КТО ПЕРШИМ ВИЙДЕ З ГРУПИ: АНОНС ТУРУ SFCK, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

21.01.2022

КТО ПЕРШИМ ВИЙДЕ З ГРУПИ: АНОНС ТУРУ SFCK

21.01.2022

КТО ПЕРШИМ ВИЙДЕ З ГРУПИ: АНОНС ТУРУ SFCK

GOLD | SILVER

Група A

ГРУПА ЗДОРОВ'Я – AURORA TEAM

AURORA TEAM розпочинає захист чемпіонського титулу! Команда Євгена Задорожного виграла золоті медалі минулого сезону і зараз хлопці, напевно, захочуть повторити цей успіх. Перший суперник – ГРУПА ЗДОРОВ'Я. Ця команда вже провела один матч - у першому турі сталася поразка від SFCK TEAM. Тепер хлопці намагатимуться реабілітуватися, однак зробити це у матчі проти такого сильного суперника буде дуже і дуже непросто.

EUROBIS – SFCK TEAM

Як згадувалося раніше, команда організаторів перемогла у першому турі та зробила це доволі впевнено – 3:0. Тепер SFCK TEAM може забезпечити собі вихід із групи та місце у найсильнішій лізі нашого турніру. Для цього потрібно обігравати EUROBIS. Цей колектив починає свій шлях на турнірі і зараз поки що важко сказати в якій формі ця команда, але точно буде цікаво. Легко SFCK TEAM точно не буде.

[WidgetTable="SFCK PM|ЗИМА 21/22 | A" #1035421]

Група B

DONBASS-2T-AVATAS – PARI MATCH

DONBASS-2T-AVATAS прогнозовано стартував з перемоги цього сезону і тепер команда проекзаменує PARI MATCH. Для букмекерів це буде перша гра і на них чекає дуже важкий матч. DONBASS-2T-AVATAS - безумовний фаворит поєдинку і буде дуже цікаво подивитися як покаже себе PARI MATCH на тлі такого конкурента.

DEFEND CAR – FOOTBALL MALL

DEFEND CAR дуже непогано виглядав у грі проти DONBASS-2T-AVATAS і тепер команда гратиме на перемогу у матчі проти FOOTBALL MALL. Для FOOTBALL MALL це буде дебют на турнірі в новому сезоні і команда, напевно, зробить все, щоб набрати перші очки, стартувавши в сезоні з мажорної ноти.

[WidgetTable="SFCK PM|ЗИМА 21/22 | B" #1035422]

Таблиця

# Команда І В Н П Мз - Мп О Форма
1 DONBASS-2T-Avatas 1 1 0 0 6 - 3 3
2 FOOTBALL MALL 0 0 0 0 0 - 0 0
3 PARI MATCH 0 0 0 0 0 - 0 0
4 DEFEND CAR 1 0 0 1 3 - 6 0

Група C

2SCHOOL – AURORA 2

2SCHOOL у першому матчі цього року показав досить непоганий футбол, проте розжитися очками все-таки не вдалося. Зробити це команда постарається вже у новому турі – у грі проти AURORA 2. Команда Євгена Задорожного, в свою чергу, ставить максимальні завдання та постарається розпочати свій шлях із трьох очок. Дуже інтригуючий поєдинок.

ASSISTANT GROUP – УКРГАЗВИДОБУВАННЯ

ASSISTANT GROUP у першому турі в яскравому матчі здобув три очки, обігравши 2SCHOOL. Тепер на команду чекає ще один дуже непростий матч - у суперниках УКРГАЗВИДОБУВАННЯ. Цей колектив практично в кожному матчі грає на перемогу, тому матч обіцяє бути дуже цікавим. Прогнозуємо рівний матч та багато голів.

[WidgetTable="SFCK PM|ЗИМА 21/22 | C" #1035423]

Група D

VTORIS LEFT – UMG-INTECH

Цей квартет дещо випадає з загальної картини першого туру. Майже всі матчі були напруженими і до самого фінального свистка не було ясно, хто ж переможе. А в групі D обидва маті завершились нищівними погромами. Хлопці з VTORIS LEFT відзначили найбільше, адже ніхто крім них не забивав дев'ять м'ячів. Які шанси в UMG-INTECH уникнути другої поразки поспіль? Ось і побачимо уже в суботу.

LP-CRM – КОЗАКИ

"Лише" сім голів забили футболісти з LP-CRM, а тому наразі займають другу сходинку в таблиці, навіть не дивлячись на перемогу з різницею в шість м'ячів. КОЗАКИ в останнє перемагали на полях SFCK Arena майже рік тому, і незважаючи на жахливий результат першого матчу, зроблять все можливе для того, що перемогти і залишитися в боротьбі за перші дві сходинки таблиці.

[WidgetTable="SFCK PM|ЗИМА 21/22 | D" #1035424]

BRONZE | URBAN

Група E

FC SHAKHTAR – PROLISOK

Після першого туру "гірники" мають три очки, але добуті вони були не так і просто. ШАХТАР програвали по ходу зустрічі з АГРОСЕМ, але змогли спочатку зрівняти рахунок, а потім забити ще два м'ячі в кінцівці. А ось "проліски" в дебютній грі натрапили на надпотужний колектив BROOKLYN, з тягатися з яким вистачило сил тільки на півтори тайми. Що ж, тепер PROLISOK просто зобов'язаний перемагати, якщо має бажання грати в "бронзовому" дивізіоні.

BROOKLYN – АГРОСЕМ

Дивлячись на результати першого туру, фаворит цього матчу на папері зрозумілий. В команді BROOKLYN зібрані досить сильні виконавці, які безумовно хочуть повернути чемпіонське звання, яке в них було влітку. Восени вони стали третіми в дивізіоні URBAN, а тепер прагнуть грати в BRONZE. АГРОСЕМ були середняками "бронзової" ліги минулого скликання, а тому стануть гарним суперником для перевірки справжніх сил "американців".

[WidgetTable="SFCK PM|ЗИМА 21/22 | E" #1035425]

Таблиця

# Команда І В Н П Мз - Мп О Форма
1 BROOKLYN 1 1 0 0 6 - 3 3
2 SHAKHTAR 1 1 0 0 3 - 1 3
3 АГРОСЕМ 1 0 0 1 1 - 3 0
4 PROLISOK 1 0 0 1 3 - 6 0

Група F

MATADOR – СМК

Можливо, зустріч цих суперників стане центральним протистоянням уікенду. Перші місяць тому стали чемпіонами дивізіону CHALLENGE, і заслужено пішли на підвищення. Другі – боролися за медалі в лізі URBAN та зайняли там друге місце. Тепер цікаво, а хто ж буде кращим в очній зустрічі. При цьому ще САЛТІВСЬКИЙ МК програв в першому турі, а тому поразка і зараз буде означати крах надій на вихід з групи.

АМФК VEGA – МИРОТВОРЕЦЬ

Після першого туру АФК МИРОТВОРЕЦЬ захопив лідируючу позицію в цій групі, обігравши СМК. Та при цьому VEGA ще не стартували в новому чемпіонаті. Восени гра цих хлопців на старті була далекою від ідеалу, але в другій половині турніру вони почали показувати набагато більш змістовну гру, з якою прийшли й результати. До речі, один з одним ці команди грали три місяці тому і в тих "гойдалках" (спочатку VEGA повели в два м'ячі, потім пропустили тричі і знову забили два) "миротворці" поступились. Як буде цього разу?

[WidgetTable="SFCK PM|ЗИМА 21/22 | F" #1035426]

Група G

ПОБЕДА – TOPIAR

Усі чотири колективи цього квартету в перший ігровий тиждень не виступали, а тому для всіх це будуть дебютній матчі. Команда ПОБЕДА повертається в SFCK після дев'ятимісячної перерви і першим колективом, який стане на їхньому шляху, буде міцний TOPIAR. Ці хлопці минулий розіграш провели саме в BRONZE лізі, де зайняли почесне третє місце і мають бажання показати, що зробили вони це не випадково.

ROYAL CREDIT – ФК СОКІЛ

В осінньому розіграші чемпіонату SFCK ФК СОКІЛ прямували до чемпіонства в дивізіоні URBAN, але через не найкращі результати в останніх турах, залишилися взагалі без медалей. Що ж, пора відновлювати справедливість? Першим суперником в новому чемпіонат для "соколів" стануть хлопці з ROYAL CREDIT. Вони погано почали минулий розіграш, та під кінець змогли трішки "вирулити" і покинути передостанню сходинку таблиці BRONZE.

[WidgetTable="SFCK PM|ЗИМА 21/22 | G" #1035427]

Таблиця

# Команда І В Н П Мз - Мп О Форма
1 TOPIAR 0 0 0 0 0 - 0 0
2 ФК СОКІЛ 0 0 0 0 0 - 0 0
3 ROYAL CREDIT 0 0 0 0 0 - 0 0
4 ПОБЕДА 0 0 0 0 0 - 0 0

Група H

ПАТРІОТ – FC SAINTS

М'яко кажучи, хлопці із SAINTS провалили стартовий тур – "святі" з розгромним рахунком програли ATLETICO KYIV. Зважаючи на це, у них більше немає права на помилку і потрібно перемагати в протистоянні з командою ПАТРІОТ. А ось ці майстри в першому матчі здобули перемогу, ще в першому турі забивши таку кількість голів, яка для цього знадобилась. В разі перемоги, номінальні господарі можуть вирішати всі питання з виходом в дивізіон BRONZE.

ATLETICO KYIV – КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ

Як ми вже зазначали вище, "атлети" стартували в зимовій першості дуже потужно, розгромивши свого суперника з рахунком 6:0. Та якщо SAINTS ще місяць тому виступали на один дивізіон нижче за ATLETICO KYIV, то ось КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ навпаки, була на дивізіон вище. Зважаючи на те, що в цій зустрічі "митники" можуть втратити шанси на вихід з групи, вони докладуть максимум зусиль для досягнення потрібного результату.

CHALLENGE

ECLIPSE – BLACK ALFA

Осінній чемпіонат ECLIPSE проводили досить непогано, але в самому кінці їхні результати в рази погіршились – три поразки в останніх трьох матчах, а після двох перемог в стартових трьох турах вони взагалі виграли лише раз в інших семи. В свою чергу BLACK ALFA показали в першому турі нового розіграшу, що хлопчиками для биття бути не мають бажання – вони перемогли FC GOLD. Що ж, поєдинок має бути досить цікавим, адже минула зустріч між цими так і не відбулась через неявку ECLIPSE.

МФК ПРЯМИЙ – UKRSIBBANK BNP Paribas Group

2021 рік хлопці з МФК ПРЯМИЙ, які провели, відверто кажучи, дуже поганий осінній сезон, завершили на мажорній ноті – дві перемоги в останніх двох матчах. Ці результати дозволили їм покинути останню сходинку таблиці. А як хлопці покажуть себе в новому сезоні? Суперниками в першій зустрічі для них стануть новачки з UKRSIBBANK BNP, які минулого тижня вже дебютували. Свій дебютний матч вони програли, але там і суперник був солідний, і якість гри досить достойна.

UPTECH TEAM – PLAYTIKA

На папері перед стартом сезону команда UPTECH TEAM виглядає одним з фаворитів дивізіону CHALLENGE. Восени вони грали в URBAN та запам’ятались тим, що їм часто дуже не щастило. Вони демонстрували круту гру проти лідерів, але не могли добути результат, за часту програючи з мінімальним відставанням. Щодо команди PLAYTIKA, то ці хлопці також будуть міцним горішком, особливо, якщо зможуть грати на тому ж рівні, який демонстрували на початку минулого сезону. В першому турі обидві команди обіграли своїх суперників, тому великою є імовірність, що переможець цього протистояння очолить турнірну таблицю хоча б на тиждень.

КМВ – FC GOLD

Якщо в попередньому матчі обидві команди здобули перемоги в першому турі, то тут зустрічаються два колективи, що стартували з поразок. І Карпатські Мінеральні Води, і FC GOLD в дебютних для себе матчах показали, що вміють "повертатися" в гру, виконуючи камбеки. Та ні одні, ні інші не змогли дотриматись до фінального свистка, в кінцівках своїх матчів пропускаючи вирішальні м'ячі. Що ж, тепер одна з команд точно розживеться першими очками в SFCK.

CROWN – ТЕЛЕГА

Осінній розіграш нашого чемпіонату розпочинався без команди FC CROWN KYIV, але після стартових турів цей колектив з'явився в дивізіоні BRONZE і, м'яко кажучи, не потягнув. 9 поразок в 9 матчах, 69 пропущених голів. Що ж, цього разу хлопці гратимуть в  CHALLENGE і матимуть більше шансів бути конкурентоспроможними! Та суперник у них не з найлегших. Не дивлячись на те, що в кінці грудня ТЕЛЕГА показували не найкращі результати, до останнього місяця вони були претендентами на медалі. Перший тур обидві команди пропускали.