ВТЯГУЄМОСЬ У СЕЗОН: ПІДСУМКИ ПЕРШОГО ТУРУ SFCK, Вашій увазі підсумки першого туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

17.01.2022

ВТЯГУЄМОСЬ У СЕЗОН: ПІДСУМКИ ПЕРШОГО ТУРУ SFCK

17.01.2022

ВТЯГУЄМОСЬ У СЕЗОН: ПІДСУМКИ ПЕРШОГО ТУРУ SFCK

GOLD та SILVER

Група А 

SFCK – ГРУПА ЗДОРОВ'Я 3:0

SFCK та ГРУПА ЗДОРОВ'Я вже грали один проти одного в минулому сезоні и ось зараз судьба знову свела їх в одну групу. Гра вийшла досить відкритою і дуже дивно, що в підсумку ми побачили всього три гола. Да ще й у ворота тільки однієї команди! Організатори були більш майстерними і заслужено взяли три очки. Забивали Лошак, Кузнецов та новачок команди Пузік.

[WidgetTable="SFCK PM|ЗИМА 21/22 | A" #1035421]

Таблиця

# Команда І В Н П Мз - Мп О Форма
1 SFCK TEAM 1 1 0 0 3 - 0 3
2 AURORA TEAM 0 0 0 0 0 - 0 0
3 EUROBIS 0 0 0 0 0 - 0 0
4 ГРУПА ЗДОРОВ’Я 1 0 0 1 0 - 3 0


Група B 

DEFEND CAR – DONBASS-2T-AVATAS 3:6

FC DONBASS-2T-Avatas - один із найдосвідченіших і найсильніших колективів нашого сезону. Буквально в кожній грі FC DONBASS-2T-Avatas буде фаворитом матчу і поєдинок проти колективу DEFEND CAR винятком не став. Цей колектив у минулому сезоні виграв URBAN-лігу і зараз ставить перед собою високі завдання. Бойове хрещення видалося на славу. Перший матч - і відразу проти одного з фаворитів всього турніру. 

Команда Віталія Мельника почала активно і відразу вскружила голову супернику. Результат цього - 3:0 на восьмій хвилині. Але хлопці з DEFEND CAR не опустили руки та цілком непогано себе показали. У підсумку 6:3 - перемога лідера, але не можемо не відзначити DEFEND CAR. На тлі такого суперника команда виглядала дуже гідно.

[WidgetTable="SFCK PM|ЗИМА 21/22 | B" #1035422]

Таблиця

# Команда І В Н П Мз - Мп О Форма
1 FC DONBASS-2T-Avatas 1 1 0 0 6 - 3 3
2 FC FOOTBALL MALL 0 0 0 0 0 - 0 0
3 PARI MATCH 0 0 0 0 0 - 0 0
4 DEFEND CAR 1 0 0 1 3 - 6 0

Група C 

2SCHOOL – ASSISTANT GROUP 2:4

Дві рівні команди, які завершили осінній чемпіонат з однаковими показниками в графі очки, зустрілись в новому сезоні вже в першому матчі. І якщо в жовтні вони зіграли в результативну нічию 4:4, то зараз переможця таки вдалось визначити. ASSISTANT GROUP показали себе набагато краще і лише наприкінці матчу дозволили суперникам забити у власні ворота (дубль оформив Вадим Гребенюк). Та варто було 2SCHOOL наблизитися до опонента, як ті відразу відповідали своїми голами.

[WidgetTable="SFCK PM|ЗИМА 21/22 | C" #1035423]

Група D 

LP-CRM – UMG-INTECH 7:1

Поєдинок між цими двома командами пройшов в одні ворота. UMG-INTECH мав мінімум шансів для взяття воріт, хоча одного разу зробити це їм вдалося. Та до моменту голу Мельниченка номінальні гості пропустили вже чотири рази, а після цього в їхні ворота влетіло ще три м'ячі. Цікаво, що за LP-CRM відзначились відразу шість гравців, лише Олександр Луценко зміг оформити дубль, при цьому другий гол він забив вже на 39-й хвилині, поставивши остаточну крапку.

VTORIS LEFT – КОЗАКИ 9:2

Ще більш розгромним виявився інший матч цієї групи. Цікавий факт, що за увесь перший ігровий день було оформлено два хет-трики і обидва на рахунку гравців VTORIS LEFT COAST. Антон Гусєв та Дмитро Сисоєв по три рази пробивали голкіпера суперників. Новачки турніру показали, що вони готові стати грізною силою в нашій першості і мають велике бажання грати в головному дивізіоні.

[WidgetTable="SFCK PM|ЗИМА 21/22 | D" #1035424]

BRONZE та URBAN

Група E 

PROLISOK – BROOKLYN 3:6

В осінній першості PROLISOK грали в дивізіоні CHALLENGE, а зараз мають бажання показати себе в більш сильній лізі. Та протистояти одному з лідерів минулорічного URBAN їм було дуже тяжко. Хоча саме "проліски" спочатку вийшли вперед на 5-й хвилині, потім (після того, як "американці" зрівняли) знову вийшли вперед на фініші першого тайму. Далі нас чекала неймовірна середина другого тайму. Спочатку Олексій Штанько з BROOKLYN двічі асистував партнерам, а коли PROLISOK всього через лічені секунди зрівняв, цей майстер забив вже сам. На п'ять хвилин команди заспокоїлись, а потім Штанько і Кацан оформили дублі і встановили кінцевий рахунок.

АГРОСЕМ – FC SHAKHTAR 1:3

Дебютанти нашого чемпіонату, хлопці з ФК ШАХТАР, зустрілися проти команди АГРОСЕМ, яка вже має досвід виступів в SFCK. В осінній першості ці хлопці посіли шосту сходинку дивізіону BRONZE, а тому хотіли б залишитися в цій лізі. І почали вони не погано, наприкінці першого тайму саме АГРОСЕМ вийшов вперед. Та втримати перемогу, або навіть нічийний результат вони не змогли. "Гірники" провели напрочуд класний фініш поєдинку, зумівши на 37 та 39 хвилинах забити голи, які й принесли їм першу перемогу.

[WidgetTable="SFCK PM|ЗИМА 21/22 | E" #1035425]

Таблиця

# Команда І В Н П Мз - Мп О Форма
1 BROOKLYN 1 1 0 0 6 - 3 3
2 SHAKHTAR 1 1 0 0 3 - 1 3
3 АГРОСЕМ 1 0 0 1 1 - 3 0
4 FC PROLISOK 1 0 0 1 3 - 6 0

Група F 

МИРОТВОРЕЦЬ – САЛТІВСЬКИЙ МК 4:3

З легкістю можна сказати, що МИРОТВОРЕЦЬ став незручним суперником для САЛТІВСЬКИЙ МК. Два місяці тому ці команди зустрічались один з одним в осінній першості і тоді СМК вели в рахунку, та врешті решт програли. Ось і цього разу сталось так само. Номінальні гості вийшли вперед вже на 5-й хвилині і пропустили тільки під за навіс першого тайму. По перерві вони знову вийшли вперед, та швидко пропустили у відповідь. А коли вже "миротворці" повели в рахунку, то самі СМК відразу ж зрівняли. Та все вирішилось на 38-й хвилині матчу. Саме тоді Василь Віжунов оформив дубль, та приніс МИРОТВОРЦЮ перемогу.

[WidgetTable="SFCK PM|ЗИМА 21/22 | F" #1035426]

Група H 

ATLETICO KYIV – SAINTS 6:0

Матч, в якому ми спостерігали за знищенням однієї з команд. Минулого сезону команди представляли різні дивізіони, і хоча "святі" зайняли призове місце в своєму, шансів проти ATLETICO в цьому матчі в них не було. Ще в першому таймі "атлети" від грузили суперникам п'ять голів, а в кінці кінців зупинилися на шести влучних пострілах.

КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ – INTENSFIT 2:3

В цьому матчі хлопці вирішили стартувати відразу з місця в кар'єр. Уже на другій хвилині "митник" Денис Гайдан відкрив рахунок, але його тезка Павленко ще через дві хвилини зрівняв. До кінця першого тайму нове ім'я в нашій лізі – INTENSFIT – забило ще двічі. Другий тайм виявився не настільки багатим на голи. Здавалось, що все закінчиться саме з тим рахунком, який був встановлений ще до перерви, але КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ під кінець змогла відіграти один м'яч. На більше хлопців не вистачило, а тому – поразка в першому турі.

CHALLENGE

FC GOLD – BLACK ALFA 3:4

Дуже класний матч з неймовірним перебігом подій. В осінньому сезоні BLACK ALFA стали безальтернативно найгіршою командою найслабшого дивізіону, але завершили ту кампанію перемогою, ось і нову вони розпочали також з "вікторії". Та її цілком могло й не бути. Новачки нашого турніру FC GOLD забили першими, на потім, в кінці першого і на початку другого таймів пропустили відразу тричі. Євген Заугольний зміг скоротити відстань до одного м'яча, а за хвилину до кінця зрівняв рахунок точним ударом з пенальті. Здавалось, на цьому все, але BLACK ALFA перед фінальним свистком спромоглась забити ще один гол і вирвати перемогу в цьому двобої.

KMB – PLAYTIKA 2:3

В першому турі було досить багато рівних матчів, переможці яких долали своїх суперників з перевагою всього в один м'яч. Ось і в цій зустрічі сталось подібне. PLAYTIKA дуже класно розпочинала тайми – забили як на старті першого, так і на самому старті другого. Карпатські Мінеральні Води свої перші м'ячі в нашому турнірі чекали 25 хвилин з моменту стартового свистка. І відразу ж після першого, забили й другий. Та крапку в зустрічі поставила PLAYTIKA, Валерій Корнілов зробив рахунок 3:2 і приніс своїй команді перемогу.

UPTECH TEAM – UKRSIBBANK|АРМАГЕДОН 4:3

Якби попросили охарактеризувати цей матч одним словом, можна було б назвати "гойдалки". Першими вперед вийшли номінальні гості, які зусиллями Михайла Волобуєва забили вже на 4-й хвилині. Та UPTECH TEAM зібрались і ще до перерви вразили суперника двічі. І щойно рахунок став 3:1 в середині другого тайму, як UKRSIBBANK тут же повернув відставання в один м'яч. А за 5 хвилин до кінця Волобуєв оформив дубль, зрівнявши цифри на табло. Та радість його команди тривала не дуже довго, перед фінальним свистком Володимир Лихацький приніс перемогу UPTECH TEAM.