ОБИДВІ AURORA ЗНИЩУЮТЬ СУПЕРНИКІВ, КРУТІ МАТЧІ В CHALLENGE: ПІДСУМКИ ТУРУ, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

15.02.2022

ОБИДВІ AURORA ЗНИЩУЮТЬ СУПЕРНИКІВ, КРУТІ МАТЧІ В CHALLENGE: ПІДСУМКИ ТУРУ

15.02.2022

ОБИДВІ AURORA ЗНИЩУЮТЬ СУПЕРНИКІВ, КРУТІ МАТЧІ В CHALLENGE: ПІДСУМКИ ТУРУ

GOLD

DEFEND CAR – VTORIS LEFT COAST 4:6

В найвищому дивізіоні ці дві команди стартували з місця в кар'єр. Уже на 7й хвилині VTORIS LEFAT вели в рахунку 2:1, а перед самою перервою і відразу після неї забили ще два м'ячі. Та DEFEND CAR не викинули білий прапор, а продовжували боротись, і ось, за хвилину до кінця, на табло вже було мінімальне відставання 4:5. Та замість того, щоб забити ще один гол, номінальні господарі пропустили і все ж розпочали з поразки.

AURORA – VTORIS LEFT COAST 9:1

А ось другий матч дня для VTORIS LEFT COAST видався не таким класним. Після важкої першої зустрічі їм довелось зустрітися зі справжніми майстрами своєї справи AURORA  TEAM. І ці хлопці не залишили каменя на камені від свого суперника. Олександр Стецюк вже за половину першого тайму оформив хет-трик, а загалом забив чотири м'ячі в цій зустрічі. Дублями також відзначились  Владислав Полторацький та Сергій Костушевич, а Артур Остапчук записав собі в актив асистентський хет-трик.

DEFEND CAR – УКРГАЗВИДОБУВАННЯ 0:2

Також не найкращий результат в другому матчі дня очікував і DEFEND CAR. Вони дуже швидко пропустили і так до кінця зустрічі й не змогли відповісти своєму супернику з УКРГАЗВИДОБУВАННЯ. В кінцівці лідер номінальних гостей Дмитро Лещенко оформив дубль, на тому команди і закінчили.

DONBASS-2T-Avatas – LP-CRM 6:2

В цьому матчі, на жаль, інтрига прожила не довго. Ще в першому таймі DONBASS-2T-Avatas дали зрозуміти, що перемоги вони віддавати не мають наміру. Все, що вони дозволили зробити LP-CRM – це забити два м'ячі престижу. Героєм зустрічі став Ельдар Бодров, який записав на свій рахунок хет-трик.

EUROBIS  – SFCK

Цей матч, на жаль, було перенесено через випадки коронавірусу в стані EUROBIS.

SILVER

UMG – PARI MATCH 0:2

Дуже рівний поєдинок двох команд, в якому перемогу здобув той, кому трішки більше пощастило. "Букмекери" змогли забити швидкий гол в другому таймі, а коли суперник побіг відігруватись, то "добив" його. Що ж, UMG програв вже четвертий матч поспіль, якщо рахувати відбіркові поєдинки. Команді треба виходити з цього "крутого піке".

AURORA 2 – ГРУППА ЗДОРОВЬЯ 10:1

Як ми й писали в анонсі, AURORA 2 буде беззаперечним фаворитом "срібного" дивізіону, але аж такої монструозної перемоги ми від них не очікували. ГРУПА ЗДОРОВ'Я пропустив відразу 10 голів і, що цікаво, за другу команду AURORA ніхто не відзначився хет-триком, зате дублів було аж три – їхніми авторами стали Дмитро Влох, Олександр Стецюк та Сергій Парасочка, який до цього додав ще й асист. Своєрідний дубль і на рахунку Дениса Ткачука з ГРУПИ ЗДОРОВ'Я, але один з м'ячів він, на жаль, забив у власні ворота. 

2SCHOOL  – ASSISTANT GROUP 5:0 (технічна поразка)

Цей поєдинок завершився скандалом. Номінальні гості були незадоволенні судівством та прямо під час поєдинку покинули футбольне поле.

BRONZE

САЛТІВСЬКИЙ МК – ПАТРІОТ 5:1

Після кваліфікаційних змагань здавалось, що ПАТРІОТ буде одним з претендентів на перемогу в цьому дивізіоні, але в першому ж матчі вони з великим рахунком програли САЛТІВСЬКОМУ МК. Хоча, після першого тайму ніщо не передбачало такого результату, адже в перші 20 хвилин команди обмінялися голами і пішли відпочивати при 1:1 на табло. Та в другій половині СМК зусиллями Горголи (дубль), Адамовича та Ніконова вразили суперника і здобули перемогу.

ATLETICO KYIV – МИРОТВОРЕЦЬ 3:2

Київські "атлети" в другому для себе матчі зустрічались з непростими суперниками з АФК МИРОТВОРЕЦЬ і змогли здобути другу для себе перемогу. Головним героєм матчу став Валентин Лісовенко, який двічі вразив ворота суперника в першому таймі, а в середині другого оформив хет-трик. В іншій команді, до речі, двічі відмітився Роман Рубець. Лісовенко – Рубець 3:2.

URBAN

МАТАДОР – SAINTS 2:9

В першому турі SAINTS реабілітувались за невтішні результати в кваліфікаціях, а ось в другому вони взагалі виступили вище всяких похвал. Хоча інтрига в нашій зустрічі жила дуже довго. До перерви "святі" забили в ворота МАТАДОРУ лише два м'ячі, а на самому початку другої  половини номінальні господарі зрівняли рахунок. Та це не влаштовувало Дмитра Мельника, який за дві наступні хвилини після другого пропущеного голу забив два м'ячі у відповідь. Таким чином він оформив хет-трик. Після цього МАТАДОР посипався і за останні 10 хвилин пропустив ще цілих п'ять м'ячів.

КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ – АМФК VEGA 7:1

SAINTS могли одноосібно лідирувати в таблиці, та їх не відпустила КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ, яка також з розгромним рахунком перемогла в другому турі. Та й зробила це з меншою затратою нервових клітин.  Найбільший вклад в перемогу своєї команди внесли Михайло Білозуб (два голи та два асисти) і Сергій Середа (чотири голи).

АГРОСЕМ – ПОБЕДА 6:1

В першому матчі АГРОСЕМ не зміг зачепитись за очки і програв з мінімальним розривом, а тому уже на старті нового матчу пішов вперед великими силами. Богдан Зеленський забив на 1-й та на 4-й хвилині, а до перерви не тільки цей майстер встиг оформити хет-трик, а ще й два його партнери забили по м'ячі. 5:0 в першій половині – на цьому можна було закінчувати. В час що залишився команди обмінялись голами, що глобально не вплинуло на результат.


CHALLENGE

ТЕЛЕГА – КМВ 1:3

Здається ми визначились з головним аутсайдером нового сезону в дивізіоні CHALLENGE. На жаль команда ТЕЛЕГА після двох "близьких" поразок проти потужних команд, поступилась і двом таким самим аутсайдерам. В матчі проти КМВ було багато боротьби та емоцій, а головним героєм зустрічі став "карпатівець" Денис Іродовський, який до свого голу додав дві результативні передачі на Ігора Бондарчука.

CROWN – ПРЯМИЙ 7:5

Центральний матч туру точно порадував глядачів, але не порадував одну з команд. "Телевізійники" виграли три перші матчі чемпіонату і мали велике бажання продовжити цю свою серію, але з самого початку зустрічі CROWN KYIV показали, що налаштовані тільки на перемогу. Костянтин Жигалюк вже на 13-й хвилині оформив хет-трик, а відразу по перерві Роза забив 4-й м'яч. За 10 хвилин після цього ПРЯМИЙ також забив чотири голи, але між ними двічі відзначались і суперники. Коли рахунок на табло став 6:4, інтрига все ще жила, та її вбив все той же Жигалюк, який забив свій четвертий гол в матчі.

PLAYTIKA – BLACK ALFA 7:5

Не сказати, що такий рахунок часто зустрічається, але вже в другому матчі поспіль ми його бачимо. А події в цьому поєдинку розгортались ще цікавіше, ніж в минулому. Дмитро Комісарук швидким дублем вивів свою команду вперед, та на це суперник відповів максимально потужно – Артем Швецов та Денис Кравцов (хет-трик) зробили так, що вже BLACK ALFA повели в два м'ячі. Та через 10 хвилин ігрового часу "гепарди" знову були попереду (Комісарук також оформив хет-трик). За дві хвилини до кінця зустрічі Педько зрівняв цифри на табло і залишив розв'язку на кінець матчу. Тут сильнішими виявились PLAYTIKA – Скляр і Гавриленко на останніх хвилинах забили свої другі м'ячі в матчі і перервали своїй команді міні-серію з двох поразок поспіль. В той же час, для "чорних" ця поразка стала третьою в трьох останніх матчах.

[WidgetTable="SFCK PM|ЗИМА 2022 | CHALLENGE" #1035429]

Таблиця