АНОНС ТУРУ SFCK, Вашій увазі анонс туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

11.02.2022

АНОНС ТУРУ SFCK

11.02.2022

АНОНС ТУРУ SFCK

GOLD

AURORA  – VTORIS LEFT COAST

VTORIS LEFT COAST вже встиг провести один матч і взяв три очки, тоді як для AURORA TEAM це буде перша гра після відборів. AURORA TEAM - чинний чемпіон та головний претендент на чемпіонство, тому напевно на матчі проти цієї команди всі налаштовуватимуться відповідно. Чекаємо на запеклий матч та боротьбу за кожен м'яч. Легко AURORA TEAM точно не буде.

ДОНБАС – LP-CRM



А ось матч головного конкурента AURORA TEAM за чемпіонство. ДОНБАС у кожному сезоні ставить найвищі завдання, і цей турнір винятком не стане. У цій команді не знають жодного місця, крім першого, так що нудьгувати не доведеться. Тим більше – треба реабілітуватися за минулий сезон. LP-CRM класно показав себе у відборах і тепер хлопцям треба скласти справжній іспит. Буде багато голів та яскравих моментів.

DEFEND CAR – УКРГАЗВИДОБУВАННЯ


DEFEND CAR у першому турі програв та тепер хлопці будуть готові зробити все, щоб реабілітуватися. Суперник – УКРГАЗВИДОБУВАННЯ. Обидві команди боротимуться за медалі, тож на нас уже в цій грі чекає багато емоцій та боротьби. Та й фаворита визначити складно – обидві команди високого рівня та гратимуть лише на перемогу.

SILVER

UMG – PARI MATCH

В своїй відбірковій групі UMG програли всі три матчі та й багато шансів зачепитися за очки вони не мали. В першому турі "срібної" ліги їх проекзаменують футзалісти з PARI MATCH. "Букмекери", на відміну від свого суперника, мають одну перемогу і закінчили відбір не з нулем в графі очки.

AURORA 2 – ГРУППА ЗДОРОВЬЯ

Через те, що обидві команди AURORA вийшли до дивізіону GOLD, другий склад було вирішено залишити в "срібній" лізі. А це значить, що вони автоматично стають головними претендентами на перемогу в чемпіонаті.  Другим суперником другої команди AURORA  стануть хлопці з ГРУППА ЗДОРОВЬЯ, які були в кваліфікаційній групі з першою командою "Аврори" та поступились їм 1:4. Дуже цікаво буде поглянути, як вони покажуть себе проти інших "аврорівців".

КОЗАКИ  – FOOTBALL MALL

В своєму дебютному матчі цього дивізіону КОЗАКИ програли і будуть намагатися реабілітуватись в поєдинку проти FOOTBALL MALL. Для номінальних гостей це буде другий матч вихідних і вони сподіваються підійти до нього в гарному настрої після перемоги в першій зустрічі. 

2SCHOOL  – ASSISTANT GROUP

Наразі 2SCHOOL є лідером першості, але це через те, що вони взагалі єдина команда, яка набирала очки. В матчі проти ASSISTANT GROUP їм цілком по силам виграти знову і залиши за собою проміжне перше місце. Щодо їхніх суперників, то вони двічі поступились в останніх матчах з сумарним рахунком 1:18, а тепер будуть прагнути довести собі, що ті результати були випадковими.

BRONZE

САЛТІВСЬКИЙ МК – ПАТРІОТ

Свою кваліфікаційну групу ПАТРІОТ пройшов просто божественно і наразі рахується одним з претендентів на чемпіонство в "бронзовій" першості. Суперник цього разу у них буде не з простих – хлопці з СМК. Вони пропускали останні два тижні і з новими силами рвуться в бій, а тому чекаємо справжню зарубу.

ATLETICO KYIV – МИРОТВОРЕЦЬ

МИРОТВОРЕЦЬ провів в кваліфікаційній групі тільки два матчі – обидва виграв і пробився в лігу BRONZE. ATLETICO KYIV також двічі був сильнішим за своїх суперників, але в останньому матчі поступився ПАТРІОТУ. Та на відміну від "миротворців", "атлети" вже минулого тижня зіграли перший матч основної стадії і одержали впевнену перемогу. Вони зроблять все, щоб примножити здобуті очки.

URBAN

МАТАДОР – SAINTS

В першому турі дивізіону URBAN команда SAINTS змогла одержати першу перемогу і ось в другому турі зустрінеться з однією з найкращих команд минулого сезону – МАТАДОР. Цих хлопців ми наразі бачили мало, а тому оцінити їхню гру поки що не було можливості. Що ж, з нетерпінням будемо чекати на цей матч.

КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ – АМФК VEGA

"Митники" вже встигли зіграти перший матч в рамках цього дивізіону, тоді як для VEGA він стане дебютним. Минулого тижня КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ здолала АГРОСЕМ, а потім зіграла в нічию з SAINTS в перенесеній зустрічі відбору, яку вже можна було назвати спарингом. Наразі тяжко спрогнозувати, хто буде фаворитом цієї зустрічі.

АГРОСЕМ – ПОБЕДА

У відбірковій групі ПОБЕДА провела два матчі, забила два голи і двічі програла. Наскільки команда буде конкурентоздатною в дивізіоні URBAN? На це питання нам повинна дати відповідь саме ця зустріч. АГРОСЕМ, здавалось, мав усі шанси грати в "бронзовій" лізі, але провалив останній тур групи і тепер виступає в URBAN, де також уже встиг програти один з матчів.

CHALLENGE

ТЕЛЕГА – КМВ

Анонс останнього дивізіону розпочинаємо з матчу останніх команд таблиці. ТЕЛЕГА показують на старті сезону не ту гру, яку від них очікували. Минулого тижня вони навіть програли іншим аутсайдерам з ARMAGEDON, то ж, якщо вони програють в цій зустрічі – це буде дуже тривожним дзвіночком. Хоча, те ж саме можна сказати і про КАРПАТСЬКІ МІНЕРАЛЬНІ ВОДИ. Ці хлопці також програли обидва свої матчі, а тому будуть що є сили намагатися перемогти.

CROWN – ПРЯМИЙ

Три тижні не виходили гравці CROWN на поля SFCK-Arena, що ж, тепер їм треба буде боротися за очки не з аби ким, а з найкращою командою старту наших змагань. МФК ПРЯМИЙ в цьому сезоні грають так, що не віриш тому факту, що ця команда була максимальним аутсайдером ще восени. Телевізійники в разі перемоги стануть одноосібними лідерами турнірної таблиці.

PLAYTIKA – BLACK ALFA

Ці команди класно стартували в зимній першості, здобувши перемоги, але свої останні матчі програли. Ще одним збігом являється те, що програвали вони свої матчі однаковим командам – МФК ПРЯМИЙ та ECLIPSE, які лідирують в цьому дивізіоні. Що ж, хто все ж таки знайде в собі сили і здобуде перемогу в третьому поспіль важкому поєдинку? 
   
ARMAGEDON – FC GOLD

Ці команди зірок з неба не хапають, але вже встигли покинути підвал турнірної таблиці і до четвертого туру здобути хоча б по одній перемозі. В таких поєдинках з рівними по силі суперниками обидва колективи будуть горіти бажанням здобути ще три очки, а тому віримо, що нас очікує справжня "бійка".