути мінімальний розрив за 5 хвилин до кінця. В напруженій кінцівці GOLAZO все ж не змогли забити і зрівняти рахунок, вдруге програвши на нашому турнірі.

TEENFEST - УКРГАЗВИДОБУВАННЯ 2:1

В першому турі обидві команди забили по 10 голів своїм суперникам, але анонсуючи цей матч ми говорили, що в очній зустрічі такого голепаду не буде. Так і сталось - переможець цього матчу забив всього два м'ячі.

Команда TEENFEST володіла ініціативою, більше атакувала і пробивала по воротам, що й допомогло їм здолати свого суперника. На голи Ігнатенка та Носика УКРГАЗВИДОБУВАННЯ відповіли тільки одним взяттям воріт, яке організували два Лещенки.

[WidgetTable="МИ З SFCK|ЛІТО 2022 | B" #1041574]

 Група С

МФК ПРЯМИЙ -  АГРОМАТ 1:13

Старт цього матчу не віщував такої біди. Так, Агромат відкрив рахунок на  третій хвилині, але суперник зрівняв його вже на 6-й. Але це тільки розізлило номінальних гостей. Балашов, Чернишин, Савенко, Волинець, Руденко, Івасьов - всі вони відзначились ще до перерви.

В другому таймі "телевізійникам" було не легше. Ще шість разів вони мусили діставати м'яча зі своїх воріт. Всього за АГРОМАТ в цьому матчі забили 9 різних людей, а Віктор Пантелейчук, хоч і не забив сам, але оформив асистентський хет-трик. А справжній хет-трик був один, його автором став Антон Балашов.

НОВА ПОШТА - ДИЗАЙН-ФАСАД 5:5

Команді НОВА ПОШТА, здається, варто сходити до церкви. Як пояснити те, що в другому матчі поспіль хлопці на останніх хвилинах ведуть в рахунку 5:3, а в підсумку втрачають перемогу і грають внічию 5:5.

В першій половині матчу чотири рази змінювався лідер: спочатку вперед вийшли "дизайнери", потім "поштарі", потім знову перші і знову номінальні господарі. 4:3 після першого тайму.

На 36-й хвилині Руслан Ніфталієв оформив дубль і, здавалось, приніс своїй команді перемогу, та дуже швидко він же зрізав м'яч у власні ворота, а за декілька секунд ДИЗАЙН-ФАСАД ще й зрівняв цифри на табло.

[WidgetTable="МИ З SFCK|ЛІТО 2022 | C" #1041575]

Група D

DONBASS - РІПА і КО 5:0

Ці дві команди після першого туру були лідерами своєї групи, але все ж DONBASS був фаворитом цієї зустрічі, що і довів на футбольному полі. В першому таймі РІПА і КО чинили гідний опір, але все ж пропустили один м'яч.

А ось по перерві гравці DONBASS знайшли підхід до воріт суперника і нанесли їм ще чотири точні вистріли, на які вони відповісти хоча б раз не спромоглись.

BROOKLYN - КМВ 8:1

"Американці" програли в першому матчі, а тому зараз мали намір виграти за будь яку ціну. І це в них дуже добре вийшло. В середині першого тайму BROOKLYN забили двічі, що допомогло при досить комфортній перевазі піти на перерву.

А в другій половині КМВ зовсім "посипався" і пропустив ще шість м'ячів, на які відповів тільки одним взяттям воріт. Відзначимо, що крутий матч провів Кирило Дегтярьов - хет-трик.

Група Е

SHAKHTAR STAFF - ЄВРОТЕХНОБУД 2:4

ЄВРОТЕХНОБУД у першому турі примудрився забити 7 голів та програти, тоді як "гірники" відзначилися лише раз і взяли повноцінні три очки. Ось так буває.

ЄВРОТЕХНОБУД почав гостріше та цілком справедливо ще до перерви оформив перевагу у вигляді двох голів. SHAKHTAR STAFF довго не міг прийти до тями і рахунок незабаром став 3:0. Тільки після цього номінальні господарі почали знаходити шляхи до воріт суперника, але повернути інтригу вже не вдалося. У підсумку – 4:2.

EUROBIS - LP-CRM 2:8

Команда LP-CRM знову показала, що забивати багато голів їхні гравці вміють дуже добре. Після того, як в першому турі вони від грузили суперникам 9 м'ячів, цього разу забили 8.

Три з них були забиті в перші десять хвилин матчу, ще три - в наступні десять. Після 6:2 до перерви, інтрига була мертвою. Відмітимо виступ Олександра Майстренка, який оформив 2+2 за системою гол+пас.

[WidgetTable="МИ З SFCK|ЛІТО 2022 | E" #1041578]

Група F

БИЗНЕС ОИЛ ГРУПП - АТАМАН 6:2

Після того, як "бізнесмени" познущались над своїм суперником в першому турі, будь хто хвилювався би виходити грати проти них. І хоч АТАМАНИ не пропустили 15 голів, шансів вони все одно мали мінімум. 

А що робити коли проти тебе грають такі люди, як Сергій Журба? Капітан столичного ХІТу та гравець національної збірної України поповнив список зіркових гравців нашого турніру та здорово допоміг своєму новому колективу. Такий майстер у складі - дуже серйозна заявка.

В першому таймі БИЗНЕС ОИЛ ГРУПП забили двічі, в другій половині хлопці відзначились ще чотири рази - при чому відразу покер на свій рахунок записав Ренат Мирошников. І лише при рахунку 0:6 АТАМАН змогли відповісти своїми голами, яких, звичайно, не вистачило навіть для того, щоб налякати суперника.

VEGA - ПАТРІОТ 1:6

Важко уявити, наскільки складно "відійти" від матчу, в якому твоя команда пропускає 15 голів. Здається, гравці VEGA так і не змогли цього зробити.

В матчі проти ПАТРІОТА вони пропустили вже на першій хвилині, хоча змогли зібратися і до перерви рахунок більше не змінювався. Тим не менше, в другому таймі голи пішли. VEGA одного разу навіть зрізали снаряд у власні ворота. Відповісти хоча б одним голом вдалось лише на останній, 40-й хвилині.

Група G

СОКІЛ - WHITE CITY AFC 1:5

Після поразки в першому турі від Терикону, СОКІЛ зустрічався з WHITE CITY AFC, але й тут перемогу святкував їхній суперник.

Сергій Федірець вже на самому старті матчі забив двічі, а за декілька хвилин до кінця матчу він же встановив кінцевий рахунок, оформивши хет-трик. Між його голами дві ворота суперника вражали партнери, а також один м'яч забив "сокіл" Олександр Голодников.

ТЕРИКОН - НОВА ПОШТА-2 5:0

Технічна поразка.

[WidgetTable="МИ З SFCK|ЛІТО 2022 | G" #1041580]

Група Н

PRIME - ECLIPSE 4:0

Матч між лідерами групи не зміг порадувати великою інтригою. Команда PRIME змогла відкрити рахунок на 8-й хвилині, а наприкінці першого тайму збільшити свою перевагу.

Всі старання суперника вирівняти ситуацію були марними, а ось номінальні господарі змогли забити ще двічі і довести справу до розгрому. Тепер PRIME тільки дивом втратить першу сходинку в таблиці.

ASSISTANT GROUP - FAKEAGENT 6:4

Старт цього матчу видався дуже жвавим. Вже на п'ятій хвилині ASSISTANT GROUP вели в рахунку 2:1, а на 8-й FAKEAGENT змогли зрівняти цифри на табло.

До перерви команди трішки заспокоїлись, але все одно забили ще три м'ячі на двох. Лідерами на відпочинок пішли номінальні господарі (4:3). Другу половину "фейкові агенти" розпочали з забитого голу, але як виявилось далі - це був їхній останній м'яч в цій зустрічі. А ось суперник під кінець зміг забити двічі та вирвати важливу перемогу в плані боротьби за друге місце в квартеті.

[WidgetTable="МИ З SFCK|ЛІТО 2022 | H" #1041581]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма

Група І

ЗСУ - BUSINESS CLUB 5:4

Який класний дебют ЗСУ! А яка була інтрига та які емоції! BUSINESS CLUB розпочав матч дуже впевнено та вже до сьомої хвилини вів з різницею у три м'ячі. Здавалося, що інтрига мертва і вже можна закінчувати цю гру, але після перерви все змінилося.

Мабуть, хлопці з ЗСУ у перерві дуже серйозно поговорили, що й принесло свої плоди. Господарі відразу стали забивати і голи сипалися один за одним. Під час матчу рахунок був вже 4:4, що виглядало цілком справедливо. Але на останній хвилині зустрічі один із лідерів ЗСУ Ігнатенко Ігор забив свій черговий гол та подарував своїй команді незабутню перемогу! Божевільний матч!

ВЕСЕЛЫЕ РЕБЯТА - ТИТАН 3:6

У другому матчі цього квартету ми побачили класний поєдинок двох дуже непоганих команд. Хлопці почали забивати з перших хвилин, але більш фартовими і більш майстерними саме в цей день були хлопці з Титану. Особливо відзначаємо Сергія Дерія, котрий оформив хет-трик.

Господарі, напевно, змогли б зачепитися за позитивний результат, якби цього дня був хороший збір. Дуже цікаво буде спостерігати за цим колектив у наступних турах.

[WidgetTable="МИ З SFCK|ЛІТО 2022 | I" #1041764]