СТАРТ GOLD ТА SILVER, ПРОДОВЖЕННЯ ВІДБОРУ: АНОНС ТУРУ SFCK, Вашій увазі анонс туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

04.02.2022

СТАРТ GOLD ТА SILVER, ПРОДОВЖЕННЯ ВІДБОРУ: АНОНС ТУРУ SFCK

04.02.2022

СТАРТ GOLD ТА SILVER, ПРОДОВЖЕННЯ ВІДБОРУ: АНОНС ТУРУ SFCK

ВІДБІР GOLD | SILVER

Група A

AURORA - EUROBIS

AURORA вже гарантувала собі місце у GOLD і ця гра стане для команди просто підготовкою до сезону. EUROBIS, до речі, провів лише один матч, але цей колектив також напевно отримає путівку до найсильнішого дивізіону. AURORA - безумовний фаворит поєдинку і буде дуже цікаво подивитися, як виглядатиме EUROBIS на тлі такого грізного опонента.

Група B

PARI MATCH - FOOTBALL MALL

Гра-формальність для обох команд. PARI MATCH та FOOTBALL MALL програли свої обидва матчі та тепер зіграють у SILVER. Ця гра буде підготовкою до повноцінного сезону та знайомством один з одним. Обидві команди ще не знають смаку перемоги цього року, тому матч буде цікавим.

Група C

AURORA 2 - УКРГАЗВИДОБУВАННЯ

AURORA 2 та УКРГАЗВИДОБУВАННЯ - майбутні учасники дивізіону GOLD. Але якщо друга команда AURORA TEAM з легкістю виграла обидва матчі, забивши при цьому 18 голів, то УКРГАЗВИДОБУВАННЯ після впевненої перемоги у першому турі сенсаційно поступився 2SCHOOL. AURORA 2 буде невеликим фаворитом поєдинку, але на нас точно чекає боротьба.

ВІДБІР BRONZE | URBAN

Група F

CMK – VEGA

Салтівський Мясокомбінат може вийти до "бронзової" ліги, та має на це великі шанси, але для цього потрібно перемагати хлопців з VEGA. Ті ж в свою чергу в першому матчі програли лідерам з МИРОТВОРЦЯ, і в разі перемоги в цьому матчі вже вони будуть фаворитами на путівку в BRONZE з цього квартету.

MATADOR – VEGA  

Після матчу проти СМК гравцям VEGA ще потрібно буде зіграти поєдинок проти "матадорів", і щоб він хоч щось означав для них в турнірному плані, треба спочатку перемагати там. Щодо команди MATADOR, то вони в першому своєму матчі поступилися саме СМК і наразі мають найгірші шанси на перші два місця. 

Група G

TOPIAR – ROYAL CREDIT

В групі G поки що провели тільки по одному матчу, але вже після цього туру може стати зрозуміло, хто з квартету буде грати в BRONZE, а хто ж представлятиме URBAN. В першому турі TOPIAR легко впорались з командою ПОБЕДА і наразі, мабуть, є головними претендентами на перемогу в групі. Та й ROYAL CREDIT не стануть хлопчиками для биття, адже це дуже непоганий колектив.

ПОБЕДА – ФК СОКІЛ

Саме СОКІЛ в минулому матчі наніс поразку ROYAL CREDIT в досить рівному і захоплюючому матчі. Тепер "соколам" має вистачити перемоги в другому турі для того, щоб зайняти одне з перших місць в квартеті. Щодо ПОБЕДА, то сподіваємось, що вони зробили роботу над помилками і в цій зустрічі покажуть себе з набагато кращої сторони.

[WidgetTable="SFCK PM|ЗИМА 2022 | G" #1035427]

GOLD

DEFEND CAR - VTORIS LEFT COAST

DEFEND CAR і VTORIS LEFT COAST стають командами, які зададуть тон сезону в GOLD-лізі. Ці колективи стали другими у своїх групах у відборі, що гарантувало їм місце у найсильнішому дивізіоні. DEFEND CAR показував класну гру в атаці, але команда мала багато проблем в обороні. VTORIS LEFT COAST також більш атакуюча команда, але хлопці не забувають і про гру в захисті. Буде дуже цікава тактична дуель.

SILVER

2SCHOOL – КОЗАКИ

Ось такий поєдинок чекає на нас в стартовому турі "срібної" ліги. Цікаво, що обидві команди грали за схожим сценарієм в кваліфікаційних групах. Спочатку програли перші два матчі, а в останньому одержали перемоги. Що ж, їхня очна зустріч обіцяє бути цікавою і дуже важко спрогнозувати, як вона завершиться.

BRONZE

SHAKHTAR - ATLETICO

SHAKHTAR і ATLETICO дуже здорово показали себе у відборі і тепер, напевно, будуть вести боротьбу за медалі у дивізіоні BRONZE. Вибрати фаворита саме цього матчу дуже непросто - багато залежатиме від збору та настрою хлопців на гру. Здається, що команди спершу будуть придивлятися одна до одної і навряд чи ризикуватимуть, а основні події в матчі пройдуть вже після перерви. 

URBAN

SAINTS  - PROLISOK 

Якщо "святі" в своїй відбірковій групі практично не мали шансів зайняти перше чи друге місце, то "проліски" навпаки боролись за потрапляння в "бронзову" лігу, але не змогли виконати це завдання. Саме тому на папері перед очним протистоянням в першому турі  фаворитами буде команда PROLISOK.

КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ - АГРОСЕМ

КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ та АГРОСЕМ далеко не найкраще зіграли у відборі і тепер виступатимуть у дивізіоні URBAN. Обидві команди розуміють, що зараз їхня гра далека до ідеалу і в кожному новому матчі вони намагатимуться налагодити зв'язки та вийти на переможний шлях. Здається, що в цьому матчі буде багато голів та яскравих моментів.

CHALLENGE

PLAYTIKA – ECLIPSE

Протистояння цих команд буде центральним в новому турі в дивізіоні CHALLENGE. "Гепарди" минулого тижня поступились команді МФК ПРЯМИЙ і зіпсували свій ідеальний старт – дві перемоги в двох матчах. В поєдинку проти ECLIPSE вони безумовно захочуть виправитись, але й суперники у них дуже потужні. Ці хлопці також стартували з двох виграних матчів і мають шанс одноосібно очолити турнірну таблицю, якщо переможуть в цьому матчі.

UKRSIBBANK – ТЕЛЕГА

В цій парі зустрінуться дві команди, які до очного протистояння програли всі свої матчі. Що ж, тепер одна з команд роздобуде свої перші бали в цьому сезоні. ТЕЛЕГА в минулому турі протистояла потужним ECLIPSE та поступилась всього в один гол, при чому забила відразу п'ять разів. Що стосується їх суперників, то вони без шансів поступились іншим лідерам таблиці – МФК ПРЯМИЙ.

BLACK ALFA – UPTECH TEAM

В своїх перших матчах цього сезону UPTECH TEAM показали, що з командами нижчого рангу проблем у них не буває, а ось коли вони зустрілись з більш сильним суперником, то програли йому. Що ж, дивлячись на старт сезону, наразі ці дві команди виглядають досить рівними, а тому поєдинок обіцяє бути захоплюючим.

КМВ – ПРЯМИЙ

Якщо минула зустріч обіцяє бути досить рівною, то тут очікувати подібного не доводиться. По першим матчам КМВ виглядають набагато слабшими, аніж ПРЯМИЙ. Якщо "телевізійники" хочуть і надалі боротися за найвищі місця в таблиці, то просто зобов'язані перемагати в таких поєдинках.

[WidgetTable="SFCK PM|ЗИМА 2022 | CHALLENGE" #1035429]