АНОНС ТУРУ SFCK, Вашій увазі анонс туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

18.02.2022

АНОНС ТУРУ SFCK

18.02.2022

АНОНС ТУРУ SFCK

GOLD

VTORIS LEFT – УКРГАЗВИДОБУВАННЯ

VTORIS LEFT COAST у минулому турі отримав дуже неприємну підніжку від AURORA TEAM у вигляді нищівної поразки з рахунком 1:9. Цей результат, напевно, змусить хлопців зібратися і вони зроблять все, щоб реабілітуватися вже цими вихідними. Суперник більш ніж серйозний – УКРГАЗВИДОБУВАННЯ. До речі, майбутніх суперників поєднує перемога над DEFEND CAR у першому турі. І обидві перемоги були з різницею у два м'ячі, що говорить про рівність команд. Буде дуже цікаво.

LP-CRM – AURORA TEAM  

Ще одним колективом, який спробує зупинити AURORA TEAM стане LP-CRM. У першому турі ці хлопці не змогли взяти очки у грі проти DONBASS-2T-AVATAS та знову їм буде дуже непросто. AURORA TEAM зараз знаходиться у чудовій формі та змітає всіх на своєму шляху. Сподіваємось, що LP-CRM покаже свою силу та дасть команді Євгена Задорожного класний бій.

DEFEND CAR – SFCK

Починає свій шлях цього сезону і команда організаторів. У першому своєму матчі вони поборяться з DEFEND CAR, який уже встиг провести два матчі, проте розжитися очками поки що не вдалося. Ці команди приблизно одного рівня, що говорить про те, що долю матчу, напевно, вирішать деталі. Багато залежатиме від збору.

DONBASS-2T-AVATAS – EUROBIS

Дуже важке випробування чекає цими вихідними EUROBIS. Команда зробила відчутний крок у своєму прогресі і цього сезону зіграє в найсильнішому дивізіоні нашого турніру. І відразу ж на команду очікує гра проти одного з найсильніших колективів - DONBASS-2T-AVATAS. Мельник та компанія у кожному турі грають на перемогу та забивають багато голів. Цікаво буде подивитися як себе покаже EUROBIS на тлі такого грізного суперника.

 

SILVER

ГРУППА ЗДОРОВЬЯ – PARI MATCH

В першому своєму турі ГРУППА ЗДОРОВЬЯ потрапили під каток під ім'ям AURORA 2 і після такого "ляпаса" спробують реабілітуватися в поєдинку з PARI MATCH. "Букмекери" ж після двох поразок на старті сезону змогли оговтатись і одержати дві поспіль перемоги. Тепер мають непоганий шанс здобути і третю.

FOOTBALL MALL – 2SCHOOL

На рахунку колективу FOOTBALL MALL все ще нуль балів в матчах 2022го року, а в першому турі "срібного" дивізіону їм треба буде зустрітися з потужними 2SCHOOL, які до цього ж набрали непогану ходу і після двох матчів мають 100-відсотковий показник набраних очок.

КОЗАКИ – AURORA 2

Для "козаків" цей поєдинок буде дуже важким, адже в поєдинках кваліфікації, проти команд рівня "золотого дивізіону" у них були великі проблеми. А як ми знаємо, AURORA 2 це саме така – "золота" команда. Перед матчем на папері вони точно фаворити.

ASSISTANT GROUP – UMG-INTECH

Минулий матч за участі ASSISTANT GROUP завершився скандалом, через який команді було присуджено технічну поразку. Сподіваємося, протистояння проти UMG закінчиться більш радісно. Самі номінальні гості в першому турі також лишилися без очок, але при цьому вони програли на полі.

 

BRONZE

TOPIAR – CАЛТІВСЬКИЙ MK

СМК в першому турі минулого тижня розгромили ПАТРІОТ, який провів прекрасну кваліфікацію і цього разу зустрінеться з TOPIAR. Визначити справжній нинішній рівень номінальних господарів ми поки не мали нагоди, а тому цей поєдинок можна вважати перевіркою, на що збирається претендувати TOPIAR в цій "бронзовій" лізі.

МИРОТВОРЕЦЬ – ПАТРІОТ

ПАТРІОТ після ідеального відбору і трьох перемог в групі несподівано без шансів поступився СМК в першому турі. У МИРОТВОРЦЯ минулий поєдинок також не вдався, вони поступились в рівній боротьбі ATLETICO KYIV. Друга поразка на старты сезону може болячи вдарити по амбіціям як одного, так і іншого колективу, а тому поєдинок обіцяє бути дуже гарячим.

ATLETICO KYIV – ROYAL CREDIT

Поточний лідер сезону, який вже виграв два матчі на старті, зустрінеться з командою, яка тільки розпочне свій шлях в "бронзовій лізі". ROYAL CREDIT досить цікавий колектив і перед поєдинком дуже тяжко спрогнозувати, хто виявиться сильнішим.

FC SHAKHTAR STAFF – BROOKLYN

Після гучного старту в наших чемпіонатах "гірники" програли два матчі поспіль і зроблять все від себе можливе, щоб повернутись на переможну стежку. Щоправда виконати таку задачу в цій зустрічі буде вкрай важко, адже суперник дуже серйозний. Кожного сезону "Бруклін" бореться за найвищі місця і цей не буде виключенням.

 

URBAN

ПОБЕДА – MATADOR

В зимовій першості MATADOR зовсім не та команда, яку ми бачили восени. Поки що вони зіграли два матчі, але не вразили зовсім, програвши їх обидва. Тепер у них буде непоганий шанс здобути перші очки, адже в суперниках такий самий колектив без балів – ПОБЕДА. Переможений в цій сутичці отримає статус аутсайдера дивізіону, а це не те звання, за яке хотілося б сперечатися.

КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ – PROLISOK

Після двох поразок в кваліфікаційній групі КИЇВСЬКА МИТНИЦЯ показує чудові результати і наразі є одним з лідерів дивізіону. В той же час PROLISOK проведе свій другий матч і знову зіграє проти потужного колективу (в першому турі вони програли SAINTS). Прогнозувати підсумки сезону в цьому дивізіоні ще дуже рано, але очевидно одне – якщо "проліски" хочуть боротися за медалі, їм треба перемагати в цьому матчі.

SAINTS – ФК СОКІЛ

Можливо, найцікавіша пара туру в цьому дивізіоні. "Святі" класно розігнались на старті, двічі покидаючи наші арени в ранзі переможців. В свою чергу СОКІЛ тільки дізнався, в якому з дивізіонів буде виступати, а тому проведе свій дебютний матч в URBAN. Тим не менше, ми всі прекрасно знаємо, що це дуже непогана за рівнем команда і вони точно не будуть "хлопчиками для биття".

АГРОСЕМ – АМФК VEGA

АМФК VEGA в 2022 році на полях SFCK-ARENA провели тільки два матчі і обидва програли. Напевне не на такий старт сезону розраховували хлопці. В свою чергу АГРОСЕМ мали непогані шанси опинитися в "бронзовій" лізі, але все ж не пройшли кваліфікацію і тепер грають в URBAN, де вже встигли як виграти, так і програти. Та саме ця команда в очному протистоянні з VEGA будуть вважатися фаворитами.

 

CHALLENGE

BLACK ALFA – КМВ

Після перемоги в першому турі BLACK ALFA змусили повірити в те, що зможуть зачепитися за найвищі місця в цьому сезоні, але після того було вже три поразки поспіль. Щоправда, кожен з цих трьох суперників наразі займає місця в трійці лідерів, а тому опозиція у "чорних" була дуже серйозною. Зараз же вони зустрінуться з КАРПАТСЬКИМИ МІНЕРАЛЬНИМИ ВОДАМИ, які на старті чемпіонату зірок з неба не хапають. На папері фаворитом виглядають BLACK ALFA, але побачимо як все буде розгортатись.

ECLIPSE – ARMAGEDDON

ARMAGEDDON в минулому турі позбувся нуля в графі очки і здобув свою першу перемогу, але продовжити очковий успіх в цьому турі їм буде дуже не просто. ECLIPSE явно має намір боротися за перемогу в дивізіоні, а тому втрачати очки в таких матчах не збирається. Крім того, у ARMAGEDDON вже є досвід зустрічі з колективом-лідером першості в цьому сезоні, і досвід цей ніяк не позитивний.

ТЕЛЕГА – PLAYTIKA

Наразі саме ТЕЛЕГА ФК є найбільшим розчаруванням сезону в дивізіоні CHALLENGE. Хлопці ніяк не нащупають свою гру, та не просто поступились чотири рази поспіль, а й програли головним конкурентам в боротьбі за "найкращі місця підвалу". Цього разу їм грати проти потужних PLAYTIKA і якщо в цій зустрічі перемогу здобудуть не "гепарди" – це вже буде сенсація.

CROWN KYIV – UPTECH TEAM

З самого початку сезону CROWN встигли зіграти тільки два матчі, та обидва виграли і все ще входять в елітну групу команд-претендентів на чемпіонство. Їхнім черговим суперником стане команда UPTECH, нинішній реальний рівень якої визначити дуже важко – явних аутсайдерів вони обіграли, а більш потужній команді поступились. Очікування від цього матчу дуже високі.

GOLD – МФК ПРЯМИЙ

Хлопцям з GOLD не дуже пощастило з календарем, адже вони не просто зіграють проти одного з лідерів першості, а зіграють з ним після того, як МФК ПРЯМИЙ вперше в сезоні поступились. Тепер "телевізійники" будуть намагатися взяти своєрідний реванш за такий результат. Звичайно, саме МФК ПРЯМИЙ буде фаворитом протистояння.

[WidgetTable="SFCK PM|ЗИМА 2022 | CHALLENGE" #1035429]

Таблиця