СЕНСАЦІЯ ВІД 2SCHOOL, ПЕРШЕ ФІАСКО FC SHAKHTAR, ATLETICO та VTORIS LEFT COAST: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK, Вашій увазі підсумки туру!, STREET FOOTBALL CHALLENGE KYIV. Офіційний сайт

Новина

31.01.2022

СЕНСАЦІЯ ВІД 2SCHOOL, ПЕРШЕ ФІАСКО FC SHAKHTAR, ATLETICO та VTORIS LEFT COAST: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

31.01.2022

СЕНСАЦІЯ ВІД 2SCHOOL, ПЕРШЕ ФІАСКО FC SHAKHTAR, ATLETICO та VTORIS LEFT COAST: ПІДСУМКИ ТУРУ SFCK

GOLD | SILVER

Група A

SFCK TEAM - AURORA TEAM 4:7

Це був останній шанс команди організаторів зачепитися за GOLD-лігу, але розжитися очками таки не вдалося. AURORA TEAM приїхали на гру у бойовому складі та видала черговий відмінний матч. Щоправда, перший тайм видався дуже бойовим і SFCK TEAM навіть вели у рахунку. Але в другому таймі колектив Євгена Задорожного взявся за справу і добив суперника, у якого банально не вистачило сил. 

Окремо відзначаємо фантастичну гру Назара Приходька, який у цій грі забив три неймовірні по красі голи та віддав дві результативні передачі. Вітаємо AURORA TEAM за достроковий вихід до найсильнішого дивізіону нашого турніру, а ось SFCK TEAM задовольнятиметься лігою SILVER.

Група B

PARI MATCH - DEFEND CAR 3:7

DEFEND CAR був фаворитом цього поєдинку та хлопці з перших хвилин взялися до справи. Максим Дручків відкрив рахунок буквально на першій хвилині матчу, проте PARI MATCH одразу дав зрозуміти – просто так три очки ніхто не віддасть. Буквально за три хвилини Роман Марцун зрівняв рахунок і почалася акуратна гра з боку обох команд. 

Так тривало аж до кінця тайму, поки "автомобілісти" не активізувалися та не забили два голи. Але й тут букмекери показали характер та рахунок зрівняли – 3:3! Але після цього з кожною хвилиною сили залишали PARI MATCH і їм було все важче й важче впоратися з атаками суперника. У підсумку оборона дала збій і DEFEND CAR зміг забив чотири голи. 7:3 – перемога "автомобілістів", яка гарантувала їм місце у GOLD! Вітаємо!

[WidgetTable="SFCK PM|ЗИМА 2022 | B" #1035422]

Група C

УКРГАЗВИДОБУВАННЯ – 2SCHOOL 4:5

Перед матчем склалась така ситуація, що команді УКРГАЗВИДОБУВАННЯ для виходу в "золотий" дивізіон вистачало просто НЕ програти з різницею в шість і більше голів. Вони з цим завданням впорались на ура, хоча навряд чи задоволені свою грою. 2SCHOOL в очній зустрічі були набагато кращими і на середину другого тайму вели з рахунком 5:2. Героями матчу стали Віталій Лимар та Віктор Олексюк, в одного два голи і один асист, а в іншого гол і два асисти.

ASSISTANT GROUP - AURORA TEAM 2 1:10

Тут боротьби не вийшло. AURORA TEAM 2 очікувано виявилася набагато краще готовою до поєдинку. Мало того, що в цій команді зібрані більш майстерні футболісти, то ще й ASSISTANT GROUP, на жаль, грав без замін. За таким сценарієм у хлопців шансів не було. У підсумку – 10:1. Сподіваємось у майбутніх іграх ASSISTANT GROUP покаже гарний збір та зможе реабілітуватися!

Група D

КОЗАКИ – UMG-INTECH 10:4 

Для цих команд матч не ніс жодного турнірного сенсу, окрім можливості реабілітуватися за минулі поразки. Що ж, UMG-INTECH точно не будуть задоволені цим результатом. Вони програли і третій м'яч, при цьому пропустили неймовірну кількість голів. КОЗАКИ повеселились на славу, що казати, коли вже на третій хвилині вони вели 3:0? Головний герой – Вадим Щирба, на рахунку якого дубль і асистентський хетр-трик.

LP-CRM - VTORIS LEFT COAST 6:3

Матч-прикраса вихідних! У цій грі зустрічалися команди, які досягли максимальної кількості очок у минулих двох турах. Це забезпечило їм місце в GOLD-лізі, а в очній битві вони вирішували - хто ж найкращий у цій групі. Команди довго приглядалися один до одного і грали з повагою. 

Голи посипалися після екватора першого тайму – відзначилися обидві команди та з рахунком 1:1 пішли на перерву. Ця пауза однозначно допомогла LP-CRM, адже у другій половині у цієї команди почало виходити набагато більше. Як зазвичай на полі запалювали Майстренко та Луценко, що й допомогло команді здобути доволі впевнену перемогу – 6:3.

BRONZE | URBAN

Група E

FC SHAKHTAR – BROOKLYN 3:6

Пройти груповий етап без поразок "гірникам" не вдалось. В останньому турі вони поступились BROOKLYN, при чому програли взагалі без питань, по ділу. Ще до 15-ї хвилини першого тайму "американці" мали перевагу в три м'ячі і нікуди її вже не втратили. Такий результат міг зіграти з Шахтарем злий жарт, але їм пощастило, що паралельний поєдинок завершився з потрібним для них рахунком.

ПРОЛІСОК – АГРОСЕМ 6:5

Номінальні господарі цього матчу не найкращим чином провели перші дві зустрічі, а тому дива від них не очікували. Та все ж "проліски" змогли одержати першу перемогу, яка, нажаль, нічого не змінила для них в глобальному плані – хлопці все одно ідуть в URBAN-лігу. Та разом з собою вони "прихопили" і свого суперника. Не дивлячись на близький рахунок, перемога ПРОЛІСКУ майже не викликала сумніву, адже два з п'яти голів вони пропустили вже на останній хвилині мату.

Група H

ПАТРІОТ - ATLETICO KYIV 6:3

Перед стартом цього матчу на папері незначним фаворитом були "атлети", але на ділі виявилось, що ПАТРІОТ просто знищив свого суперника. Дуже швидко вони забили, а після пропущеного м'яча у відповідь в середині першого тайму, почали забивати один за одним свої голи. ATLETICO KYIV отримали "по носу" і проснулись лише в самому кінці, коли забили два м'ячі на останніх хвилинах. Відмітимо Дениса Павленка та Ярослава Доценка – ці два майстри з ПАТРІОТ відмітились хет-тріками.

CHALLENGE

PLAYTIKA – МФК ПРЯМИЙ 1:2

Як показують на початку сезону хлопці з МФК ПРЯМИЙ, в цьому сезоні вони будуть боротися за високі місця. Восени вони майже завжди програвали, а ось зимою вже двічі перемогли. Цими вихідними суперник був не з легких – поточний лідер дивізіону CHALLENGE. В матчі було багато боротьби, а ось голів ми побачили не дуже велику кількість, при цьому всі вони були забиті в першому таймі.

ТЕЛЕГА – ECLIPSE 5:6

Ще одна зустріч в цьому турі, яка завершилась з рахунком 5:6, але на ділі різниця між суперниками була значущою. Після першого тайму цифри на табло були ще 1:1, але зі стартом другої половини ECLIPSE почали реалізовувати свої нагоди! За три хвилини до кінця вони вели 6:2 і, можливо, дали слабину, що дозволило гравцям ТЕЛЕГИ забити тричі в самому кінці. Цікаво, що відразу чотири гравці – Соломійчук та Олексін з ТЕЛЕГА і Софинський та Сотниченко з ECLIPSE відмітились дублями.

FC GOLD – UPTECH TEAM 2:5

В минулому турі "золоті" добули свої перші очки, але з більш досвідченими суперниками не програти вони не змогли. UPTECH TEAM надзвичайно вдало розпочала гру і вже на шостій хвилині вела з рахунком 2:0. На перерву команди йшли вже з розгромною різницею, а на гол GOLD в середині другої половини відповіли дублем Антона Нетудихати. Останній гол в матчі забили гравці "золотих", але він вже нічого не вирішував.

[WidgetTable="SFCK PM|ЗИМА 2022 | CHALLENGE" #1035429]