ECLIPSE ТА МИТНИЦЯ ЙДУТЬ У ВІДРИВ, ПАРАД ІНДИВІДУАЛЬНИХ ПЕРФОРМАНСІВ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

22.02.2022

ECLIPSE ТА МИТНИЦЯ ЙДУТЬ У ВІДРИВ, ПАРАД ІНДИВІДУАЛЬНИХ ПЕРФОРМАНСІВ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

22.02.2022

ECLIPSE ТА МИТНИЦЯ ЙДУТЬ У ВІДРИВ, ПАРАД ІНДИВІДУАЛЬНИХ ПЕРФОРМАНСІВ: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

GOLD

LP-CRM – AURORA TEAM 1:5

Команди довго придивлялися один до одного і змогли відкрити рахунок лише в середині першого тайму. Відзначився один з лідерів LP-CRM Артем Вербенко та AURORA TEAM опинилася у статусі наздоганяючої. Проте інтрига протрималася недовго – вже до кінця тайму команда Євгена Задорожного змогла забити три голи. LP-CRM не зміг прийти до тями після такого удару і в другому таймі суперник лише збільшив свій відрив - 5:1. Ще одна перемога AURORA TEAM.

DEFEND CAR – SFCK 3:2

Як ми й писали в анонсі – вийшов матч двох рівних команд. Хлопці билися за кожен м'яч і не дозволяли один одному довго володіти ігровим снарядом. Команда організаторів швидко вийшла вперед зусиллями Антона Лошака, і до перерви голів ми більше не побачили. Пауза у грі пішла на користь DEFEND CAR – хлопці стали грати активніше та досить швидко зрівняли рахунок 1:1. 

Щоправда, також швидко хлопці і пропустили - Ананко вивів SFCK TEAM вперед. А ось кінцівка зустрічі повністю опинилася за номінальними господарями – спочатку рахунок зрівняв Денис Маранс, а вже наприкінці зустрічі перемогу для DEFEND CAR вирвав Олександр Мальона. Дуже болюча поразка для організаторів, враховуючи, що більшу частину зустрічі саме вони контролювали гру.

DONBASS-2T-AVATAS – EUROBIS 3:1

EUROBIS трохи не пощастило з першим туром у новому сезоні, адже довелось зіграти проти одного з найкращих колективів нашого турніру - DONBASS-2T-AVATAS. Мельник та компанія передбачувано йшли вперед з перших хвилин, але суперник грамотно оборонявся і навіть намагався огризатися. Але все-таки DONBASS-2T-AVATAS досяг свого і вже в першому таймі досяг комфортної переваги - 2:0. Після перерви Дмитро Бровко оформив дубль та довів рахунок до 3:0. Гра по суті була закрита, але EUROBIS таки забив гол престижу - 3:1.

SILVER

ГРУПА ЗДОРОВ'Я – PARI MATCH 1:4

Друга перемога PARI MATCH цього сезону і друга поразка ГРУПА ЗДОРОВ'Я. Команди довго не могли відкрити рахунок – здавалося, що вони надто бояться ризикувати. Але наприкінці тайму обидва колективи розжилися на голи – 1:2 і суперники вирушили на перерву за мінімальної переваги номінальних гостей. Не знаємо, про що там говорили у цій паузі букмекери, але другий тайм пройшов повністю під їхнім контролем. Два голи і впевнена перемога 4:1.

FOOTBALL MALL – 2SCHOOL 3:2

2SCHOOL після двох яскравих перемог на старті турніру несподівано поступився FOOTBALL MALL, для якого цей поєдинок став першим після відбору. 2SCHOOL, здавалося, не прокинувся і банально не був готовий до бою. 3:0 - FOOTBALL MALL впевнено вів гру та був кращим на полі. А коли 2SCHOOL нарешті взявся за справу, то зміг забити лише два голи. Якби не провалений перший тайм, то хлопці, напевно, взяли б чергові бали.

AURORA 2 - UMG-INTECH 7:1

Цього разу під удар другого складу AURORA TEAM 2 потрапили хлопці з UMG-INTECH. Ляшкевич забив перший гол уже на першій хвилині матчу, а до кінця тайму рахунок був уже 4:0. Боротьби не вийшло. У другій половині AURORA TEAM 2 забила ще три голи, а UMG-INTECH зміг відзначитись лише голом престижу.

BRONZE

TOPIAR – CАЛТІВСЬКИЙ MK 9:1

Сергій Либа з команди TOPIAR рівно рік тому в матчі проти УКРГАЗВИДОБУВАННЯ записав на свій рахунок 3+1 за системою гол+пас. Через 365 днів він вирішив переплюнути це досягнення і просто знищив САЛТІВСЬКИЙ МК. На рахунку цього майстра ЧОТИРИ голи та ТРИ асисти! Просто неймовірні показники. СМК змогли відповісти тільки одним голом, який не вберіг їх від нищівної поразки.

МИРОТВОРЕЦЬ – ПАТРІОТ 3:4

Після поразки в минулому матчі ПАТРІОТ з самого старту матчу другого туру пішов в атаку і перший тайм завершився перемогою номінальних гостей з рахунком 0:2. По перерві МИРОТВОРЕЦЬ все ж зміг пробити захист суперника, але "патріоти" згодом повернули різницю в два м'ячі. Кінцівка зустрічі видалась багатою на голи, спочатку МИРОТВОРЕЦЬ забив свій другий гол, потім суперник відповів, а за декілька секунд до кінця було встановлено кінцеві цифри на табло.

ATLETICO KYIV – ROYAL CREDIT 2:3

Дуже запекла боротьба з неймовірною розв'язкою в матчі двох рівних команд. "Атлети" забили першими, хоча цього довелось чекати майже цілий перший тайм. Та голу ROYAL CREDIT треба було чекати ще довше! Віталій Лимар зрівняв тільки на 35-й хвилині. А ось в кінцівці чи то атака гостей стала кращою, чи то захист господарів підсів. Той таки Лимар, а також Максим Агарков забили двічі на 39-й та 40-й хвилинах. ATLETICO ще встигли відіграти один м'яч, але глобально це нічого не змінило.

FC SHAKHTAR STAFF – BROOKLYN 5:3

Для "американців" це був перший матч в "бронзовому" дивізіоні цього сезону, а ось FC SHAKHTAR STAFF вже встигли програти, а тому мали не аби яке бажання реабілітуватися. І почали вони дуже добре, відкривши рахунок на старт і матчу (Степанов), а під кінець тайму забивши другий гол. Та піти на перерву з перевагою в два м'ячі не вдалось – BROOKLYN один відіграв (забив Штанько). На початку другої половини Степанов та Штанько знову відмітились голами, та дубль Володимира Скибенка трішки згодом закрив всі питання про переможця цієї зустрічі.

URBAN

ПОБЕДА – MATADOR 2:6

Як би це не виглядало іронічно, але ПОБЕДА в черговий раз програла. А ось MATADOR вперше переміг в цьому сезоні. Важливу роль в цій зустрічі зіграв досвідчений ексгравець Ворскли та Олександрії Дмитро Саркіс, який відмітився хет-триком та додав до своїх голів ще й два асисти. Не вистачало "матадорам" цього майстра в минулих зустрічах.

КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ – PROLISOK 9:1

З самого початку поєдинку КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ почала тиснути на суперника і вже на 6-й хвилині здобули право на шестиметровий, який реалізував Сергій Середа. До перерви "митники" забили ще двічі, а після відпочинку взагалі розійшлись та ще шість разів вразили ворота суперника, який зміг відповісти тільки одним взяттям воріт. Середа та Гайден відзначились дублями, а Олександр Панасюк взагалі забив тричі.

SAINTS – ФК СОКІЛ 1:3

З самого першого свого матчу в дивізіоні URBAN Сокіл показав, що стане претендентом на золоті медалі. SAINTS набрали непогану ходу, але набрати очки в матчі з "соколами" не змогли. Героєм зустрічі став Ігор Безпалюк – саме він вже на 30-й секунді скористався помилкою захисника і відкрив рахунок, а за 10 секунд до перерви з гострого кута оформив дубль.

АГРОСЕМ – АМФК VEGA 4:4

ЦЕ ПРОСТО КОСМОС! Саме такими словами можна назвати цей матч! АГРОСЕМ чудово почав поєдинок, а на старті другого тайму рахунок був вже 4:0 на їхню користь. В середині другої половини сталась перша ключова подія – Максим Сироєдов двічі своїми ударами пробив голкіпера суперників. Та в короткий проміжок часу VEGA не змогла відіграти ще хоча б один гол. І ось, коли матч уже підходив до свого завершення, номінальні гості заробили спочатку один пенальті за гру рукою, а через декілька секунд після відновлення зустрічі і другий, за таке ж саме порушення. Обидва удари точно реалізував все той же Сироєдов!

CHALLENGE

BLACK ALFA – КМВ 1:7

В анонсі туру ми називали фаворитом цього протистояння BLACK ALFA, але на ділі Карпатські Мінеральні Води просто знищили свого суперника, не залишивши йому шансів. І це при цьому, що першими забили саме "чорні", а стартова половина завершилась з рахунком 1:1. У складі КМВ варто відзначити Дениса Іродовського, який відмітився хет-триком, а загалом цей майстер забиває вже чотири матчі поспіль!

ECLIPSE – ARMAGEDDON 3:1

Нікому не віддають вершину таблиці хлопці з ECLIPSE. Ось і в четвертому своєму матчі цього сезону вони перемогли. Швидкий гол Василя Сотниченка змусив ARMAGEDDON атакувати більше, але їх суперники чудово грали в захисті. Лише за 10 хвилин до кінця ми побачили другий гол, а на за дві хвилини до фінального свистка той таки Сотниченко зняв всі питання про переможця. Під самий кінець ARMAGEDDON змогли забити гол престижу.

ТЕЛЕГА – PLAYTIKA 6:2

Нарешті хлопці з ТЕЛЕГА прокинулись і показали на що здатні. Можливо це стало завдяки перформансу Сергія Савинського, який цього разу наколотив чотири голи в ворота суперника. Між його м'ячами дублем також відзначився Артур Чорний, і тільки коли хлопці з ТЕЛЕГА "назабивалися", вони дозволили відмітитись м'ячами престижу "гепардам". Для ТЕЛЕГИ це перші очки в сезоні, а ось PLAYTIKA ризикує вибути з гонки за медалі.

CROWN KYIV – UPTECH TEAM 5:1 

І це четвертий матч поспіль, в якому спочатку одна команда забиває всі свої м'ячі, а потім інша відповідає своїми. UPTECH TEAM цього разу не пощастило, мало того, що їм протистояв один з найпотужніших колективів чемпіонату, так ще й Костянтин Жигалюк знаходиться в неперевершеній формі. Вдумайтесь тільки – він в другому турі поспіль забив чотири м'ячі! Плюс до цього, Олександр Суходольський відмітився хет-триком з результативних передач.

[WidgetTable="SFCK PM|ЗИМА 2022 | CHALLENGE" #1035429]

Таблиця