ПАРАД ГОЛІВ, ЯСКРАВА ГРА ГОЛКІПЕРІВ ТА ДЕКІЛЬКА СЕНСАЦІЙ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

13.06.2022

ПАРАД ГОЛІВ, ЯСКРАВА ГРА ГОЛКІПЕРІВ ТА ДЕКІЛЬКА СЕНСАЦІЙ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

13.06.2022

ПАРАД ГОЛІВ, ЯСКРАВА ГРА ГОЛКІПЕРІВ ТА ДЕКІЛЬКА СЕНСАЦІЙ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

Група А

TOPIAR - АФК ХУНТА 5:3

В першому квартеті відбулися два матчі і відразу з'явився одноосібний лідер. Поєдинок між TOPIAR та АФК ХУНТА починався досить рівно. В середині першого тайму Вацюк відкрив рахунок, але перед перервою суперники змогли зрівняти і піти відпочивати за нічийного результату.

Але в другій половині включився Сергій Либа з TOPIAR. Для уродженця Краматорську не в новинку відзначатися хет-триками в наших турнірах. Ось і зараз він забив тричі за один тайм. Між його м'ячами "проскочив" також один гол Хунти. А на останніх хвилинах команди ще раз обмінялись голами, встановивши кінцевий результат.

FC CROWN KYIV - 2SCHOOL 3:3

Нічиї - не найчастіше явище в наших чемпіонатах. А ось такі, з крутим сценарієм - тим більше. Не дивлячись на те, що 2SCHOOL пропустили першими, потім зусиллями Віталія Лимара, який оформив дубль, та Вадима Гребенюка в середині другого тайму хлопці вели в рахунку з комфортним відривом в два м'ячі.

Та футболісти з FC CROWN KYIV здаватися не мали наміру. На 38-й хвилині Бородуля скоротив відставання, а майже одразу після цього Жигалюк оформив свій дубль і приніс команді одне, але дуже важливе очко. 

[WidgetTable="МИ З SFCK|ЛІТО 2022 | A" #1041573]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма

 Група В

УКРГАЗВИДОБУВАННЯ - GOLAZO 10:1

Якщо в першій групі відбулись два дуже рівні матчі, то в цій інтригою і не пахло. Команда GOLAZO нарешті повернулася, але як бачимо хлопцям точно потрібен час Більш досвідченні гравці з УКРГАЗВИДОБУВАННЯ забили двічі вже до 8-ї хвилини, а перед самою перервою відзначились і третім м'ячем.

GOLAZO відповіли своїм голом в середині другої половини, коли рахунок був вже 0:4 не в їхню користь. Номінальних господарів це, ніби роздратувало і вони забили ще 6 голів, 4 з яких - за останні три хвилини. На рахунку Андрія Павлика - 4 голи, у Дмитра Лещенка - 3, а Дмитро Зуй оформив дубль.

OL1MP - TEENFEST 3:10

В іншому матчі все проходило в дуже схожій манері. Зустрічалися два новачки і ми могли споглядати, як сходять нові зірки нашого чемпіонату. Особливо відзначився гравець TEENFEST Дмитро Янчук. Він забив свій перший гол вже на 38-й секунді, а всього за матч відзначився чотири рази!

Також змогли показати себе Олег Орлач та Андрій Щербина, які відмітились дублями. А ось суперник хоча й забив три м'ячі, два з них були вже після того, як рахунок став 8:1.

[WidgetTable="МИ З SFCK|ЛІТО 2022 | B" #1041574]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма

Група С

МФК ПРЯМИЙ - НОВА ПОШТА 5:5

В третій групі в нас три команди, а тому матч був лише один, зате який! МФК ПРЯМИЙ та НОВА ПОШТА дуже хотіли перемогти і віддали всі сили. "Телевізійники" відкрили рахунок в середині першого тайму, а до його кінця "поштарі" встигли цілих два рази зрівнювати.

Після перерви Нова Пошта швидко вийшла вперед, але довго перевагу не втримувала. Тим не менше, на 30-й хвилині Сергій Лісовенко знову вивів свою команду вперед, оформивши хет-трик, а його партнер Карпутєв зробив рахунок більш комфортним - 5:3. Та ПРЯМИЙ здаватися не збирався і зусиллями Лисенка та Кікнадзе зміг зрівняти і заробити перше очко. Ось така злива голів!

[WidgetTable="МИ З SFCK|ЛІТО 2022 | C" #1041575]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма

Група D

DONBASS - BROOKLYN 9:4

В минулих розіграшах наших чемпіонатів BROOKLYN завжди боровся, якщо не за чемпіонство, то за призові місця. Але перший тур нової кампанії в них точно не задався. Потужні хлопці з "Донбасу" були на голову сильнішими.

Головним ковалем перемоги став Андрій Мельник. Зірковий 22-річний гравець оформив в цьому поєдинку хет-трик, до якого додав ще й результативну передачу на свого досвідченого тезку Клочка, який в свою чергу оформив дубль. В складі "бруклінців" також був свій голеадор - Кирило Дегтярьов забив тричі, але останній м'яч уже при рахунку 9:3.

Карпатські Мінеральні Води - РІПА І КО 2:7

В стані команди РІПА І КО в цьому матчі яскраво себе показали колишні гравці COOKER - Ярослав Шуляковський та Олександр Габро. Обидва змогли відзначитися хет-триками в цьому поєдинку, ще й по разу асистувати один одному.

КМО розпочали сезон не найкращим чином, свій другий гол в матчі вони забили вже на останніх секунда, в чисту програвши цей поєдинок.

Група Е

ЄВРОТЕХНОБУД - LP-CRM 7:9

Дуже весела зустріч нас очікувала в квартеті Е. Після перших 13-ти хвилин здавалось, що це буде матч в одні ворота, адже на той момент рахунок був вже 5:0 на користь LP-CRM. Та ще до кінця першого тайму ЄВРОТЕХНОБУД забив двічі, а на старті другого легендарний ветеран Валентин Цвелих забив і третій гол своєї команди.

Тут LP-CRM вже прокинулись. Вони пішли в атаку і відповіли своїми трьома точними ударами. За 5 хвилин відіграти 5 голів було практично нереально, але Цвелих спробував це зробити! 43-річний гравець забив чотири м'ячі за цей період, а в підсумку оформив пента-трик. Шкода, що цього не вистачило хоча б для одного очка. Варто також відзначити Олександра Луценка з LP-CRM, який забив чотири м'ячі.

SHAKHTAR STAFF - EUROBIS 1:0

Здається всі голи в цій групі забили в першому матчі, адже в другій зустрічі все вирішив всього один м'яч. Та й того довелося чекати аж до самого кінця матчу!

Його автором став Аристарх Александровський! "Гірники" провели круту контратаку, Александровський вийшов віч-на-віч з голкіпером, обіграв його, після чого обіграв ще й захисника і пробив в порожні ворота. Це все сталось за хвилину до кінця матчу. 

Окремо відзначаємо гру голкіпера SHAKHTAR STAFF - Дениса Лещенко. Цей хлопець провів просто фантастичний матч і без нього цієї перемоги не було б.

[WidgetTable="МИ З SFCK|ЛІТО 2022 | E" #1041578]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма

Група F

БИЗНЕС ОИЛ ГРУПП - FC VEGA 15:2

В цьому матчі стався головний розгром всього першого туру. Ми бачили забиті голи в середньому майже кожні дві хвилини, хоча за перші 10 хвилин було забито тільки один м'яч. За команду БИЗНЕС ОИЛ ГРУПП в цьому матчі забивали відразу шість різних виконавців.

Найбільше відзначились Максим Кошовий (5 голів, 1 асист), Ренат Мирошников (3 +2) та Костянтин Лебідь (2+3). Також по два гол і дві результативні передачі оформили Коваленко і Гринчук. У FC VEGA в цьому матчі не було шансів ще й через прекрасну гру воротаря номінальних господарів Дмитра Самсоненка.

ПАТРІОТ - АТАМАН 4:3

На відміну від першого матчу групи, в другому інтрига була жива. Матч розпочався одразу з голу, автором якого став "патріот" Ярослав Доценко. Трішки пізніше гравці команди АТАМАН самі ж допомогли супернику забити вдруге, але на перерву команди пішли з мінімальною різницею 2:1. 

Після відпочинку АТАМАНИ змогли зрівняти рахунок, але їхні суперники в середині тайму видали ударну двохвилинну, за яку забили двічі! "Атаман" Ярослав Шимдир наприкінці матчу оформив дубль, але більшого його команді досягти не вдалося.

[WidgetTable="МИ З SFCK|ЛІТО 2022 | F" #1041579]

Група G

ТЕРИКОН - СОКІЛ 2:0

Терикон повернувся на наші поля у досить експериментальному складі з кількома новачками. Зі старожил ми побачили лише Киричка, Пузіка та Лобанова. Сокіл показав гарний збір та відмінний настрій на гру – по перших хвилинах стало зрозуміло, що легкої прогулянки для команди Киричка тут не буде. Обидві команди грали відкрито та створювали моменти, але голів ми у першому таймі так і не побачили. 

У другій половині малюнок гри особливо не змінився – небезпечні моменти виникали біля воріт обох команд. Але забив таки Терикон - Шульга та Киричок втекли у контратаку та саме капітан відкрив рахунок на табло - 1:0. Сокіл вирішив ризикувати і пішов грати з п'ятим польовим, але голкіпер Терикона був на висоті і знову вчинив кілька сейвів. А апогеєм виступу Дмитра Філонова, для якого, до речі, це був дебютний матч, став його гол! Дмитро перехопив м'яч і відправив його у порожні ворота – 2:0! Непроста, але заслужена перемога донецької команди.

[WidgetTable="МИ З SFCK|ЛІТО 2022 | G" #1041580]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма

Група Н

PRIME - FAKEAGENT 4:1

Учасники цього матчу довгий час не могли знайти ключів до воріт один одного, але все ж наприкінці першого тайму змогли обмінятися голами і піти відпочивати за рахунку 1:1.

А ось в другій половині PRIME показали, що вони все ж сильніші. Вони відгрузили в ворота опонентів три м'ячі, а головним героєм матчу можна назвати Юрія Печьонкіна, який відмітився дублем. 

ASSISTANT GROUP - ECLIPSE 2:3

А ось в цьому матчі гравці вирішили, що забивати голи треба тільки в кінцівках таймів. Увесь перший тайм вони придивлялись один до одного, аж поки Макарчук та Косенко своїми точними ударами не вивели ECLIPSE вперед. Забили хлопці на 19 та 20 хвилинах.

Другий тайм - знову без голів аж до останніх хвилин. Тоді Плахотнюк відіграв один м'яч своєї команди і коли інтрига знову відродилась, Маєтний в контратаці повернув перевагу в два голи. До кінця залишалось декілька секунд, яких вистачило Ружинському щоб забити і встановити кінцевий рахунок, хоч рахунок цей і не задовільний для його команди.

[WidgetTable="МИ З SFCK|ЛІТО 2022 | H" #1041581]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма